43642
  • Dietrich
    én azt nem értem, hogy cod2 gondokkal miért ezt a topicot bombázzátok?
  • laba
    Csá!
    Feltettem a cod2-őmhöz a 1.3-as patchet a multi player műxik is de a single player nem akar működni. Nem tudjátok miért?
  • kis Cicaa
    20 server...hm...nem rosz...banngyűjés a hobbyd?:D
  • Malakai
    Azért remélem nem várod el, hogy sajnáljanak és komolyan vegyenek az emberek ezzel a stílussal és itt pedig ezzel a névvel ráadásul... o,0
  • Yossarian
    büszke lehetsz magadra...
  • haxpowa
    figy

bemegyek egy only rifle szerverre a minap (büdös macska szerver, DM) és első lettem és bannoltak a szerverröl mert "csiter" vagyok.... És még kb 20 szerverröl bannolva vagyok. Waron kickelnek minket a szerverröl mert "csiterek" vagyunk. Amugy a -=P[y]RO=- klán vezetője vagyok ha gy jobban teccik.
  • hofitom
    Valszeg, bár azért már a gólya is égett vele mikor hozta
  • KM
    Vannak szüleid?
  • Dietrich
    ebalt-t választ..illetve az ebal választja ki őket :)
  • trident
    azt sajnálom, de ha valóban foglalkozol a cod-al, a korrekt játékkal, akkor azt hiszem láthatod, hogy csak a tiszta játék vezet bármire, akár funpublikolsz, ha meg később cb-zni, vagy külföldi csapatokkal akarsz játszani, akkor abba nem fér bele a csalás, sem néhány dvar.

Ha meg olyan jó játékos lennél, akkor meg nem tudom miért így akarsz bármit is elérni. Ott volt most az xlan, nyáron a dlant csinálja Musha, sok korrekt arc van, aki nem süllyed le idáig és tudja élvezni a játékot, itt is olyan emberek vannak.

Vannak itt publikolók, van aki az ebl-t választja, de egy közös: tisztán, korrekten, gerincesen állnak a játékhoz és más emberekhez.
  • ColdFire
    emailt vagy egy msn-t plsthx
  • haxpowa
    Anyukám már ritkábba veszi észre.... de apUKÁM még észreveheti
  • ColdFire
    adsz egy msn címet PMbe?
    kéne egy progi...
  • trident
    Egybül? jácottunk? :D

Mondtam, hogy ne kamuzz. Ordít rólad hogy kezdő, fiatal, éretlen vagy, miért csak magadból tudsz kiindulni? Látod hogy nem tudsz átverni senkit sem itt?:D

Most kell itt magadat rongyosra égetni... Addig vergődsz itt, míg anyu észreveszi, eltilt a géptől, na akkor mi lesz? Akkor meg nem lesz hupákolás, meg hazudozás... Nem kapsz sütit...
  • KM
    Elgurultak a gyógyszereid?
  • haxpowa
    lámaaa
  • Dietrich
    nekem meg abból van elegem, hogy az ilyen gyökerek mint te nem találják meg a cod2 topicot..reklámozd ott a szarjaid te
  • haxpowa
    Mi amikor még jácottuk a klánna nagyon jól összeszokott team voltunk! Sorra vertük a klánokat : KGB, Hit&Run stb... De ugyebár egybül mi voltunk a kibasott nagy csiterek stb és elegem lett hogy ez a magyar CoD2.
  • KM
    Orvos látott már?
  • trident
    Aki küld nekem sms-t, az kap sütiiiiit!!! =)
  • trident
    Mi van veled? Ideges vagy? Feszült vagy?:D

Nem birod ha semmibe vesznek? Unod, hogy amúgy kis szürke alak vagy, aki mellett mindenki elmegy?

Van megoldás!

A totális képzavar és értetlenkedésre való tekintettel nem is ecsetelném számodra, mivel nem fogod érteni, kik is járnak a topikba rendszeresen.:)))

Csíterek?:DDD Az hogy te néhány konfig csomagot meg publik, lejárt csalást felpakolsz valahová, még nem érsz el semmit. Nagyon jól tudom (mostmár kevésbé, mert nem codozom), hogy a cod2-s csalásokat mind megfogja a pb és a kibővített cvarlista. A buherált dvarokat nem feltétlen, de az más tészta, meg amúgy is. Kit érdekel néhány nagyszájú, egoista tizenéves, aki nem tud semmit, sem bizonyítani, sem értéket felmutatni. =)

Most linkelejem be az elcsípett csalókat tartalmazó listámat?:D

Ne butáskodj már, eleget égetted magadat. A tejfogad alkalmatlan a harapásra, fogást te itt nem találsz senkit, mi pedig nem azért adózunk, hogy ne otthon koptasd a parkettát.
  • KM
    Erre vered?
  • trident
    Kinek cumi trendiboj?:D
    (meg amúgy is, kit érdekel a kamuzásod?)

Látom, nem veszed a lapot: húzz innen. Látod nem kíváncsi senki sem rád.=)
  • ColdFire
    csokiii :)
    és cod2es vagy 1es lesz? :D
  • trident
    Ez még closed béta, csak én tesztelem, de a csokit elküldhetem...:)
  • ColdFire
    :DDD
    eza GFM cod2es vagy 1es?
  • trident
  • ColdFire
    csokiiii
  • trident
    Fúúúú:DDD

Ez azt is jelenti, hogy tíz bebukott cslóval több van?:D mert cod2 esetén teljesen jól szűr a pb ha frissítve, adminolva van, a cvar ellenőrzésre is érvényes ez. UO és CoD esetén pedig van már annyi érett admin, hogy ne tudják sokáig átverni őket...:D

Szóval összegezzünk: tíz kismajommal több, akik előbb utóbb bebuknak és mennek sírni, neked pedig van néhány száz forintod, mondjuk tudsz belóle venni egy.. egy.. egy fagyit! Vagy egy egy... csokiiiit! :D

Ha már reklámozni akarsz, akkor lakcímeddel, fényképeddel tedd, sokkal sikeresebb leszel! =)
  • ColdFire
    azt azért gondold át, ha alabol kéne vkinek ilyen szar, ha elküldi az sms-t, hova az anyjába írja be a megkapott sms kódot?...
    nyomigyerek
  • ColdFire
    húzzál el
  • Dietrich
  • KM
    Vigyázz! Nehogy Dietrich megsértődjön. Tudod, kapuzárási pánik...
  • trident
    Mindig csak a szeksz meg a szipu!
  • kis Cicaa
    cod2-höz?
  • hofitom
    Eredj fiam csapd le a fejét:)
  • hofitom
    Yesssssss:)
  • Serpa
    hogy ne legyünk szellősen a golyóbison.
  • KM
    Az ilyenek minek élnek?