43642
-
#42624 én azt nem értem, hogy cod2 gondokkal miért ezt a topicot bombázzátok? -
laba #42623 Csá!
Feltettem a cod2-őmhöz a 1.3-as patchet a multi player műxik is de a single player nem akar működni. Nem tudjátok miért? -
#42622 20 server...hm...nem rosz...banngyűjés a hobbyd?:D -
#42621 Azért remélem nem várod el, hogy sajnáljanak és komolyan vegyenek az emberek ezzel a stílussal és itt pedig ezzel a névvel ráadásul... o,0 -
#42620 büszke lehetsz magadra... -
haxpowa #42619 figy
bemegyek egy only rifle szerverre a minap (büdös macska szerver, DM) és első lettem és bannoltak a szerverröl mert "csiter" vagyok.... És még kb 20 szerverröl bannolva vagyok. Waron kickelnek minket a szerverröl mert "csiterek" vagyunk. Amugy a -=P[y]RO=- klán vezetője vagyok ha gy jobban teccik. -
hofitom #42618 Valszeg, bár azért már a gólya is égett vele mikor hozta -
#42617 Vannak szüleid? -
#42616 ebalt-t választ..illetve az ebal választja ki őket :) -
#42615 azt sajnálom, de ha valóban foglalkozol a cod-al, a korrekt játékkal, akkor azt hiszem láthatod, hogy csak a tiszta játék vezet bármire, akár funpublikolsz, ha meg később cb-zni, vagy külföldi csapatokkal akarsz játszani, akkor abba nem fér bele a csalás, sem néhány dvar.
Ha meg olyan jó játékos lennél, akkor meg nem tudom miért így akarsz bármit is elérni. Ott volt most az xlan, nyáron a dlant csinálja Musha, sok korrekt arc van, aki nem süllyed le idáig és tudja élvezni a játékot, itt is olyan emberek vannak.
Vannak itt publikolók, van aki az ebl-t választja, de egy közös: tisztán, korrekten, gerincesen állnak a játékhoz és más emberekhez. -
#42614 emailt vagy egy msn-t plsthx -
haxpowa #42613 Anyukám már ritkábba veszi észre.... de apUKÁM még észreveheti -
#42612 adsz egy msn címet PMbe?
kéne egy progi... -
#42611 Egybül? jácottunk? :D
Mondtam, hogy ne kamuzz. Ordít rólad hogy kezdő, fiatal, éretlen vagy, miért csak magadból tudsz kiindulni? Látod hogy nem tudsz átverni senkit sem itt?:D
Most kell itt magadat rongyosra égetni... Addig vergődsz itt, míg anyu észreveszi, eltilt a géptől, na akkor mi lesz? Akkor meg nem lesz hupákolás, meg hazudozás... Nem kapsz sütit... -
#42610 Elgurultak a gyógyszereid? -
haxpowa #42609 lámaaa -
#42608 nekem meg abból van elegem, hogy az ilyen gyökerek mint te nem találják meg a cod2 topicot..reklámozd ott a szarjaid te
#42568 -
haxpowa #42607 Mi amikor még jácottuk a klánna nagyon jól összeszokott team voltunk! Sorra vertük a klánokat : KGB, Hit&Run stb... De ugyebár egybül mi voltunk a kibasott nagy csiterek stb és elegem lett hogy ez a magyar CoD2. -
#42606 Orvos látott már? -
#42605 Aki küld nekem sms-t, az kap sütiiiiit!!! =)
-
#42604 Mi van veled? Ideges vagy? Feszült vagy?:D
Nem birod ha semmibe vesznek? Unod, hogy amúgy kis szürke alak vagy, aki mellett mindenki elmegy?
Van megoldás!
A totális képzavar és értetlenkedésre való tekintettel nem is ecsetelném számodra, mivel nem fogod érteni, kik is járnak a topikba rendszeresen.:)))
Csíterek?:DDD Az hogy te néhány konfig csomagot meg publik, lejárt csalást felpakolsz valahová, még nem érsz el semmit. Nagyon jól tudom (mostmár kevésbé, mert nem codozom), hogy a cod2-s csalásokat mind megfogja a pb és a kibővített cvarlista. A buherált dvarokat nem feltétlen, de az más tészta, meg amúgy is. Kit érdekel néhány nagyszájú, egoista tizenéves, aki nem tud semmit, sem bizonyítani, sem értéket felmutatni. =)
Most linkelejem be az elcsípett csalókat tartalmazó listámat?:D
Ne butáskodj már, eleget égetted magadat. A tejfogad alkalmatlan a harapásra, fogást te itt nem találsz senkit, mi pedig nem azért adózunk, hogy ne otthon koptasd a parkettát. -
#42600 Erre vered? -
#42599 Kinek cumi trendiboj?:D
(meg amúgy is, kit érdekel a kamuzásod?)
Látom, nem veszed a lapot: húzz innen. Látod nem kíváncsi senki sem rád.=) -
#42598 csokiii :)
és cod2es vagy 1es lesz? :D -
#42595 Ez még closed béta, csak én tesztelem, de a csokit elküldhetem...:) -
#42594 :DDD
eza GFM cod2es vagy 1es? -
#42593 -
#42592 csokiiii -
#42591 Fúúúú:DDD
Ez azt is jelenti, hogy tíz bebukott cslóval több van?:D mert cod2 esetén teljesen jól szűr a pb ha frissítve, adminolva van, a cvar ellenőrzésre is érvényes ez. UO és CoD esetén pedig van már annyi érett admin, hogy ne tudják sokáig átverni őket...:D
Szóval összegezzünk: tíz kismajommal több, akik előbb utóbb bebuknak és mennek sírni, neked pedig van néhány száz forintod, mondjuk tudsz belóle venni egy.. egy.. egy fagyit! Vagy egy egy... csokiiiit! :D
Ha már reklámozni akarsz, akkor lakcímeddel, fényképeddel tedd, sokkal sikeresebb leszel! =) -
#42585 azt azért gondold át, ha alabol kéne vkinek ilyen szar, ha elküldi az sms-t, hova az anyjába írja be a megkapott sms kódot?...
nyomigyerek -
#42584 húzzál el -
#42582 -
#42581 Vigyázz! Nehogy Dietrich megsértődjön. Tudod, kapuzárási pánik... -
#42580 Mindig csak a szeksz meg a szipu! -
#42579 cod2-höz? -
hofitom #42578 Eredj fiam csapd le a fejét:) -
hofitom #42577 Yesssssss:) -
#42576 hogy ne legyünk szellősen a golyóbison. -
#42575 Az ilyenek minek élnek? -
#42574 A nyúl mögött.:)