43643
  • me and a monkey
    Most a GPSZ szervez egy újabb GFM kupát, azon jó lenne ha Ti is résztvennétek és hívnátok megbízható külföldi csapatokat. Nektek vannak ilyen haverjaitok, talán BOBC illetve egy francia csapat is.
    Egy kis változtatás kell(ene) csak a kupában (FPS limit), de szerintem ez nem lesz gátja az ügynek.
    A base-n a PB-t mindenképpen ki kellene próbálnunk majd 2-3 nap kísérleti jelleggel, hátha nagyobb sikerrel járnánk. Ha nem, akkor vissza az egész.
    Talán lesz egy 20-30 mag, akik rendszeresen járnak és a tisztább játék reményében elfogadják a PB-t.
    De ezt előtte mindenképpen legalább 1 hétig kommunikálni kell pl. játék közben fix konzolüzenetekkel.
  • trident
    Én csak magamban gondolkodtam.:)

Ha valamit szerverztek ha tudok megpróbálhatok segíteni, elvégre színvonalas a szerver, jó a banda, ha van amit tehetek, akkor megpróbálhatok én is... De van emberetek nektek is aki ért hozzá.:)
  • Dietrich
    hát jah szokott..
  • Serpa
    "plusz Stalingrad elég jó lett"

ki nem állhatom, Broadsword mellett.

a Kursk télleg lagzik 20 user felett?
  • Dietrich
    nem Foy a gázos alap map hanem Rhinevalley 16 user felett..
  • hofitom
    Azért ez így elsőre, éhgyomorra kicsit kínainak tűnik nekem
    Custom mapokkal eddig egy jó párral valóban befürödtünk, d ez a SOKOK-os map, plusz Stalingrad elég jó lett, Lazur meg általános kedvenc:).
    Az alapok közül Foy ami nagyon gázos a lagg miatt + fagyás. Mód nincs fenn jelenleg semmi. (ha jól tudom)
  • trident
    [Clanbase+punkbusted+saját konfig, szigorú csalás, nehány lazább cvarellenőrzés (cod2-ben a pam is megfog okosságokat, alaposan meg kell nézni az uo-s pam publik verziója igen, ez esetben az is pub módban) +mód legyalulás, és ha minden megy akkor érdemes skint vagy bármi mást feltenni. Szvsz az after hourzos pályákon a többi custom map elég gyenge és/vagy instabil is.:) ]

vagy nem?
  • hofitom
    Azért a PB on ügyben futhatnánk még egy kört valóban.
  • Serpa
    engem ma pl sörbarátokon kickelni akart 2 egyén, mert állítólag wht használtam.
    erre írják milyen jó lenne PB, h kidobja a csalókat;
    mondtam tőlem nyugodtan lehet PB, úgyse vágna ki ...
  • trident
    Azért sok idő eltelt, sokan megvásárolták eredetiben is. Azért a pbkonfigban, mivel publik játékról van szó, lehet tág határokat húzni, de való igaz, vagy eredeti vagy cserélt kulcs kell legyen.
    (csak unalmas a csalózást olvasni. Ritkán láttam, és a saját szememnek hiszek, de én alapnak érzem egy online szervernél a pb-t.:) Rengeteg mindenre jó még a csalásellenőrzésen kívül is persze.:)
  • me and a monkey
    Nyitott kapukat döngetsz, de valószínűleg kiürülne a szerver.
    PB-t valamikor be lehetne - legalább próba szintjén - kulcsellenőrzés szerintem túl nagy rosta lenne a legtöbb embernek.
    Letiltott chat? Sokan ott élik ki a lelki életüket, sokszor elnézem miről folyik a diskurzus. Hát.... :(
    A pályákat Ryan "viszi", sajnos a classic pályák már az ember könyökén jönnek ki. Bár én is azokat kedvelem azért.
    Ui. tavaly nyáron kipróbáltuk, hogy PB ON. A max létszám talán 10 fő volt, ebből 6-7 IBT-s. Sokan jöttek volna fel, de képtelenek voltak átírni a CD-keyt, azt sem tudták gyanítom, hogy át kellene.
  • trident
    DoH!:)

Pb-t a kedvenc bas szerveremre meg kulcsellenőrzést meg letiltott chat-et meg a klasszikus pályákat! :)))))))))))))
  • hofitom
    Mert hátha más lesz a végeredmény. Lehet 10-re a németek nyernek.
  • Dietrich
    én is...egyik szobából a másikba a cd-t...
  • KM
    Minek?
  • trogerzsiger
    őő nemtudom, de nekem még pár barátom biztos jönne.
  • ColdFire
    légyszi taníts!!!!!444
    legalább easyn?! :D
  • Malakai
    Jah, akkor inkább kölcsön kérni egy szervert olyantól, akinek van...
  • tomas10
    én már 6 szor vittem végig egymás után
  • laslandes
    és miért pont hamachin?
  • ColdFire
    bazzeg a forumon vagyunk vagy 5en
    meg alap én csak nagy mapon jáccok, rühellem a rush mapokat, mint pl harbor
  • trogerzsiger
    zsír! nos én úgy gondoltam hogy négyfős csapatok jöhetnének és hamachin menne.
  • dr Kotász
    Ez... ez... ez elképesztő!
  • Csirke4
    Ott lőni is kell?:o
  • ColdFire
    ja
  • trident
    Szerintem hagyd abba néhány évre, és ha visszatérsz újra, már lesz 600 is.
  • hofitom
    Hűűűű
  • KM
    Beszartam.
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

Erősen gondolkozok egy cod:uo sg bajnokság indításán, csak attól félek hogy nem lenne nagy az érdeklődés. Jönnétek?
  • timantes
    Hi.
    Kb 1 éve fejeztem be a CoDot , azelőtt 2 és fél évig toltam minden nap , a lényeg hogy átlag 80 FPSem volt.
    Most újrakezdem , és átlag 500 FPSem van!
    Lehet RETTEGNI!
  • Dietrich
  • hofitom
    annyi
  • hofitom
    Parancsolj.

Itt anyi eredeti exe van, hogy adnak is el belőle.
  • tomee14
    vki pls dobjon egy origi exét. előre is kösz
  • PESFAN
    Segített köszi szépen
  • Dietrich
    vagy ha ez nem segít akkor az uoconfig.cfg-ben kézzel (vagy amelyikben kell) átírni 100-ra.
  • trident
    Faq ; callofduty.hu ; google.

/cl_maxpackets 60
    (sokan a 100-at preferálják, a szerverek legtöbbjén a 60-100-at engedik)
  • PESFAN
    Sziasztok!

Több szerverről is ledob a pb olyan hibaüzivel melyben egy maxpackets 30-at emleget.
    Ilyenkor mit kell beírni a consele-ba?

Illetve azt szeretném még kérni, hogy adjatok már egy olyan helyet ahol le van írva az összes configparancs és a jelentése is.
  • haxpowa
    F4F Klán tök jóóókk
  • Dietrich
    amúgy gamecopyworld.com