Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hatamoto

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

PResident Evil
van olyan, aki ezeket komolyan gondolja 😄

PResident Evil
de...

#30495 😄

sike
mégis te is hogy mérgelödtél ezen a lámás stiluson

-

sike
de nem vágtad le a pojént mér az elején?

-

dr Kotász
Jót nevettünk.
PResident Evil
engem ma 3x vágtak át durvább dolgokkal, hidd el nem hatott meg senki a kis színdarabod 😄

sike
na befejeztem😄

-

sike
Biztos akiknek nagy a szája forumokon azok ujgazdag ficsurok akiknek az apucijuk figyeli minden lépését...és csak ugy dobálják a szavakat..mert tudják ök biztonságban vannak mert nincs kiirva a nevük címük telefonszámuk...mind ezt egy szar csicska nick név alatt

-

PResident Evil
most ennek semmi értelme nem volt... ennyire apró problémát csak egy <#lama> tud felnagyzolni ekkorára... aki meg ilyen, az ne várjon tárt karokat a toppos programozó gárdától. Amugy is ide egy nagy baráti társaság jár nem pedig az EA online helpdesk... topic alatt van kékkel, egy cím! nah az azért van, hogy....

sike
ja persze azis biztos öskövület.....csak a mário futhat rajta...sokat rosz emer ismeröek vagytok DE ÁPRILIS 01 én IS????? PANCSEREK.(kivételek persze vannak)

-

sike
jah : nem sulinetes a gépem 😄

-

sike
jo poénnak indult és okoskodás lett a vége...

-

sike
ez nem szivatás volt ez tréfa volt tudjátok mi a baj???(áprilisi tréfa)
az nem, hogy tudtatok a másik nak mondani vagy segíteni azt hogy: a cd 2 szar szerez egy másikat és lám:
feltelepítetí a játékot! és a pöcst is 😄
nem értem mért nem mondtátok egyböl azt hogy ne keress exe szétszedöt... na mind 1 tanulság: nem szabad nagyon okosokat kérdezni viccböl se erröl mert azt se tudják hogy mi az az exe.....
barátaim ez nagy szar egy forum..mert ittaz emberek nemnagyon segítenek egymásnak (kivétekek) máshol más forumokon ..vagy ezet a DC++-on amit ugye én nem ismerek mert at mondja a kedves akkyy aki szerint én egy analfabétavagyok....de nem is értem hogy ezen mért mérgelödök mért irtam ezt választ mert megtehettem volnahogy egy kattintással továbblépek...ja és kedves aky a DC++ nem kisbetükkel irják...

-

Serpa
most akkor csak szívattál minket?

trident
"a felismerés vezet az Útra" -Lao-ce: Tao te king, 1. oldal.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nem csak én vagyok rossz nyelvtanból <#idiota>

Dietrich
LOL

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
na

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

danee12
na valaki nem tudja mikor jön ki az 1.6 és 1.61-es javítás?

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

trident
Nem csak sulinetes, de mivel szerves cd-ket használ, ezért kétségtelen, hogy malfunkciók lépnek fel.
Szerintem amiatt va, hogy a nem jó tápkábel van a géphez. Inkább ipari áramot kellen vezetni bele. Úgy hallottam, a sulinetes gépek akkor mûködnek igazán. Na meg egy pár plussz volttal jobban húzhatóbbak is.
Tehát itt okok sorozata vezet el minket a megoldáshoz, ergo nem egyszerûen csak aról van szó, hogy az .exe fájlokat ki kell csomagolni egy speciális segédprogrammal, hanem többrõl is van szó.

Szerintem Alph4 foglalata leginkább morfológiailag össze a casust, egyfajta népi rigmusban, ami tömör, egyszerû cselekvésre hívja fel a figyelmet, ugyanakkor ráutaló magatartástról is tesz tanubizonyságot.

Én is hasonló fantazmagóriát prezentálok, de jóval konszolidáltabb prezentációban:

Dietrich
sulinetes...nem lehet segiteni rajta 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

stargate
ki tudja mijen a játék

Dietrich
akkor ez a másolt cd rothad...nem philips véletlen?

trident
Szerintem ennyi is elég volt egy napra! Én már öregszem, nem bírja a szivem!

dr Kotász
Ha #31013 alapján sem tudja megcsinálni, akkor inkább válasszon más játékot.
"exébõl kinyernia fájlokat" = elindít progi még ki nem írja a "szart", akkor alt tab total commanderbe a Temp könyvtárba megkeresni és lámlámláma<#lama> ott vannak a szükséges fájlok ( az már más hogy 91 % hogy nem lehet kicsomagolni, de nembaj)

Ennyi idõ alatt simán le lehetett volna tölteni vagy valami...amugy az nem igaz hogy telepítés nélkül nem megy fel, régebben én is úgyszintén hasonló helyzettel játszottam. az ok:
a gépre fel volt telepítve a d-re, csak c-n volt format, egy kis babrálás, és még az UO-t is fel tudtam akkor tenni, pedig elméletileg nem is volt feltelepítve a játék, csak ...a fájlok rajta voltak....

de ha enynire manuálisan kéne a fálj, ott a dc++!!! Fogadok azt se tudja mi az😄DD

ÁZ!

úristen jézusom hát lol volt ami itt folyik...... köszi 😄D

ÁZ!

Yossarian
LoL, sulinetes gépen nem megy, ne is próbáld!

Nieleen

Yossarian
<#nyes><#nyes><#nyes><#eljen>

Nieleen

hatamoto
Dehogy!

sike
kár hogy 1 napig tart a bolondozás!!!!!!!!!!!!!

-

Yosi, dietrich? 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

trident
-Sike: az elsõ hibaüzenet lényege: nem találja a felrakott, installált COD-ot. Mert például: felmásoltad (nem telepítetted), esetleg te határoztad meg, hogy hova települjön. Ilyet sem érdemes csinálni, nagyon jó helyen van a c:/program files/cod mappában.

-a második hibaüzenetben pedig SZVSZ hasonul az elõzõhöz, nem találja az installt, azon belül a CD keyt.

Szerintem:
1; Uninstall.
2; manuálisan megkeresed a megmaradt mappákat és törlöd.
2/b: esetleg rákeresel a regedit nevû programra, azon belül van automatikus rendbetétel.
Majd: újra isntall. Mégpedig vagy tudd használni a Daemon tools-t, vagy írd ki cd-re a COD-ot.
3; telepítsd a COD-ot. /nem UO-t, nem patch-ot./
4; teleíptsd az UO-t.
5; 1,5 és 1,51 patch.
.........
.........
és még egyszer: érthetõen, nyugodtan. Ha ez nem fog menni, garantáltan mindenki bepöccen. Én is.

sike
BBEVETTE<#beka3><#vigyor1><#mf2>pedig azt hittem nem fog bejönni az idegesítés<#ravasz1>

-

sike
<#vigyor1>idegesítö poén mi?

-

hatamoto
Ok ok! Semmi gond! De kérlek nyugodj meg! <#vigyor3>

hatamoto

alph4
Hádde ha felidegesít azzal hogy olyan láma hogy azt sem tudja hol kell bekapcsolni a gépet....<#idiota>
(bocs elnyomtam Hatamoto 😉 sry)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

hatamoto
Nédda! Vadda költemény! <#wow2> Csak miért nekem mondod? <#zavart1> Már nem lácc a pipától, mi? <#beka2>

alph4
Gyere hozánk, oda adom a jó nagy pecsemet és jól szétverem vele azt a nagyonhülye fejedet! <#mf3>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

sike
mi a faszé vagy ilyen ?? nem megy ez a geci pöcs fel a gépre de nem hogy segítenél!<#ejnye1>

-

hatamoto
Szívatnak! <#nyes>

sike
tudjátok mit ...tegye fel valaki a pecst egy másik helyre és küldje el nekem a mappát enyi lenee az egész.. megcsinálja valaki?

-

alph4
AKKOR húzd le a CD-vel együtt magadat a Wécén, de gyorsan!!!!
Vagy menj el a boltba és vedd meg!!! utánna mondjad hogy nem akar mûködni!

sike
😄
mai nap csinálja különben nem kérdezném.....D:😄😄😄

-

sike
<#mf1><#mf2><#mf2><#mf1><#mf2> naaa ezé nem vagyok olyan mint a szalcsi teccik éteni???
csak ez a szar nem tudom felrakni baszki de az a baj hogy te se tudsz segíteni...minden szarrt tudtam telepitenidrivertöl hl2 ig deez a szar nem megy...teccik éteni?<#zavart2>

-

alph4
De akkor, mi faszér szivatna itt ennyi embert ennyi ideig?!<#nemtudom>
Ha lenne jogom hozzá már kapott volna egy GLOBAL HARDWARE GIGA BANNT innen és az CoD-ból is!

hatamoto
Most mér kell így letaglóznod szegényet? <#hehe> Emlékezz milyen nap is van ma?! <#nevetes1><#nevetes2><#vigyor5>

alph4
Jobb le ha letörlöd a gépedrõl az egész CoD-ot! És hagyod a picsába.
Ha ilyen láma vagy inkább nyomasd a passziánszt, vagy az aknakeresõt az legalább megy gond nélkül!

(ez a sike gyerek hasonló mint Szalacsi: A vízbûl nyeri ki az zoxigént!=az exébõl szeretném kinyerni a fájlokat <#hehe>! )