Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-
-
az nem, hogy tudtatok a másik nak mondani vagy segíteni azt hogy: a cd 2 szar szerez egy másikat és lám:
feltelepítetí a játékot! és a pöcst is 😄
nem értem mért nem mondtátok egyböl azt hogy ne keress exe szétszedöt... na mind 1 tanulság: nem szabad nagyon okosokat kérdezni viccböl se erröl mert azt se tudják hogy mi az az exe.....
barátaim ez nagy szar egy forum..mert ittaz emberek nemnagyon segítenek egymásnak (kivétekek) máshol más forumokon ..vagy ezet a DC++-on amit ugye én nem ismerek mert at mondja a kedves akkyy aki szerint én egy analfabétavagyok....de nem is értem hogy ezen mért mérgelödök mért irtam ezt választ mert megtehettem volnahogy egy kattintással továbblépek...ja és kedves aky a DC++ nem kisbetükkel irják...
-
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
Szerintem amiatt va, hogy a nem jó tápkábel van a géphez. Inkább ipari áramot kellen vezetni bele. Úgy hallottam, a sulinetes gépek akkor mûködnek igazán. Na meg egy pár plussz volttal jobban húzhatóbbak is.
Tehát itt okok sorozata vezet el minket a megoldáshoz, ergo nem egyszerûen csak aról van szó, hogy az .exe fájlokat ki kell csomagolni egy speciális segédprogrammal, hanem többrõl is van szó.
Szerintem Alph4 foglalata leginkább morfológiailag össze a casust, egyfajta népi rigmusban, ami tömör, egyszerû cselekvésre hívja fel a figyelmet, ugyanakkor ráutaló magatartástról is tesz tanubizonyságot.
Én is hasonló fantazmagóriát prezentálok, de jóval konszolidáltabb prezentációban:

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ennyi idõ alatt simán le lehetett volna tölteni vagy valami...amugy az nem igaz hogy telepítés nélkül nem megy fel, régebben én is úgyszintén hasonló helyzettel játszottam. az ok:
a gépre fel volt telepítve a d-re, csak c-n volt format, egy kis babrálás, és még az UO-t is fel tudtam akkor tenni, pedig elméletileg nem is volt feltelepítve a játék, csak ...a fájlok rajta voltak....
de ha enynire manuálisan kéne a fálj, ott a dc++!!! Fogadok azt se tudja mi az😄DD
ÁZ!
ÁZ!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
-a második hibaüzenetben pedig SZVSZ hasonul az elõzõhöz, nem találja az installt, azon belül a CD keyt.
Szerintem:
1; Uninstall.
2; manuálisan megkeresed a megmaradt mappákat és törlöd.
2/b: esetleg rákeresel a regedit nevû programra, azon belül van automatikus rendbetétel.
Majd: újra isntall. Mégpedig vagy tudd használni a Daemon tools-t, vagy írd ki cd-re a COD-ot.
3; telepítsd a COD-ot. /nem UO-t, nem patch-ot./
4; teleíptsd az UO-t.
5; 1,5 és 1,51 patch.
.........
.........
és még egyszer: érthetõen, nyugodtan. Ha ez nem fog menni, garantáltan mindenki bepöccen. Én is.
-
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
(bocs elnyomtam Hatamoto 😉 sry)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
-
-
Vagy menj el a boltba és vedd meg!!! utánna mondjad hogy nem akar mûködni!
csak ez a szar nem tudom felrakni baszki de az a baj hogy te se tudsz segíteni...minden szarrt tudtam telepitenidrivertöl hl2 ig deez a szar nem megy...teccik éteni?<#zavart2>#zavart2>
-
Ha lenne jogom hozzá már kapott volna egy GLOBAL HARDWARE GIGA BANNT innen és az CoD-ból is!
Ha ilyen láma vagy inkább nyomasd a passziánszt, vagy az aknakeresõt az legalább megy gond nélkül!
(ez a sike gyerek hasonló mint Szalacsi: A vízbûl nyeri ki az zoxigént!=az exébõl szeretném kinyerni a fájlokat <#hehe>#hehe>! )