Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
tehát szájbarágósan nem azt hogy mi van meg alapból a játékban.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

amúgy ötletnek nem is lenne rossz 😄
A készítõk a pályákon a 2 oldal játékosai mellett civileket is be kívánnak tenni, melyek lelövéséért a támadó csapat különbözõ bónuszokat, pl: hp doboz,golyóálló mellény, lõszer, A védõ csapat pedig minusz pontokat kapna.
A készítõk ezzel a hagyományos A-B lerakó támadás- védés-t akarták szinesíteni, ám nem gondoltak bele hogy ezzel tulajdonképpen ártatlanok lelövésére ösztönzik a játékosokat.
Akár a GTA- hoz hasonló botrány is kerekedhet az ügybõl, mely odáig fajulhat, hogy a játék nem kerülhet a boltok polcaira.
Reméljük a készítõk idejében a fejükhöz kapnak és megváltoztatják elképzeléseiket.
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nem a punk busterre gondolok, azt már szerintem jól feltörték
Április 1.
Kategória: Morbid
A kis Zolika rohan az apukájához:
- Apa, Apa!! Anya felakasztotta magát a padláson!!
Felmennek megnézni.
- De itt nincs senki!
- Tudom. ÁPRILIS BOLONDJA!! A pincében van...
-
-Szóval kakaskukorékolás: ez is igaz: a baromfi felsõ légúti hangszálainak a rezgése okozza a problémákat. Mégpedig azért, mert ha azonos hullámhosszt ér el a kukorékolás, mint a vinyót rögzítõ csavarok anyagának rezgészáma, akkor "kitekerõdik"!!! Ez a szó természetesen terminus tecnicus, amit bennfentes körökben használhatunk. Csak azért írtam le, mert tudom, hogy te, -mint laikus, nem biztos, tisztában vagy a térgeometria és avákuummechanika bizonyos szabályaival. A húrelméletet már nem is merem forszírozni.
Szóval kakas hangot ad ki--->"kitekerõdik" a vinyó--->>>leesik. Bele a kábeldzsungelba, ott ívet fog és kész a baj!!!
Ez így van.
Megoldás: este, mikor a tyúkok (arhaikusan tik) mennek aluszkálni, akkkor fogod a kakast, a csõrét celluxxal, gyorskötözõvel fogod össze.
Egyszerû, de nagyszerû megoldás.
A fejletteb országokban a környezetvédõk tiltakozása miatt úgy nevezett "sisak módszert" alkalmaznak: egy hungarocel dobozt erõsítenek a kakas fejére hangtompító gyanánt. Ez humánusabb és a kakasok is szeretik.
Ez tényleg azt jelenti, hogy legfeljebb 4 írás után meghibásodik?
- Kisfiam, ma egy csodás dolog történt velem. Elköltöttem a család össze pénzét, és kölcsönökbe vertem magam, de sikerült vennem egy olyan csodakrémet, amivel ha bekened a szemed holnap reggelre újra látni fogsz.
A gyerek nagyon örül, bekenik a szemét, lefekszik aludni.
Másnap reggel amikor felébred, még mindig nem lát.
- Anya, még mindíg vak vagyok, nem hatott a krém!
- Hahaha, bedõltél! Április elseje vaaaan..!
-
Hetente van 3-4 ilyen júzer mint akinek te a bõrébe bújtál és azoknak kell a segítség csak én már meguntam az erõszakos,követelõzõ vagy visszolvasni nem akaró, keresõt használni nem tudókat. Passzolom Yossarianhoz õket.
nem is veszõdtem az .exe hülyeségeddel de történetesen nálam a rothadó lemez okozott olyan gondot amit írtál, amíg a cd olvasó betudta olvasni aztán error-al elszált.
Szóval szétröhögtem magam én is a tréfarépádon. De máskor elsejére idõzísd ne 1 nappal elötte <#mf2>#mf2>
(például mire megírtam a 31048-at, már volt vagy 12 új hsz.)
...
Tehát sorjában: 31050: igen. Tudom. A Windows 64 edition volt az. Nem értelek, hogy hogyan mehetett ki a fejedbõl, pedig én küldtem tegnap neked el sms-ben....
...
Miért nem örülsz, hogy sikerült vihart keltened a biliben? Jó volt, neettünk, mérgelõdtünk. Mit vársz még? Tapsoljunk, gratuláljunk milyen pöpec csákó vagy?
Magadat kezded égetni, ha folytatod ezt a stílust.
Ahelyett, hogy CODoznál. Például.
Az elõbb felmentem a www.microsoft.com -ra és a keresõmezõbe beírtam, hogy "linux"!
Ez tényleg így van?
(A SMART szerint a vinyóm rendben van, de amióta figyelem a dolgot, a kakasunk minden reggel kukorékol.)
Help me!
A konfigom: AMD XP2500+ barton, Abit KV7 (KT600) alaplap, 2x 512/400 DDR kingston RAM, Asus a9550GE/TD (128bit/128MB/tvout), PCTVpro tvkártya, NEC3500 DVD-RW(dual), Sony combodrive, Seagate 80GB/7200 és Samsung Spindrive 120G/7200 HDD-k, Mitsumi floppy, 2db 8cm-es és 2db 4cm-es ventillátor, JNC 300W-os táp, Maxx tápvédõ, kör alakú IDEkábelek, BNC ATX billentyûzet, A4tech Netscroll egér, Samtron 17" CRT színes monitor, Benq USB-s scanner, APC 500VA-es szünetmentes táp, HP 3650 színes nyomtató(A4), D-Link Di-604 router, Vipower USB2 3.5"-os külsõ HDD-ház (nincs benne vinyó)
Szóval, a következõ a gondom:
Tegnap floppyról telepítettem egy programot.
Nem tudja valaki megmondani, hogy mit?
-miután tronfoltál persze hogy bedurrant a többség agya. Gondolom erre játszottál rá.
-okoskodás: szerintem ez sem volt. Aki a kérdésedre válaszolt, az próbált segíteni. De ha te tudsz jobbat, akkor taníts minket.
-helyesírás: "más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát sem" (#31033)
.....
Ne légy elégedetlen, sikerült átverned pár embert.
Kár utánna fölényesen benyögni, hogy "szar a fórum", "okoskodtok".
....
Remélem elmúlik mostmár az április elseje fíling! Na jó, azért a hülyéskedés maradhat!