Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Nem mert,
1. Lassabb lesz a gép!😞
2. Nem hallom ha jön az ellen!😄

hatamoto
Igen! Általában! <#nyes>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Nem, mivel nem hallom akkor ha egy ellenség mögöttem liheg vagy fut😊

nekem nem nagyon birja a gép uty

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

dr Kotász
Ti szoktatok zenét hallgatni CoD-ozás közben?
lol aláirás 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

DJ Skyline
<#idiota><#wilting><#banplz>

Dietrich
Hopsz..most kicsit megkattantam de kösz doki 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
újra ment.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
thx de én egy leírást kérek hogy kell megadni egy konkrét szöveget egy konkrét betüre 😊
tehát szájbarágósan nem azt hogy mi van meg alapból a játékban.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
ment.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hatamoto
Ötletnek nem is! <#vigyor5><#vigyor3>

hatamoto
Hát igen! <#zavart1> Ez egy tegnapi(!) hír egyetlenegy külhoni alátámasztás nélkül. <#bohoc>

Dietrich
mittudom én csak bemásoltam 😊

amúgy ötletnek nem is lenne rossz 😄

az azért hozzátartozik hogy aprilis 1-i a hír😊

http://www.callofduty.hu

hatamoto
Elkérhetném a forrásod? <#vigyor3>

Dietrich
Még meg se jelent, máris emberjogi szervezetek tiltakoznak a call of duty 2 - multiplayer egyik újítása ellen.

A készítõk a pályákon a 2 oldal játékosai mellett civileket is be kívánnak tenni, melyek lelövéséért a támadó csapat különbözõ bónuszokat, pl: hp doboz,golyóálló mellény, lõszer, A védõ csapat pedig minusz pontokat kapna.

A készítõk ezzel a hagyományos A-B lerakó támadás- védés-t akarták szinesíteni, ám nem gondoltak bele hogy ezzel tulajdonképpen ártatlanok lelövésére ösztönzik a játékosokat.
Akár a GTA- hoz hasonló botrány is kerekedhet az ügybõl, mely odáig fajulhat, hogy a játék nem kerülhet a boltok polcaira.

Reméljük a készítõk idejében a fejükhöz kapnak és megváltoztatják elképzeléseiket.

Dietrich
pm-be megírná valaki hogy kell blindelni egy billentyûre pl. a "sziasztok" dolgot? Elfelejtettem már 😊

rezsofiz
d.

sazl : c

ha a szervergizda csinál pb shot-ot az azért még kimutatja pl a walhacket

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

PResident Evil
D:

The Garrett
<#taps><#fejvakaras><#taps><#wilting>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

sike
oké<#lookaround><#integet2>

-

Balumann
Nem tudjátok, a Call of Duty-nál van valami olyami program a játékosoknak, ami kitudja mutatni ha másik csal? (wallhack, meg ilyesmi)
Nem a punk busterre gondolok, azt már szerintem jól feltörték

Serpa
most máá húzzz innen ...

sike
www.vicclap.hu ez az oldal nem is olyan szar..

-

sike

Április 1.
Kategória: Morbid

A kis Zolika rohan az apukájához:
- Apa, Apa!! Anya felakasztotta magát a padláson!!
Felmennek megnézni.
- De itt nincs senki!
- Tudom. ÁPRILIS BOLONDJA!! A pincében van...

-

rezsofiz
kál of duti

sazl : c

dr Kotász
Milyen néven játszol?
Dietrich
megerõltettem a kezem ma és mocskosul fál 😞 lehet nem fog menni majd mindjárt kiderül. 😊

trident
/nem azt mondtam, hogy menj/

-Szóval kakaskukorékolás: ez is igaz: a baromfi felsõ légúti hangszálainak a rezgése okozza a problémákat. Mégpedig azért, mert ha azonos hullámhosszt ér el a kukorékolás, mint a vinyót rögzítõ csavarok anyagának rezgészáma, akkor "kitekerõdik"!!! Ez a szó természetesen terminus tecnicus, amit bennfentes körökben használhatunk. Csak azért írtam le, mert tudom, hogy te, -mint laikus, nem biztos, tisztában vagy a térgeometria és avákuummechanika bizonyos szabályaival. A húrelméletet már nem is merem forszírozni.
Szóval kakas hangot ad ki--->"kitekerõdik" a vinyó--->>>leesik. Bele a kábeldzsungelba, ott ívet fog és kész a baj!!!
Ez így van.
Megoldás: este, mikor a tyúkok (arhaikusan tik) mennek aluszkálni, akkkor fogod a kakast, a csõrét celluxxal, gyorskötözõvel fogod össze.
Egyszerû, de nagyszerû megoldás.
A fejletteb országokban a környezetvédõk tiltakozása miatt úgy nevezett "sisak módszert" alkalmaznak: egy hungarocel dobozt erõsítenek a kakas fejére hangtompító gyanánt. Ez humánusabb és a kakasok is szeretik.

hatamoto
Vegyetek példát dr. Kotászról! Õ nyomja 1000-el! <#vigyor3>

Dietrich
A Metroban vettem olyan Maxwell újraírható cd-t, amire az van írva, hogy 1x-4x írható.
Ez tényleg azt jelenti, hogy legfeljebb 4 írás után meghibásodik?

sike
Március 31-én a vak kisfiú édesanyja odamegy a kisgyerekhez:
- Kisfiam, ma egy csodás dolog történt velem. Elköltöttem a család össze pénzét, és kölcsönökbe vertem magam, de sikerült vennem egy olyan csodakrémet, amivel ha bekened a szemed holnap reggelre újra látni fogsz.
A gyerek nagyon örül, bekenik a szemét, lefekszik aludni.
Másnap reggel amikor felébred, még mindig nem lát.
- Anya, még mindíg vak vagyok, nem hatott a krém!
- Hahaha, bedõltél! Április elseje vaaaan..!

-

Dietrich
látod sike ezek az áprilisi tréfák...és nem az amit te elõadtál.
Hetente van 3-4 ilyen júzer mint akinek te a bõrébe bújtál és azoknak kell a segítség csak én már meguntam az erõszakos,követelõzõ vagy visszolvasni nem akaró, keresõt használni nem tudókat. Passzolom Yossarianhoz õket.

nem is veszõdtem az .exe hülyeségeddel de történetesen nálam a rothadó lemez okozott olyan gondot amit írtál, amíg a cd olvasó betudta olvasni aztán error-al elszált.

Szóval szétröhögtem magam én is a tréfarépádon. De máskor elsejére idõzísd ne 1 nappal elötte <#mf2>

trident
Ditrich: az a baj, hogy lassú vagyok, de reagálok máris.
(például mire megírtam a 31048-at, már volt vagy 12 új hsz.)
...
Tehát sorjában: 31050: igen. Tudom. A Windows 64 edition volt az. Nem értelek, hogy hogyan mehetett ki a fejedbõl, pedig én küldtem tegnap neked el sms-ben....

sike
oké mentem..sziasztok..de elötte mondok egy jo viccet:

-

sike
<#nevetes1>

-

sike
<#nezze>ez a hülyéskedés napja nem??

-

trident
(#31038) Ezekbõl kevés van. Vannak helyette felnõtt emberek.
...
Miért nem örülsz, hogy sikerült vihart keltened a biliben? Jó volt, neettünk, mérgelõdtünk. Mit vársz még? Tapsoljunk, gratuláljunk milyen pöpec csákó vagy?
Magadat kezded égetni, ha folytatod ezt a stílust.
Ahelyett, hogy CODoznál. Például.

Dietrich
Minden bizonnyal én vagyok a ma élõ legnagyobb hacker. (És nagyon rosszindulatú!)

Az elõbb felmentem a www.microsoft.com -ra és a keresõmezõbe beírtam, hogy "linux"!

sike
<#vigyor2>

-

Dietrich
A szomszédom sógorának a munkatársa olvasta valahol a neten, hogy ha hajnalban kukorékolnak a kakasok, azzal elõre jelzik, hogy aznap meghalhatnak a Maxtor vinyók.

Ez tényleg így van?

(A SMART szerint a vinyóm rendben van, de amióta figyelem a dolgot, a kakasunk minden reggel kukorékol.)

Help me!

sike
<#mf1><#mf1><#beka2>

-

sike
amugy nem montam olyan trágár kifejezéseket mint itt egyesek aszzem.<#taps>

-

Dietrich
A segítségeteket kérem, talán tud valaki segíteni!

A konfigom: AMD XP2500+ barton, Abit KV7 (KT600) alaplap, 2x 512/400 DDR kingston RAM, Asus a9550GE/TD (128bit/128MB/tvout), PCTVpro tvkártya, NEC3500 DVD-RW(dual), Sony combodrive, Seagate 80GB/7200 és Samsung Spindrive 120G/7200 HDD-k, Mitsumi floppy, 2db 8cm-es és 2db 4cm-es ventillátor, JNC 300W-os táp, Maxx tápvédõ, kör alakú IDEkábelek, BNC ATX billentyûzet, A4tech Netscroll egér, Samtron 17" CRT színes monitor, Benq USB-s scanner, APC 500VA-es szünetmentes táp, HP 3650 színes nyomtató(A4), D-Link Di-604 router, Vipower USB2 3.5"-os külsõ HDD-ház (nincs benne vinyó)

Szóval, a következõ a gondom:

Tegnap floppyról telepítettem egy programot.

Nem tudja valaki megmondani, hogy mit?

sike
MONTAM HOGY VANNAK KIVÉTELEK.

-

trident
-erõs volt egy cseppet a tréfa, de szerintem ennyire nem durva a helyzet. Többen is segítettek Neked!
-miután tronfoltál persze hogy bedurrant a többség agya. Gondolom erre játszottál rá.
-okoskodás: szerintem ez sem volt. Aki a kérdésedre válaszolt, az próbált segíteni. De ha te tudsz jobbat, akkor taníts minket.
-helyesírás: "más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát sem" (#31033)
.....

Ne légy elégedetlen, sikerült átverned pár embert.
Kár utánna fölényesen benyögni, hogy "szar a fórum", "okoskodtok".
....

Remélem elmúlik mostmár az április elseje fíling! Na jó, azért a hülyéskedés maradhat!

sike
😄 várj mégirhatom tovább ezt a kis angol szöveget....<#action>

-