Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
közben azon gondolkodtam lehet azért van még adsl-m mert 11-én van/volt mindig a számlázás uccsó napja a szerzõdés dátuma miatt. lehet megvárják mert akkor lesz teljes hónap nem kell számolgatniuk mennyit kell fizetnem 20 nap esetén...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
sorry de tegnap autóversenyeket néztem este..pontosabban nascart 😊
de ma mehetek 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hatamoto
Anno frissítetted az rendben van de most nem mûködik! Most tudod frissíteni?

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Namármost nekem megvan az a pbweb.exe és anno még frissítettem is a pb-t vele, most viszont ezeket a fájlokat hozza létre, köztük ezt a pbsec-et is amit már említettem. (a parancsokat kipróbálom)

\"Hard to see, the dark side is.\"

ez az , cask ez nem volt az oldalon:o)

Foszfor - jo arc :o)

nekem ilyesmi van csak annyiban más hogy nem bluetooth, hanem infraval csatlakozik a kis adatvevõhöz, és csak 1-2 méter hatótávolságú:/ .... ez késik kicsit, meg furán megy codban is... akad vagymicsoda😛 fura, de remélem ez normalis ?!

hatamoto
Nyisd meg a konzolt írd be ezeket:

/pb_security 0 (enter)
/pb_system 0 (enter)
/pb_sleep 500 (enter)

Ha nem mûködne ezután, töltsd le ezt!

A kézi frissítéshez ide másold be: \Call of Duty\pb

Némi idõt vesz igénybe a frissítés!

Ha az anyag nem a PB könyvtárban van nem mûködik!

A tûzfalon engedd át!!!

trident
- én is szivesebben CTF-eztem volna veletek...(mert már megint pénzt keresek, csak az a baj, hogy sosem találok😄)

-Davidsnet: mármint, hogy jobb klikk, mentés másként a pb mappába a pbsec.htm-t? Átgondoltam több dolgot, is de nem sikerült eddig megoldást találnom neked...

-Yoss!!! Ideje lenne megjelenned! Az én lehetõségeim már kimerültek! Egy kis segítség kellene!😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
Igen!<#nyes> Hogy tudják kik vagyunk!<#bee1>

De ha ki van kapcsolva akkor nem is tudok csatlakozni a szerverre. Ez a pb init failure meg kick üzenetbe jelenik meg.
Amúgy az a pbsec.htm ezt tartalmazza, ezt nem értem:
To Manually update your local PunkBuster Security Files, choose "Save As" from your Web Browser's "File" Menu and explore to find your game folder and the subfolder called "pb", then save this file in that location (/pb/pbsec.htm or /pb/pbsecsv.htm). The next time you start your game, your PunkBuster will have the latest security information necessary to accept auto-updates from PB Servers.

trident
síkhülye vagyok....a pb init falirue beztos azért van, mert nem tudott betöltõdni a pb, mert pl. ki volt kapcsolva.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
jtb!
megadtuk nekik a frankót.
😊

trident
Akkor passz...
Én erre gondoltam. Itt tudod letölteni a pb fájlokat, de azt írja a weboldal, hogy elvileg ez automatikus.
Hm-hm-hm...
A többi probléma rendezõdött?
(pb init failure=hogy akkor nem volt bekapcsolva?)

Nem másoltam senkitõl.
Amúgy nekem van pbweb.exe-m amivel letölti ugyanezt a pbsec.htm fájlt csak épp az angol szöveget nem értem, h hogyan is frissítsem manuálisan.

hatamoto
Jó volt csak rövidke volt mert a kuttya bepislantott! <#rinya><#vigyor3>

dr Kotász
Jövök. CTF.
Serpa
jön vki df -re, kb 15 perc múlva?

hatamoto
Én is a CoD miatt cseréltem le egyébként! Egyszer egy akkorát rácsaptam, hogy a bal mikrokapcsoló megnyekkent, hogyha csak hozzáértem máris klikkolt... Nem sajnáltam nagyon mondjuk de az enyém nem 1000Ft volt. <#merges2>

trident
/Off
Vezeték nélküli, elemet nem ígénylõ egér: itt.😊

Dietrich
nekem volt egy anno tescoban vett (ill. megvan még mindig)noname vezeték nélküli 1000Ft-os egerem 😄
Müxik is rendesen de lezabálta az elemet mindig vagy ha játék hevében nem vettem észre ha az egér és a bizbasz közé került valami és már nem is reagált semmire.

Ez a mostani nem merül le, játék hevében már ráborult a fél irathalmazom...viszont ha alákerül egy papir darad...senkinek nejm kívánom azt az érzést mikor emiatt bukta a csapat az egyik mapot <#zavart1>

DJ Skyline
Nekem hagyományos kábeles,dual optikás Logitek' egerem van görgõvel,és 3 gombbal!😄

Dietrich
nem csicsa....extra 😊

hatamoto
Külön vettem! <#nyes> De õszintén megvallva nem nagyon kedvelem ezeket a cordless cuccokat mert állandóan elemet kell benne cserélni vagy a töltéssel kavarni és egy idõ után már nagyon untam!

DJ Skyline
Csak azt hallod ha fut,vagy sprintel...Ha gugolva megy azt már nem...De ha gugolás közben vált fegyvert azt hallod...Erre nincs csít,hogy hallod vagy nem...Ehhez fül kell!😄DD
Max wallhackel tudod,hogy mikor jön,hol megy az ellen...<#idiota>

Pont ugyan ez van vekem is <#crazya>
Billentyuzet melle kaptad vagy siman veted?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hatamoto
Az már csicsa! <#awink>

hatamoto
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#eljen>

Dietrich
USB-s..

Dietrich
mezei 4K-s vezetékes logitech optikai egér...nem kell ennél gyorsabb se csicsásabb 😊

hatamoto
Én is egy drótnélküli egeret használtam de nem szerettem mert az akku miatt 3x nehezebb mint a drótos tesója ezért inkább likvidáltam! Imho nem a jáccáshoz találták ki... Mifélét használsz, a lassúságot csak a ezzel tudnám magyarázni. Én egy Logitech Cordless Click! Plust használtam és nem késett!

nekem is vezeteknelkuli egerem van nekem tokeletes amiota ilyen egerem van csak ugy rancigalom mint ha aimbotot hasznalnek nagyon jo.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

alph4
jaja, kicsit lassab az adatátvitele mint a vezetékesnek! nekem is volt hasonló egerem, és az ellenségeim azért rendensen kapták a fejeseket!<#hehe>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Van itt valakinek wireless(vezetéknélküli) egere?? most vettem egyet ,és furcsa, késik, és nagyon fura codban, meg minden játékban, nemtom mi ez?! minden egér késik ami wireless? - Wireless microsoft intellimouse explorer -

trident
Heat of Battle szerver: -=> Qtyaol HoBv4.0 & MapPack2.0 .: powered by: zerozone.hu :.
IP: 217.20.133.8
Szükséges fájlok: hob install, hobmappack2, FFMmappack
Például innen letölthetõ.
HoB hivatalos webszájt

trident
-A pb mappát másoltad valakitõl? Az én tippem az lett volna, hogy
frissítsd innen.
-letöltés ás pb kikapcsolása volt még a baj: nem tudom bejön-e. Csinálj egy biztonsági másolatot a cod/main/config_mp.cfg fájlból.
A fájlt megnyitva ezt keresd meg, ha nem így van (pl 0 érték van, akkor ez kellene nekedátírni)
seta cl_punkbuster "1"
seta sv_allowDownload "1"
~ebbe a fájlba még nem túrtam bele. Csak saját felelõségedre.

hatamoto
De mér lassítja ha beteszem a lejátszóba kedvenc CD-im egyikét és azt hallgatom! <#vigyor5> Asszem kifelejtettétek, hogy nem csak a PC-n és nem csak MP3-at lehet hallgatni CoD közben. Sõt így még az ellent is hallom! <#awink><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

alph4
Csak lassabb mert eszi a procit és a memet a zenehallgatás! 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

hatamoto
Miért lesz lassab a gép a zenétõl? <#nemtudom>

Ok, a no packet flow-ra már rájöttem lassan.
Hogy érted, h a pb-m másolt? Manuálisan, azaz?
Mit értesz konfig fájl alat?

100%, a procinak, de inkább a ramodnak kétfelé kell dolgoznia, nagyon megizzasztja a gépet.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
a nagy mapoknál nem, de a szûk városi pályákon, épületekben tuti.

én azt egyébként sem hallom sok esetben...
lehet, hogy erre is van cheat???
meg olyat is észrevettem, hogy taszítja a golyót az ellen.
az amcsi 8 lövetû puskának (garand?) olyan szórása van, hogy csak na...

trident
-az elsõ hibaüzenetre én netkapcsolati dologra gondolnék. Nincs ilyen jellegû egyéb problémád? (böngészés, letöltés, online zenehallgatás, videónézés?)
-a pb-d másolt? Próbáltad már frissíteni manálisan?
-Multi options: nincs saját konfig fájlod?
/ezek inkább kérdések, mint megoldások, elsõ körben hirtelen erre gondolnék/

dr Kotász
Jézusom... Lehet néha ezért szaggat.
rezsofiz
megfelezi fpst rossz esetben

sazl : c

Jah és miért csinálja azt, h beállítom a multiplayer options-ba a letöltést meg a pb-t és folyton visszaállítja??

Nah van egy kis gondom: PB kidob szerverrõl. 2 hibaüzi is van amit nem értek:
-no packet flow-
-pb init failure-
Pls help!

dr Kotász
Szoktam néha. Csak kíváncsi voltam, nagy hátrányban vagyok-e.
Dietrich
nem hallom ha trappolsz felén vagy jösz a dzsippel 😊
de miért kérdezed? Te úgy játszol?

Dietrich
nem hallom ha trappolsz felén vagy jösz a dzsippel 😊
de miért kérdezed? Te úgy játszol?