Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Ma nyitva de holnap nem war miatt.Péntektõl ismét nyitva.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trogerzsiger
Ma nyitva lesz az ibt3?

Serpa
csak ne legyünk egyedül ...

Herold
Nincs ötletem. Ennyire fontos a jeep? Sztem csak SD-ben van jelentõsége. Ha custom mapnál nem jön elõ, akkor talán a map rossz.
Egyébként nem sok értelme van UO szervernek tankok nélkül. Inkább rakd vissza.

Magnetic
Jaja, jó volt :-)
Ma este egy dom a hármason ?

Serpa
olvasom jól telt a hétvégi LAN-party ^^

renton7
a configban kapcsoltam ki, ennyi. parancsot nem ismerek. ha van ötleted annak nagyon örülnék .köszi

Herold
Milyen paranccsal vetted ki a jármûveket?

Herold
Talán a CoD2 topikban kéne kérdezni.

mano1b
azlene a kérdésem miért megy fojamatosan elöre a katona ha 1sgyszer meg nyomom az elõre gombot mit lehet teni mi nem jo neki a w.s.a.d ugyanezt csinálja tudna segiteni valaki meg kõszõném. callofduty 2 van szo

renton7
62.112.194.67:28962

trogerzsiger
Mi a servered ipéje?

renton7
Hali! Még az lenne a kérdésem,hogy én serverrõl kivettem a tankokat,és ennek eredménye képpen egyes pályákon csak német jeep van.Van ahol megvan mind a 2 féle,van ahol csak német,és most tettem be egy új pályát azon meg egyeltalán semmi nincs. Nincs valami megoldás arra, hogy minden pályán legyen mind a 2 féle jeep?Köszi

renton7
Köszi szépen Herold. Tökéletesen megy, eddig hiba nem volt. Szia<#taps><#papakacsint><#worship>

Herold
Na utánanéztem, a "Team overriding" résznél keresd. Ez a parancsa:
set awe_team_allies "russian"

De be lehet állítani britre és amerikaira is. Azt írja, hogy UO mapokkal nem mindig mûködik.

Herold
Bakker, kb. 1,5 éve konfigoltam AWE-t, de meg lehet csinálni vele azt tudom. Áss bele a konfigjába, ott lesz valahol.

trident
Akkor valószínûleg nincs megfelelõen telepítve (felmásolva, használva) az awe mód.

Szükséges dokumentáció: readme, http://www.opferlamm-clan.de/?menu=93

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

renton7
Köszi,de nem találtam ilyen mappát 😞. Adok msn-t, fel tudnál venni, és ott megdumálhatnánk a dolgokat. Köszi elõre is
[email protected]<#help>

trident
A mapokat ne az uo, hanem a mód (fs_game) mappába tedd (és persze a webdownloadra) majd szerverrestart. (szerintem😊)

Csak gyorsan futottam át a cvarokat, ilyesmit nem találtam, csak olyat, ahol az elsõdleges és másodlagos fegyvert lehet felülírni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

renton7
Köszi Herold, a serveremen AWE modot használok. Ha tudnál pontosabbat mondani azt megköszönném.

Herold
A második kérdésre a válasz: AWE.

renton7
Pár dologban szeretném a segítségeteket kérni:

- van egy cod uo serverem(göcsej express clan) és szeretnék feltenni új mapokat. Felmásoltam a mapokat az ftp uo könyvtárába, és beleírtam õket a config file-ba. Csak az a gond, hogy a pályákat nem töltni be a server, sõt mikor azok kerûlnek megszavazásra szét is kapcsol a server.

- hogyan lehet azt megcsinálni, hogy maptol függetlenûl a szövetséges katonk minidg oroszok legyenek, vagy legalábbis a fegyvernemük legyen ruszki.

Ezekre a kérdésekre szeretnék minnél elõbb segítséget. Köszi mindnekinek

Sziasztok !!!

Hogy lehet felrakni pb-t a szervere ha nincsen pb- a szerveren ??
Serpa
faxa.

peaks benne van a körben?

trogerzsiger
Fáradt voltam. Nem akartok még retrieval módot is futtatni a severen?

trident
megyek majd én is ha tudok 😊

Dietrich
volt egy kis letöltési hiba de azt orvosoltam..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
Jól hangzik, benézek!
dr Kotász
Oáyla aya oa A áyálaá?
Dietrich
most lett kihírezve

természetesen lehet rajtuk változtatni..

trogerzsiger
A oáylákat elárulod nekem?

Dietrich
Nos a mai napon erre a hétvégére levesszük a lakatot a 3-as szerverrõl és DOM-CTF-DEM-BEL AWEUO modban fog futni 2-2 map/modonként vagyis 8 map összesen egyelõre. Aztán meglátjuk mit bír a szerver ami 18 slotos.
De bizonyos napokon le lesz zárva továbbra is!
ip: 195.228.45.250:28961
TS szerver: 195.70.51.109:8969

Dietrich

Dietrich

trident
^^

Yossarian
hova szaladj a granattal? 😄DD akkor nem szoltam, toljad a cod2-t nyugodtan 😛

Nieleen

Brankley
gránáttal hova szaladjak? minek? 😄 azt csak eldobni kell... Amúgy én 1ben sem tudok sprintelni.. az nem csak az UO-ba van?

Légy jó, légy hű Magyar!

Yossarian
a 2-ben próbálj meg gránáttal a kézben szaladgálni, vagy sprintelni 😛
Ennyit az irányításról...

Nieleen

Brankley
basszus, kiprobáltam a CoD2-t is... és msot nemtudom melyikkel játszak 😊 2-nek mintha tényleg kicsit jobb lenne az irányítása. Úgyhogy most egy ideig nemakarok feltenni uj játékot 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Dietrich
nem lesz hanem van is már egy ideje #3-as szerver 195.228.45.250:28961
azon most BAS vagy GFM mod tud futni, de jelenleg még csak a moddolt dolgok tesztelései történnek és BAS warok vannak..

attól kérd számon a jogos felvetésed aki beigérte az eheti indulást <#ravasz1> de meglesz nyitva bizonyos napokon a szerver.

me and a monkey
Amennyire tudom, még ez nem annyira kiérlelt elgondolás.
Egyelõre base van rajta, így ezen a szerveren kerülnek kipróbálásra a fõ szerveren futó IBT módok. De jelenleg zárt, csak erre van "tartva".

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

trogerzsiger
ÉNis láttam az ibt3at azon nem emyg majd dom?

Serpa
úgy tom lesz egy 3. IBT server, amin a mellõzött modok mennek majd.
ha jól emléxem vmelyik IBTs azt mondta, h a héten lesz beüzemelve, tudjátok tartani?

Dietrich
jah nem..azok után hogy a szerverünkön reklámozták a sajátjukét, hogy leszarozták a miénket, hogy a honlapon is folytatták ezen tevékenységüket amiért a honlapon banánt kaptak majd Keszinek engedve lett hogy a honlapunkon elmondhassa a véleményét amit úgy hiányolt..aztán VI írt nekik egy nyílt levelet amire nem válaszoltak..

itt olvasható

trogerzsiger
A hob? csak a dom jó bene, a gfm sokkal de sokkal jöbb, ja meg a szakasz jóó

trogerzsiger
A hob? csak a dom jó bene, a gfm sokkal de sokkal jöbb

Serpa
sztem nagyon jó lett.
a dawnvile színvilága vmi egészen különleges.
mintha hajnal lenne.
<#eljen>

trogerzsiger
ja ti nem bírjátok a pogányt?

Pffff<#levele>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

trogerzsiger
Hellosztok!

Találtam egy hobos magyar servert. ^3***^1Pog^7any^3*** ^1H^7o^1B^3<^1Head ^7of ^1Battle^3>|33ms|195.228.74.157:28900