43643
  • Serpa
    de az már teljesen más időben játszódik, ...
  • KM
    Jön a COD 4...
  • Dietrich
    nálam driverben (tesztelések miatt a több pontért) vsync off van..
  • trident
    Én örülök, hogy tegnap kidobott fps miatt a szerver, mert hullott már a hajam.

De akkor sem értem:
    sima uo-ban 60 hz-nél megáll minden, hiába van a driverben vsync on, 72 hz (17' tft)
    a gfm-ben meg engedte a beállítást...

Ezek szerint újra kell telepítenem az uo-t, hogy normálisan fusson (vsync on = 72 Hz = 72 fps.)
  • Dietrich
    és mi a problémád?
    verjük szét a bunkerokat pisztollyal a kezünkben tankok nélkül?
    csiterek hemzsegnek? vagy a RO-hoz hasonlítod?
    nekem is a RO tankos része egyértelműen jobban bejön...de a gyalogos része nem.
    Persze a COD elavult már a RO-hoz képest..talán ha lesz 1x PC-re is cod 3 a nem olyan rég vett újabb motorral mint a Q3, változni fog a dolog..
  • hofitom
    Öcséd a bankszámlaszámaitokat és az internetes usert és passt is elküldhetné nekem.
  • Malakai
    Felmentem az IBT BAS szerverre, nah, kb másfél éve nem voltam BAS szerveren.. El is felejtettem milyen idegbajt tudok kapni tőle...
    Nem megyek bele, mert nem akarok senkit megbántani, aki még ma is játsza, az biztos szereti, és akkor úgyis csak az lenne belőlle. Én viszont piszok mód rossznak tartom a járművek szerepét és megvalósítását a játékban. :P
  • trident
    Ezt sajnálom, személy szerint egy óvatos orrbagyűrést kisorsolnék a kedves akárkinek.
  • Csirke4
    Kivétel a hülye öcsém aki a londonban megvásárolt eredeti UO cd kulcsát mondta meg MSN-en valakinek és tegnapelőtt láttam hogy már clanbas-en be van regelve a PB guid. -.-
  • Dietrich
    dehogynem!
    töröld le az oprendszered..tedd fel sallang mentesen az ikszpét (semmi alaplapi buherátor progi) a játékot, pb-t, zone alarmot, nod32-t..és go a szerverünkre.
    nem hiszem el, hogy akadozna ezután is..vagy gyere el hozzánk és az én adsl vonalamon teszteljük le! :)

ha routered van dobd ki és anélkül csatizz.
    szedd le amit trident javasolt..hozd vissza a szülőktől a korábbi géped..:D
  • KM
    Ah, nem jutunk így egyről a kettőre...
  • Dietrich
    dual core van nekem is..
    core2-ről beszéltem!
  • me and a monkey
    Nekem dual core alatt semmi bajom.
    Biztos az itteni Yossarian volt, azt hittem ő sosem menne base szerverre?
  • laslandes
    htx. még jó hogy nincs pénzem core 2-re.:)
  • hofitom
    Pedig már linkeltem egy oldalt ahol annyi CD kulcs van eredetiben, hogy adnak el belőle.
  • trident
    Az jó, mert privátban elküldtem neki a cd kulcsomat.:)

Láttam Yosst a BBD britt bas szereveren. Szompolygott.:)
  • KM
    Ő nem gondolja, ő elvárja.
  • Serpa
    ^4S.A.S. ^6Clan ^5server ^4 http://sasclan.obinet.hu ^1 | Powered by OBiNet.hu|18ms|195.228.155.13:28966

esetleg ez ...
    akárhányszor fellépek, rifle only megy.
  • trident
    Ugye nem gondolod, hogy valaki megvásárolja, majd neked adja?:)

3999.- forint a deluxe pack (cod+uo).
  • csoki828
    nem tud hozzá valaki egy eredetikódot?
  • Dietrich
    hallod JTB?
  • trident
    Hallottam valami dual core optimizerről, többet nem tudok, kérem kapcsolja ki. Több infó a cod.hu fórumain.:)
  • Dietrich
    sajna igen de nem tudjuk az okát..hogy miért nem szereti a core2 tulajokat :p
  • KM
    Igen.
  • laslandes
    a PB-től szaggat? :o
  • Csirke4
    Nemjó a PB :'(
    Szaggatt tőle a játék.
  • Beni521
    1.: kössz 2.: kössz 3.: azért kössz
  • Dietrich
    itt van a 376MB GFM cucc...
  • Dietrich
    2. GFM kapcsán az aláírásomban lévő honlapra elmész ott a baloldali menűben kiválasztod a IBT szerverei részt és a többit már látni fogod..
  • trident
    Használd az ase-t, könnyű különválasztani a cod/uo/cod2 szervereket, a jobbakat meg rakd kedvencekbe.

A gfm mód természetesen ingyenes. Az uo-s gfm-et jobb hasz szerverről töltöd (ez esetben hagyd a gépet, had töltsön, mert eltart egy darabig: kb 300 mega, de megéri, az ibt és a h2q&bull tart gfm-es szervereket, de van jópár német és francia is). A cod2-s gfm szingli része kitugyamikorlesz, ha lesz.:)
    Azt viszont passzolom van e most cod2 gfm szerver itthon... (áén már nem adminolom, a csapat megszüntette, max maradnak a küldöldiek).

Most jött ki nemrég rengeteg új kép és azokon sok infó, de biztos dátumot nem mondtak. Kevesen vannak a devek, lassan haladnak, hálátlan a cod2 mostani motorja.
  • Malakai
    1. A CoD2 szerverek 1.3-asok, a CoD1 szerverek (nagy része) 1.5-ös, míg a CoDUO szerverek (nagy része) 1.51 (az x.x1 jelzi, hogy UO).
    2. Le, fenti jó nagy bannerre kattintva elméletileg meg is találhatod.
    3. Nemtom', én már nagyon rég hallottam felőlle hírt...
  • Beni521
    Hi all! I. kérdés: Megvettem az UO-t és 1.51es a multiplayere. Mennék netjátszani, és minden server 1.3-as. Patchet a CoD.hu-n nem találtam. 2. kérdés: a GFM-et le lehet tölteni inygé? 3. kérdés (igaz nem ide, de ha már ide írok...) A COD2-höz kb mikor lessz SP GFM?
  • me and a monkey
    Ismerem, éppen tegnap néztem meg a fórumot. :)
    Értem, Mária Terézia szindróma. Hallgatok róla. ;)
  • trident
    Enemy territory: Quake wars videnyók.

Amúgy igen, de most itt nem mennék bele a lenti témába:D
  • alma2
    Volt anno chimera hq server, aztan talan kozosen f2k-val na meg egy rifle onlyjuk is volt, letezik meg ? sehogy se talalom oket, az oldalukat se semmi...
    esetleg valami alternativa ?
  • me and a monkey
    Miért izgat Téged egy paci? Ezt nem értem, valami szexuális elhajlás? :)
    Milyen az ET?
  • trident
    Őszintén szólva nem tudom.:D

A slappot megérdemlem, mert rosszkutya voltam, itt hagytam a bandát, csak egyszerűen nem leltem örömöt már a cod-ban. Egy-egy BAS játék jól jön, ha tevékeny, jó csapat van. =)
    A gfm nem tudom. =)
  • hofitom
    Reméltem, hogy Te is részt veszel a GFM kupán, mint a hazai GFM Atyja. /Slap-slap:)
    Viccet félre téve, a H2Q is indíthatna kettő csapatot.
  • hofitom
    MAX GAMESTATECHEERS EXCEEDED??? Hmmm Sztem ez öléggé gáz tud lenni Foyon.
  • trident
    Én ilyen inaktív csávó vagyok, néha lépek fel hozzátok meg egy britt BAS szerverre.:)
    Egy korrekt mmorpg-on és az ET-n kívül csak a p**ci izgat.

De ha be tudok segíteni pb-s vagy szerveres témába szivesen megteszem. Herr Flick hegeszt egy kupaszabályzatot és franciára is fordítja, de ezt ő/ők tudják.