Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hatamoto
Tölts le egy PK3 managert is! És csak azokat engedélyezd amik kellenek a játékhoz! Menni fog!

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

hatamoto
Asszem magam is ebbe a kategóriába sorolódok. A reflexeim már nem olyanok mint egy 1X évesé. Bár 3-4 sör még javít a helyzeten! <#awink>

internetrõl húztam le modokat bemásoltam de nem akar indulni még a régi pája se .mi kellene hozzá hogy menjen?
Punkerwork
vagy csak hobbi szinten pufogtat mint én 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

dr Kotász
Van még egy kategória: aki a kezdetektõl multizik, mégse jó játékos (pl. én 😄)
danee12
öhm,a cod2 elött télleg kiadnak mégegy kieget?az mikor jön ki kb ha télleg igy van?

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

Malakai
Sivatagi hadjárat meg, szerintem az is jó lesz, ha meg az kicsit gyengébb is lesz, az is csak egy helyszín a sokból.
Azt azért sajnálom, hogy német kampány majdnem 100, hogy most sem lesz...
Multira viszont kiváncsi leszek, aszondják ott is újjítanak.. Remélem hamarosan vmi infót is mondanak rólla.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hatamoto
HI!

awak3n
hi all<#fogmosas>

Hát sztem le kell xarni az ilyet 😉 Sok lama😄 már nem azért, de mindenkit aki Jó le kell csalózni?... pff mindig igy van... SoC csalnak igen csalnak! aztan kiderül hogy nem... T4Ce most csalózzák öket, aztán ha Lanon jok lesznek akkor aszondjak csak poén volt... mert a sok nagyarcu segg neten persze.. azoknak csak igy nagy az arcuk... nem akarok nevet mondani, de aki jár IRC re, cod.hu ra, az tudhatja... a nagy prok^^... szánalmas kis kockák, akik ott düllesztik a picsájukat a gép elött...és pofáznak, oltogatnak, amugy meg kis csicskák a való életben és csak haverjuk van, nincs barátjuk 1 se.. szánalmas... na köszi hogy elolvastad😛, kidühöngtem magam 😉 sry ha ezzel megsértek vkit....
na amugy sivatagos map stb... hmm remélem jo lesz cod II. 😊

Foszfor - jo arc :o)

Yossarian
De😊

Nieleen

Malakai
Mellesleg nem mind1, hogy publicon mit mondanak az emberre (láma, csíter, pró, stb)? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
Jó játékos szerintem az aki mindenben (Rush,taktika) heJt' tud állni...Ezek a játékosok azok akik kezdetektõl multiznak(CoD megjelenése = kezdet)...Aztán vannak a kezdõk akik ugye tudjuk ki...Én azt nem szeretem,hogy a jó játékosokat lecsíterezik...Szonte naponta lehet találkozni ilyennel a magyar szervereken...Az,hogy valaki jól áll az nem jelenti,hogy csíter...Vagy mert éppen egyszerre 2 embert lõtt le...Kicsit elkanyarodtam a témától,de most már mind1!😄

alph4
Én csak poénból mondtam! Amúgy pro játékos van egyátalán? Mert van aki nagyon tapasztalt jól lõ meg minden, de aztán játéközben hátbamákolja egy gyengébb játékos és már írják is hogy milyen láma! 😛 Szóval szerintem van több fajta játékos (taktikus, taktikátlan, rusher stb.) De a Pro szót nem tudnám csak úgy valakire rámondani!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Dietrich
de elötte mehetünk hentelni még 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
Igenis!
mit tettél Dietrich. Sikkasztottál?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
Kotász!
most jött meg a szolgáltató válasza hogy nyugtázták a lemondó levelet..1 hét után 😉
szóval innentõl kezdve bármikor lekapcsolhatnak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nagyon birom midenki ugy dobalozik ezzel a "Pro"val.
raadasul nem is errõl volt szo.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Szepen töröld le a játékot és menj AoE IIzni. majd adok hozza csiteket.

Dietrich
ezért kell uo szerverre menni 😉

ma basoltam 😄 egész jó hentek voltak.
df szerver nem ment..9999 volt.

Dietrich
hát ha 2 hét lesz a dologból akkor igen.

de ha nem jelentkezek itt már 3. napja akkor tudhatod, hogy nincs netem 😊

Yossarian
a PB init failure-re azt tanácsolja az evenbalance, hogy újra kell telepíteni a PB-t a legutolsó patchbõl. Ne kérdezd, hogy hogyan! 😊

Nieleen

alph4
Játsz ilyen beállításokkal:
/snaps 1
/cl_maxpackets 15

Ha egy ember le tudsz lõni KAR-al akkor Pro vagy! 😉

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

dr Kotász
Ja értem. Akkor valszeg májusban látunk újra?
Ja, és ha már csíternek hívnak, állandóan:
akkor mondja már el valaki, hogy ilyen konzolos beállítások mellett, mit honnan és hogyan kell használni! De ne egyszerû wh-t! Habár azt is kipróbálnám szívesen, de nem tom hogy kell! Na szóval ötleteket honnan mit hogyan! Danke

/snaps
/cl_maxpackets

Vki ezekrõl bõvebben?

Dietrich
nem.

mondom szerintem 11-ig van netem aztán ha nem jelentkezek azt jelenti már nincs.

dr Kotász
Már új szolgáltatótól netezel?
DJ Skyline
😄DD

Dietrich
pedig gondolj bele...a sivatag mint közismert vándorol. Egy szélvihar után a homok dûne vagy domb már nem ott van mint elötte.
Az épületek meg ugye európában nem mennek semerre. Mekkora kihivás ez a készítõnek pl. multiplayerre? 😄 Kapsz tõlem egy fejest..megnézed killcambõl és mennél vissza bosszút állni...de a domb már nincs ott ahonnan az elöbb lelöttelek 😊

DJ Skyline
Nem is a grafikát néztem...Eleve nem bírom az Afrikai had...nem írom le többször!😄DDDDD

Dietrich
sõt a sima cod megjelenése után már volt egy ilyen klán is 😊

DJ Skyline
Joak' az csak túl kicsi!😄D
Mondjuk a CoDban néha az a vicces',hogy oda respawnol engem a gép ahol épp a tüzérséget nyomatja az ellen!😄DD

Jó játék az, ne mindig csak a grafikát nézd 😊

Dietrich
másiktól már 5 perc után megkaptam a felhasználónevet és jelszót ahogy elküldtem nekik mélben kitöltve az adsl igénylést 😊
volt akinek egy ilyen átállás az elsõ szolgáltató lekapcsolása után 1,5 nap és volt akinek 30 nap.
Hogy mitõl függ? Matáv, szolgáltatók, meg a csillagok állása...

fuuuuu de utalom azt a mapot 😄

DJ Skyline
Jaja...Ott jól lehetet Sniperezni...Felmész a templomba aztán kimászol a tetõre!<#idiota>

dr Kotász
Meg a Destroyed Village. Nekem az volt a kedvencem.
DJ Skyline
Breaktroughal nem Multiztam...Az alap MOHAA-val multiztam sokat...Egyik kedvenc pályám volt a Stalingrad...

dr Kotász
Szerintem nem volt rossz, egyszer mindeképpen végigjátszható. És volt egy baromi jó multi pályája is, már nem emlékszem a nevére, romos, négyzet alakú teret formázott, olasz neve volt.
DJ Skyline
Én nem szeretem az Afrikai hadszinteret...Jobban szeretem az Európai,Orosz,Távol-Keleti hadszínteret...Ez az egyetlen egy amit nem szeretek...😄 Breaktrough az nem volt egy nagy durr szerintem...

Már a Breakthroughban is imádtam az Afrikai hadszínteret, kiváncsi vagyok El Alameinre a CoD 2 ben

KM
Lesz havas is ám!<#vigyor2>

DJ Skyline
"3 kampány: Brit (Afrika (El-Alamein, Tobruk) és a Normandiai partraszállás), Szovjet (Moszkva és Sztálingrád), amerikai (Nyugat-Európa)"

dr Kotász
Afrika-Korps-féleséggel kell majd csatázni egy háborúféleségben, bajtárs-féleségek és tank-féleségek között.
Punkerwork
Észak-Afrikai frontról hallottál már?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

eh az uj COD majd ilyen sivatag féleségben fog jáccódni??<#ejnye1><#szomoru1><#vigyor5><#shakehead><#rinya><#sir><#nemtudom>

Foszfor - jo arc :o)

dr Kotász
Mikortól lesz meg a másik?
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."