Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
Azt azért sajnálom, hogy német kampány majdnem 100, hogy most sem lesz...
Multira viszont kiváncsi leszek, aszondják ott is újjítanak.. Remélem hamarosan vmi infót is mondanak rólla.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
na amugy sivatagos map stb... hmm remélem jo lesz cod II. 😊
Foszfor - jo arc :o)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
most jött meg a szolgáltató válasza hogy nyugtázták a lemondó levelet..1 hét után 😉
szóval innentõl kezdve bármikor lekapcsolhatnak.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
raadasul nem is errõl volt szo.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
ma basoltam 😄 egész jó hentek voltak.
df szerver nem ment..9999 volt.
de ha nem jelentkezek itt már 3. napja akkor tudhatod, hogy nincs netem 😊
Nieleen
/snaps 1
/cl_maxpackets 15
Ha egy ember le tudsz lõni KAR-al akkor Pro vagy! 😉
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
akkor mondja már el valaki, hogy ilyen konzolos beállítások mellett, mit honnan és hogyan kell használni! De ne egyszerû wh-t! Habár azt is kipróbálnám szívesen, de nem tom hogy kell! Na szóval ötleteket honnan mit hogyan! Danke
/cl_maxpackets
Vki ezekrõl bõvebben?
mondom szerintem 11-ig van netem aztán ha nem jelentkezek azt jelenti már nincs.
Az épületek meg ugye európában nem mennek semerre. Mekkora kihivás ez a készítõnek pl. multiplayerre? 😄 Kapsz tõlem egy fejest..megnézed killcambõl és mennél vissza bosszút állni...de a domb már nincs ott ahonnan az elöbb lelöttelek 😊
Mondjuk a CoDban néha az a vicces',hogy oda respawnol engem a gép ahol épp a tüzérséget nyomatja az ellen!😄DD
volt akinek egy ilyen átállás az elsõ szolgáltató lekapcsolása után 1,5 nap és volt akinek 30 nap.
Hogy mitõl függ? Matáv, szolgáltatók, meg a csillagok állása...
Foszfor - jo arc :o)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."