Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
Hi ugy tudom itt lehet kérni logot, ha ez így van akkor egy olyat szeretnék kérni mint trident-nek van csak JOHNNIE névre. Elõre is thx a segítséget!!!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ferro
Én adok neked ha benne van ha nincs!!!

de nekem csak másolt van.Szal azt felnyomtam újból és semmi.Jó,átfutom alaposabban,de ha nem lesz benne,akko tegyétek bele majd ezt a problémát is és adj egy 1000-est😄(na yo,ez csak vicc volt😄).

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

trident
Privát ment.
Az UO telepítésekor mi a hibaüzenet?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
Olvass alaposabban, vagy használd a ctrl+F-et! 😊
Az UO dologban pedig már megmondták a frankót. Új telepítés jó CD-rõl...

Nieleen

Aha,de erre,a multyplayetr részére nem találtam ott megoldást.Viszont a UO-t azt továbbra se tudom felrakni.

Ibron

Yossarian
állítólag elolvastad a gyikot. Abban benne van a cd-key balhé...

Nieleen

Na,király.Most ár betudok lépni a multyplayer részhez,de a szerverekre nem tudok továbra se rácsatlakozni.:Error:The CD key in use.Please try again later.Vagy valami ilyesmit írt ki.Ilyenkor mi van?A UO-t most próbálom újra telepíteni,hátha felmegy a gépre.

Ibron

Ok,akko reinstallálom😄...amúgy is má egyszer végig vittem a CoD-t.

Ibron

trident
Az a legbiztosabb, ha uninstal., törlés, és újra felrakod. Ahogy mondtam a CoD megér ennyit!😊
Ez a mûvelet megvan 15 perc alatt.😊
Ha valakivel összefogsz és küldözgettek, próbálgattok, vacakoltok az fél nap, és nem biztos hogy jó! Csak magamat ismétlem.
Update: na igem Hatamoto kolléga sem mondja rosszul!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ferro
Lehet, hogy rossz a lemez?

De nem tudom felrakni!A CoD fent van,viszont a UO-nek a telepítésénél,amiko eléri a felét kábé,akko írja ki,h mi hiányzik/hiányoznak.

Ibron

trident
Szia a legtisztább lenne feltelepíteni a CoD-ot, majd az UO-t és ezekre a két patch-t.
Megéri!
Ha valaki el is küldözgeti, el fog tartani jó idõbe, míg kipróbálod, mi kell még, mi hiányzik, és nincs garancia arra, hogy így fog neked mûködni.😞

u.i.:vagy esetleg a hiányzó részeket eltudná nekem küldeni vki vagy mailbe,vagy messengeren?

Ibron

Hy all!

Na,most elõre megnéztem a FAQ-t,nehogy úgy járjk,mint a Sims 2 részénél,de az én problémámra nem találtam megoldást.Régen ment a multyplayer része,de most nem.Másolt a CD,lehet,h ezért?Tudtok ebbe valahogy segíteni?Amúgy a United Offensive demojával jácottam,sztem nagyon állat,felnyomtam a gépemre is(szintén másolt😄),de mindig kiír pár cuccot,h hiányoznak az uo könyvtárból:hunkusage.dat...csak egy példa.Lelehet ezeket szedni valahonnan,vagy nem?

Ibron

Ferro
Na kipróbálhattam végre a Nostromo G52-t! 2 óra alat be is konfiguráltam, hogy minden klappoljon és kellõen jónak tûnik! 😊 Csak még szokni kell mint az új biciklit... 😊))

trident
A domina nézi a jégkorszakot, amúgy meg van úgy, hogy ha néhyány perc alatt nem tud felébreszteni, akkor békénhagy. 😄

A VPK szerveren a map_rotationban benne van a Barbarossa.

Yossarian
téged eddig hagynak aludni? jó neked! 😊

Nieleen

trident
<#nyes>
Most keltem fel a hibernálásból, még kávézom...

dr Kotász
A tehén érdekelne. 1:1 arányú?
KM
<#nyes>

Ferro
A hitboxban benne van??? Mert ha igen akkor tényleg sokan töltsék le! 😄DD

Yossarian
mekkora hülyeség 😄DDDDD

Nieleen

trident
Jó reggelt!
A nap legfontosabb híre: unod már sisakod? Szürke, hétköznapi? Dobd fel te is a hangulatot, légy trendi! Miért ne viselnél a fejeden egy vázát!
Vagy akár egy tehenet! Töltsd le te is, még ma!
(a nap második híre csak nekem fontos, 20 perc múlva trident már hazafele tipeg)

Serpa
én SAMO-WAR -on voltam.
baromi jó feszültség levezetõnek.
ajánlom.

igaz, hogy csak custom mapokkal találkoztam rajta, dee ...
<#eljen>

Épp most jöttem le róla, lõdöztem egy kicsit 😊

KM
Aham!<#eljen>

Serpa
erre gondolsz?
^0^1Death^7Fellows ^7CoD:UO ^1Dom^0ination ^7Server v.1.51|350ms|193.225.82.99:28960

Dietrich
Ryan közlegényben is a jenki mesterlövész kilötte a németet 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
<#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
<#szomoru1>DOM
<#rinya>CTF
trident
(volt két hely, Serpa belépett, addig pöcsöltem, míg teli lett a szerver.😞
Szomaton megvolt a találkozó a szerverdílerrel, megcsináltam a konfigot, mostmár csak a zerozone részérõl kell lépni)
<általában bizakodó, most ezzel kapcsolatban kivár>

Serpa
nem igaz, hogy senki nem tud kilépni BIC -rõl ...

Én majd csak estefele tudok jönni 😞 most mégsem

trident
Az igazi Domina itt áll a hátam mögött, úgyhogy csak csendben kérdem...Merre?<#idiota>

KM
Igen, de sajna nem látom a rendes dominationt.

Serpa
kettõt láttok.

^0^1Death^7Fellows ^1MercilessUO Dom^0ination ^7Server|116ms|193.225.82.99:28980
^0^1Death^7Fellows ^7CoD:UO ^1S&D ^7Server v.1.51|143ms|193.225.82.99:28970

ctf serverbõl SWAT 4 lett.

KM
Apropó! Mi lett a DF-es szerverekkel?<#nemtudom>

annyian vannak ott mint az oroszok 😞 Majd ha egy kicsit kiürûl

Serpa
akkor BIC ...

Igen az

Serpa
GFM 0.9?

Ferro
<#vigyor3><#eljen>

<érti már>

Ferro
Nekem is pont ez a bajom, hogy nem vagyok emberek között és mikor bajom van órák telnek el fölöslegesen a megoldásra várva. De ennek a dolognak a fordítottja is igaz, nem idegesítenek a folytonos nyüzsgésükkel! 😊 És hangosan tudok mindenkit elküldeni a kormosba... 😄

A korán kelés pedig néha korán fekvéssel is párosul. 😞

Nem minden fenékig tejfel! 😄

BlC, tudtommal csak a GFM fut rajta, semmi egyéb "piszok"

dr Kotász
Most látom micsoda ték volt :-)
Serpa
de ne vmi agyon mod -olt serverre menjünk.
nincs kedvem a letöltéssel szõrözni.

Birkapásztornak sem lenni jó dolog, fõleg ha elszökik az egyik, futás, de nem a birka után, hanem a gazda elõl <#ravasz1>

Persze, vagy kénytelenek leszünk nem GFM-es szerverre menni 😊
de javaslom rakd fel, nagyon jó mod

Hasonló a helyzet, szokásos tanuló-és magán tanuló. Jó a magántanúlónak, mert nme kell korán kelni stb, de semmi pénzért nem lennék az...