Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Az UO telepítésekor mi a hibaüzenet?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az UO dologban pedig már megmondták a frankót. Új telepítés jó CD-rõl...
Nieleen
Ibron
Ibron
Ibron
Ez a mûvelet megvan 15 perc alatt.😊
Ha valakivel összefogsz és küldözgettek, próbálgattok, vacakoltok az fél nap, és nem biztos hogy jó! Csak magamat ismétlem.
Update: na igem Hatamoto kolléga sem mondja rosszul!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ibron
Megéri!
Ha valaki el is küldözgeti, el fog tartani jó idõbe, míg kipróbálod, mi kell még, mi hiányzik, és nincs garancia arra, hogy így fog neked mûködni.😞
Ibron
Na,most elõre megnéztem a FAQ-t,nehogy úgy járjk,mint a Sims 2 részénél,de az én problémámra nem találtam megoldást.Régen ment a multyplayer része,de most nem.Másolt a CD,lehet,h ezért?Tudtok ebbe valahogy segíteni?Amúgy a United Offensive demojával jácottam,sztem nagyon állat,felnyomtam a gépemre is(szintén másolt😄),de mindig kiír pár cuccot,h hiányoznak az uo könyvtárból:hunkusage.dat...csak egy példa.Lelehet ezeket szedni valahonnan,vagy nem?
Ibron
A VPK szerveren a map_rotationban benne van a Barbarossa.
Most keltem fel a hibernálásból, még kávézom...
A nap legfontosabb híre: unod már sisakod? Szürke, hétköznapi? Dobd fel te is a hangulatot, légy trendi! Miért ne viselnél a fejeden egy vázát!
Vagy akár egy tehenet! Töltsd le te is, még ma!
(a nap második híre csak nekem fontos, 20 perc múlva trident már hazafele tipeg)
baromi jó feszültség levezetõnek.
ajánlom.
igaz, hogy csak custom mapokkal találkoztam rajta, dee ...
<#eljen>#eljen>
^0^1Death^7Fellows ^7CoD:UO ^1Dom^0ination ^7Server v.1.51|350ms|193.225.82.99:28960
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szomaton megvolt a találkozó a szerverdílerrel, megcsináltam a konfigot, mostmár csak a zerozone részérõl kell lépni)
<általában bizakodó, most ezzel kapcsolatban kivár>általában bizakodó, most ezzel kapcsolatban kivár>
^0^1Death^7Fellows ^1MercilessUO Dom^0ination ^7Server|116ms|193.225.82.99:28980
^0^1Death^7Fellows ^7CoD:UO ^1S&D ^7Server v.1.51|143ms|193.225.82.99:28970
ctf serverbõl SWAT 4 lett.
A korán kelés pedig néha korán fekvéssel is párosul. 😞
Nem minden fenékig tejfel! 😄
de javaslom rakd fel, nagyon jó mod