Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néhány év és én is hasonló sorsra jutok <#szomoru1>#szomoru1> addig élvezem a diákéletet<#vigyor0>#vigyor0>
Valaki jön?
Nieleen
Az ember egy önpusztító faj, háborúk voltak, vannak és lesznek sajnos 😞
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
miért van az hogy cod RADIANTBA CSINÁLOK SP PÁLYÁT DE AZ AI NEM MOZOG.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
-Yos: szerintem nagyon sokan vannak így ezzel...teszedaztacsipátleakezedbõl!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Egy kis adalék...
A rossz csak az volt, hogy jönnöm kellett melózni.
-Yoss: nem kell itt menõzni! (Majd csak akkor, ha nekem is valami stabil lesz!😄 )
-Joey04: GFM weboldal
Célkereszt skinek -UO.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
szinkront elcseszték a 3. évadtól.
Zajcev szarban van 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Miért ki õ ?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Hosszú volt az este.
Mivel nincs most DF , mit preferál az sg.hu-s közeg?