Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
szerinted ha tudnám, hogy mi a hiba akkor kérdezném???????
akarsz te egyáltalán segíteni???????

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Punkerwork
na jó feladom, tényleg nem tudsz olvasni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

gabber_saviola
de más meg fel tud menni ........

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Punkerwork
nem tudsz olvasni? global ban 😊

gabber_saviola
hi all!

egy kis segítség kéne. ezt a progit használom :The All-Seeing Eye, 1.5 ös peccsem van
bármilyen szerverre fel tudok menni de az OBI nem enged fel, és ez a kép van mikor felmegyek oda

ez a kép van.
mi lehet a baj?

Aha,kitudtad.de ezt most nem írja ki és nemtok satlakozni egy szerverre se.Ja és thanks a "hosszú szöveg"fordítását.Hmm..de akko h érjem el megint,hogy tudjak jáccani multyba?generáltam cd kulcsot,beírom,elfogadja,zerverre nem enged fel.Mer használatban van a cd kulcs.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Serpa
náluk volt olyan, hogy nem volt néha kapcsolat pár sec-ig/min -ig?

Ferro
Az a hosszú szöveg azt akarta volna neked mondani, (ill. kérdezni) hogy nem a megfelelõ módon állítottad le a programot és széf módban indítsa-e a játékot vagy nem. A CD kulcs nem látszik a beírás után...

Remélem ki tudtam hámozni a kérdésed?!

na,emberek,tud valaki segíteni?mer tegnap kiírt egy hosszú szöveget,mikor beléptem a mulyba,ill elõtte, h vmi safe módról hablatyolt és igen-re mentem,de tegnap este meg miko beléptem,látom,h hült helye a cd kulcsnak ott.Szal nemtom mi van.Ja és yo lenne,ha mondanátok olyan szervereket,ahol i is vagytok.Érdekelne.Persze csak azután,ha mûködik a multyplayer része😄D.

Ibron

Dietrich
ja így már ok.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem ami nem jelenti, hogy esetleg ott nem bõvítenék.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
Nem. 26 public, 6 private slot = 32
Serpa
Dietrich!

axi kábelrõl nem olvastál hasonlót? 1024 --> 2048

Ferro
Asszem Trident már írt errõl a modról, lehet tud róla mondani valamit!

Dietrich
most az ase szerint 0/26..lejjebb vették a slotot.

Dietrich
ASE indulását követõen ezt akarja leszedni
valaki tud valamit errõl a modról?

Dietrich
jenkiknél van 66 slotos is 😊
viszont magyarország kis ország, kis szerverekkel <#szomoru1><#zavart1>

Ferro
..."mert megjelenik a Call of Duty csatáit leverõ game"...

Azért van egy kis eltérés a két játék között amit nem kellene figyelmen kívül hagynod! Történetesen a CoD FPS a CoH RTS lesz. Ennyi erõvel összehasonlíthatnád a EEII 12. korszakával is!

dr Kotász
Kircsi, de az RTS, tehát semmi köze a CoD játékélményéhez.
Máasrészt, a játék hiába tesz lehetõvé akárhány fõs meccseket, ha mûszaki okok miatt a szerverek 32 fõsek. Szerintem már az UO egyes pályái is (Ponyri, Kursk, Kharkov) igazából 50+ játékost kívánnak...
Ferro
Örülök, hogy tetszik! <örül> <#vigyor3><#nevetes1><#vigyor3>

Dietrich
ezt mondták a mohpa és a bia kiadása elött is 😉

A Call of Duty csatái felemésztõen nagyok voltak ? szerintetek ?
Hamarosan vége , mert megjelenik a Call of Duty csatáit leverõ game amit itt tudtok megnézni:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1114586459

Dietrich
és flak helyett egy kisebb kaliberû páncél törõ agyú!

Punkerwork
elég nagy baj

Dietrich
nem értek hozzá, de szerintem igen. Minden új benne még sapkás német katona is van 😊)))

Dietrich
jójó én nem nagyon járok más topicba 😊

dr Kotász
Én még nem próbáltam ki, kérdés: csak új pályákon megy a mod, vagy a hivatalosakon is?
Punkerwork
nem véletlenül van ADSL topic 😊
elöször a kisebb központokban tesztelnek valszeg, ha elb@sznak valamit akkor ne 10k ember anyázzon.

Dietrich
a srác akinek emelték történetesen Berettyóújfalun lakik 😊

dr Kotász
Én axeleros vagyok, este csekkolom. De a tesztet csak 1-2 kerületben végzik (tavaly így volt), úgyhogy az sem jelent semmit, ha nem nõtt a sávszélesség.
Dietrich
no akkor majd ezt is megvizslatom

Dietrich
Megpróbálom összefoglalni az eddigi tapasztalataimat a GFM modról:

legelõször a lassúsággal volt a bajom, hogy az mp40-el úgy vánszorgok mintha aknavetõvel a vállamon kellett volna futni 😊
Realisztikus mondták erre a többiek és igazuk van. A valóságban nem 120-al futkároznak a katonák 😊 Amúgy az alt-ra itt is van egy kis futás.
Nekem feltûnt, hogy nem kis pöcsök játszanak a szerveren...hanem olyanok akik tudnak is játszani. Elég meggyõzõ volt a statom 😞 de hivatkozhatok az új pályákra és a megváltozott sebességre, de minek..majd belejövök.

Nekem nagyon bejött ez a mod ami váltott üzemben megy..hol CTF, hol HQ meg nem tom még mi. Egy a bajom hogy kevés az új pálya kellene még hozzá néhány.
Voltak akik reklemálták a célkeresztet...ere azt tudom viszont kérdezni, hogy íráshoz sorvezetõt használsz? 😊) Nem hiányzik egyáltalán, sõt mikor a cod multi volt csak 1.2 patch idején sok szerveren ki is kapcsolták. Aki tud játszani az tud enélkül is.
az is jó dolog benne, hogy nem lehet mindenkinek ugyanaz a fegyvere mert mindenbõl korlátozott mennyiség van. Mint egy igazi raj vagy szakasz esetében van géppuskás, lövész stb. Az más kérdés, hogy az elhagyott fegyvereket összeszedi az ember 😊

Sajna amíg netem nem volt a kedvenc szerverek mexüntek így jó formán csak ez maradt ebbõl meg 1 van amire alig lehet bejutni délután már.

dr Kotász
ToRR, egy (számomra) új HQ szerver. Battlerank, killcam van, tank nincs. Tetszett, mert ez a legnagyobb hazai HQ szerver (26/32 slotos). Amíg nincs CTF, itt fogok játszani.
Dietrich
Több fórumban lehet olvasni, hogy egyes helyeken a Matáv megduplázta az ADSL sávszélességét tesztelés céljából. A megkérdezésünkre csak annyit nyilatkoztak, hogy még hivatalosan nincs bejelentve, de ami jó hír nem cáfolták meg az infót. Egyes pletykák szerint már május közepétõl dupla sebességgel netezhetnek Matáv területen az ADSL tulajdonosok. Állítólag ezzel a lépéssel marketing szempontból kívánják támogatni az Axelero T-Online-ná válását, ami szintén mem hivatalos információk szerint májusban fog megtörténni.
A sávszélességnövelés után a következõ sebességek várhatóak:

512/128 <új termék>
512/96 > 1024/160
1024/160 > 2048/224
1536/224 > 3008/448
3008/480 > 4096/512

Ezek az adatok sem hivatalosak, de reméljük a legjobbakat! Az aggódók megnyugtatására még elmondanám, hogy tavaly novemberhez hasonlóan, a sebességnövekedéssel nem jár semmi plusz költség vagy egyéb változás."

stream.hu

Dietrich
Off

axeleronál teszt üzemben megemélték a sávszélt a duplájára egyes helyeken. Akinek axeleros adsl-e van kérem igazolja vissza, hogy igaz vagy sem. Igaznak kell lenni mert a haver múlthéten már mondta, hogy az eddigi 1024-es adsl-én 220-al szedett le torrentrõl ami ugye majdnem a 133kb/s duplája 😊)

Dietrich
miután ezt beírtam jött a hívás, hogy a mai meló áthelyevezve vasárnapra! cseberbõl, vederbe 😉

trident
Kevés melót!
Azért egy kis közös céllövölde nem ártana!
(most délelõtt kínzom magam a melóval)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
Szerencsére most jó sok melóm van és tegnap is 13 órát kellett melózni. Szóval hiába van újra netem mire haza érek hulla vagyok nincs erõm a gép bekapcsolásához sem. Ma is menni kell csak nem reggel ezért van kis idõm most. De amint lemegy a "diliház" jövök.

Na,felnyomtam úgy a UO_t,hogy kihagytama zokat a cuccokat.Erre ezt írta ki,mikor beakarta tölteni az elsõ pályát:Could not load either sound loadspec file soundloadspecs/sp/bastogne1.csv
or soundloadspecs/sp/defeault.csv

Ennyi.Na most mi legyen?

Ibron

oks,nem a UO nem jött össze.Amúgy ti milyen szervereken nyomjátok?csatlakoznék,persze ha az a szerver sima Call of Duty-s,mer a UO még nem oké.

Ibron

Kotászt még délután, a ToRR szerveren láttam keményen harcolni 😊

KM
Aztán Dietrich, Yossarrian, Serpa, Dr. Kotász merre jár?<#vigyor2>

😊 Biztossan fogunk még

trident
Sziasztok!😊

-Ibron: az UO is összejött? A delux: igen.

-Hatamoto: nagyon szép, pacifista!!!😊

-Csoder: akinek ilyen logója van, annak maximum dominóznia szabad! De remélem GFM szervereken még találkozunk!😊

-Szia Johhnie! Logót privátban kérj, vagy a logómûhelyben!😊 Mire megírtam az üzenetet már Csod3r meg is csinálta. Na ez ám a gyorsaság.
(bocs, de nagyon vacak volt a netem, csak rövid ideig voltam fenn 2 szerveren...)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Szia Johnni 😊

Tessék a logo:

Ha valami nem tetszik benne szólj és finomítom.

Egyébként a logo mûhely topikban lehet logot kérni 😉

Köszönöm szépen Ferró kolléga, azonnal fel is rakom, jó lett 😊

Na,sikerült a multyban csatakoznom,generáltam egy cdkulcsot és összejött😊Thanks az oldalt,de mi az a Delxuion,vagy mi?Egybe van a United Offensive,meg a sima CoD?

Ibron

Ferro
Én Csodernek készítettem egy logót mert mindig olyan csúnya pukkákat rak rá! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Remélem tetszik!? <#nevetes1><#papakacsint>

HD JOHNNIE
Végre irkálhatok!!😊 Ibron és ezt mondom Tridentnek is egyben (de sztem õ már tudja), sztem nagyon megéri összegyüjteni egy kis pízt a CoD-ra és akkor semmi gonod nem lesz sehol sem!A Deluxe Edition-t ajánlom gazdasági okokból. Itt a link:
http://www.galaxisnet.hu/keres.php?T2=call+of+duty

990 HUF a szállítási költség és 1 nap alatt kiviszik bárhol is lax.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]