Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Trident-BIA- #5142
"Akimor a vátékot néhézed, telöltsd pathc? Próbáltad nem még? Esetleg.
Lehet de copresszor melegedik túlnagyon, kélkhalál emi áll bele.
Hogy a péped zsír, nem jelent neki sok. Aká rájdverriffítés si ehet. Másnak belejön is. Reset talalán nem rosz diwnos miatt? Akad össze mivel.
Lenni te vagy pákó?"
Nieleen
update: bots, most látom, hogy adsl-rõl beszélsz.
Nieleen
Na, 5 órányi államháztartási ismeretek, valamint a baromira érdekes és elavult közigazgatási törvény tanulgatása után, csak ennyit mondok: MEGHALTOK!<#nyes>#nyes>
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
-JTB: Hol? Én is akarok! Majd a pingemet figyeljétek! (Állítólag szerelnek, de biztos nem a mikronetet, mert akkor mûködne!
(nem boncolgattam a témát, de olyan szerverrõl írtam, ahol sokan "hivatalos felmentéssel" játszottak...😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Remélem Ferro legyõzi az akadályt és sikerûl neki megcsinálni 😊
jaja ott nem dívik mert játszik 20-30 percet és annyi.
-Dietrich: hát ezek után nem is tudom játszok e még veled! 😄DD
Azt a bal gombos csalást használtad? bekerült valaki a célkeresztbe, véletlenül megnyomtad a bal gombot és kész a baj! Hát ilyen ez!
Most komolyra fordítva a szót.
Mivel az elmúlt napokban konfigot szerkesztettem, gondoltam megnézem az #&@^¢²> csapat fórumát, mit írnak, mert ugye õk megoldották a pb futtatását...
bemegyek, olvasok és egyre-másra csak a panasz:
1; fenn a pb, de nem jár senki, 2; alig van valaki a szerveren, 3; sokan nem tudják, vagy nem akarják megcsinálni, amit a szerverinfóba írnak, hogy be tudjanak lépni....
Basszus....Ez a Magyar CoD közösség?!
Csalót azt kell kiabálni, gyanusítani agyba-fõbe, de ha valahol be van kapcsolva a pb, akkor fúj, meg ááá! Meg lusta vagyok egy tíz másodperces mûveletet megcsinálni...
Szóval fáradt vagyok és nyûgös is, de ezzel kapcsolatban amúgy is alacsony a tolerancia küszöböm.
Nem picsajátszásként írom le, de egy német/angol GFM szerveren, sem amerikai Barbarossa szerveren vagy más külföldi R&SD szerveren sem láttam csalózást. Nem jobbak, vagy szebbek, vagy okosabbak...Egyszerûen csak játszanak.
melyik szerveren találkoztunk ma? mert lelettem csíterezve <#nyes>#nyes>
fogalmam sincs, nem voltam ott a fotózáson 😊
HD csoportkép. Aki megmondja melyik vagyok, azt részemrõl megilleti a "sólyomszemû sg fórumozó" cím!😊 Kép...😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nincsmit
Ha ismét találkozunk a BlC-n akkor csak annyit kérek, hogy próbálj meg fedezni 😄D
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
(Hangossan gondolkozik)
És valóban, nem kezdõk vannak ott, tehát ha lelövök valakit, akkor már tudom, hogy nem vagyok piskóta 😊
Most töltöm le és nézem meg! Szerintem csak jó lehet 😊
Ha esetleg majd tudnák tört szervert indítani feljönne pár ember kipróbálni a modot? (mert ha jó láttam még nincs magyar tört szerver, amin lehetne játszani)
Ja és itt a link, innen lehet letölteni!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ha mégsem találod: Kivágnak, vagy be sem engednek a szerverek. <<< Ilyen címszó alatt keresd!! 😊
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
nah de mind1, megtaláltam a hibát köszönet SERPA-nak 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ezt nem hiszem! Ha valaki a nagytöbbség számára evidenciát kérdez 1000.-ként akkor nem zavarjátok el?! Én már voltam a TE topikjaid egyikében és nem is hülyeséget kérdeztem csak véleményt nyilvánítottam. Elhajtottál... Tehát ne érzelgõsködj légyszíves!
az én topikomban ilyen offarcok nincsenek (FM2005)