Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja, ekkora méretben én is megcsinálom 😊

trident
Vágd be az elõzméyneket, még azt hiheti valaki én voltam a bunkó...😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
ehhehehe😄DDD

Trident-BIA- #5142

"Akimor a vátékot néhézed, telöltsd pathc? Próbáltad nem még? Esetleg.
Lehet de copresszor melegedik túlnagyon, kélkhalál emi áll bele.
Hogy a péped zsír, nem jelent neki sok. Aká rájdverriffítés si ehet. Másnak belejön is. Reset talalán nem rosz diwnos miatt? Akad össze mivel.
Lenni te vagy pákó?"

Nieleen

Yossarian
azt észt lehet pénzzel pótolni... 😊

Nieleen

Yossarian
nekem az 1024-es is "csak" 870-890, nem hogy a duplája...

update: bots, most látom, hogy adsl-rõl beszélsz.

Nieleen

Ferro
Van még egy megoldás! Vedd meg a boltban! 😊

Ferro
Természetesen sikerült.

.
.
.

24k <#zavart1>

KM
Nekem a felmentésem egy hardveres bug.<#whatever>
Na, 5 órányi államháztartási ismeretek, valamint a baromira érdekes és elavult közigazgatási törvény tanulgatása után, csak ennyit mondok: MEGHALTOK!<#nyes>

a FAQ-ra csak annyi,h megnéztem,tegnap be is vállt a dolog,de ma má nem....taln újítanotok kéne a FAQ-ban?😄DMer az én problémám még mindig megoldásra vár.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

trident
-Dietrich: ezt megjegyeztem!😄 (32137) Jössz te még az én mp44-em elé!😄

-JTB: Hol? Én is akarok! Majd a pingemet figyeljétek! (Állítólag szerelnek, de biztos nem a mikronetet, mert akkor mûködne!
(nem boncolgattam a témát, de olyan szerverrõl írtam, ahol sokan "hivatalos felmentéssel" játszottak...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
ide.
^7Bl^iC ^4UO German Front^7 1.51 ^7| Powered by OBInet.hu|72ms|195.228.156.230:28970

KM
Fél órácska, és megyek! Hova is?<#wave>

KM
Nekem hivatalos felmentésem van a PB-bõl. Sajnos...<#idiota>

Dietrich
Kotász, Serpa, JTB, Csoder...estig ráérek hentelni 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
szerintem a halott 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sry Serpa, ha az animálást 8 kb alá viszem akkor nagyon csúnya lesz a képecske, sokkal könyebb lene ha VIP lennél.
Remélem Ferro legyõzi az akadályt és sikerûl neki megcsinálni 😊

Dietrich
még azt se csak a szokásosan tartottam a fegyverem csövét..fejre céloztam és úgy rohantam 😊

jaja ott nem dívik mert játszik 20-30 percet és annyi.

Serpa
köszi

ok

trident
-Csoder, Punker: na ne! ennyit néztek ki belõlem?😊))Nem letetek sólyomszemûek!😊
-Dietrich: hát ezek után nem is tudom játszok e még veled! 😄DD
Azt a bal gombos csalást használtad? bekerült valaki a célkeresztbe, véletlenül megnyomtad a bal gombot és kész a baj! Hát ilyen ez!

Most komolyra fordítva a szót.
Mivel az elmúlt napokban konfigot szerkesztettem, gondoltam megnézem az #&@^¢²> csapat fórumát, mit írnak, mert ugye õk megoldották a pb futtatását...
bemegyek, olvasok és egyre-másra csak a panasz:
1; fenn a pb, de nem jár senki, 2; alig van valaki a szerveren, 3; sokan nem tudják, vagy nem akarják megcsinálni, amit a szerverinfóba írnak, hogy be tudjanak lépni....
Basszus....Ez a Magyar CoD közösség?!
Csalót azt kell kiabálni, gyanusítani agyba-fõbe, de ha valahol be van kapcsolva a pb, akkor fúj, meg ááá! Meg lusta vagyok egy tíz másodperces mûveletet megcsinálni...
Szóval fáradt vagyok és nyûgös is, de ezzel kapcsolatban amúgy is alacsony a tolerancia küszöböm.
Nem picsajátszásként írom le, de egy német/angol GFM szerveren, sem amerikai Barbarossa szerveren vagy más külföldi R&SD szerveren sem láttam csalózást. Nem jobbak, vagy szebbek, vagy okosabbak...Egyszerûen csak játszanak.

Á dehogy, szeretem az egyenes õszinte embereket...

Ferro
Mivel megkértél, 😄 este teszek "egy" kísérletet a logód elkészítésére! Addig sajna másnak kell ügyeskednem! 😞

Serpa
köszi!

de ugye nem fogsz megsértõdni, ha nem teccik?

Dietrich
JTB!
melyik szerveren találkoztunk ma? mert lelettem csíterezve <#nyes>

Egyefene, nekiesek még1x, sikerülni fog érzem 😊))

A pirkadatot sikerült megcsinálnom ,de a galambos részel nem vagyok jóban 😊 a latin betûm sincs szerintem ,és az animálás is kicsit nehézkesen menne 😞 sry

Punkerwork
gondolom a halott 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

A hulla ? <#idiota>

fogalmam sincs, nem voltam ott a fotózáson 😊

trident
Ez nem volt olyan fenséges, mint a Kotász féle gránátos kép, de ez sem volt rossz..HoB pálya, középen templomtorony, ellenfél vad kempelése. Gondoltam én is beköszönök...
HD csoportkép. Aki megmondja melyik vagyok, azt részemrõl megilleti a "sólyomszemû sg fórumozó" cím!😊 Kép...😊

Serpa
Csoder, Ferro!

nekem tudnátok készíteni egy logót?
logómûhelyben leírtam 2 komment erejében.

Serpa
nm.

HD JOHNNIE
Csoder vagy a másik lehetõség a hálám kifejezésére, hogy nem lõlek le egybõl 😊 Mit szólsz??<#vigyor3> Mégegyszer thx! <#worship>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

dr Kotász
Muhaha
😊
Nincsmit

Ha ismét találkozunk a BlC-n akkor csak annyit kérek, hogy próbálj meg fedezni 😄D

gabber_saviola
már okés minden, a cd kulcsot a dobozról rosszúl irtam be 😄DDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

HD JOHNNIE
Csoder!!! Hálás köszönet a logoért! Majd meghálálom ahogy tudom 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

dr Kotász
olyan - del
dr Kotász
Csak tört olyan szerverre tudsz felmenni generált cd-kulccsal. A magyarok általában ilyenek. A FAQ egyébként leírja.
Jajj de szomorú, én nem bírnám ki 😞

dr Kotász
Véglegesen letiltott a PB. Valami rosszat csináltál?
Ferro
<#vigyor3>

*hmm, egy kis lõszer hüvely jól mutatna a bal sarokban, majd egyszer megvalósítom 😄*
(Hangossan gondolkozik)

Engem is nagyon lekötött a GFM, mostanában nem is járok máshova 😊
És valóban, nem kezdõk vannak ott, tehát ha lelövök valakit, akkor már tudom, hogy nem vagyok piskóta 😊

Ferro
Ehh... Ez vicc?? 😊

alph4
Megjelent tegnap a Breaking 50 MOD
Most töltöm le és nézem meg! Szerintem csak jó lehet 😊
Ha esetleg majd tudnák tört szervert indítani feljönne pár ember kipróbálni a modot? (mert ha jó láttam még nincs magyar tört szerver, amin lehetne játszani)

Ja és itt a link, innen lehet letölteni!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Ferro
Könyörgöm olvasd már el a FAQ-t! 😊

Ha mégsem találod: Kivágnak, vagy be sem engednek a szerverek. <<< Ilyen címszó alatt keresd!! 😊

na ja,és az én hibá,vagy hibáim?abba kifog segíteni?😄

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

gabber_saviola
nem hiszem, hogy elhajtott téged az efem topikból valaki, fõleg én nem ....

nah de mind1, megtaláltam a hibát köszönet SERPA-nak 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ferro
..."az én topikomban ilyen offarcok nincsenek (FM2005)"...

Ezt nem hiszem! Ha valaki a nagytöbbség számára evidenciát kérdez 1000.-ként akkor nem zavarjátok el?! Én már voltam a TE topikjaid egyikében és nem is hülyeséget kérdeztem csak véleményt nyilvánítottam. Elhajtottál... Tehát ne érzelgõsködj légyszíves!

gabber_saviola
köszönöm, akkor megnézem....végre egy segõkész ember 😄

az én topikomban ilyen offarcok nincsenek (FM2005)

Serpa
FAQ