Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Kösz.
és semmi más nem kell hozzá? valami + kiegészitõt olvastam a cod.hu-n.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

alph4

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Sziasztok tudja valaki, hogy a második résznek milyen lesz a graf engine-je? Teljesen új? Most néztem egy demot és így elsõ ránézésre olyan mint a mopha.

Dietrich
nekem nincs is de jól jönne. Honnan lehet leszedni mert nem találom.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hát ez szoros volt 😊
mentem volna de fullon volt a szerver 😞

alph4
Beírod a szerver IP-jét a progiba és konnektálsz! 😊 Ennyi, utánna meg lesheted az emberek (persze vagy pár perc késleltetés)

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Yossarian
lehet láma vok, viszont tom hogy kell használni a kodtévét...

Nieleen

trident
Szerintem is. Hasonló stílusban.😉

Amúgy meg van olyan szerver, ahol fut a CoD tv? Magyarról nemigen hallottam.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

csak válaszolt egy kérdésre 😉

COD TV!!! Hogy mûxik, Mit kell beállítani! Hova kell fellépni stb?????????????

Láma!

HD JOHNNIE
no ha én "égtáj" vagyok akkor igencsak hiányoztam a meccsrõl 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Serpa
el kellett volna egyik - másik "égtáj" segítsége.
😊

Serpa
erõsen kûzdöttünk, de sajna vesztettünk
😞

Yossarian
nem tud hogyishívjákolni az izéhez! Állítsd be neki a micsodát!

Nieleen

COD TV!!! Hogy mûxik, Mit kell beállítani! Hova kell fellépni stb?????????????

Serpa
nem tud kapcsolodni a serverhez, az a gond.

írja, hogy probáld késõbb.

dr Kotász
Csak konkrét kérdésre tudunk konkrét segítséget adni. Screenshot? Hibaüzenet?
urbijoe
nem tudja valaki hogy most mért nem tudom felinstallálni az All-Seeing Eye-t?
eddig fenn volt de ujraraktam a gépet és most nem tudom felrakni.egyfojtába csatlakozik valamihez aztán kiirja hogy probáljam késöbb.

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

jah sry

Yossarian
igen, meg is fogom tartani.

Nieleen

dr Kotász
CoD 2 topic pls.
nemtudjátok hogy kb. milyen gépigény kell a CoD2-höz?

dr Kotász
De megtarthatod az eddigit?
dr Kotász
Mindesenestre az önkritikád megható <#rinya><#hehe>. Ha a szervereken ilyen mentalitással játszanának, nem lenne sok anyázás.
Dietrich
az a sivatagos nem valami nagy szám de az amelyik a MOHAA-ban is van esõs pálya az nagyon jó! Tisztára mint a Ryan közlegény amikor Caparzot lelövi a német mesterlövész. <#hehe>

Dietrich
mikor jött ez a meredit map kivágott a szerver ezzel a hiba üzivel:
CM_InlineModel:bad number

na most én a GFM mappában benn hagytam mindent ami volt elötte. Mi kell hogy ott legyen mert lehet ütközik a korábbival ami ott volt.

HD JOHNNIE
no akkor hajrá!<#violent><#eplus2>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Yossarian
ura misten de szarok lettek az új csomagok.

Nieleen

trident
-Dietrich: kösz. Tényleg rászolgáltam. (de elég csak a homó, abból is megértem. Na jó, a ban plz is rámfér!😄 )

-Benõce: nemsoká hazazuhanok, és ha menet közben nem alszok be megnézem ezeket. Amikor nem vagyunk fullon a szerveren, jót tesz egy kis tím dít macska is.😄
De igazad van. elsõnek menjenek a dolgok, azután jöhet a machináció.
Én is küszködtem a szerverünkel (no meg nem csak én), mi is elsõnek alap uo, egy konfig, azután majd meglátjuk.
A merderet river-rel az a baj, hogy kínálkozik a csipáknak, és olyankor mindenki kúszik, hasal, kempel. Bár abban is van fíling, amikor sprintelsz jobbra-balra, melletted meg csapódnak be a lövedékek.😄

Tegnap korán abbahagytuk, mentünk Hans bajtárshoz szalonnát pörkölni: Árnyék, Hans, Verteltungsvaffe, Bundy, trident+asszonyok.
Közben kipróbáltunk egy airsoft fegyvert. Hansot alkarra kapott, Bundyt hátba sokszor, én meg felváltva lapockára és vesére.

-Azok, akik arra sem képesek, hogy elolvassák a szerver nevét, hogy mappacak itt, vagy nem nézik meg a szerverinfót....azok játszanak passziánszt.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
leszedtem a mapokat majd megtalálom a helyét is hova kell rakni 😄D este mehet a hent.
Többiek? Vélemény?

Dietrich
<#puszi><#law><#love11><#falbav><#eplus2><#vigyor1><#mf2><#nyes><#banplz><#wilting>

Dietrich
ja ez??
üveggyöngy 😉 forgalom arányos csak épp azt elfelejtik írni és ha megnézed 2 évet kell alá karcolni hogy ennyi legyen de csak augusztusig.
Utána nem ennyi...

Dietrich
na most már engem is kiváncsivá tett a szerver 😊

Dietrich
Hi.
Nem láttam. Hol lássam? 😊

Trident igen mostmar majd mindegyik map HQ modban fut, a harom legujabb maradt tdm-ben, illetve a Merderet CTF-ben, az valamiert csak abban normalis.
Kerult fel egy sivatagi palya is (El_Mechili) az csak sajna dm, tdm, de az annyira kicsi hogy eszmeletlen hentelest lehet rajta csinalni.

Sajna a GFM meg beta, ez ugye hibakkal jar, ez a voroskeresztes megoldast en sem kedvelem, probaltam mar mindennel kikapcsolni, nem ment sajna. Gondolom a kovetkezo javitasban, -sokaknak nem tetszik 😊 mi jokat mosolygunk mar rajta (kinunkban). Textura hibaknak utana olvasok, hatha van megoldas, de nem igerem, most egy Rcon keszitek a gfm modhoz, majd utana.

Johnnie Igen aranyos volt, 10-bol kb 8 biztos a halalba kuldot a legitamadasok kozul 😄 Nem baj aranyos map, lehet benne loholni az eletert.

Amugy most a legjobban azon fo a fejem hogy hiaba a szerver neve ""Mappack a honlapon Bl^iC UO German......"" a eszukben nem jutna leszedni. Meg a modot sem, csak klikk agyatlanul. Mint irtam nem baj, aki jon es jatszik annak szivesen fogadjuk eszrevetelet a szerverrel kapcsolatban.

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

trident
Ez a legócsóbb.
Csak már megint hülyeségeket keztdem összehordani. Ha alaposan végigolvasod, a feltüntetett ár nem a teljes, csak kedvezmény...Ami nem egy teljes évre szólt.
Ez úton hívnám fel a topiklakókat, ha megint elkezdek hülyeségeket írni, meg okoskodni, akkor küldjetek nekem mondjuk egy olyan "homo" szmájlit, vagy egy "feküdj még vissza trident" üzenetet.
Tudom centrális a bajom, hiába kávézom, mindig ledobja a láncot az agyam. Csak az a baj, hogy magamat égetem saját baromságaim által.
..................

A GFM meg nattyon jó, csak ott az a sok bug. Tegnap kb 3-4 alkalommal dobott le a szerver.

HD JOHNNIE
Mi ez az uj csomag Trident?

HD JOHNNIE
Az a "templomos-felmászós" tetszett nekem! 😊 Benoce felment oda, közben talált egy tüzérségi távcsövet amivel 10 támadást lehetett inditani.Én meg elvettem tole a távcsövet aztán ráküldtem mind a 10 artileryt, futott is szegény lent a mezõn...<#nyes>

trident
OFF
Na bazz. Ha még tudom megyek be felmondani a kábelnetet, azután online megkötni az új kábelnetcsomagot. Láttátok?!
Kb. 30 ezret spórólnék egy év alatt vele. De már elõre rettegek megint a bürokrácia útvesztõitõl.
ON.

-Benõce: fáintos a szerver. Bocs a tékákért!
Viszont a "vöröskeresztes" buggal nem lehet mit kezdeni TDM-ben. Tiszta wallhack.
Az új pályákról még nem tudok nyilatkozni. A mittenwald és az a "templomos, felmászós" inkább csak a csipáknak kedvez TDM-ben. De még próbálni kell õket.😊

Vki erre?

LSL
Akkor nem kell 😞

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Sztem napoljuk el
Így is szikszalag lafog a fejemen, nehogy lecsukódjanak a szemeim...
sry, majd holnap, de akkor... <#violent><#violent><#violent>
😄

HD JOHNNIE
csak egy picit... <#nevetes1>

HD JOHNNIE
nem megyunk gyilkolni vhova?

HD JOHNNIE
Csoder!

Mindig ugyanaz

LSL
És pályától függ h mi van berakva az iránytû alá térképnek, v mindig ugyanaz?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Ha jól tudom, az a HoB mod-é

awak3n
káli - medence? <#fejvakaras>