Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
összefutottam ma vele.

inkább jtb szokott eltünedezni, belép - kilép - belép - kilép - belép - kilép
😊

Dietrich
utálom a liverpoolt 1978 óta 😉
Milan-nak szurkolok...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
most lett eleged a VPK szerverbõl 😊)

menj DF-re.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
biztos jó lesz.

a Milan lehet, hogy beáll, de a Liv'pool pörgöset fog játszani.

Dietrich
upsz most lesz a BL döntõ..csak méznni kéne és ha szar akkor megyek hentelni 😊

Most jöttem le, jösz valamelyik UO szerverre?

Igaz, nem map függõ, de mar akkor is elegem van belõle

Dietrich
melyiken?
én a Rocket mapon nosztalgiáznék már egy kicsit..megyek cod szerverekre a chimera-ra.

Dietrich
ez sajna nem map függõ ahogy Trident is mondja.

Én majd megyek, de most nosztalgiazok egy kicsit, SD harbor 😊))))
Ma már elegem a nagy mapokból

trident
Én is kiléptem.
Nem mapfüggõ. patkányfüggõ.
Szerintem késõbb gyülekezünk (elvileg!) a mi vagy a Bic szerverén.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Hah, de felhúzott VPK-n pár **** spawnkiller
Volt oylan, h egy ember fél percen belûl 9 embert intézett el 2 lövéssel, persze tankból
hát ekkora gerinctelen spawnkillereket...
Az meg hab a tortán, hogy a játék felét spawnk házakban töltöttem ,mert az ellen ott ált tankal az ajtó elõtt.
többet sem játszom kursk mapon BAS-t

dr Kotász
<#pardon1>
Dietrich
jó lenne már ha négyen összejönnénk egy szerveren egy csapatban..az sem baj ha nem német oldalon és lássuk mit tudunk. Tényleg szétrohannánk a 4 égtáj felé? 😊)
mert ha 2-n vagyunk egy csapatban nem sok esélyt adunk az ellennek <#ravasz1>
mondjuk a legdurvább az mikor egyikünk jenki a másik meg német..és mindkettõ az élen van a frag lista alapján..volt már ilyen.

Kotász van eltûnõben mióta tangeralattjárózik 😊

Dietrich
én úgy voltam vele, hogy miután tetszett a mod a szerver meg jók voltak a playerek is lenyeltem a békát és játszottam plexivel.

Az a véres szarság is nagyon realisztikus...ha lábon löttek valaki akkor is totál vér lett az ember képe. Azért egy láb vagy kar lövés esetén nem biztos, hogy ez igy van.
De fejlövés esetén sem természetes dolog hogy leesik a feje valakinek...ez már olyan szamurájos, nindja dolog 😊)

Dietrich
gondosan ügyelünk a részletekre és nem olyat fogunk megmutatni ami negatív lenne ránk nézve <#nyes>

Dietrich
hát igen...de megfigyelted? neked több lukad van és több az életed is 😄DD

a több lukat nem kell senkinek félreértelmeznie..szigorúan erre a plexis dologra értem! 😄D

Én inkább msot nem fényesítem magam <#idiota>
Nincs mivel <#vigyor>

Yossarian
nem szokott mindig kint lenni, ha meg kint marad véletlen, akkor is elboldogulok vele 😊 Lehet csõlátó vok, ha elkezdek hentelni 😄

Nieleen

Serpa
nem tereli el a figyelmed?
vagy megszoktad?

Yossarian
ja 😊 kinn marad néha 😊

Nieleen

Serpa
cfos?!
😄

dr Kotász
Meló, barátom. Az van.
HD JOHNNIE
No mi ujság emberek? Punnyadás punnyadás? 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Nem az nem az. A baromimagashidasnak vmi másfajta neve van vmi betuk meg számok, nem a viaduct az bizti.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Yossarian
Ha már fényezés:
trófea1
trófea2

Nieleen

Reális ha tûzszerésznek képzeled magad miközben játszol, azoknak van plexi a szemük elõtt 😉

Én is erre gondoltam 😊)))

Yossarian
A lyukakról jut eszembe. Egyszer egy szerveren kérdeztem az admintól, hogy miért kell az a vörös effekt sebesüléskor. Azt mondta, a realitás miatt. Mert az úgy reális, hisz sebesüléskor egy rövid idõre úgyse tudsz a harcra koncentrálni. Aztán megkérdeztem, hogy a plexin a lukak is a realitás miatt vannak. Erre azt mondta, hogy nem muszáj itt jáccani! 😄DD

Nieleen

Yossarian
jah, megegyeztek, hogy fényezik egymást ;-)

Nieleen

urbijoe
még mindig nem tudm felrakni az ASE-t nem kapcsolodik a szerverhez?????????
ilyenkor mi van?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Hehe, JTB screenshotján Dietrich neve látható, Dietrich screenshotján JTB név, amikro éppen lelõtt vkit 😊)

KM
Überelném!

😊
Remélem nem lesz vele dolgom, elég idegesítõ lehet, hogy a lyukak ott fityegnek

Dietrich
tehát ezt úgy képzeld el ha nem volt még dolgod vele, hogy bármerre fordultál az a rühes 4 luk ott volt mindig vagy más helyeken..annyi idõm meg sose volt utána, hogy feltöltsem magamat élettel hátha eltünnek...😊)

Dietrich
van vagy volt szerver ahol ez bevolt kapcsolva és ha olyan helyen kaptak a likat semmit se láttál...ne is beszéljünk még az esetleges fûst gránátról 😊

lol 😄
Nem semmi, engem tutira irritálna mint állat

Dietrich

Dietrich
az van valahol képem is még róla..<#levele>

Dietrich

Yossarian
az

Nieleen

dr Kotász
Tényleg, azt is ismerem. Na, az viszont borzalom... <#levele>
Yossarian
a viaduct nem az baromi magas híd, kempelés orrba-szájba?

Nieleen

dr Kotász
Wolfsquare-t ismerem, szerintem jó. Városi, nyitott részek + épületek is, hangulatos, közepes méretû.
HD JOHNNIE
Ha jól emléxem akkor a viaductos pályával a samo war-on találkoztam

Sajna a gfm_brjansk2 az nagy tevedes HQ-ban, mint kiderult tegnap is mert a radiok "olyan erdekesen kerulnek" lerakasra 😞

Valoszinu atallitom, ctf-re, vagy dom-ra

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

trident
Szia!😊

-A wolfsquare nagyon jól összerakott, HQ-ban vannak olyan "lerakó" helyek, amit szvsz túlságosan nehéz bevenni. Közepes méretû.
Ha jól emlékszem AHZ map, a http://after-hourz.com .
-Ardennes 1944 ha ez is AHZ átirat, akkor azt BAS-ban játszottam. Ha 1:1 átirat szerintem nagy a HQ vagy TDM-hez, kicsit kacskaringós, havas, ködös, én csipa kempre számítanék....
-A viaductottal kapcsolatban segítséget kérek, a közönséget választom. Biztos láttam már, de melyik is..?😊
AHZ: wolfsquare

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kerdes, ismeri valaki a kovetkezo mapokat, elonye-hatranya erdekelne, mivel elkeszult a GFM atiratuk.

-Ardennes1944
-Viaduct
-Wolfsquare

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

Dietrich szerintem a Microsoft dotNET Framework gondolsz.
Az bizony tenyleg kell hozza, sajna.

alph4
Nem kell, elég csak maga a kliens.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350