Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Egy kis hir update GFM szerver ugyileg!
Feltoltesre kerult osszesen 7 uj map, elmeletileg GFM-re kihegyezve. Ezek az alap mellett a kovetkezok lettek -- gfm_brjansk2, gfm_hollenberg2, gfm_mittenwald, gfm_vierville, gfm_destroyed_village, gfm_donner, gfm_el_mechili. A honlapon leirasra kerultek hirek kozott, hogy melyik map, milyen modban futathato.
Ha nem faradsag, es jatszott a szerveren az illeto, kerem jeleze felenk, felem, hogy milyen modban legyen beallitva az adot map. Ha csak 10 embernek megfelelo akkor nagyon szivesen atalitjuk, legalabb jol erzik magukat addig is.
A ketto mappack letoltheto itt: MapPack01 + MapPack02
Ja es sajnalom, de a mappok letoltese csak igy lesz megoldva.
-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ala Vaskeresztes Offensive 😊))
Ismet visszakapcsoltuk szerverunkent German Front Mod-ra. Az ok, elkeszült egy mappack csomag, ami tartalmazza a kovetkezoket, gfm_brjansk2, gfm_hollenberg2, gfm_mittenwald, gfm_vierville.
A szerveren kivan kapcsolva a kozvetlen letoltes (hala azoknak akik onet akartak lehuzni a gfm-et), igy csak a honalprol lehet leszedni.
Letoltes: ITT Az uj mappok most meg TDM-ben futnak.
-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--
(UO, DOM, nincs csipa, nincs tüzérség)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
-SW? Az valamilyen CoD mód?😄 ja igen, amiben véder nagyúr bázisát kell lerombolni?D
-Captain: ha jól emlékszem, a cod.hu-n, a klánok, szerverek fórumban a VPK topicban írja le Riffato a megoldást a bajodra. Ha jól emlékszem az awe módok miatt van (mert ugye sokan használják a módosított, eltérõ verziószámú módokat).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
de ezt ugy irja ki mint mikor monnyuk televan a szerver..
ja ez uo
én meg anno egy olyat, hogy hiába klikkeltél egy ilyen ablakra az mindig csak nagyobb és nagyobb lett 😊))
arra hogy itt KM név jelenik meg a az egeret a logojára viszed...miközben JTB-nek hivjuk 😊
107:10 say;0;1; JOHNNIE;ok. hol vagy? 😊))
107:17 say;0;0; Bazza;miert
107:24 say;0;1; JOHNNIE;hat hogy megoljelek 😊)
Két hirdetés a gyulai Média info mix ingyenes hirdetési lapból (szöveg bemásolva):
Királyságos!
Moci és verda dekor!
...pörgés van baz!
.........
Számtech bolt:
Ballagási konfigurációs ajánlat!!!
On
-Yoss: nem rossz!😊
Nieleen
Találkoztam JTB-vel, Tridenttel...<#hehe>#hehe>
10-kor jöttem haza a melóból...
-Csoder: jobban odafigyelek majd!😊
-Doki: nem teljesen válaszoltál! Ha nem írod gyorsan a szerver nevét, azonnal kaphatsz egy szmájlit!!! Tudod, olyat!!!!😄DD
Sehol sem látlak Béláim az úrban...kedvencekbe majd minden szerver el van rakva, ahol írtátok vala hogy élitek ottan ki szenvedélyeteket, amikor meg van idõm relaxáláshoz való nekikészülõdés közben mindeig nyomom vala bal gombot, hogy lássam fenn vagytok-e.
Miért ez áldatlan állapot?
Innen le szedheted: klikk
Vagy mert nincs meg neked az uo kieg. 😊))
Mé' van az hogy nem tok egy uo mappon se játszani?
Aki meg nme hiszi <#mf1>#mf1>
😊))
Utó írat: akkor sem vagyok az, mármint az, tudjátok 😄