Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
"névszionezésselé" hmmm... Látszik, hogy nem volt gépem egy teljes napig <#nyes>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
<#worship><#eplus2>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
KoKo! Ezen megtalálod magyarul is a névszionezésselé és villogással kapcsolatos infókat : http://www.callofduty.hu/

KM
<#nyes>

Yossarian
csak húzlak, jó volt az! Különben is: ahol fát vágnak, hullik a forgács is 😄

Nieleen

KM
Csak ez.

Yossarian
KM! Ezúton kérdezném, hogy ezekrõl a tömeggyilkosságokról is készült-e shot? Mert szívesen látnánk õket 😄D

Nieleen

trident
-A cod.hu-n találsz errõl leírást.

-Sg.hu: 😊
Viszont a "tékásgyerek" nevet ezúton sajátítanám ki. A névadó egy 13 éves kissrác, a HoBos szerverünkre járt. Kétszer véletlenül lelõttem, miközben közelharcba bocsátkozott az ellennel, én meg megpróbáltam kisegíteni. Teljesen a plafonon volt, hogy hát hogy lehet ilyet, meg minden!😄DDDD

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
Morzsolom a kukoricát, és letérdepelek a sarokba!<#bee1>

dr Kotász
Hmm... akkor nézz be most. Jó pálya.
Yossarian
a pálya felén még mindig csak -1 pontja volt a sok gránátozástól 😊 nekem végülis teccett, mert jókat szólt be utána 😄DD

Nieleen

Yossarian
én meg végre Kotásszal És KM-mel (mától csak TKGránátos ;-) nyomtam. Aztán jött a térkép váltás és nekem is sírt a map miatt... Gondoltam addig kihúzom a kukát a ház elé.

Nieleen

Yossarian
háttt, én kb másfél hónapja nem kaccsolom ki 😄

Nieleen

Dietrich
szedtem le egy free szoftvert este/éjjel (linux dvd) és kikapcsoltam a monitort...majd mikor hazajöttem ma délután bekapcsoltam a monitort..ekkor kaptam az agyamhoz hogy ki se kapcsoltam a gépet 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ugye ADSL-t 24 óránként bontják?
mert 1 nap és 1:43 órája kapcsolódtam 😊))vagyis több mint 25 órája..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
pont kiléptél a szerverrõl amire belépni akartam. De nem jött volna össze mert hisztizet valamelyik custom mapom miatt...

Yossarian
Most hirtelen nem tok egy Aesopus mesét sem egy olyan állatról, aki segítségre szorul, mégis pattog. De hátha le tod vonni a tanulságot mese nélkül is. ;-)

Nieleen

KM
Magyarul sem…

^3S^7o^2ly^7o^4m^2Sy^7e^4m^5KM -klanom sincs ez kéne beírni de hogy??

sajna nem tok annyir angolul 😞

Yossarian
ne türelmetlenkedj! Ez fórum, nem chat.

Nieleen

Yossarian
Animált név ügyben látogass el ide!

Nieleen

van valaki it??

pontosan hogy kell villogo Name-t csinálni vagy hogy lehet marha hosszú nevet beírni??

HD JOHNNIE
Meg vagyok halva gyerekek 😞 Most cseréltetem ki a házam és nincs gépem 1 teljes napja már😞(( Apám gépére meg ugye nem köll a cod, de legközelebb felteszem, hogy ne forduljon elõ ilyen, habár a 19-es tft után egy 15-ös crt-t nézegetni nagy élmény! 😄D

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
VÉGYSZ
😄D
Csak aztán vigyázz nehogy te legyél az egyik legránátozott 😊)))

Dietrich
szép.
melyik szerver ez? megyek ûberelni 😄

dr Kotász
Ma Harboron.

Dietrich
jaja..én is azt néztem inkább...
Milan a II. félidõre benn maradt az öltözõben..

Dietrich
végre szûk utcán nincs tüzérség....az csak a BAS pályákra való...

trident
Hajaj!😄
A nõk körében igazán népszerû a CoD! Bármit megtesznek érte: veszekedés, tányérdobálás, fenyegetõzés!<#nyes>
Kitartás bajtársak!<#wink>

Yossarian
azt ne mondd, hogy belépett helyetted bombázó néven! ;-)

Nieleen

KM
Pont akkor léptél, amikor Yossarian jött.
Ki-be-ki-be szindrómára csak egy mentségem van, hogy a feleségem egy igazi COD rajongó.<#nyes>

Yossarian
jól van, akkor ezért nem találtam. (nálam nincs a kedvencekben semmi, úgy szoktam böngészgetni😊
a reinforced SD nagyon jó mod, nem tom miért népszerûtlen. Meg a demolition is izgalmas tud lenni jó csapattal.

Nieleen

trident
Megy az.😊
Uo/DOM.
^7<^1H^2Q^7>-hq (^1HD^7 e's ^2Qtya^7) ^4.: powered by: zerozone.hu :.|
193.202.63.122:28961

Nincs csipa, tüzérség. 😄

Igény esetén, szivesen átállítjuk (ideiglenesen), ha esetleg az égtájak és barátaink igénylik. Jelszó: mindent a vendégért!😊
Egyelõre minden mód és csicsa nélkül akarjuk futtatni, mert a HoB-os szerver többször fagyott, a pontos hibára nem jöttünk rá.
Mi szeressük a Dom-ot, én még a reinforced s&d-t tudnám elképzelni: odafigyelõs, pörgõs, feladatorientált.

Yossarian
figyi már Trident! Én direkt szoktam figyelni a HD HQ szervert, de azóta se találom. Nem megy?

Nieleen

trident
Sziasztok!😊

-Láttalak ám többször titeket, de már nem fértem be a DF-re.
Az este máshogy alakultak a dolgok, játszottunk, csak máshol.
Na nem baj drágaszágok, majd ma vagy holnap. Vagy holnapután!<#idiota>

Naggyon jó meccs volt!

hi!
nálatok is van ez a bug?
kursk pályán világít a kerités egy léce, (kép) nálatok is van ez a bug?
csak kiváncsiságból kérdezem

Dietrich
sajna ez jó mecs igy ma nem henteltem.
De holnap nem lesz mecs összejöhetnénk valamely szerveren.

Yossarian
izéééé, belépés elõtt úgy láttam Te is ott vagy. Tévedtem?

Nieleen

Serpa
te el vagy tévedve.

Dietrich
<#fejvakaras> mi legyen lefokozzuk õket? <#vigyor1>

Yossarian
direkt keresem a csapatot. Megtalálom, belépek, még éppen hogy köszönök nekik, már le is léptek.

Rosszak listája:
Serpa
KM

Nieleen

Dietrich
én se szivlelem de a kettõ közül inkább a milan nyerjen 😉

Dietrich
ez igaz 😊)))

HD JOHNNIE
hi all!😊 jöttök HD-ra?Vagy esetleg bic?

Serpa
én egyiket se szívlelem.

gyõzzön a jobbik.