Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sok az eszkimó, kevés a fóka?
nem értem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ui: esetleg fejlécben lehetne egy friss szerverlista link
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
...
😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
Egy kis segítség kellene az COD UO-vel kapcsolatban vagyis inkább a The all seeing eye -jal kapcsolatban ugyanis nem akarja látni a Cod Uo szervereket, holott a COd szervereket azt látja. Az 1.51-es patch fent van és a punkbustert is engedélyeztem. Elõre is köszi.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
megpróbáltam..
szerver szétkapcsolt..
Nieleen
-Yoss: igazad van, szvsz erre ment a reakció(legalábbis az enyém igen): "hihetelen ez magyarország nekem ne add be hogy megvetted".😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Most akkor melyik szerver a jó? Meg melyik megy is? 😊
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nieleen
ent: 😄 Mondjuk én csak a CoD-ot nyomom. A GTA:SA fennvan, de csak a hajamat téptem a szövegtõl, amit megértettem és nem tudtam elnyomni.😄
Az ET már túl pörgõs és az ugribugrira koncentrál, az America army nekem túl taktikai.😊
A wwII online meg már sok lenne havonta. A DoD-nál is már sokat számít, ki milyen cfg-vel játszik (weaponmodel, hangok=kikapcs)
A teljesség kedvéért: a felsorolt játékok nagyon jók egytõl egyig, mindegyik a maga kategóriájában teljes, de mint mondják: kinek a pap...
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Kb idáig, ami otthon van 1400 db játék közül õ volt a második!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.