Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
retek klubbon háború alatt játszodó nem háborús film megy 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
ha így fogjuk fel, ...
akkor igaz.

ha belépek egy szerverre van 20 ember, rá 20 percre 6-8-an vagyunk
sok az eszkimó, kevés a fóka?
nem értem

Punkerwork
tegnap még ment nem? FGC is jó de az kevesebb mint 20 fõ aszem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

az befuccsolt

Punkerwork
vegyesz?

tudtok mondani jó HQ/DOM szervert? ahol min 20 ember van, és nincs agyon modifikálva?
ui: esetleg fejlécben lehetne egy friss szerverlista link

HD JOHNNIE
na ha már itt tartunk... a blicen, engem is megvádoltak már ezzel azzal (pl átlátok a falon meg ilyenek) hmmm mondjuk egy 19" tft-nél... 😄 De közben mégsem vagyok annyira jó, mint az égtájak! <#worship>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dehogy is nem... ez sztem azt mutatja (ha le whznak) hogy jó az ember ismereted... szal tudod, hogy hol fog fel bukkani, ha néhány másodpercel elõbb láttad a monitor sarkában az ellent...

Maxi
Aki klántkeres esetleg az jelentkezzen a [email protected] címen (ez msn cím is) remélem med, vagy akár high skilles emberek is jelentkeznek.

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

Serpa
nem olyan jó.

jó neked <#vigyor>

Serpa
ájjjj
le wh -ztak.

gercse
ja a cd -n is rossz a fájl ugyhgy most torrenten töltöm a 2est és majd arrol felülirom azt az egy fájlt,amugy thx

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

161 Mb ... ha kisebb lenen feltölteném neked valahova igy nem , marad a reinstall!

próbáld igy: Configure games --> Not Installed--> kiválasztod az uot , megkeresed az uomp.exet , utánna látnia kell

Aktivitás erõsítõ hozzászólás.
...
😊

trident
üdv sg.hu!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
próbálj ki egy uninstall, COD mappa törlés, új installt! kb 15 perc és általában bejön...

Nieleen

gercse
látom az egyik fájl hibás akkor most passz gondolom nem tudnám sehonnan letölteni ? pak1pk3 a rossz akkor cseszhetem?

Hi all!

Egy kis segítség kellene az COD UO-vel kapcsolatban vagyis inkább a The all seeing eye -jal kapcsolatban ugyanis nem akarja látni a Cod Uo szervereket, holott a COd szervereket azt látja. Az 1.51-es patch fent van és a punkbustert is engedélyeztem. Elõre is köszi.
gercse
mármint a küldetés kezdésénél, mert az elején van hang az intro is jo de menüben sincs már hang

gercse
nekem kiirja amikor kezdem a gamet hogy nem találja a hangezközt vagy rosz, tipp?

HD JOHNNIE
Thx Csoder! Mán gyün is 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

hát én 21 es pinget látok....
megpróbáltam..
szerver szétkapcsolt..

dr Kotász
A fenébe! Kösz!
Yossarian
Csoder ott van nagy büdözs 999-ezs pinggel...

Nieleen

minnyá megnézem

Serpa
láttom.

van változás mercivel?
vagy nem probálod?

klikk a profiljára

Serpa
hol az 5 felkiáltójel?

mezõ

Serpa
hogy híjják?

Yossarian
most nézem, flém + warezért még kapott 5 felkiáltójelet is a srác. Hááááát, Punker... szigorúbb vagy mint az ASVA...

Nieleen

trident
A merci szerver szerver döglött be, rajtam kívülálló ok miatt, megszokásból újraindítottam (amikor láttam, hogy elérem ssh-val), de én már nem akarok ezzel veszõdni, részemrõl mehet a levesbe.

-Yoss: igazad van, szvsz erre ment a reakció(legalábbis az enyém igen): "hihetelen ez magyarország nekem ne add be hogy megvetted".😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Punker
valaki bereggelt újra a neveddel, ban-ra tettem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
Hi

Most akkor melyik szerver a jó? Meg melyik megy is? 😊

Serpa
merci-server ismét elszállt.

Yossarian
van tippem, hogy ki törölte...

Nieleen

urbijoe
én már irtam a srácnak cd key-t de töröltétek a hozzászolást nem tudom mért baj ha segitünk egymásnak amugy nekem sem eredeti a game nem is veszem meg a heti 20 perc játékra meg amugy is minden szervren megy

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Yossarian
Nekem nagyon tetszik a COD és a CODUO. De amíg kielégít a publicon való marhulás, addig nem fogok a gyerekeim szája elöl eljátszani 12.000 forintot. Egyszerûen nem engedhetem meg magamnak. Punker rendszeres idõközönként jön ezzel a "vedd meg" beszólással. Örülök neki, hogy õ megengedheti magának, hurrá. De ha valakinek nem akar segíteni, akkor felesleges beszólnia neki. Ebben a topicban, hála a normális törzsközönségnek, nem divat ez a fajta picsába elküldõs stílus. Ha gyakorolna egy kis önkritikát, akkor kimoderálná a saját postját. ;-)

Nieleen

trident
Üdv SG!

ent: 😄 Mondjuk én csak a CoD-ot nyomom. A GTA:SA fennvan, de csak a hajamat téptem a szövegtõl, amit megértettem és nem tudtam elnyomni.😄
Az ET már túl pörgõs és az ugribugrira koncentrál, az America army nekem túl taktikai.😊
A wwII online meg már sok lenne havonta. A DoD-nál is már sokat számít, ki milyen cfg-vel játszik (weaponmodel, hangok=kikapcs)
A teljesség kedvéért: a felsorolt játékok nagyon jók egytõl egyig, mindegyik a maga kategóriájában teljes, de mint mondják: kinek a pap...

Próbálj meg ebben a fórumban más játékot isteníteni!!! 😊

trident
Csatlakozom én is a szemlélethez. De több jó, ingynes játék is van a világon.

másnak már nyomdát a büntetés pontot!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Én is megvettem, minden olyan gémet megveszek, ami 100%-os élettartalommal és minusz 3499.- Ft-tal áld meg.

Kb idáig, ami otthon van 1400 db játék közül õ volt a második!

Yossarian
rosszul gondolom, hogy másnak, máshol ezért a megnyilvánulásért adnád a büntit?

Nieleen

Punkerwork
akkro ne hidd el, ki a f@szt érdekel hogy elhiszed e.

hihetelen ez magyarország nekem ne add be hogy megvetted