Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Mondom tovább..
Mussolini és napoleon is orászlán volt.
Hitler 1934 július 27-én!! 😉 veszi fel a Führer nevet szintén 1 nappal a szülinapom elött.

én szeretem a II.VH-s doksi, játék filmket, a call of duty-ot...nem tudom van összefüggés ezek közt? <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Ha már itt tartunk! Boldog vének napját!<#nyes><#vigyor>

davidss
Nagyon kösz!Na de a 6.lépést nem értem meg hogy a direct X-et hogy lehet törölni?!Kérlek magyarázd el légyszi!Kösz!Ja és én hogy hálálhatom meg a segítséged?

Egy ember halála tragédia,millióké statisztika-mocskos Sztálin

Dietrich
1943. július 27.-én a I. SS-páncéloshadtest parancsnokává nevezték ki.

nekem meg 1 napra rá van szülinapon <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
0. vírusok/malware eltávolítása
1. CoD reinstall
2. video/audio driver frissítés
3. directX reinstall
4. BIOS-frissítés
5. Windows reinstall
6. új hobbi keresése
davidss
Szevasztok!Van 1 nagyon nagy bajom!Az hogy amikor elindítom a játékot lemegy az intro aztán kilép és ezt írja ki:Runtime ERROR!
Program files\Call of Duty:CodSP.exe
abnormal program termination.
Kérem valaki segítsen!Mit kéne csinálnom?PAtch nem segített sajnos.KÉrem segítsetek!Elõre is megköszönöm!Majd valahogy meghálálom!

Egy ember halála tragédia,millióké statisztika-mocskos Sztálin

HD JOHNNIE
Thx!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

KM
Dietrich maga a történelem!<#ravasz1>

Ez tetszett a legjobban:
"Derék, de hülye" - mondta róla Gerd von Rundstedt vezérezredes.
<#nyes><#idiota><#nyes>

Yossarian
maga mindent kéccermond, kéccermond? 😊

Nieleen

Dietrich
Utólag is isten éltessen Johnnie!

Dietrich
Hello bajtársak és ellenfelek 😊

Nem..sok meló, és kicsit pihentetem a cod-ot mert ráuntam picikét a jobb szervereket is kikapcsolták. Most szimulátorkodom, filmet nézek, TDF-t a eurosporton és hasonlók.
Nyaralás nem lesz az idén de lehet ma meglátogatom a harcmezõt <#taps>

Dietrich
Hello bajtársak és ellenfelek 😊

Nem..sok meló, és kicsit pihentetem a cod-ot mert ráuntam picikét a jobb szervereket is kikapcsolták. Most szimulátorkodom, filmet nézek, TDF-t a eurosporton és hasonlók.
Nyaralás nem lesz az idén de lehet ma meglátogatom a harcmezõt <#taps>

<#taps>

Serpa
server letölti.
^1V^3P^1K_^3B^1A^3S ^11.51 ^4(^1VENTRI 2.1^4) ^1http://vpkuo.ini.hu|297ms|152.66.236.9:28960

Risu Führer
és honnan töltötted le?és tudsz ilyen szerverhez ip-t???

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

fogalmazd újra... kicsit értelmetlen lett...

Risu Führer
és honnan töltötedd le és tudsz valam iiylen ip hozza palyahoz?

Én pedigg azt a kettõt nagyon szeretem 😊
De barbarossa sem rossz

Serpa
én a gun-/townassaultot nem szivlelem.

barbarossa a legjobb base -re.

Neked van idegzeted a samo war ra? fél perc és úgy megfájdú la fejem h asse tom hogy jenki vagy német vok...

Serpa, láttalak a VPK-n de mire bejutottam pont akkor léptél ki 😞 épp a kedvenc mapomon.. gunassaulton 😊

csináltam képeket is.
kép1 - hát ezek mit csinálnak, hadi tervet beszélik meg?😄

És gránátos képek: Hát nekem mindig 2-3 killes jön össze, igaz BAS-on...
kép1
kép2
kép 3
kép4
kép5

volt h állandóan nekem kellet futkozni a bombát leszedni.. akkor jó kis gránátos killeket lehet elérni.. 😊

HD JOHNNIE
Thx! Próbáltam én is, letöltöttem hozzá ami kell, de aztán mikor felléptem akkor elkezdte ugyanazt leszedni... Lehet, hogy én szedtem le vmit rosszul, de nálam itt ki is merült a kíváncsiság 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Risu Führer
heppy börszdéjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na nem tudjátok hogyna lehe felmenni a paintballos szerverre????

HD JOHNNIE
egye fene <#vigyor>

KM
De puszit nem adunk!<#ravasz1>

HD JOHNNIE
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!😊<#worship><#worship><#worship><#worship>

trident
A cod2 fejlesztésében vesz részt?<#idiota>
Vagy netán itthon nincs strandidõ? <#vigyor>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
Dietrich barátunk elment gyakorlatozni afrikába?<#vigyor2>

Serpa
<#pias>

ScOrpY
Boldog szülinapot Johnnie <#fogmosas><#fogmosas><#fogmosas><#bohoc><#bohoc>

Enny1

trident
Sok boldog, fragben gazdag szülinapot kívánok!😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
azi séjjen

Nieleen

Yossarian

Nieleen

KM
Azért éljen május elseje is!<#nyes>

Yossarian
Boldog szülinapot! 😊

Nieleen

Risu Führer
hol lehet erre a paintball szerverre felmenni?

HD JOHNNIE
Én a GFm-en fedeztem fel magamnak a BAR-t... egyszerûen nagyszerû! 😊 Eleinte nem is értettem, hogy hogyan tudnak vele lõni, de aztán ráéreztem az ízére😊

HD JOHNNIE
Thx Csoder! 😊

boldog szülinapot Johnnie ! 😊

Kezdem visszanyerni CoD skilljeim erejét...
Ma is arattam a VPK-n, rájöttem h a thomson géppisztoly nagyon jó 😄
áá már több mint fél éve cod ozok.. kissebb nagyobb kihagyásokkal, és msot fedeztem fel e remek fegyvert😄
gunassault mapon a bunkerharcokban kiváló 😄

KM
Amen!

Serpa
frissítsünk!
The All Seeing Eye v2.5b-DIGERATI

jajjj
😄DD

értelmes 😊

KM
Le a nyaralással, éljen a munka!<#nyes>

Yossarian
irígylem a türelmed. kb 1 éve nincs idegzetem a kávézóhoz 😊
most is csak beírtam és léptem, azér nem köszöntem neked vissza. 😊

Nieleen

trident
Cod.hu kávézó log (rövidítve)

-trident: Mc Do:glesz: most beszéltem az asszonnyal, azt mondta, ráér még az a bökõ...
-ai <$>odier: mi az eredeti cdkulcs!?!?!??!??!?
-ai <$>odier: trident lecci
-ai <$>odier: TRIDENT:@
-ai <$>odier: de mire kell ott mennem???
-ai <$>odier: t
-ai <$>odier: tridenz
-ai <$>odier: de nem talalom a 690es oldalt
-trident: ilyen nincs. Mentem a kávézó logot.
-trident: A HATSZÁZKILENCVENE
S ÜZI. NE SZÓRAKOZZÁL MÁR.
- Mc Do:glesz: trident: küldjek bökõt ? (a t.-ön szúráshoz)
-trident: ez egy hivatalosan támogatott oldal.Kerüljük a wareztémát.Abban az üzenetben LE VAN ÍRVA MIT KELL TENNI. OLVASD MÁR EL.
- Mc Do:glesz: $oldier : vagy megveszed ederediten , vagy beletörõdsz , h NEM TUDSZ KÜLFÖLDI SZERVEREN JÁTSZANI ... ennyi.
-trident: dehogynem. utolsó oldal, legfelsõ üzenet, #690. Majdnem leírtam, ha visszakérdezel tökönszúrom magam, de szerintem képes vagy rá...
-ai <$>odier: es cdkeyyel mit lehet VAGY PLS VKI MONDJA MEG HOGY MIT KELL CDKEYYEL TENI
- Mc Do:glesz: $oldier : néha találhatsz olyat , amivel beenged , de elõbb-utóbb mindig kiderül a turpisság.
- Mc Do:glesz: $oldier : ha nincs eredeti cd-key -ed , akkor elõbb-utobb MINDIG BANNOLVA LESZEL , MERT ELLENÕRZI A CD-KEY ÉRVÉNYESSÉGÉT !
-ai <$>odier: trident de nem ertem ott sincs le irva a GLOBA PUNK BUSTER????
- Mc Do:glesz: trident: ehem ... asszem ... x();
-trident: Szívrohamot kapok, ha szétszpemelik azt a fórumot, Mc Do:glesz ne plz! Az addig jó, míg kevesen járnak oda!
-trident: Csak oda ne menj be, az nem kell neked, ez kell http://www.callof
duty.hu/forum/index.php?board=3;action=display;threadid=325;start=690
-ai<$>odier: Mc megdo:glesz de ez adminoknak van nem???
-trident: fórumba, és mindenki ugrik, töri kezét lábát érted. Kb négyszer kellett volna kattintanod az egérrel, és olvasni. Ez olyan 20 másodperces dolog.
-trident: Se olvasni, se helyesen írni, de a legnagyobb baj: gondolkodni sem tudsz. Én nem fogok neked segíteni, ha te még egy fûszálat sem vagy hajlandó keresztbe tenni.Ugye nem gondolod, hogy beleböfögsz a
-ai <$>odier: kosz!
- Mc Do:glesz: $Oldier : remélemnem haragszik meg , ha megelõzõm ... itt találod : http://www.callofduty.hu/forum/index.php?board=3;ac
tion=display;threadid=1632
-ai <$>odier: de az hol van trident???
-trident: persze, de ez nem kávézós téma. Menj be a Punkbuster help topicba, ott találod a kérdésedre a választ.
-ai <$>odier: HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ai <$>odier: PLS HELP!!!:'(
-ai <$>odier: tud vki segiteni
-ai <$>odier: de vmi GLOBAL PUNK BUST GUID BAN VAGY MI IET IR KI
-trident: Amúgy szia Yoss!
-ai <$>odier: mi??
-trident: PB ügy/frissítés/etc http://evenbalance.com
- Mc Do:glesz: $oldier : és megvan eredetiben ?
-ai <$>odier: it vagy???
-ai <$>odier: de globa bannt kaptam vagy mit

yofiu
sziasztok.valaki megtudja mondani mi a neve a proginak amivel saját cod-modot lehet csinálni és honnan tudom letölteni?
Meg az is érdekelne hogyan lehet azt megcsinálni hogy pl akkor is játszon le valami saját beépittet hangot zenét mikor lelövök valakit!?

elöre is kössz

bye
<#worship>

Yossarian
a minimaxon meg valami mese... nemtom mi, de úgy üvöltenek, mint a világháborús sebesültek...

Nieleen