Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mussolini és napoleon is orászlán volt.
Hitler 1934 július 27-én!! 😉 veszi fel a Führer nevet szintén 1 nappal a szülinapom elött.
én szeretem a II.VH-s doksi, játék filmket, a call of duty-ot...nem tudom van összefüggés ezek közt? <#ravasz1>#ravasz1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egy ember halála tragédia,millióké statisztika-mocskos Sztálin
nekem meg 1 napra rá van szülinapon <#ravasz1>#ravasz1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1. CoD reinstall
2. video/audio driver frissítés
3. directX reinstall
4. BIOS-frissítés
5. Windows reinstall
6. új hobbi keresése
Program files\Call of Duty:CodSP.exe
abnormal program termination.
Kérem valaki segítsen!Mit kéne csinálnom?PAtch nem segített sajnos.KÉrem segítsetek!Elõre is megköszönöm!Majd valahogy meghálálom!
Egy ember halála tragédia,millióké statisztika-mocskos Sztálin
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ez tetszett a legjobban:
"Derék, de hülye" - mondta róla Gerd von Rundstedt vezérezredes.
<#nyes>#nyes><#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
Nem..sok meló, és kicsit pihentetem a cod-ot mert ráuntam picikét a jobb szervereket is kikapcsolták. Most szimulátorkodom, filmet nézek, TDF-t a eurosporton és hasonlók.
Nyaralás nem lesz az idén de lehet ma meglátogatom a harcmezõt <#taps>#taps>
Nem..sok meló, és kicsit pihentetem a cod-ot mert ráuntam picikét a jobb szervereket is kikapcsolták. Most szimulátorkodom, filmet nézek, TDF-t a eurosporton és hasonlók.
Nyaralás nem lesz az idén de lehet ma meglátogatom a harcmezõt <#taps>#taps>
^1V^3P^1K_^3B^1A^3S ^11.51 ^4(^1VENTRI 2.1^4) ^1http://vpkuo.ini.hu|297ms|152.66.236.9:28960
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
De barbarossa sem rossz
csináltam képeket is.
kép1 - hát ezek mit csinálnak, hadi tervet beszélik meg?😄
És gránátos képek: Hát nekem mindig 2-3 killes jön össze, igaz BAS-on...
kép1
kép2
kép 3
kép4
kép5
volt h állandóan nekem kellet futkozni a bombát leszedni.. akkor jó kis gránátos killeket lehet elérni.. 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Vagy netán itthon nincs strandidõ? <#vigyor>#vigyor>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Enny1

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ma is arattam a VPK-n, rájöttem h a thomson géppisztoly nagyon jó 😄
áá már több mint fél éve cod ozok.. kissebb nagyobb kihagyásokkal, és msot fedeztem fel e remek fegyvert😄
gunassault mapon a bunkerharcokban kiváló 😄
most is csak beírtam és léptem, azér nem köszöntem neked vissza. 😊
Nieleen
-trident: Mc Do:glesz: most beszéltem az asszonnyal, azt mondta, ráér még az a bökõ...
-
-
-
-
-
-
-
-trident: ilyen nincs. Mentem a kávézó logot.
-trident: A HATSZÁZKILENCVENE
S ÜZI. NE SZÓRAKOZZÁL MÁR.
-
-trident: ez egy hivatalosan támogatott oldal.Kerüljük a wareztémát.Abban az üzenetben LE VAN ÍRVA MIT KELL TENNI. OLVASD MÁR EL.
-
-trident: dehogynem. utolsó oldal, legfelsõ üzenet, #690. Majdnem leírtam, ha visszakérdezel tökönszúrom magam, de szerintem képes vagy rá...
-
-
-
-
-
-trident: Szívrohamot kapok, ha szétszpemelik azt a fórumot, Mc Do:glesz ne plz! Az addig jó, míg kevesen járnak oda!
-trident: Csak oda ne menj be, az nem kell neked, ez kell http://www.callof
duty.hu/forum/index.php?board=3;action=display;threadid=325;start=690
-
-trident: fórumba, és mindenki ugrik, töri kezét lábát érted. Kb négyszer kellett volna kattintanod az egérrel, és olvasni. Ez olyan 20 másodperces dolog.
-trident: Se olvasni, se helyesen írni, de a legnagyobb baj: gondolkodni sem tudsz. Én nem fogok neked segíteni, ha te még egy fûszálat sem vagy hajlandó keresztbe tenni.Ugye nem gondolod, hogy beleböfögsz a
-
-
tion=display;threadid=1632
-
-trident: persze, de ez nem kávézós téma. Menj be a Punkbuster help topicba, ott találod a kérdésedre a választ.
-
-
-
-
-trident: Amúgy szia Yoss!
-
-trident: PB ügy/frissítés/etc http://evenbalance.com
-
-
-
Meg az is érdekelne hogyan lehet azt megcsinálni hogy pl akkor is játszon le valami saját beépittet hangot zenét mikor lelövök valakit!?
elöre is kössz
bye
<#worship>#worship>