Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Nieleen
Gondom az hogy ha játekon belül inditok szervert hiába van bazzoka ill panzersherk nem tudom kiválasztani és a lángszorot sem.valaki tudja hogy ez mitöl lehet?
Példul amikor a megymagcsúzlival messzirõl meglövöldöztem az MG-t és nem tudtam, hogy él-e, hal-e a géppuskás 😊
Nieleen
csak az a helyzet, hogy minden extra ki van kapcsolva, tehát a beszédülés alapelem kell hogy legyen. A lelövésnél hogy miért nem írja ki azt sajnos nem tudom, átnézem mégegyszer. nagyon sajnálom, hogy nem az igazi...😞
//MERCILESS UO CVARS
set "scr_bloodpools" "0"
set "scr_painsounds" "60"
set "scr_healthdrops" "0"
set "scr_weapondrops" "0"
set "scr_painscreen" "0"
set "scr_bloodyscreen" "0"
set "scr_extragore" "0"
set "scr_crosshairs" 1"
set "scr_dropweaponhit" "20"
set "scr_obituary" "0"
set "scr_autoheal" "0"
//DECAP VALUES
set "scr_rifledecap" "0"
set "scr_sniperdecap" "0"
set "scr_nadedecap" "0"
set "scr_rocketdecap" "0"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Jó lenne, ha kiírná, ha lelõttünk vkit. Azt a homály effektet, amit akkor csinál, amikor eltalálnak, azt is jó lenne kivenni. Ezeket a dolgokat mindenki útálta, mikor délután játszottunk.
Nieleen
Nieleen
(sehol nem volt kiírva semmi)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
viszont nem fagyott le a szerver...na ez is valami már...<#idiota>#idiota>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szóval nézzük azt a Yoss féle medicet!😄DD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Megy.4 fórumot járok, és több embert is cseszegetek hiba ügyben. kezdem hinni, hogy mostmár nem a konfigban van a baj.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Látom a szmájlit, de inkább nem olvastam az ugratást...
Nieleen
ezen a néven volt egy kurva nagy csíter...hacsak az nem te voltál 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."