Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
Csoder! Télleg kell, mert divx-eset took linkelni...

Nieleen

Yossarian
én meg el tom bábozni 😊

merci nincs még? igyekezhetnél! MONDOM IGYEKEZHETNÉL MÁ VAZZ, ME VAZZ LESZ!

Nieleen

Ferro
Jó napot kívánok mindenkinek! 😊

trident
Szia!😊
A film még nincs, meg, de a cd borító:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Szia!😊

Csak egy szépséghibája van: újzélandon árulják, az átiratás+regisztrálás+szállítás=20.000.000 forintocska.
Írjak egy emailt, hogy kell neked?<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
ne fogd vissza magad 😉

nézd a dolgok jobbik oldalát..a cod gamet pihentetem de nem egy másik hasonló fps játék miatt 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hú az nagyon nem jó.. szegény gépnek nem tesz jót..

Ha már iylen sok ideje van tridentnek megkereshetné nekem a "különben dühbe jövünk" címû filmet a neten.. persze szinkronossan .... <#ravasz1>

Yossarian
nekem meg mostanság ötbõl háromszor újraindul a gép ha kilépek a játékból... még singleben is :-o

Nieleen

Yossarian
Trident! Kocsit akarok venni. 1-2 éves merci kéne ingyér. Keress má nekem a neten, me én lusta vok. majd inkább itt pattogok helyette...

Nieleen

hmm. coduo mostanság kidob brecourt mapról

Risu Führer
jóóó avn bocsássatok meg!!!!!!!!!!

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

trident
Jogosan "pofáznak". Bazze, ezt a stílust hagyd már el végre.

Itt amit ígértem.

lol, épp játszottam egy szerveren.. map váltás volt.. mire bejutottam már 41 pontja volt a legjobbnak... <#wow2>

Risu Führer
különben már voltam paintballozni na mindegy!!!

Risu Führer
köszenytyûûûûûûûûûûûû<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>bazze és mindenki nekem pofázik be bazze na mindegy

trident
Na le van töltve a Breaking 50 mód?
Na ha ez Cod mód, akkor az ASE-ban rákerestél?
Na tudod ott kell a modifiers meg a mods mappában babrálni.
Na a cod.hu-n volt valami csoport aki indított szervert, ezt megnézted már?

204.11.33.45:28970

itt is érdemes lenne körbenézni

Ugyan csak 5 percet töltöttem el a kereséssel, de egyelõre ennél többet nem találtam.
Ami még szóba jön, belinkelek majd egy szerverkeresõt, te megkeresed a módhoz tartozó konfigban milyen érték szerepel az "fs_game" sorban.
A szerverkeresõben meg ezt majd bemásolod, és ha van ilyen regisztrált szerver, akkor kilistázza.

Ne pattogj már ennyire.. ha nem adnak, akkro gondolom nem tudnak.. sé egyébként is,, te még a paintball-t is a gépen játszod? lol

Risu Führer
na adtok majd ip-t hozzá de a paintballos szerverre plízzzz!!!!!!<#help><#help><#help>

Yossarian
<#nevetes1><#taps>

Nieleen

Biztos h piros volt ? Nem kék véletlenûl?<#idiota>

trident
Doki: a monitort vastag piros ficcel összerajzoltam, de nem történik semmi...Mit rontottam el?<#idiota><#nevetes1>

Risu Führer
felmegyek a szerverre de az nem paintballos akkor meg hova menjek fel?

Serpa
te meg egy ...

na majdnem mondtam vmit.
^-^

dr Kotász
Risu Führer
nem enged fel a szerverre mer valami olyasmit ír ki hogy valamit en mtudd letölteni?mit tegyek?

Cukros
igaza van azt el hihetitek

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

alph4
Teljesem más a kettõ! A finest hour grafikája szerintem jobb mint az alap Cod-é.
De teljesen más küldetések vannak benne.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Dietrich
jó de azoknak mi a címük? 😊
demot láttam csak a szoftverbázison
majd este kap egy kokit a samon 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Nekem sincs konzolom, csak valahonnan úgy rémlik, hogy ugyanaz a kettõ, csak külön néven jöttek ki.

Punkerwork
gagyi konzol hülyeség? <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kiegészítõje és nemtom...csak láttam a CoD honlapján,hogy majd valamikor megjelenik,most eszembe jutott és megkéreztem.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Dichter
FInest hour nem egyenlõ véletlen a United offensive-el? Vagy ha nem, akkor mi a neve az UO konzolos változatának?

A Finest hour miért nem?...csesszék meg😞..pedig yo lehet.

Ibron

Serpa
PC re a COD 2 érkezik ...

OK,PC-re mikor?

Ibron

Serpa
már meg.
konzolra.

A Finest hour.rõl mi hír?megjelent már?Ha nem,akkor mikor fog?

Ibron

Serpa
a demoja igen.

trident
Mostanság nézelõdtem szerverbérlés ügyben, de csak fps szervereket találtam.
A T72-st én is néztem, kijött már?
Amúgy meg Serpának van igaza.<#nyes>

Dietrich
dehogy hagyom

na van link vagy nem samozok 😄

Serpa
hagyd a francba!
gyere samo -ra!
^-^

Dietrich
Tudnátok játékszerver oldalakat ahol lehetne bérelni pár slotosat is? Nem cod-hoz kellene...szimulátorhoz.

Dietrich

Dietrich
akkor ez azt jelenti te szúrsz le a blaha lépcsõjén? 😊)))

KM
Hogy is halt meg Julius Caesar?<#ravasz1> Et tu, mi fili Brute?

trident
én kezdek félni.....<#csodalk><#kacsint>

Dietrich
vagy csak a júliust nevezték el róla? <#ijedt><#nyes>

Dietrich
és ha még ide vesszük Julius Cezart aki ugye júliusban született, lehet õ is oroszlán volt..akkor azt mondom ez kész <#vigyor>

De még mekkora 😄