Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként mi az az aimbot?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mentol! csekdiszáut! 😊
Nieleen
Volt szerencsém kétszer Juhez ellen is játszani. Hirhedt aimos volt, gondolom itt páran ismerik. 😊
Chateau pályán a szökõkút körül spawnoltunk, Juhez meg az erkélyrõl lõtt bennünket puskával. nem tudtunk még lõni sem, már le is szedett 😄
Szal az aim nem arról ismerhetõ fel, hogy gyorsan céloz, hanem arról, hogy amint láthatóvá válsz, azonnal céloz... Nemtom érthetõbben elmondani. Példul engem lecsítereztek a minap, mert Raiylyardon a vagonok között szaladt felém egy fickó, felemeltem a kar98-at és szinte azonnal lõttem. Meghalt. Pánikból erednek a legjobb lövések 😄
Nem tudtam vele megértetni, hogy ha csítelnék, akkor az aimbot már akkor lelõtte volna, amikor az épület ablakán kiugrott, nem vár vele 2-3 másodpercet, mert van mellette egy csapattársam is, akivel pisztolyos táncot jártak 😊
Nieleen
Még nem láttam mûködés közben aimbotot, csak tippeltem.
Szóval akkor ezt a puskázást ennyire be lehet gyakorolni? Akkor én is ráfekszek kicsit a dologra...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ja, az aimbot. Figyi, az, hogy téged 1 tizedmásodpercnyi célzás után szednek le, nem jelenti azt, hogy aimozik az illetõ. Az aim is baszott gyorsan lõ, de tood, hogy mi a különbség? Az aim azonnal lõ, ahogy meglát, de nem csak rád, hanem az összes látható célpontot lövi folyamatosan. Tehát ha egy kis ideig látható voltál, de nem lõtt rád az illetõ abban az ezredmásodpercben ahogy feltûntél, akkor az nem aim...
Nieleen
Tegnap játszogattam, és az egyik szerveren ott volt Yossarian is. Jól beszóltam neki, hogy "Azért egy adag mázlija is van", de aztán nézegettem a játékát, és azt kell mondjam, hogy nem rossz!
Még mindig állítom, hogy ott van az újévi malac az asztala alatt, de nem játszik rosszul!
Nekem nem megy így a psukás lövészet. Soxor látom azt (nem csak Yoss-ról beszélek), hogy céloz az ellen kb.0.1 mp-ig, és már lõ is -> én meg kipusztulok 1 lövéstõl. Most akkor ezt ennyire be lehet gyakorolni, vagy ezeknek nagy része aimbotos tudás?
Nieleen
Szerintem tölj le mindent ami marad az uninstall után és rakd fel újra a gamet. Én azt csináltam, hogy mikor felraktam minden olyan dologgal ami alapból kell a multizáshoz, elmentettem. Ha bekavar valami custom map/mapok akkor csak visszamásolom, ha a pk3 manager sem segít.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nieleen
Ha Windows újratelepítés nem is, de Cod és UO mindenképpen segítene, 20 perc alatt megvan. Az egyéb pályákat meg modokat meg lehúzod, amikor éppen szükséged van rá.
(Én külön mappában is tárolom ezeket, így CoD újratelepítés esetén is megvannak, csak éppen bemásolom az aktuálist.)
A memóriaban is erõsíts legalább még egy 256 MB-tal, ez ma már nem összeg.
Ui. lemeztöredezettség.....
Nem tudom, én hetente csinálom (+Scandisk), én határozottan úgy érzem, hogy sokkal gyorsabb utána a gép. Meg hát erre való a töredezettségmentesítés, de aztán lehet, hogy vannak olyan szempontok (lsd:Serpa) amiket én nem ismerek.
Mindenképp telepíts újra a játékot !
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Most az új gépemmel a pályabetöltés 2-5 másodperc 😄 valamikor még a csik végig sem megy és bent vagyok 😊)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Régebben hamarabb betöltött.. sztem valami custom mappokkal meg hasonlo biszbaszokkal rontottam el... mert visszamásoltam az összes mapot.. amit reinstáll után lementettem.. akkor ugyanúgy gagyi lett.. de nincs türelmem kiszemezni hogy melyik pak3 miatt nem jó..
De néha betudok lépni 3 perc alatt is.. csak van hogy 15 percig is eltart a betöltés néha
holnap csinálo kegy lemeztöredezetség mentesítést, talán javít
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nieleen
szóval beestem a szerverre és elsõre ez lett. Mikor meg folyamatosan nyomtam a multit középmezõnyben voltam....keresek valami nehezebb gamet <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Benéztem már jó pár hét elteltével a DF szerverére..megérte pihenõt tartanom a cod-ból <#ravasz1>#ravasz1>
Kotász is ott volt😊)
Yoss
Hû hát persze, hogy kell, elküldenéd privibe ?
On
Bár a múltkor valamelyik este 4 sör után felmentem egy szerverre és nem is voltam olyan rossz! ;DDD
Valószínû szeptemberben vagy októberben tudok majd megint játszani... Remélem akkor már a CoD2-ve is! 😊
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
A mai gyögyszem:
LOL: zsolt109: a multiplayerben egy nagy fehér nyíl jelzi a helyemet, amit mindenki egybõl kiszúr. Esélyem sincs a többiekel szemben. A nyilra a you szó van írva. jó lenne a nyílat eltüntetni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."