Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
jól van, szerver oldalon akár mikiegeres célkereszt is lehet. De a játékos nem tud a szétnyílás ellen tenni.

Nieleen

trident
Néhanapján Revoltozom. Ott sem nyílik a célkereszt, de mégis szór a fegyver...^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

egyik awemod-ban van iylen, denem tom melyik verzióban, asszem még a SAMO-WAR szerverõl jött le

KM
Na, szavaztam, de legyen csend végre!

Yossarian
tudod mit? akkor ne pazarolj! kit érdekel?

Nieleen

Yossarian
azt sehogy. ha mozogsz, szór a fegyver. ezt jelképezi a "szétnyílás"

Nieleen

urbijoe
azt hogy lehet megoladani hogy mikor futok ne nyiljon szét a célkereszt?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

davidss
Nekem 1:Nincs Dc ++-om
2 nem fogok 20 gb pazarolni ha nincs több!
Kérlek szavazzatok már még többen a CODUO-ra!
KATT a LINKre LÉGYSZI!
KÖSZÖNÖM

Egy ember halála tragédia,millióké statisztika-mocskos Sztálin

Sziasztok! Kész van az elsõ saját MAP-om,és egy gond van vele hogy berakok Panzerfaust-ot ami játék alatt nem mükszik,ha valaki vágja a témát segítsen légyszi.
Yossarian
amióta kampányolsz, már rég lerántottad volna DC-rõl...

Nieleen

davidss
nAGYON KÖSZÖNÖM A KÉT SZAvazónak!De még kellene 4 hogy megnyerje a CODUO a szavazást!KATT IDE
KÖSZÖNÖM!

davidss
Kérlek VALAKI!
Szavazzatok már a CODUO-ra!
Köszi!KLICK

HD JOHNNIE
Köszöntem szépen alásan!<#worship> Nem lett volna idõm elhülyéskedni vele 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

me and a monkey
Nem vagy lama, na jó, az vagy 😊
Én is küszködtem vele, de aztán meglett a megoldás:
Szóval: ha kicsomagoltad a "rar" file-t, akkor az abban lévõ "zdemo.pk3" file-t a játék fõkönyvtárában lévõ Main könyvtárba tedd.
Az indítófile-t "showtime.exe" a játék fõkönyvtárában legyen (nem Main !) és a léetöltött demokat pedig a játék fõkönyvtár/Main/Demos könyvtárba tedd.
Showtime exe indítja az alkalmazást ás tényleg ott van a beleépült Demo" opció.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Hát elõre is jó nyaralást 😊

HD JOHNNIE
Thx, megcsináltam, de!😊 Mikor elinditom a single-t akkor semmi sincs a bal felsõ sarokban sehol. Bcos a lámaságomért! Az "olvassel"-ben azt írja, hogy a fõkönybtárba másoljam a cuccost.Bemásoltam a main/demos-ba is a biztonság kedvéért. Lehet ez a gond? <#idiota>vagyok 😊

Csoder: sajna nem leszek itthon csütörtökön <#szomoru1> megyek nyaralni 4 napra Nagyvárad Félixfürdõre, egyszóval: SEX, ROMÁNIA, CSAJOK <#vigyor><#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Rossz hozzá állás.. 😄

zaki
tudott <#idiota>

"mondjuk most biztos nem fognak"

codozás oylan mnit a bicajozás , csak kcisit megk ell olajozni, és be kell járatni a régi bringát 😄

"nem nyomtam a játékkal fél éve"

akkor ideje visszatérned a cod világába <#smile>

dr Kotász
Nos, Zaki tud.
alph4
100emberbõl legalább 5 embernek hentes a neve<#hehe> Meg minden 5-et killer-nek hívják<#eplus2> Csak ölni nem tud<#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

zaki
áááá dehogy.... még mindig hentes bill néven... az a mûvésznevem, azon többen ismertek 😊

davidss
Szevasztok!
Kérlek titeket hogy menjetek már rá a http://darkfire.uw.hu-ra és szavazzatok már a CODUO-ra,mert nekemmég nincs meg és itt ingyenes a letöltés!
KÖSZÖNÖM

dr Kotász
<#eljen> Milyen néven nyomod? Bill a múlté?
zaki
jaja, az ment ezerrel 😛

KM
Inkább GTA.<#vigyor2>

Serpa
hawaii?
^-^

zaki
valszeg azért csítereznek le, mert jó vagy. engem is hányszor megtaláltak régebben 😄

mondjuk most biztos nem fognak, nem nyomtam a játékkal fél éve 😞

Serpa
megint lecsítereztek.
mit lehet ez ellen tenni?

hagyjam magam?
vagy mi a faxt akarnak??

zaki
én épp most tértem vissza <#vigyor2>

KM
Kihaló állatfaj lettünk?<#papakacsint>

Kelly hõsei újra !!!
Csütörtök este a tv2-n 😊)))

😊)))
Egyébként ha kar98-al megsebesítesz valakit, akkor pisztolyal 1-2 lövés és már halott is 😊
Én így szoktam csinálni ha em hal emg elsõre
puskával melkhasra kell célozni, szélessebb mint a fej, és egy lövésre halálos.

Yossarian
én ezzel nézem

Kicsi, kényelmes. A single indítása után lesz a bal felsõ sarokban egy Demo menüpont, ráklikkelve az összes elérhetõ demót megjeleníti és kiválaszthatod, hogy melyik érdekel. (a main/demos-ba kell pakolni a cuccost)

Nieleen

Yossarian
hallod, a manõverezésrõl jut eszembe. Tegnap 6-8 Bar-os amcsi közé születtem kar98-cal a Brecourton. A kisház felöli végén a lövészárokban. Kettõt fejbedurrantottam, aztán elkezdtem pisztollyal ugrabugrálni és a sövényen keresztül oda vissza ugrálni. Megsebeztem pár ellenfelet és már 5-en is lõttek mire nagynehezen megmurdeltem. annyira röhögtem a végén, hogy az asszony odajött megnézni milyen állatságot töltöttem le már megint😄

Nieleen

de aztán lehet h mp40 es volt..<#zavart1>

Jah, engem is lecsitereztek az imént, mert kimanövereztem kozelcharcban a pps 71 golyóját 😄
A srác azt hajtogatta hogy headshot volt headshot volt, csiter, meg kellet volna hallnod stb 😄
Le is szóltam..

HD JOHNNIE
Egyébként ha már aimbot, akkor csiter. Vmelyik nap a gfm-en (újabban csak gfm-re járok) lecsitereztek mán megint. Nekem az ilyentõl tud eldurrani az agyam! Nem állom meg hogy ne szóljak vissza, mert nem jó érzés, hogy néhányan abban a hitben nyomják ellened, hogy Te csíter vagy, közben meg nem. Vki talán Serpa vagy Yoss panaszkodott errõl. Tökéletesen megértem!

😄
Azokat szerencsére még nem vágtam haza.. de kitudja... 😄

HD JOHNNIE
Yoss! Mivel tudod lejátszani a demókat? Én feltettem a seismovisiont 15x, de sehogy sem akar semmit se lejátszani. Nincs vmi eccerûbb kütyü? Tuod az ilyen lámáknak való, mint én <#vigyor><#zavart1>

Punkerwork
köszönjük az építõ jellegû hozzászólás.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Yossarian
ezt az agymenést nem értem ;-)

Nieleen

Yossarian
csoder, a HQ szerverekre be ne tedd a lábad! 😄

Nieleen

hogy aza, játszottam rajt néhány percet oszt behalt, remélem nem miattam <#idiota>

juhúú, újra van bihnet rifle only, msot vettem észre, szal:
195.222.33.246:28960

Megyek is, úgy is kiestem a formából <#eplus2>

Falconer
Nemtom, azzal valahogy könnyebb szerintem, meg közelharrcban hasznos, amikor nincs idö célozni rendesen.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

trident
Debunkóóó!!!<#mf2>Majd pont lecsapom a kezedrõl?
Rólad derül ki, hogy szerverken nem engedélyezett eszközt használsz (coca) és rámkened!<#nyes>
Mit rejtegetsz még? Wallhack vietnámi csüngõhasú? Ratehack hibrid baromfi? Szecsúáni édes-savanyú? Magyartarka? Valld be!😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kösz az infokat!

Yossarian
minek a cérna? puskával úgyis célozva (közelítve) kell lõni 😊

Nieleen