Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször azt hittem megbolondultál, körbe-körbe mentél a tankkal.
^-^
aztán megnéztem a pinged --> 999
^-^
aztán megnéztem a pinged --> 999
Help!!
Újra telepítettem a win xp-t és azóta nem indúl a COD+UO.
A menüig ok. Utánna bármire nyomok semmi, még hibaüzenet sem.
Már vagy 3x újra feltettem semmi.
Próbáltam csak az alap COD-t (1.0) de már az sem indúl.
Új és régi videó driverekkel is próbáltam.
Rakjam újra az Xp-t???
Újra telepítettem a win xp-t és azóta nem indúl a COD+UO.
A menüig ok. Utánna bármire nyomok semmi, még hibaüzenet sem.
Már vagy 3x újra feltettem semmi.
Próbáltam csak az alap COD-t (1.0) de már az sem indúl.
Új és régi videó driverekkel is próbáltam.
Rakjam újra az Xp-t???
.:asChil:.
Ez nekem magas, mnit egy kosárlabda játékos ^^
mert elfelejtettem,hogy kel feltennem az UO-t!😄
de megtaláltam egy tavaly szeptemberi kommentemet ahova leírtam: #22408
inkább írd be alul a keesõbe,hogy "rsrc",úgy könnyebb lesz megtalálni!😄
de megtaláltam egy tavaly szeptemberi kommentemet ahova leírtam: #22408
inkább írd be alul a keesõbe,hogy "rsrc",úgy könnyebb lesz megtalálni!😄
Mi akadályoz meg ? ^^ Rajta
Bár kétlem h bárkit is le fogok lõni <#idiota>#idiota>
Na megyek egy kis gyilokra, megjött a kedvem <#idiota>#idiota><#violent>#violent>
hát ez funtasztikus 😄
Egész extrém neveid vannak Skyline 😄
lol 😄
nám!😄D
azt már nem használom...régi klános név,még a MOHAA-s idõszakból született vagy 3 éve!😄
azt már nem használom...régi klános név,még a MOHAA-s idõszakból született vagy 3 éve!😄
Milyen néven fogsz futni. "Darukezelo" ? <#vigyor>#vigyor>
szódával elmegy <#nyes>#nyes>
na megyek gémelni, bemelegítek az egymás elleni csatánkra <#violent>#violent><#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#wave>#wave>
na megyek gémelni, bemelegítek az egymás elleni csatánkra <#violent>#violent><#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#wave>#wave>
nekem 640 van, csak kevés a vgakártyám... (gef3ti200-as <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>). 2.1-es cerka procit meg múlt héten tettem gallyra (kitisztítottam a hûtõventillátort, és szarul tettem vissza az alaplapba a procival <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>), most egy 2.4-es van, 10 fps-el gyorsabb is lett a gém, szal most már van átlag 30-40 fpsem, jee <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
mind2-t felfogom...aztán a german front modot...más nem kell😄DD vagy talán még a barbarossa mod
sztálingrádi csata élethûre sikeredett tényleg, de a mohaaban a normandiai partraszállás felejthetetlen <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
azon ne fájjon a fejed, én kb 1 nap alatt visszaszoktam a játékba, pedig majd' fél évig egyáltalán nem nyomtam vele <#vigyor2>#vigyor2>
Igen😄...haladás..na,nézz egy picit lejjebb és megláthatod az orosz muksókat a hajóban ücsörögve😄.
Ibron
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
ehh, az kira lesz, kicsipkézem majd a valagadat <#violent>#violent><#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#fogmosas>#fogmosas>
deh jövõhéten beindul újra az üzem,vagy még a hétvégén!😄D
alig várom,már ismét Pavlov,Hurtgen meg egyéb joak pályák😄D
alig várom,már ismét Pavlov,Hurtgen meg egyéb joak pályák😄D
😄DD...bocs a kép méretéért,csakhát ez most ilyenre sikeredett.Gondoltam csinálok1print szkrínt a kedvenc küldimrõl😄.
Ibron
Ibron
Talán arra😄...amúgy nekem az egész játékban Sztálingrád elfoglalása tetszik.
Nektek van kedvenc küldetésetek?
Ibron
Nektek van kedvenc küldetésetek?
Ibron
Nieleen
Thanks!Mostanában szereverekrõl2perc múlva kidob a via punkbuster izé miatt.Kerestem a FAQ-ban,de nem találtam rá választ.Ilyenkor mit csináljak?...pedig úgy rémlett,hogy benne van ez is,na de mind1.
Ibron
Ibron
jólvan, kösz. megpróbálom azt ha nem megy írok. egyébként a pálya ujraindítás már vagy ötször megtörtént 😄
csá.ha még valaki nem tudná a www.pcdome.hu-n van egy 50 megás cod 2 video
ami szerintem tök jó.érdemes letölteni.partraszállás
<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#smile>#smile><#smile>#smile><#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent>
ami szerintem tök jó.érdemes letölteni.partraszállás
<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#smile>#smile><#smile>#smile><#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent>
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Saddalim: csak bizonyos pontokra tudsz kérni tüzet, nézd az iránytût, ha jó helyre nézel piros a célkereszt a távcsõben.
Serpa:<#kacsint>#kacsint>
Serpa:<#kacsint>#kacsint>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."