Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes a probléma, mert elvileg úgy megy, hogy becélzod az üteget, a szálkereszt piros lesz, balklikk, majd elkezdi hangosan beolvasni a koordinátákat. Aztán meg jól szétlövi a tüzérség. Szerintem indítsd újra a pályát, mert valami bug lesz, azért nem müxik.
Nieleen
Van egy kis gondom United Offensive-ben. Nem találtam az UO-nak külön fórumot szoval itt kérdezek.
Az orosz küldetésekben Kharkowban van egy rész amikor a távcsõvel lövegtüzet kell kérni. Émmeg nem tudok. Van távcsõ, becélzok, azt semmi. Végignyomkodtam minden létezõ gombot a gépen, de nem történt semmi. Egy másik fórumon azt olvastam, hogy meg kell ölni hozzá 40 embert. Megöltem, semmi. Mit kell csinálni?
Árnyék is most akarja igába hajtani a fejét. Öregszik...Tiszta lágyulásos meg meszes már az agya nekije..😄
-Serpa: te kis téker!😊
-Megnéztem már többször a cod2 videót, nagyon tetszenek a fémes fegyverhangok. 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
(a callofduty.hu-n van egy ennél sokkal részletesebb leírás is)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Egyenlõre ennyi.
Codozzá!
Benõcét pedig ez úton üdvözöljük!😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Még egyszer köszi Benõce!
(egyelõre még a passziánsz se megy vele, mert nem találom az eddig megszokott érzékenység értéket😊
Nieleen
Ibron
Ibron
Az uo-t nemtudom honnan lehetne leszedni. Talán próbáld meg a torrentspy.com-ot és keress rája, hátha... 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ibron
Ibron
Na mizu?
trident
Melóhely, 2005.08.09 16:48

Nieleen
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
Najó, ritkán dF-en vagy a kenny hunting arénában 😊)
Gyerekkoromban valahogy jobban tetszett a film.
Hol henteltek mostanában?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."