Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Meghaaaaaaaaaaaaaaalsz! Meghaaaaaaaaaaaaaaaalsz!<#nyes><#vigyor><#idiota>

Serpa
én mint téker.

<#vigyor3>

Yossarian
Felejtsd el ezt a hülyeséget! A singleben nem kell 40 embert megölni, az a multiban van általában.
Érdekes a probléma, mert elvileg úgy megy, hogy becélzod az üteget, a szálkereszt piros lesz, balklikk, majd elkezdi hangosan beolvasni a koordinátákat. Aztán meg jól szétlövi a tüzérség. Szerintem indítsd újra a pályát, mert valami bug lesz, azért nem müxik.

Nieleen

Saddalim
Hellosztok!
Van egy kis gondom United Offensive-ben. Nem találtam az UO-nak külön fórumot szoval itt kérdezek.
Az orosz küldetésekben Kharkowban van egy rész amikor a távcsõvel lövegtüzet kell kérni. Émmeg nem tudok. Van távcsõ, becélzok, azt semmi. Végignyomkodtam minden létezõ gombot a gépen, de nem történt semmi. Egy másik fórumon azt olvastam, hogy meg kell ölni hozzá 40 embert. Megöltem, semmi. Mit kell csinálni?

trident
Így van ez, ha valaki nem figyel oda...Máris kész a baj....
Árnyék is most akarja igába hajtani a fejét. Öregszik...Tiszta lágyulásos meg meszes már az agya nekije..😄

-Serpa: te kis téker!😊

-Megnéztem már többször a cod2 videót, nagyon tetszenek a fémes fegyverhangok. 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
jéééé, télleg. Hogy nem vettem észre? még bele is akartam verni a csúfot Trident gifjébe, de aztán megjött anyósom és összecsaptak a hullámok a fejem felett 😄

Nieleen

Serpa

trident
ASE, modifiers/country/europe/Hungary pipa.

(a callofduty.hu-n van egy ennél sokkal részletesebb leírás is)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
...és persze a program a hibás!<#falbav>

Yossarian
Szerintem is hagyd a picsába, sokkal egyszerûbb a játékból IP alapján kapcsolódni tök üres szerverekhez, mint ezt megtanulni kezelni... Fõleg, hogy milyen sokat kellett érte fizetni... <#falbav>

Nieleen

Ááá,bakker.Ez a köcsög all seeing eye progi csak a külföldieket mutatja.Egyszer behozta a magyar szervereket,de unscanned-t írt ki.Mit csináljak?vagy ne csináljak semmit és haggyam a picsába?😄

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

KM
Mindenki nyaral?<#idiota><#wave>

Serpa
no problemo.

én se vettem komolyan.
^-^

WizArts
ja, sok jót 😄

WizArts
Na sziasztok COD-osok. Sok hallottam a gamiról, ki is pörgettem, a multit meg mostmár kipróbálom.

Egyenlõre ennyi.

Yossarian
dájmondbek kaméleont

Nieleen

KM
Kézcsók!

Risu Führer
császtok

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

KM
De nem csókoltatjuk!<#eplus2><#puszis>

trident
De Yoss!😊 Ne az érzékenységet keresd rajta, nem nõ az!<#idiota>
Codozzá!

Benõcét pedig ez úton üdvözöljük!😊

HD JOHNNIE
hehe! 😊) no és milyen egeret sikerült vásárolnod? Már ha meg lehet kérdezni😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

trident

kicsi a világ 😊)))

dr Kotász
Ejha... <#hehe>
Yossarian
Képzeljétek! Ma a szegedi M.marktban egy nagyon készséges jófej eladó segített nekem egeret választani és a végére kiderült, hogy Benõce volt az!
Még egyszer köszi Benõce!

(egyelõre még a passziánsz se megy vele, mert nem találom az eddig megszokott érzékenység értéket😊

Nieleen

Végül is nem annyira fontos magyarosítani😄...csak tegnap mikor megnyitottam,valaki asszem egy játékra invitált egy brit szerverre😄..csakhát azt írta ki,hogy cd kulcs használatban van..szívás😄.

Ibron

Oké,thanks infot...nekem simán feltette a patchet és nem kellett újra telepíteni.

Ibron

HD JOHNNIE
Nálam nem volt hajlandó feltelepülni a patch, míg újra nem tettem a cod-ot... De ha másképp meg tudod oldani akkor hajrá 😊
Az uo-t nemtudom honnan lehetne leszedni. Talán próbáld meg a torrentspy.com-ot és keress rája, hátha... 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

bodesz
mitkell azon magyarítani???csatlakozás???keresés???lámavagy funkciók 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ja és lehet ezt az all seeing eyes izét magyarosítani?úgy sokkal jobb lenne😄.

Ibron

Én találtam a Call of Dutyban egy Fix TV szervert😄...azon nyomulok,ott megtalálhattok és kinyírhattok😄....United Offensivet nem tudjátok,hogy honnan lehet leszedni?Ismerek1-2 fizetõs cuccot,de azon sajna nincs fent.

Ibron

KM
Serpa! Bocs a kamikázés berohanásért!<#wink>

mostmár jó a VPK szerver

trident
Üdv!😊
Na mizu?

trident

Melóhely, 2005.08.09 16:48

Yossarian
nem zavar az enter, csak ha megfeszítenek se értem, hogy minek kell aláírni egy postot? Esetleg kéne még köszönés ill mexólítás az elejére, a végén meg jól mutatna egy keltezés is... :-P

Nieleen

Oks leszedtem..újra telepíten?vááá,késõ😄....miért, a single playerbe nemtom betölteni a mentéseim?Amúgy szervereken Ibron18 néven rohangászok majd,szóval nyugodtan nyírjatok ki,mer a nevem alatt ennyi entert ütök😄....GTA topikba mindenkinek ez a baja és gondolom sokaknak itt is😄.

Ibron

HD JOHNNIE
A callofduty.hu oldalán megtalálod az 1.5-ös patchet. Egyszerûbb, ha újratelepíted az egészet és utána rá a patchet. Nekem legalábbis így kellett...

Öhm...leszedtem ezt a szemes progit😄, a multihoz kell, csak rámentem egy szerverre és be is ment volna, nem írta ki, hogy cd key in use, hanem azt, hogy eltérõ verzió 1.5. Nekem meg 1.1. vagy mi van. Azt, hogy honnan lehet leszedni a FAQ-ba megtalálom?

Ibron

Ok,akkor lemondok róla😄....még mindig azt a hülye CD key in use-t írja ki és generálhatok akár 5 000-t,akkor se lesz yo a játéknak...reménytelen😄...de azért thanks infot.

Ibron

dr Kotász
Tört. CTF mód csak UO-ban van.
United Offensive,vagy a sima Call of Dutyba megy?a szerver.Ja és tört?😄

Ibron

Akkor nem tudja senki se megszerezni a küldetések szövegeit?

Ibron

dr Kotász
Ez a szerver mostanában CTF módban megy. Ha valakinek van kedve...

193.225.20.248:28960
trident
<#wave>

dr Kotász
WOFFF/KHG/FGC
Én sehol 😊))
Najó, ritkán dF-en vagy a kenny hunting arénában 😊)

KM
DF-en leledzünk.

Dietrich
Láttam jelezted a Market Garden-rõl készûlt filmet. Megnéztem én is megint.
Gyerekkoromban valahogy jobban tetszett a film.

Hol henteltek mostanában?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Erõst, egészségest!<#wave>

Dietrich
Hijackthis-t nekik! (atomot nekik...atomot a bestiáknak mottóra) 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."