Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wow1>#wow1> Most is negyven fõ van...És fut a PB! Végre!
(azt nem igérem, hogy találkozunk, mert mostanság a GFM sûrûjébe vetettem maga, de szivesen látnálak titeket!)<#worship>#worship>
(azt nem igérem, hogy találkozunk, mert mostanság a GFM sûrûjébe vetettem maga, de szivesen látnálak titeket!)<#worship>#worship>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
az! nagyon dúrva! hatalmas fíling, ha egyszerre 50-60 ember játszhat! tegnap kérte az admin, hogy álljon mindenki egy helyre, és csinál rólunk egy képet... ez csak olyan 40-45 ember csinálta meg kb a stalingradon... aztán hurtgenen is megpróbáltuk, mikro többen voltunk, beállt mindenki a hídra, erre vmi barom elkezdett gránátozni, meg lövöldözni, szal nem sikerült a kísérlet... de cod.hu-n fent lesz majd vmikor a kép 😄
aztamindenit. ne mtom mióta van ez az urh szerver de brutális. egyszerre 50-60 ember játszhat, qrva jó 😊 iszonyat krály. megvan a kedvenc szerverem 😊
nem kell keresgélni, hogy melyik cfg-t kell buzerálni, ha belépsz a szerverre és ott gyorsan beírod konzolba a parancsot. (bal felsõ nulla-> és utána /seta cl_punkbuster 1
Nieleen
akkor próbáld ki azt, hogy manuálisan átírod a _MEGFELELÕ_ cfg fájlban a
seta cl_punkbuster "0"-t
seta cl_punkbuster "1"-re és utána írásvédetté teszed.
De fontos, hogy ha az adott szervernek külön mappája van, akkor azt a cfg-t írd át. Vagy ha nem tudod, hogy melyik, akkor mindet írd felül az új uoconfig_mp.cfg-vel. Ezzel nem rontasz el semmit és ha írásvédetté teszed, akkor nem tudja a game visszaírni...
seta cl_punkbuster "0"-t
seta cl_punkbuster "1"-re és utána írásvédetté teszed.
De fontos, hogy ha az adott szervernek külön mappája van, akkor azt a cfg-t írd át. Vagy ha nem tudod, hogy melyik, akkor mindet írd felül az új uoconfig_mp.cfg-vel. Ezzel nem rontasz el semmit és ha írásvédetté teszed, akkor nem tudja a game visszaírni...
Nieleen
igy sem lett jó, de azért kösz
más?
amugy mostmár látom megint van másik bas szerver..oda beenged
más?
amugy mostmár látom megint van másik bas szerver..oda beenged
figy, nekem az allow download csinálta ugyanezt. Úgy oldódott meg, hogy yes-re állítottam játék közben, aztán elindítottam a coduomp.exe-t és abban is beállítottam yes-re. Lényeges még, hogy véletlen se legyen írásvédett a cfg fájlod, mert akkor nem tudja átírni. Egy próbát megér, hátha...
Nieleen
Hi
Miért írja ki ezt hibának bármikor akarok belépni a szerverre?? KMP klan base assaultos szerver
régen kiírta még egy másik szervernél is de már nem
szal betölti a játékot, a csík már maxon van és akkor írja ki

Miért írja ki ezt hibának bármikor akarok belépni a szerverre?? KMP klan base assaultos szerver
régen kiírta még egy másik szervernél is de már nem
szal betölti a játékot, a csík már maxon van és akkor írja ki

Ennek a megoldására még mi sem jöttünk rá! Mert szegény MadDog társam is így járt az UO-val! <#beka3>#beka3> Senki nem tudja ennek a jelenségnek az okát?!<#confused>#confused>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
helló
Mi a baj akkor ha a punkbuster az istenért sem akar bekapcsolodni,vagyis hiába benyomom amint kilépek azonnal vissza kapcsol.
Bármilyen megoldást megköszönnök.
Mi a baj akkor ha a punkbuster az istenért sem akar bekapcsolodni,vagyis hiába benyomom amint kilépek azonnal vissza kapcsol.
Bármilyen megoldást megköszönnök.
Ja, elsõre nem jött össze, de másodikra már sikerûlt.
Hát még én, utolsó 39 másodperce sikerûlt bejutnom dF dawnville-re 😄
Depotra meg már nem mentem, nem komálom a mapot.
Depotra meg már nem mentem, nem komálom a mapot.
no packets flow
ez mit jelent?
ez mit jelent?
Ja de mint mindenki önként követem el ezt a borzalmas bak lövést 😊
Bár van akinek bejött a házasság igaz kevesen de léteznek olyan élõ férfiak akik azt mondják hogy nem olyan borzalmas dolog és anyira azért nem vagyok még öreg csak elindultam a lejtõn de lélekben még mindig gyermeteg vagyok 😄
Bár van akinek bejött a házasság igaz kevesen de léteznek olyan élõ férfiak akik azt mondják hogy nem olyan borzalmas dolog és anyira azért nem vagyok még öreg csak elindultam a lejtõn de lélekben még mindig gyermeteg vagyok 😄
és ez?
" A Klanom benevezett a TDM cup nevû internetes bajnokságra, további információ hoz"<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
" A Klanom benevezett a TDM cup nevû internetes bajnokságra, további információ hoz"<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Nem tehet róla, papírja van róla, hogy nem járta még ki az elemit....<#hehe>#hehe>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
...és még egy gyöngyszem:
"Ezentú edzések is lessznek, csak tagoknak!"
<#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2><#wow3>#wow3>
"Ezentú edzések is lessznek, csak tagoknak!"
<#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2><#wow3>#wow3>
Azért van még hová fejlõdni:
"HeHe :-) olyat mondok hogy beszartok. Na szóval a Sajt kihívott minket egy war-ra, azt mondták 3v3 lehet mindegy csak kezdõdjön már, elkezdõdött, az elsõ kört simán nyertük egybõl benyomták a map restart - ot, aztán végülis 4v3 ban folytatódott és mi ezér panaszkodtunk hogy többen vannak, és azt mondták ha kilépünk 40-0 nekik de azé elkeztük ugy is játszani természetesen jobbak volta és tudjátok mi lett a vége azt mondták hogy csíterek vagyunk és kiléptek, ezért saját fegyverüket ellenük fordítva miénk a 40-0 és szentem ez jogos is mert a war elkezdõd 4 menet le is zajlott, uttána kiléptek, Beszartak egy nem rég alakult klantól, nem vicces :-))! Kössz sajtosok a 40 pontot! :-)) "
"HeHe :-) olyat mondok hogy beszartok. Na szóval a Sajt kihívott minket egy war-ra, azt mondták 3v3 lehet mindegy csak kezdõdjön már, elkezdõdött, az elsõ kört simán nyertük egybõl benyomták a map restart - ot, aztán végülis 4v3 ban folytatódott és mi ezér panaszkodtunk hogy többen vannak, és azt mondták ha kilépünk 40-0 nekik de azé elkeztük ugy is játszani természetesen jobbak volta és tudjátok mi lett a vége azt mondták hogy csíterek vagyunk és kiléptek, ezért saját fegyverüket ellenük fordítva miénk a 40-0 és szentem ez jogos is mert a war elkezdõd 4 menet le is zajlott, uttána kiléptek, Beszartak egy nem rég alakult klantól, nem vicces :-))! Kössz sajtosok a 40 pontot! :-)) "
Csá!
ha van itt olyan cod uo - s profi játékos az nézze meg a klanom lapját és jelentketzzen tagnak: www.gportal.hu/popey
ha van itt olyan cod uo - s profi játékos az nézze meg a klanom lapját és jelentketzzen tagnak: www.gportal.hu/popey
az jó lenne... melyik szerveren szoktál jáccani? én most megyek gémelni, ha gondolod nyom6nánk most pár kört <#violent>#violent><#ravasz1>#ravasz1>
WOFFF-on akcióztam nem rég