Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
És ennyi emberrel is normális pingek vannak?
KM
Jajjjj! Csak PB-t ne!

dr Kotász
Hûha! Még én se próbáltam! UO vagy sima? Adj IP-t pls!
DJ Skyline
ájjjájjj eltûnt az ASE-ból az URH!😞

trident
<#wow1> Most is negyven fõ van...És fut a PB! Végre!
(azt nem igérem, hogy találkozunk, mert mostanság a GFM sûrûjébe vetettem maga, de szivesen látnálak titeket!)<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zaki
most nézem a cod.hu-n, hogy csak tegnap indult a szerver

DJ Skyline
ólrájt,addig tápolok!😄

zaki
ok, olyan 2 körül mehetüünk is, ha gondolod!

DJ Skyline
LOÁL!😄DD
Majd szólj ha mész megint,veled tartok!

zaki
az, 2-3 gránáttal kiírtotta a fél amcsi csapatot 😛

DJ Skyline
LOL gránátozni!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zaki
az! nagyon dúrva! hatalmas fíling, ha egyszerre 50-60 ember játszhat! tegnap kérte az admin, hogy álljon mindenki egy helyre, és csinál rólunk egy képet... ez csak olyan 40-45 ember csinálta meg kb a stalingradon... aztán hurtgenen is megpróbáltuk, mikro többen voltunk, beállt mindenki a hídra, erre vmi barom elkezdett gránátozni, meg lövöldözni, szal nem sikerült a kísérlet... de cod.hu-n fent lesz majd vmikor a kép 😄

DJ Skyline
URH SZörcs end Disztrój? Még nem próbáltam ki,az lesz a köv szerver ma!😄

zaki
csak kár, hogy gyakran kivág 10 percre CDKEy miatt <#rolleyes>

zaki
aztamindenit. ne mtom mióta van ez az urh szerver de brutális. egyszerre 50-60 ember játszhat, qrva jó 😊 iszonyat krály. megvan a kedvenc szerverem 😊

Yossarian
nem kell keresgélni, hogy melyik cfg-t kell buzerálni, ha belépsz a szerverre és ott gyorsan beírod konzolba a parancsot. (bal felsõ nulla-> és utána /seta cl_punkbuster 1

Nieleen

Yossarian
akkor próbáld ki azt, hogy manuálisan átírod a _MEGFELELÕ_ cfg fájlban a
seta cl_punkbuster "0"-t
seta cl_punkbuster "1"-re és utána írásvédetté teszed.
De fontos, hogy ha az adott szervernek külön mappája van, akkor azt a cfg-t írd át. Vagy ha nem tudod, hogy melyik, akkor mindet írd felül az új uoconfig_mp.cfg-vel. Ezzel nem rontasz el semmit és ha írásvédetté teszed, akkor nem tudja a game visszaírni...

Nieleen

Captain Sparrow
igy sem lett jó, de azért kösz
más?

amugy mostmár látom megint van másik bas szerver..oda beenged

Yossarian
figy, nekem az allow download csinálta ugyanezt. Úgy oldódott meg, hogy yes-re állítottam játék közben, aztán elindítottam a coduomp.exe-t és abban is beállítottam yes-re. Lényeges még, hogy véletlen se legyen írásvédett a cfg fájlod, mert akkor nem tudja átírni. Egy próbát megér, hátha...

Nieleen

Captain Sparrow
és csak ez az egy base assaultos szerver van <#szomoru1>

Captain Sparrow
Hi
Miért írja ki ezt hibának bármikor akarok belépni a szerverre?? KMP klan base assaultos szerver
régen kiírta még egy másik szervernél is de már nem
szal betölti a játékot, a csík már maxon van és akkor írja ki

alph4
Ennek a megoldására még mi sem jöttünk rá! Mert szegény MadDog társam is így járt az UO-val! <#beka3> Senki nem tudja ennek a jelenségnek az okát?!<#confused>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

KM
Igen, mert ismerõsök megzavarták a háborút!<#eplus2>

helló
Mi a baj akkor ha a punkbuster az istenért sem akar bekapcsolodni,vagyis hiába benyomom amint kilépek azonnal vissza kapcsol.
Bármilyen megoldást megköszönnök.
Ja, elsõre nem jött össze, de másodikra már sikerûlt.

Serpa
de te megint szenvedtél a konnektel, ha jól láttam.

Hát még én, utolsó 39 másodperce sikerûlt bejutnom dF dawnville-re 😄
Depotra meg már nem mentem, nem komálom a mapot.

Serpa
gyorsan leléptél ma.
<#violent>

dr Kotász
Nem folynak a csomagok. <#pardon1>
dr Kotász
<#eljen>
no packets flow
ez mit jelent?

Yossarian
sose a házasságban leledzik a gond gyökere, hanem a választásban...

Nieleen

arnyek1000
Ja de mint mindenki önként követem el ezt a borzalmas bak lövést 😊
Bár van akinek bejött a házasság igaz kevesen de léteznek olyan élõ férfiak akik azt mondják hogy nem olyan borzalmas dolog és anyira azért nem vagyok még öreg csak elindultam a lejtõn de lélekben még mindig gyermeteg vagyok 😄

DJ Skyline
és ez?
" A Klanom benevezett a TDM cup nevû internetes bajnokságra, további információ hoz"<#wilting><#wilting><#wilting>

trident
Nem tehet róla, papírja van róla, hogy nem járta még ki az elemit....<#hehe>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
...és még egy gyöngyszem:
"Ezentú edzések is lessznek, csak tagoknak!"
<#rinya><#szomoru2><#wow3>

KM
Azért van még hová fejlõdni:
"HeHe :-) olyat mondok hogy beszartok. Na szóval a Sajt kihívott minket egy war-ra, azt mondták 3v3 lehet mindegy csak kezdõdjön már, elkezdõdött, az elsõ kört simán nyertük egybõl benyomták a map restart - ot, aztán végülis 4v3 ban folytatódott és mi ezér panaszkodtunk hogy többen vannak, és azt mondták ha kilépünk 40-0 nekik de azé elkeztük ugy is játszani természetesen jobbak volta és tudjátok mi lett a vége azt mondták hogy csíterek vagyunk és kiléptek, ezért saját fegyverüket ellenük fordítva miénk a 40-0 és szentem ez jogos is mert a war elkezdõd 4 menet le is zajlott, uttána kiléptek, Beszartak egy nem rég alakult klantól, nem vicces :-))! Kössz sajtosok a 40 pontot! :-)) "

Csá!
ha van itt olyan cod uo - s profi játékos az nézze meg a klanom lapját és jelentketzzen tagnak: www.gportal.hu/popey
zaki
ok, akkor majd holnap, jó 8 <#gonosz1>

KM
Huh, legyen inkább holnap. Fellõtték a pizsamám!<#nyes>

zaki
az jó lenne... melyik szerveren szoktál jáccani? én most megyek gémelni, ha gondolod nyom6nánk most pár kört <#violent><#ravasz1>

KM
Na, abba én is beszállnék!<#wink>

DJ Skyline
tumóró!
most gó tu szlíp!😄
cakátot!<#wave>

zaki
végre <#eljen>

mikor játszunk egymás ellen? 😄

DJ Skyline
áh de jót CoDoztam!😄D
3 hónap alatt nem sokat rozsdásottak a fogaskerekek!😄
igaz TDM volt...kép

KM
PityPANGás<#vigyor2>

WOFFF-on akcióztam nem rég

KM
Vasárnap mindenki pihen?<#eplus2><#idiota>

KM
Ja-ja! Nem állt volna meg elõttünk senki!<#eplus2>

Serpa
szépen felfejlõdtünk volna a 2 tankkal ...
😊