Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yossarian mricen hogy kell magunkat autholni a cod.wars-ra?

trident
Sziasztok, szia Yoss, Árnyék!😊

Yoss: ok, köszönöm a segítséget, kipróbálom!😊
Árnyék:kicsit ciki volt, hogy folyamatosan futott...😄
Minden okés? Jól sikerült, jól éreztétek magatokat?😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
nah
csinálj egy name.cfg fájlt

így nézzen ki:

setfromcvar temp_name name
name "mi"
wait 10
name "rmi"
wait 10
name "ármi"
wait 10
name "kármi"
wait 10
name "akármi"
wait 10
setfromcvar name temp_name

a config cfg-be pedig bindeld be egy billentyûre ezt

bind 9 "exec name.cfg" (nálam a 9-esen van)

ha lenyomod a 9-est, akkor meghívja a name.cfg-t. Tehát nem fog folyamatosan futni, csak ha nyomkodod. Ha úgy tartja kedved, akkor csinálhatsz egy csomó animációt, csak mindet más néven kell elmenteni és mindhez tenned kell egy bindet a config fájlofba.

Nieleen

arnyek1000
Biztosan aranyos lehet amikor irogatja hogy a neved megváltozott😊 <#idiota> <#bohoc>

trident
Öööö.😄
Szóval arra gondoltam, hogy amikor kör vége van és megjelenik a stat akkor nekem is lehetne olyan picsajátszós nevem.
Ugye köll hozzá egy konfig:
name "akármi"
wait 10
No ez kész. Amikor futtatom, akkor a játék alatt folyamatosan váltogatja a nevem, ahogy a cfg fájlban van.
Ezzel még nem foglalkoztam, szóval lövésem sincs. Bár szerintem túlélem, ha nem lesz futkorászós nevem.
Tehát nem a kör végén, a statban "fut" a nevem, hanem a játék közben.
Thx😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
na várjál! most mi a baj? nekem is futós nevem van, szal lehet, hogy tudok segíteni, csak nem értem, hogy mivel vagy elégedetlen...

Nieleen

trident
Elakadtam...<#idiota> Elolvastam a Faq-ot, átnyálaztam néhány más oldalt is, de segítséget kérek Tõletek.
Az odáig oké, hogy szétszinezem a neven, "megcsinálom" (kiválasztom, lementem) az animációt, átnevezem cfg-nek, játékban futtatom...
Erre folyamtosan elkezd futni, hogy nevet változtatok. Pedig ugye én azt szeretném, hogy a map végén picsajátszós, villogós, futkározós legyen a nevem.😄
Valamit jól melléqtram...Mi hiányzik, mi kell még?

Hogyan kell multiba bombázni az ellenséget a távcsõvel?Azt hallottam,hogy bal egér és megy..de eddig nem jött össze.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

hello.
mIRC-en hogy kell magunkat autholni a cod.wars szobába?

szívesen

HD JOHNNIE
hajrá!! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nah,összejött😄,kúl...most ismét elakadtam,de vágom mit kell csinálni,csak nehéz.A fritzek bent vannak egy téren és ablakokból,meg a térrõl lövöldöznek,mi meg egy házban dekkolunk és van pár panzefaust.Mire kijön a tank,addigra már full kevés életem van és simán leszednek..de csak összejön.

Aha....megpróbálom😄...thanks info.

ne az embereket bombázd hanem a tankelhárítókat /asszem 88-asokat kell/ akkor kell bombazni amikor mar pirosan villog ha jól emlékszek rá

Most ott tartok,hogy Yuri csávónak hívni kell a légi erõt egy távcsõn keresztûl...kihajolok a résen annyira,hogy ne szedjenek le és a földre tartom a távcsövet,hogy bombázzák..aztán a 3németre irányítottam..semmi.Tudja valaki,hogyan kell bombázni?mer ez már multiba is bajom volt..nem jöttem rá.

Na meg vannak különbözõ kasztok, és új dolgok, pl a németeknél szép zöld csokorba szedett gránátok.

urbijoe
sokban nem külömbözik ez a GFM az eredetitöl csak több fegyver és más pályák vannak

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Semmi..rájöttem😄...csak azt akartam,hogy lássam a többi szervert is,merrtt most mindenfélét behozott..de rájöttem😄.

Nem értelek... mit akarsz vissza állítani és miért??
Amit leírtam az létrehoz egy GFM filtert, melyre ráklikkelve kiírja a GFM modos szervereket, nem kell azt "visszacsinálni", jó ha van.

urbijoe
köszi de a multi az megy csak a single nem.

és hogy a rákba kell visszacsinálni a régire?😄

Yossarian
Szokjad meg, hogy neki csak a direkt link jó! Hogy képzeled, hogy ilyen szarsággal fáradjon, mint a keresés? Ezért vannak a topictársak pászmekö...

Nieleen

Eh.... akkor is ki adja ha azt írod be "pk3"
A keresõ rendszer az keresõ rendszer bammeg.

Ja,hogy csak manager?ok,azt hittem,hogy bõvebb neve van,na,sorry.

Keresõt használni luxus?
Ott van fent a "Hírek" boxban a gomb megnyomod, és a bejövõ lapon beírod h "Manager"

Mi ennek a pontos neve?😄D..mer itt aztán van minden😊.

Aha,thanks!

Oké,thanks...és azt a managert merre találom?amúgy most voltam FD Arcokon és full kemény csatákat vívtunk😄D...nagyon tetszett.

trident
Ibron, Urbijoe: más, letöltött móddal akad. letörlöd a felesleges módokat, vagy a PK3managert használod.

Ez a multira vonatkozik!!!!!

A single demoban egy fél pálya van, nem hagysz kis semmi extrát, a multi viszont felettébb antidiabetikus habcsókos süteménybomba.<#idiota>

DJ Skyline
lövésem sincs,sorry

SNAKE01
vagy az is jó lenne ha valakit ismernél aki tudja hogy kell és privi-ben megírnátok!!!!!elõre is köszi!!!!!

SNAKE01
hi Skyline!!!!!nem tudod egész véletlenül hogyan kell servert csinálni???

urbijoe
erre még nincs megoldás?

Dietrich
jaja..élvezetes volt hogy leszedtek sniperrel messzirõl mikor menni akartam a zászlóért 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
az nem jó...úgy nem az igazi...

Francokat, 0 sniper! 😄

DJ Skyline
én csak azt nem szeretem amikor mindenki sniperrel van...ha csapatonként 1-2 az no problem,hiszen a háborúban is voltak sniperek!😊

Jaja, sznájper nélkûl sztem jó kis map.

Yossarian
meg csipa nélkül is nagyon jó tud lenni.

Nieleen

dr Kotász
CTF-re jó...
DJ Skyline
szvsz meg nem!😛

zaki
hurtgent én sem szeretem, kempingsajtoknak való <#beka3>

DJ Skyline
pedig joak' map a hurtgen!<#eljen>

urbijoe
köszi

GFM szerverek keresése az ASE segítségével
http://germanfrontmod.de 2005.04.20. 01:09

Egyelõre ezt a módszert kell használnod, hogy megtaláld az ASE-ban a German Front Mod szervereket!

Az ASE-n belül katt a FILTER majd a NEW-ra, oda másold be:

1 if fs_game ~== "gfm" goto 3
2 remove

Ezek után máris láthatod a szervereket a "my filters" alatt.

Ne feledd, a hogy a "modifiers"-nél állíthatod Magyarországi, vagy külföldi szervereket akarsz látni.

__

Trident oldaláról.

urbijoe
ja

Nekem is ugyanezt😄...mikor elkezdené betölteni,akkor írja ki.

urbijoe
a single demonál meg ezt irja hibának
pak sum/name mismatch
mi ez?

Nemtom..yo kérdés.