Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
-Hé fõnök, olyan életlen itt minden, biztos jó helyen járunk?!
-Kussol közlegény, ez a konzolos verzió, toljad tovább a shermant!
Kép.
-Tizedes! Van még abból a savanyúcukorból?
-Bocs, ez volt az utolsó!
Kép.
-Szemceruza megvan. Rúzs megvan...De hol a tükör?
-Elnézést kisasszony, segíthetek?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
Nieleen
(tudtommal default minden -ezeket nem piszkáltam, nem értek- egybet kell e változtatni?
Ez a FAQ is csak azért készült, mert untam/untuk a sok láma kérdést. Meg hát, nem is igazán teljes...
Nieleen
ez a szerver valamikor nem KHG néven nyomta...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Legalábbis szvsz így kell kinézzen. (perjel, kapcsoló, érték)
Nem vagok otthon a témában, nekem néha connection interrupteddel gyûlik meg a bajom. Fak t-onlány vagy fak nemjókonfig?
\snaps40 vagy \snaps 40?<#hehe>#hehe>
Esetleg /snaps40 vagy méég esetleeegg /snaps 40?<#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
Mer akárhogy próbáltam,nem jött össze...vagy kéne a per jel után egy szóköz?<#hehe>#hehe>. De melyik per jel a yo?Mer én még nem írogattam rate-t se,nem volt rá szükség.....szóval csít terén még láma vagyok<#hehe>#hehe>.
Nieleen
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Miért nem fogadja el az UO installja a cdkulcsot? generáltam a sima codosal, de nem fogadja el:S pedig egy hete tettem fel a codot de akkor meg ment<#rinya>#rinya>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha mondjuk tegnap jácottál rajta és akkor jóvót. passz
Enny1
Tegnap Kotász ellen csatáztam (nem sok sikerrel) a KHG? szerveren.
Mikor beléptem a lányom nickje jelent meg...miközben vagy fél éve nem játszott..hogy a pi***ba lehet ez???
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Rákattintok kéccer 1 szerverre belelép a játékba,kapcsolódik és errort ír ki!
Valamien cd kulcs használatban van.
Mit tudnék csinálni?
ASE, Filter, New és ezt másold be:
1 if fs_game ~== "gfm" goto 3
2 remove
Máris láthatod a GFM szervereket.
(nagyon fluktuál a népesség, mert három szerver van, kettõ látogatott fõleg, az egyik Pb-s, a másik nem. Tovább már nem is boncolgatom.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
Igen. Hogy a cica vinné el azt az óriási nagy linkelt képed, meg a sok szpemet:
(Gondolom én... 😊
Nieleen
Az elsõt nézd....mer,ha jól látttam,azon voltál és az sajna nekem néha szaggat<#shakehead>#shakehead>.Bocs,ha a kép nagy lett.