Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship><#vigyor2><#hehe><#eljen><#hawaii>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

jeeeeeeeeeeeeee énis<#mf2><#taps><#taps><#banplz><#lama>

Nem, de lehet az én felfogásom lassú de a szemceruzás poént nem értem. A többi smakkol.<#love11>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Túl vagyok az 1500-dik hozzááászóólásoomonnnn........jeeeeeeee...........jeeeeeeee<#hehe><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#wink><#eljen><#hawaii>.

<#hehe><#hehe><#eljen><#wink>.

trident
Ennyire azé nem volt szar...<#vigyor5>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Kép.
-Hé fõnök, olyan életlen itt minden, biztos jó helyen járunk?!
-Kussol közlegény, ez a konzolos verzió, toljad tovább a shermant!

Kép.
-Tizedes! Van még abból a savanyúcukorból?
-Bocs, ez volt az utolsó!

Kép.
-Szemceruza megvan. Rúzs megvan...De hol a tükör?
-Elnézést kisasszony, segíthetek?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
(gondolom már elintéztétek, szvsz az elmúlt 2-3 hét háromnegyedét lehetne dobni a kukába, meg osztani a bant)

Yossarian
Doki, gyere már a COD2-be és szedd már ki a trágárságokat, mielõtt a modik törölgetni, meg warnolni kezdenek! 1-2 ember kicsit bekattant... (#3098-tól)

Nieleen

Yossarian
sztem tréonlány balhé. a micróval napi 3-4 conn interruptedem volt. a config ugyanaz maradt ahogy áttértem kábelre és most heti 1-2 van

Nieleen

trident
Nyitott válasz: thx!<#worship>
(tudtommal default minden -ezeket nem piszkáltam, nem értek- egybet kell e változtatni?

Yossarian
lesz ott sok nálam okosabb ember 😊
Ez a FAQ is csak azért készült, mert untam/untuk a sok láma kérdést. Meg hát, nem is igazán teljes...

Nieleen

Yossarian
/seta snaps 60

Nieleen

trident
Nem, az egy nyitott kérdés volt mások felé, ezért sem írtam egyben, kíváncsi vagyok, mással is elõfordul-e.

dr Kotász
Fogsz készíteni CoD 2 FAQ-ot is?
Dietrich
tudom csak mire megtaláltam 😊

ez a szerver valamikor nem KHG néven nyomta...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ok,köszi.....de jó konfig a fak,bár nemtom mit akarsz vele..ott is benne volt ez a snaps40?

trident
/snaps 40
Legalábbis szvsz így kell kinézzen. (perjel, kapcsoló, érték)

Nem vagok otthon a témában, nekem néha connection interrupteddel gyûlik meg a bajom. Fak t-onlány vagy fak nemjókonfig?

Aha,köszi infooot<#wave>.Már csak egy kérdés.Hogy írjam be?<#hehe>
\snaps40 vagy \snaps 40?<#hehe>

Esetleg /snaps40 vagy méég esetleeegg /snaps 40?<#hehe><#vigyor2>

Mer akárhogy próbáltam,nem jött össze...vagy kéne a per jel után egy szóköz?<#hehe>. De melyik per jel a yo?Mer én még nem írogattam rate-t se,nem volt rá szükség.....szóval csít terén még láma vagyok<#hehe>.

Yossarian
a default érték 20, de hivatalosan csak az a lényeg, hogy 10 felett legyen, gyakorlatban viszont 1-2 szerver kivág ha eléri a 60-at. Egyébként nálam 60, a régi micronetes idõkbõl maradt vissza. a maxpackets 100, a rate25K. (mióta azt hiszik, hogy cheat, ha annál kevesebb. Pl. nekem a microval a 20K volt az ideális)

Nieleen

akyyy
na sikerült, de most meg az ASE-t nemtok telepíteni:S:S:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
régi láma kérdés de már f*om kivan:

Miért nem fogadja el az UO installja a cdkulcsot? generáltam a sima codosal, de nem fogadja el:S pedig egy hete tettem fel a codot de akkor meg ment<#rinya>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lenne egy hülye kérdésem.Tegnap elregéltem FD Arcokon,hogy nekem mindig 100 fölött van a pingem,még akkor is,ha nem töltök..de nem játszok akkor,ha töltök....és erre azt válaszolta az egyik,hogy írjam be a konzolba a snaps 40-t....errõl ti már hallottatok?Ezért nem fognak engem kivágni,merhogy csítelek?

Vaazzzze...Kotász...szerinted most hányan fogják ezt még megkérdezni?Ne helyezzünk egy virtuális akna mezõt ide a topik elé és,aki ilyesmit akar kérdezni,azt felismerni az akna meuõ(mer inteligens akna mezõ lesz õ ám<#hehe>)és akkor baaaaammm!<#hehe><#eljen>.

ScOrpY
Néhány szerver külön mappát csinál a cod könyvtárba és beteszi azt a configot is amikor legutoljára jáccottál azzal a konfiggal és ezt tölti be.
ha mondjuk tegnap jácottál rajta és akkor jóvót. passz

Enny1

Dietrich
😊)

Tegnap Kotász ellen csatáztam (nem sok sikerrel) a KHG? szerveren.
Mikor beléptem a lányom nickje jelent meg...miközben vagy fél éve nem játszott..hogy a pi***ba lehet ez???

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
kezdi már😊

Nieleen

Punker
vedd meg!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dr Kotász
Vviikkttoorr
Sziasztok!
Rákattintok kéccer 1 szerverre belelép a játékba,kapcsolódik és errort ír ki!
Valamien cd kulcs használatban van.
Mit tudnék csinálni?

trident
Mindkettõre járok, mindkettõt szeretem. Az egyiknek ez az elõnye, a másiknak az.😉

ASE, Filter, New és ezt másold be:
1 if fs_game ~== "gfm" goto 3
2 remove

Máris láthatod a GFM szervereket.

dr Kotász
To ném bászál madzsár?
Csirke4
Meliyk sercer?
trident
Sok ilyen giffel találkozhatsz, nem tudom már, sok ilyen kering a neten.

Trident eza kép nagyon LOL....honnan van?

FAQ=8dik pont és ott megleled az ASE-t...töltsd le és hurrá...ha ez a problémád<#hehe>...ha nem,akkor bocs.

trident
Majd legközelebb.😊
(nagyon fluktuál a népesség, mert három szerver van, kettõ látogatott fõleg, az egyik Pb-s, a másik nem. Tovább már nem is boncolgatom.)

Punker
jó kör volt, csak kevesen voltunk

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szia Ibron melyik oldarol, vagy cimrõl van letöltve a YAHOO program?Mert ez nekem is kel köszi

ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA

Csirke4
Hátezlol
TZi melyik szerver szöktatök jáccani?
trident

Igen. Hogy a cica vinné el azt az óriási nagy linkelt képed, meg a sok szpemet:

Yossarian
arra célzott, hogy szpemmelsz, mert feleslegesen aprózod el egy csomó postra a mondanivalód! 😄
(Gondolom én... 😊

Nieleen

Hm?Mi van?Nem értem....

trident
Szokás szerint egy hozzászólás nem hozzászólás.

Szokás szerint nagy lett a kép mérete<#hehe><#hehe>.

Hmmm....jó neked<#hehe>...de errõl van szó,nem?

Az elsõt nézd....mer,ha jól látttam,azon voltál és az sajna nekem néha szaggat<#shakehead>.Bocs,ha a kép nagy lett.

hmm nálam nem szaggat

Váhhh...pont az,amelyiken picit szaggat.....de mind1....majd talán arra nézek valamikor.

LOL......ruszkik,nácik.....ez melyik szerveren van?Mármint melyiken voltál?Mer szeretem a Base Asaultot,de csak2-t ismerek és egyik eléggé szaggat.

hmm, hq, ctf, sdben elég sz@r játékos vok, de BAS-on már szépen kibontakozik a tehetségem <#nyes>