Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
KHG szerveren szavazósdi van....megy a szavazás milyen map legyen..senki nem szavazz a hurtgenre erre paff hurtgen jön. Mindenkinél sníper van néhány eltévedt harcost leszámítva mint én, nem. Hullunk is rendesen mint a falevél most õsszel..a rádió közelébe se tudunk menni. Tiszta élvezet 😉
Mondjuk 3 sörrel közben kilehet bírni h ne verje szét az ember a monitort...kilépni meg nem akartam a szerverrõl. <#ravasz1>#ravasz1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Már mindenki a cod2-re izgul vagy mi? <#hehe>#hehe>
újra itt!😊
holnap jön az eredeti CoD!😊) végre elfogadható az ára,és kötelezõ darab!😊
holnaptól újra visszatérek a multi világába
"Nézzétek 7. lettem!!!4 Tök profi vagyok mi? nálam jobb játékos nincs is!"
kb ilyen vagy...
Nieleen
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Egyébként manapság már nagyon szarul nyomom, bindeltem is egy "de bena vok" szöveget, és a nickem mögé odaírtam hogy "A tehetsegtelen"
DM-ben 3-as arány alatt ne fényezd magad fórumokon! 😄
Nieleen
Szerinted olyan fontos a statod, hogy mindenkit érdekel? Nem, tehát linkeld! Ha meg annyira ragaszkodsz hozzá, akkor kicsinyítsd le 640x480 ra és úgy rakd be.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a csoport 3/4-e azt hitte, hogy azt kell lelõni, akinek kiírja a nevét 😄
lol, a tanár bannolta õket a szerverrõl :F
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
de igy nem látni leglaább a topicjaim nevét😄DD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊