Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld ki majd SD-ben is a gémet, akkor biztos nem fogod szeretni a shotgunt. Ott ugyanis muszáj bemenned az ilyen helyekre is és dühítõ tud lenni egy shotgunos kemper.
Nieleen
__
Hát én ezeket a söréteselsarokbanlapítókempereket még-még tûröm, de az baromira idegesít mikor a pálya másik felérõl belémpumpálnak egy egész mp44 tárat. Állítom CoD4 már olyan lesz hogy a fegyver automatikussan fog célozni, mint a tomb raider-ben <#idiota>#idiota>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A logó még fejlesztés alatt van. Hálistennek Csoder sokkal kreatívabb mint én 😄DD
Nieleen
nekem is aktuális lesz már egy új.
Megyünk ma hentelni amig nem utálom meg a cod2 MP-t ezzel a CS-s feelingel<#zavart1>#zavart1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
jah, rifle onlyról jut eszembe. az egyik COD2-es szerveren úgy ment, hogy a nekünk csak nagant jutott, a németeknek meg gewehr is járt :-o
Nieleen
vagy megveszed eredetiben,vagy beéred a magyar tört szerverekkel!😊
Nieleen
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Ja és semmi szórásuk..dx7-ben faja a game és jó hogy gondoltak azokra akiknek gyengébb gépük van, de könyörgöm a mai korban 6600GT és társainál nem használhatom a dx9-t mert 15-20 fps-m van??
a másik fõ bajom, hogy nincs run...pont ezért hanyagoltam az uo megjelenése után a cod szervereket.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Két dolog:
A füst nagyon odabsz az fps-nek..Talán a kevesebb több lett volna....
Már megtalálták a kvékerek a játékot (sörétessel ugrálók)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Graf ocsmány mint a fejem, de azé' csak 20-32 FPS-t tudott produkálni 😞
Maradok a coduo-nál
Nieleen
Coder néven volt valaki..azt hittem elõször te vagy az csak rosszul irtad a nicked 😊
katt
___
Én fel se merek menni a szerverekre a 20 FPS-emmel.
klikk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hm. Biztos volt valami, nálam/nálunk jó, de mostmár nálad is.😊
Változó mmikor merre csalingál a Magyar GFM scene.😄
ON
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
H22Q & 1BULL WihARsarok | German Front Mod | Powered by OBInet.hu|
IP: 195.228.155.115:28966
"pon the Burning Sands: Észak-Afrika TC
Iktatva: @ 2005.10.27. 20:12
Jelentést készítette: Moby Dick
Egy elég régen bejelentett mod-ról van szó, amirõl most érkeztek végre képek is. A helyszín Észak-Afrika sivatagos frontja.
Bele bújhatunk az Afrika korps katonáinak bõrébe, vagy lehetünk az amerikai nagy vörös egyes hadosztályának tagjai, de akár britek is lehetünk. De a legjobb hogy választható az olasz fél is teljesen új fegyverekkel.
Persze ehez jó pályák is kellenek ezért a készítõk megalkotják El-alameint,Tobrukot és a leghíresebb afrikai hadszíntereket.
Új fegyverek is lesznek név szerint az amerikai M3 Stuart, és a német Panzer III tank."
forrás és képek
itt van ami a szerverükön van...elvileg
gfm/zz_gfm_trenchville.pk3 - fájlt egyszerûen nem tudja betölteni.
Sztem jólenne 1 gfm trenchville map is, de azt meg egyszerûen sehonnan nem tom letölteni.
Elõre is Köszi a segítséget !