Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Összegezném a multit: szar.
A hangok nevetségesek! Csak puffognak a fegyverek...
A játékmenetet sikeresen lebutították a cs szintjére.
Nem is kell célozni, csak lõni.
Az irányítást mi a halálnak kellett elrontani? Még a görgõt sem lehet rendesen használni.
Ez egy hatalmas visszalépés volt.
Nagyon sajnálom!
<#levele><#shakehead><#levele>

UnknownAsshole
DJ SKYLINE !!! PLZ HELP ME !<#help>
Dietrich
hát nekem ez nem megy..2 éve megszoktam a w,a,s,d kombinációt, az egérnek van két gombja, 1 görgõje + a görgõt lenyomhatom ennyi már majdnem elég is 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
tedd rá a bal kezed a nyilakhoz...látod,hogy szinte alig kell arrébnyúlni...jobb kézben meg az egér figyel!😊

Dietrich
neked 3 kezed van? 😊

jobb kezeddel mozogsz, bal kezeddel épp ugrasz..de közben hogy lõsz az egérrel?? <#buck>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
jobb kezes vagyok,de megszoktam a nyilakkal irányítani a sok autósjáték miatt!😄
így minden dolog a nyilak köré van konfigolva
a CoD2-ben így néz ki(balról jobbra haladok a bill.-en)

Jobb Ctrl - Balra hajol
Jobb Shift - Ugrás
Balra nyíl - Balra
Fölfele nyíl - Elõre
Jobbra nyíl - Jobbra
Lefele nyíl - Hátra
Insert - repeszgránát
Delete - Újratölt
Home - Füstgránát
End - "Használ" funkció
Page Up - Távcsõ
Num 0 - Jobbra hajol
Num 1 - Gugol
Num 2 - Fekvés
Num 3 - Ütés a fegyverrel

Bal egér - Lövés
Jobb egér - Célzás

Ha megnézed minden a "balkezemügyében" van...
mondjuk az érdekes mikor balra akarok menni,közben még hajolni balra,aztán meg visszatartani a levergõt ha sniperrel vagyok!😄

Dietrich
jaja..meg a cod1-nél a snípert is hurtgenen 😊

Yossarian
delete? balkezes vagy? :-S

Nieleen

DJ Skyline
nem tudom nekem jobban átjött a háborús hangulat a harcjármûvekkel!még mindíg vágyakozom,hogy egy tigris tankkal nyomulhassak!😄 habár ha jól tudom a GFM új verziójában majd lehet már menni...
a gránátos dologba én is sokszor beleütköztem!😄
nálam a delete az újratölt,és fölötte az insert a gránát!😄
na igen tudom,hogy kicsik a pályák,ezért nem is lenne könnyû elférni az utcákon,de 1-2 nagyobb pályával megoldhatták volna ezt a problémát...na mind1 reméljük a következõ részben már máshogy alakulnak a dolgok!😊
meg úgyis szét lesz modolva a CoD2 is...habár nem tudom,hogy hogyan mert minden filenak .iwd kiterjesztése van a mainon belül a megszokott .pk3 helyett...de biztos kitalál majd valamit a modoló társadalom!😊))

Yossarian
úgyis letiltják a shotgunt, csak gondolj a lángszóróra!

Nieleen

Dietrich
ok..megvárom a többieket is 😊

átmenetileg csak 1-2-3 napig..aztán lesz több helyem.

Dietrich
mp44-el sem kell komolyabban célozni h lelõjek valakit messzebbrõl 😊 😞

cod1 kiadásánál sem volt PB..asszem az 1.3 patch-nél adták ki vagy az 1.2-nél már nem emlékszem.
hogy milyen pályák kerülnek fel az függ a szervert üzemeltetõtöl is bár igaz nincs még sok.
ez engem is zavar mert rosszul állítottam be a klavin (majd átvariálom) az E betûhöz adtam és az R az újra tölt..néha gránátot dobtam a tár csere helyett 😄
shotgunt lekell tíltani az adminoknak! ennél egyszerübb megoldást nem tudnék a probléma orvoslására 😊

miután kivettek modokat is így a jármûvekre sincs szükség és a pályák sem olyanok, h nagyon kéne jármû.
artilleri szerintem csak a BAS modba való a többibe nem. Én nem hiányolom 😊
eddig sem voltam egy nagy sníper használó és ezután sem leszek csak a nagy pályákon...kedvencem a hurtgen :p

Yossarian
Az elsõ két részben igenis jó kis fegyver a BAR, csak az a titka, hogy nagyon rövid sorozatokat kell leadni vele, vagy tedd át egyes lövésre.

Nieleen

Yossarian
UO

Nieleen

DJ Skyline
inkább úgy mondom,hogy minden fegyverrel könnyebb lõni...kissebb a szórásuk,meg nem rúgnak vissza annyira...

DJ Skyline
jaja...BARral a sima CoDban alig tudok lõni,míg a CoD2-ben meg az lett az egyik kedvenc!😄 nekem sem tetszik,hogy látom az ellenfelet a radaron...tényleg olyan mintha valami csítet használna az ember,vagy nem is tudom...

ma játszottam leginkább a multival és itt van egy pro és kontra:
ami nem tetszik:
-nincs PB
-a pályák nagy része ugyanaz(leginkább a Normandiai pályák)
-külön gombbal kell dobni a gránátot
-shotgun-t kihagyhatták volna
-baromi egyszerû lõni...CoDban BAR-ral kész rémálom volt számomra játszani,most meg baromi könnyû

amit nem kellett volna kivenni:
-harcjármûvek
-artilleri

ami tetszik:
-a sniper kezelése,hogy visszatartom a levegõt,és könnyebb célozni
-hangulatosak a pályák,de nem jó mikor a 3.dik normandiai pálya jön a szerveren

most így ennyi,biztos van még 1-2 dolog amit elfelejtettem!😄

Dietrich
egy hardver hiba folytán jelenleg csak kis méretû vinyót tudok használni...vagy a cod2 vagy a cod+uo tudom felrakni..hol fogtok játszani többet? 😊

Dietrich
mibõl gondolod, h a gyengébbek játszanak sz UO-val? Mondjuk nekem eddig a cod2-nél sok a hiba a visszalépés az eddigiekhez képest...
single részt mások lehúzták, h szar semmi feladat már mint a cod1-nél..

az a baj, h nem azok készítették ezt a cod2-t mint az UO-t..azt kellett volna tovább fejleszteni nem visszalépni a cod1-hez képest mind játékmenetben mind multiban.
Néha multiban azt hiszem magamról, h csíter vagyok mert látom a gránátot hol robban, látom a sebzett ellent stb.
ha az UO-t a "kevésbé skillesek" játszák akkor ezt a cod2-t a 10-12 éves gyerekek akiknek már célozni sem kell pl. közelharcnál vagy egy gépfegyver egész tárát messzebbre belehet küldeni a ruszki, jenki, brit, német fejébe...

KM
Ezek a következtetések...<#falbav>

alph4
Kinek a Pap, kinek a Papné... Nekem speciel jobban bejön mint az UO, mert azt valahogy nagyon "ganyira" csinálták...(abbol is láccik hogy ezzel azok játszanak, akik kevésbé skillesek.) Amúgy meg annyira rosz nem lehet a CoD2, mivel MÁR többen játszák mint az UO-t és a sima CODot!! 😉

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

alph4
Szerintem meg pont jobb hogy külön gombal kell eldobni és nem kell kinlódni még kikeresem a fegyverek közül! Ráadásul az egeremen van egy csomó plusz gomb, amire be lehet állítani és így kényelmesen lehet granyozni 😊)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Serpa
holnap nézem meg a kettõt, de rendesen elvettétek a kedvem tõle.
de csak azértis!
😊

UnknownAsshole
Ráadásul autamatikusan a C:\Program Files\Call of Duty\-ba rakja amikor nekem nem is ottva a játék.
De ezt megoldottam mert csak átraktam õket...
Vagy pont ez volt rossz döntés ? <#conf>
UnknownAsshole
Ezt énizs megtaláltam de miutén feltettem hol kell elinditani ezeket a küldetéseket ?
Én sehol nemtaláltam rá menüpontot vagy egyebet.
És még az olvassel-be se volt errõl szó.<#nemtudom>
DJ Skyline
nem tudom volt-e már
Call of Duty: Pacific War Mod

DJ Skyline
gondoltam beteszem ide is:

"Petíció: PB-t a CoD2-be!
Iktatva: @ 2005.10.31. 15:09
Jelentést készítette: Lt.Davis

A hazánkban még meg sem jelent Call of Duty 2-höz máris elkészült egy trailer aminek segítségével, a rusnya emberek átláthatnak a falon, tiszta scope-t kapnak, és egyéb dolgokat, melyekkel a tisztességes játékos esélyeit csökkentik és játékát tönkreteszik. Ezért indult most egy petíció, melye az Activision INC.-t kéri fel, hogy a CoD2-be is építsék ki a PB anti-cheat rendszert. A petíciót megtaláljátok itt."
forrás

van benne valami!😊

KM
Nagyon nem gondolták át ezt, sajnos! Csak remélni merem, hogy a kiegben visszatérnek az eredeti kiosztáshoz/beállításokhoz. Ez valahogy nem az a COD amire vártam.<#shakehead>

dr Kotász
Ja, plusz nem lehet idõzíteni... Meg hogy a sniperrel le lehet adni folyamatosan célzott lövéseket... És az MP44 hangja...
DJ Skyline
nekem az nem tetszik,hogy a gránátokat egy külön gombbal kell eldobni,nem lehet kiválasztani mint fegyvert...<#szomoru2>

KM
Ja-ja! Nagyon leesett a CS szintjére. Az UO után hatalmas visszafejlõdés...<#shakehead>

😮

Yossarian
UO-nak is ez a topicja, mert minden UO-s topicnyitási kisérlet törléssel végzõdött.

Nieleen

vagy legalább is cd kulcs

ha meg ou-val kapcsolatos akkor:másik topig

eredeti cod.

cold-fire
elõzõ kérdészem stornó, látom van FAQ sorry😊

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

cold-fire
üdv! Hogy lehet megoldani, hogy amikor csatlakozni akarok egy szerverhez ne azt irja ki hogy cd-key in use.....

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Dietrich
ja csak tegnap a 60 slotos s&d szerveren románok meg nem tom kik pofáztak...egyrészt hangos és torz volt másrészt szaggatott volt a hang..szerintem kurva idegesítõ.
Aki beszélni akar használja a megszokott, bevált progikat.
De ha ezt kitudom kapcsolni az optionsban akkor már nem fog zavarni 😊

Hmm, érdekes, én még egyszer sem hallottam pofázó alakokat, pedig voltam egyszer-kétszer voice-s szerveren.

akyyy
én eddig nem nagyon halottam 😄

tök meglepõdtem mikor haverral játszunk és mondja hogy van ilyen is😄 nem fárasztó irkálni így, meg nem kell keresgélni a rádiógombokat

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dietrich
marhajó..lelõném aki kitalálta mert kurva idegesítõ..

"én nekem még nem volt szerencsém multizni"
Nem vesztettél sokat, trágya az egész 😊) Néha-néha megyek csak fel, mert a moscow pálya írtóra tetszik.

DJ Skyline
ja,én se nagyon írok oda amíg nagy a pörgés ott,mert csak elveszik a kommentem!😊))

akyyy
jó dolog amikrofonos dumnálás😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dietrich
nem megyek én se oda...de szidni ezt a cod2-t ott kell mennyire szar lett..itt hiába szidom 😊

Dietrich
shotgunt egyszerûen a szerver üzemeltetõinek lekéne tíltani. 😞
közelharcban verhetetlen és csak direkt ezzel rohangáltam ma tesztelni...nem kis idõbe telt mire megtanultam az állandó célzást és fejre tartást a fegyver csövel, hogy futás közben is fejbe lõjjem az ellent..de ezzel tök mindegy hol találtam el.
ááááááá....így elkúrni valamit...

trident
Korábbi HSZ-ekre:
Miért nem próbáljátok ki a GFM-et?
Nincs célkereszt, nincs ugrabugrálva lövöldözés, nincsenek csípõbõl kapáslövéek, van helyette célzás. Akkor tudsz jól lõni, ha célzol, koncentrálsz, nem fejjel a falnak rohansz. Vannak kasztok, ki lehet egymást seígteni, nicns mindenkinek füstgránát, sima gránát. Sõt egy-két kaszt marha kevés lõszerrel is indul. A jó csapat meg segíti egymást: a tiszt füstöt dob, a nehézgéppuskások fedeznek, a szanitéc gyógyít..😊
A sérülésmodellek és a fegyverek szórása is teljesen átdolgozott. Nincs akkora szórás mint az UO-ban, de nem jelenti azt, hogy könnyebb is. A sérülések jóval komolyabbak, nem kellenek sorozatok, hogy feldobd a bakkancsot....
Szép pályák, új fegyverek, új modellek...
A Magyar scene nagy része normális, elvétve akad csak blindelõ és szitkozódó...
Ráadásul lehet válogatni a PB-s és nem PB-s szerverk közül is.

Remélem adtam alternatívát és nem csak monologizáltam!😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DJ Skyline
én nekem még nem volt szerencsém multizni,de amikor megtudtam hogy lesz shotgun a játékban,akkor már sejtettem,hogy nem volt túl jó ötlet!😊 van aki örül neki,de én nem nagyon fogom használni...inkább csipa'...jó újításnak tartom ezt a levegõvisszatartós' dolgot,így nem remeg annyira a kézben a puska...a szingl' jó volt,de nagyon rövid...

trident
Szinte ugyanez a bajom. realizmus mód már került kiadásra.

Rövid történet: Hq-ztam, berongyolok egy szobába, két ellen, két ütés, két kill. Erre a nyomi benyomja a blindet. Szép szinesben valami ilyesmi: szopd le magad. Rövid, kimért válaszok. (hehe). Két perc múlva egyszer csak (más dolog miatt) a fülhallgatómban egy vékony, cingár kis hangocska..Na persze a nyomi volt...
Imádom ezt a jó Magyaros publikot. Blindelõk, köpködõk, kõkemény klaviatúra betyárok... Lásd cod2 topic.
Dietrich: remélem a reakciómat nem értetted félre!😊 Majd megyek oda fórumozni, ha elkopnak az a tizenéves fps bûvölõk, meg szkrínsótot rakok be hogy milyen jól be tudom állítani a menüt.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

akyyy
szvsz jó lesz késõbb a játék
1. shotgunt kikapcsolják az adminok
2. jön késõbb egy rakmás kieg, ami a hangokat módosítja (az elsõ részben és UO-hoz is van egy rakás ( utálom a letenyéset, fél ház attól zeng hogy a "bomba elhelyezbve arra a kúúúúúrva ágyura)
3. csak lesz olyan mod is, ami a szórást modosítja picit élethûbbre.