Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
JTB, Yoss most fenn (GFM), én is vissza (megszakadt net x(

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
holnap COD2.

DJ Skyline
ma este egy kis GFM,vagy CoD2?😄

Serpa
az jó.
<#vigyor3>

DJ Skyline
ejnye neked ojanod van?<#buck>

Dietrich
bocsánat..nem a CPU hanem a GPU 😊
6600GT melegszik ám és jó tudni mennyire.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
szerintem az nem õ volt..bár ma már 12 éves is lehet admin <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
elõször ott volt még a GPU/memo, a hõmérséklet és az FPS is amit rivatunerrel lehet kiküldeni oda.
a bibi csak annyi, hogy betakarta teljesen az ott lévõ infókat. Elöször kék színnel nyomattam 😊
mappa váltásnál leesik 3 fokot aztán visszamegy:
ilyen
de a ház oldala fenn van nálam.Zalmi rulez 😊

Dietrich
ja

Malakai
Ennél az a jobb, amikor a szerver admin csinál ilyesmit. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
tood ki bosszantott igazán? a szerver admin, aki annyira hülye volt, hogy az egészbõl semmit sem értett.

Nieleen

Serpa
a bal felsõ sarokban a CPU hõmérséklet van írva?

Dietrich
a Lexi meg biztos a rokona volt <#hehe>

Yossarian
ja, a kis hülyegyerek.

Nieleen

trident
😞
Kilenc elõtt hagytam abba, indulnom kellett dolgozni...😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ja. Kb 8-an voltunk. Harboron átálltál oroszokhoz menet közben? MErt 1szer csak eltûntél aztán mintha oroszok közt láttalak volna.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dietrich
és ha itt lettél volna akkor, ez is tetszett volna <#merges2>
Pety a clanleader....

trident
^8Itzhak Stern^7: punilla,emlekszem rad
^9(GAME_AXIS)Skyline^7: QUICKMESSAGE_GRENADE
^9(18)-Punilla^7: az-az igazi nevem, nem a punilla amugy 😄
4:Szoszi (hun) EXE_DISCONNECTED
^8Itzhak Stern^7: pedig azt hittem
^9(18)-Punilla^7: ugye milyen becsapos vagyok? 😄

Malakai
😄 Elég random neveket szoktam nyomatni. 😊
A sly-osokkal UO-zgattam korábban egy keveset és ott lett mánia az ^6...illa név. 😊 Aztán én csináltam divatot a korhatáros karikából a névben. 😄 (Sokáig simán (18) voltam.), végül be lett rakva ezelé is. 😊 Szóval UOban ez visszatérõ nevem, de publicon maLakai néven vagyok a legritkábban. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
dettó!😄
franc se gondolta volna,hogy te vagy Punilla!😊))

Malakai
Én is jáccottam egy gyors GFM-et korábban. 😊
Punilla néven voltam. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
nekem nem jön be a merciless, pedig ment a játék. Tudom, hogy valóságos, meg minden, de akkor sem. A halálom fele a telepített taposóaknákból volt. A mustárral beszorítják a fél csapatot egy zsákutcába, aztán szétgránátoznak. A rádiót meg se tudtuk közelíteni a sok aknától. Kipróbáltam, egy darabig nem csinálom.

Nieleen

trident
Azért nekem kevesebb türelmem volt, mint nektek.😊
Miután kiléptem, mentem GFm-ezni, már voltunk elegen, hogy zsúfoltnak tünjön a harbor😄DD

KM
Jó volt ez a mod!<#eljen>

trident
TK-sok helyett választhatjátok a GFM-et is😊 Ha ott tkzik, vagy faszláma valaki akkor reptetés van^^

DJ Skyline
ok,igaz én TS nélkül!😊
TS-el majd legközelebb!😊

Dietrich
kell rohanni meg bújni és közben lõni.
a végén senki sem nyer mert mindenkit telelõnek sziner gólóbisokkal 😄

No megyünk hentelni + TS-t bekapcsolni?

trident
Az airsoft talán gazdaságosabb LENNE, tizenvalamennyi egy alap AK, cimborák próbálták tuningolni, pl. fémcsõvel.😄

Serpa
te tod mijaz a Stalker?
<#idiota>

KM
Nekem tetszett! Baromira bejött a leamortizált Digép csarnok Miskolcon. Olyan Stalkeres beütése volt. Ki kell próbálni mindenképpen!<#smile>

gordonmail
Mi, a Paintball???? Állati fasza!! De sajnos azt nemlehet nyomni midnen nap....ezért van a CoD!! 😊

(O_o)

Serpa
az jó?

gordonmail
Call of Duty Rulez!!!!!!!!!!!!!!

(O_o)

KM
Kellene már paintballozni egyet...

Thx. Megpróbálom ma is a játékot aztán ha nem akkor reinstall.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
1620$ a multikon nem túl kedvelt shotgun!😄 van ám ára

DJ Skyline
omg 260.000,- egy MP44!<#wow1>

trident
Nem butaság az ötlet, csak hasztalan.😞

Airsoft

Dietrich
majd tüntelõleg ti is állitsátok le a szervert 1 napra <#hehe>

trident
hát kellene...Talán egy GFM újrafeltelepítés (tehát uninstall nélkül)?
Bár õszintén szólva hócipõ telivan a buggal, ez a GFM legnagyobb hibája. A készítõk úgy gondolták majd mindneki win alapú szerverrel rohangál. Hm. megyek aludni nem puffogok..Meg igazán reagálhattak volna a fórumokba a jelzett hibákra. Hmmmm😞(((

Ezaz! Én is csak mozgó céltábla voltam, viszont nagyon bejött a fegyverek hangja, a stílus meg a pályák. Monkey-val gyarapítottuk egy kicsit a többiek pontszámait<#wink>

Trident: Az csak nálam van, hogy a tanknak nincs motorhangja vagy másnál is ez az ábra?

Dietrich
én nem sokáig tudtam lenni, de estem, keltem <#lookaround>
nekem is ismeretlenek pályák még...<#fejvakaras>

trident

A mai napon kezdõdik a callofduty.hu fórum zárt bétatesztje.
Ez egyben azt is jelenti, hogy
hamarosan megújulva várja a fórum a látogatókat!😊
Remélhetõleg belbecs és külcsíny is tetszeni fog minden eddigi és új tagnak.
A cod.hu portál továbbra is üzemen kívül sajnos, a technikai problémák megoldása folyamatban.

Yossarian
én maradtam volna, de puffogott az egyik pálya miatt és már nem mentem vissza... UO-ztam egyet, de az nagyon ment 😄

Nieleen

trident
Köszönöm a játékot mindenkinek!😊
Sajnálom, hogy Dietrichel nem találkoztam ma. Remélem pótoljuk!😄

Igen, tudom. Ismeretlen pályák, más stílus, ráadásul a szerveren is sokan voltunk, megértem, ha ilyenkor egy óra játék is sok. Mindenesetre szivesen látunk titeket, szóltam is a cimbiknek, hogy jöttök, esténként összegyûlik a banda.😊

DJ Skyline
én ma valamitõl laggoltam...nem tudom mitõl...rate-m 25000,és a net kapcsolatom is jó volt...de a szerveren csak én...

Yossarian
nem ment nekem a GFM mod. Tök ismeretlen terep, furán viselkednek még a fegyverek is. Meg kell szokni, mert nagyon jó, tényleg!
Csak trident ne lõne le mindig. Egymás után lelõtt vagy négyszer ugyanabból a házból én meg baszhattam, mert asse tudtam melyik lehet a sok ismeretlen bilding közül a búvóhelye 😄

Nieleen

DJ Skyline
a gfm_bridge vagy milyen map baromira ismerõs volt nekem!😄
nem tudtam,hogy honnan,de most jöttem rá,hogy az egy Medal of Honoros map!😄

Dietrich
a nb mert szarul van rajta a zalmi..holnap odaszögelem szerintem 😉