Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
játék és zene hallgatás közben kikapcsolt a gépem ezért tüntem el Tridenték szerverérõl.
Beszartam hogy megint elszállt egy vinyóm..mindössze csak túl melegedett a bútorban a cucc<#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
otthagytad te is? 😄

Nieleen

trident
😊 GFM!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Malakai
Lejött, akkor én is felnézek, igaz, ûberláma leszek benne, az tuti. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akkor nem mondja el senki

ok

nem tudjátok hogy mi a cod2 nek az instal kódja ha igen léci írjátok le
DJ Skyline
okés! akkor ott re!

Dietrich
mehetünk Tridentékhez vendégségbe 😊
195.228.155.115:28966

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
na akkor GFM?😊

DJ Skyline
köszi az infókat!<#eljen>

KM
Lehet, már bomlik az agyam.<#nyes>

Dietrich
no meg is van:
panzer

Dietrich
aham <#buck>...
indexen van egy jó tankos topic. Ott biztos kapnál választ erre.
itt
valahol volt nekem egy ilyen német oldal linkje elmentve mindenféle II.vh-s tankokról, tigrisekrõl..ha meglesz akkor berakom.

Dietrich
olyan mondta a mûsorban aki ott volt abban a Köztársaság téri harcokban...hogy ez mennyire hiteles pasz.

Malakai
Nah, én is már jó rég próbáltam bele a GFM-ba, majd írjátok meg, hogy hova szokástok menni, mert leszedem most újból! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
nos én makettezek,és most egy tigris tankot építek...
késõi verziójú tigrisrõl lenne szó...mégpedig arról,hogy:
a "sárvédõk" azok mitõl estek le,vagy gyûrõdtek meg?
mint ezen a képen

akkor az is kérdéses számomra,hogy az ardennekben bevetett tigrisek hogyan néztek ki...mert nem nagyon találok róla dokumentációt...leginkább ilyenekre gondolok...mindenféle van csak pont olyan nem amilyet keresek!😊

DJ Skyline
én olyan 7 körül tudnék menni,vagy egy kicsit késõbb

KM
Igen, de én úgy emlékszem, hogy túlélte.

Dietrich
miben kellene segíteni? hátha..

Dietrich
no megyünk GFM-re?
betáraztam a lejátszóba AC/DC-t csata közbe hallgatni <#hehe>

DJ Skyline
na jó,de õ nem fórumozik itt!😄D

Yossarian
Wittmann 😊

Nieleen

DJ Skyline
hy...nem épp témábavágó,de hátha valaki tud segíteni!😄
ki ért a tigris tankokhoz?😊)

Dietrich
feltéva ha egyrõl beszélünk 😊

Dietrich
jaja...az egyik ilyen 56-os mûsorban volt errõl szó pár éve.

Yossarian
igen?

Nieleen

Dietrich
akkor JTB 😊

Serpa
tõlem nem.

Dietrich
.Köztársaság tér..
azt ugye tudod, hogy azt a fehér köpenyest eltalálták és bele is halt?

Dietrich
mi volt az elõzménye már nem emlékszem...de ezt a szöveget elkértem saját hasznosításra Serpától<#nemtudom> vagy JTB-tõl <#nemtudom>

Yossarian
mindig az az 56-os jelenet van a szemem elõtt, amikor egy fehérköpenyes szanitéc és egy civil rohan az úton egy saroktól egy teherautóig. én még olyan kétségbeesett rohanást életemben nem láttam, szinte hasraesnek, ahogy teljesen bedõlve sprintelenek. Ez az életszerû egy tûzharcban, nem a battyogás...

Nieleen

trident
Oksa!😊
*hát, olyan van, hogyha pl. komolyabb-nehezebb fegyverrel vagy akkor valóban van különbség a sebesség közt pl. mp44 vs bar. De ez szvsz realisztikus.😊
Most nézem...az aláírásod...A csalást kérõ kismókusnál -cod2 topic- volt ugye?😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
nem most...korábban nem volt sprint. Emlékszel azt mondtuk:
"Jójó ez a GFM mod csak lassú nekünk" 😊)

tudom már van sprint.
Majd este benézek.

Dietrich
😊))

én mindig azt mondtam a kételkedõknek, hogy nézzen már meg egy filmet...akár dokumentumot is. Szerinte az utcai harcok esetében csak félig "rogyasztott" lábakkal vagy kúszva esetleg kocogva tették meg a távot háztól, házig? :p

trident
Valamivel keverheted, van sprint!<#vigyor2>
Stat: oksa, thx, illetékes elvtársnak jelzem (szvsz logból lett kiolvasva)

Yossarian
lehet. Ezt a sprintet eleve nem is értem. De azokat sem, akik szerint ez hülyeség. Próba képpen megkérném, hogy sétáljon már át az utca túloldalára, miközben 2-3 ember lövi a seggét. Nemtom, elkezdene-e sprintelni? 😄D

Nieleen

Dietrich
A statnál:

Game Start Time 1971-12-30 11:35:42

ez egy kicsit bugos még <#hehe>

Dietrich
..az volt a fõ bajunk, hogy uo után a gfm-be nem volt sprint <#ravasz1><#nyes>

Dietrich
én nem találtam el senkit 😄DD

trident
Ööööö..Ja...😄
Igen. Uo mód.

Yossarian
baszod, az érdekelt volna, hogy kell-e hozzá az UO, vagy elég COD+1.5? 😄DD

Nieleen

trident
-Hofitom: <#hehe>

-Mentol: szvsz fontosabb a játékélmány és a feladat. Akkor is lehetsz sikeres, ha nem jó a statod és netán bukdácsolsz. Nincs azzal semmi gond sem.

-Yoss: kicsit elírtam, én arra céloztam, hogy a CoD2-ben szívtam, hogy megszoktam a GFM-ben, hogy ott "nincs cicó".😄
-Yoss: telepítõ(376M😎 +néhány, nem sok pálya. Nem a legkisebb a mód, szerintem megéri...😊
Esténként gyûlnek a játékosok, hazánkban és külföldön is megcsappant a számuk, sõt egyre jobban meg is fog. Viszont (!) az igazi játékosok maradnak, akik szeretnek játszani... Szóval elég csak bedobni a kedvencek közé és késõ délután-kora este ha játszol, ráfrissíteni.
link1 link2 link3 link4

(futó) Pályák letöltése FTP-n(!) keresztül. CSAK(!) a brecurt_winter, bridge, coldfront, commando, crossroads, destroyed_, junobeach, maaloy, tigertown, warehouse, wolfsquare kell. A többi vagy nem futó pálya, vagy maga a mód, ha valaki a szerverre kapcsolódva tölti le.

-alph4: ha minden igaz egyik sem😊

Yossarian
mi a minimum, amit fel kell tennem a GFM-hez? Nagyon kevés helyem van most és családi videók mellett a COD2-n kívül semmi sincs a gépemen.

Nieleen

alph4
A callofduty.hu úgy tûnik végleg bezárta kapuit és helyette a http://callofduty2.hu/ akarják csinálni majd...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Yossarian
Én 1-2 szer GFM-eztem és tetszett is, de szinte mindig üresek voltak a szerverek. Meg volt valami ami nagyon nem jött be, de már nem emléxem rá, hogy mi. Bár asszem az, hogy nem volt találatjelzés és sokszor szívtam meg, hogy szittem, hogy lelõttem a fickót, az meg egyszer csak feltámadt 😄 De ez lehet, hogy csak szerver beállítás dolga.

Nieleen

Lehet, hogy velem van a baj, de GFM-ben nem sûrûn volt sikerélményem.

"Aki kap az fekszik" Ez igaz<#smile>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

trident
Szerintem de!😄

Azokkal én sem. A GFM-ben a fegyverhasználatnak nem sok köze van a cod vagy uo-hoz, máshogy viselkednek a fegyverek. Erõsebbek, más a szórás, más a dinamizmusuk, sokkalta veszélyesebbek! Nincs célkereszt, nincsen "gugolva pötyögtetek, meg láma vagyok nem célzok majd makkolok fíling". Rá kell hangolódni.😊

Én nagyon sokszor szívok, hogy például mp44-el "megpötyögtetek" (3-4 látható találat) valakit és már a következõ célra fordulok, és nem lõttem le az illetõt. Ilyen nincs a GFM-ben. Aki kap az fekszik!😄

Yossarian
sztem már lõni se tudnék a COD1-es fegyverekkel 😄

Nieleen