Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha már a bugoknál/exploitnál járunk.
Csak ne adjatok tippeket egymásnak meg a publikhenkereknek!😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Meg szintén ugyanitt a kõben hasalás.
Meg ma a matmata pályán a COD2-ben egy olyan hülye moddal játszottunk, hogyha fal mellé állva nyomtuk a use-t, akkor fel lehetett menni létra nélkül is a tetõkre. Az egyik kupola pedig olyan, hogy bele lehet menni. nem tudnak lelõni, meg a gránát is lepattan. A srác ki is látott belõle és lövöldözött minket. Egy finn faszi volt és nem értette, hogy ez miért nem fair...
Nieleen
(\__/) ( X.x) ( } . { )
bogaras a game, hibás..de ez így hülyén hangzik..így a magyar is bugnak hívja.
Csak azt nem értem a patch miért nem pöcsnek írjuk 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tagfelvetel van a fr33dom klánba cdo:ou-s team aktiv tagokat keresünk várjuk jelentkezéseteket [email protected]
ha megvan akkor letöltöd és az UO Multit elindítod,és lesz egy olyan,hogy Mods/Módok...arra kattints,majd german front mod...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A bugolás kérdésre meg nem válaszolok! <#duhos2>#duhos2>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nieleen
Nieleen
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Jó a logód!😊 Ki csinálta?😄 😉
Nieleen
És igen, mocskos csalók azok, akikre mondják (vagy azt gondolják rólluk, ami minimum olyan gyakori, mint az igazi csaló)!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A szerveren (UO) sokszor hallottam már ezt ahogy mondogatták egymásnak az emberek!
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Volt mar vkinek problemaja x600 xt vs catalyst 5.11-el cod multi alatt?
Mindig kifagy! 😞
<#idiota>#idiota>
http://goo.gl/gd6Zi5
de aztán szaggatott mint állat fullon dx9-ben..már nem volt annyira szellemes. <#eplus2>#eplus2>
2. Main fül -> Target Adapter -> Kis háromszögre kattint, felnyiló listából a nagyitós-filmkockás ikon (monitoring)
3. Megnyiló zöld ablakban Setup gomb.
4. Setup ablakban a listában alul kipipálni amiket látni akarsz. Ha mind ki van pipálva, akkor sorra mindegyik sort kijelölni (rákatt), majd Setup gomb. Itt az új ablakban alul a ''Show .....in on-screen display'' , ahol a ... helyén az épp kiválasztott feature van ofkoz - becsekkolni a pipát. Ha már itt vagy, Run server gombra katt (nyilván csak egyszer). Aztán ezt minden sorra megismételni, amit kipipáltál, setup - show on onscreen..
5. Ha mind megvan, a külsö Hardware monitoring setup ablakot leokézni.
6. Még kiljebb, a zöld, mátrixos képernyön PIROS RECORD gombot lenyomni (ekkor indul a monitorozás). Ablakot becsukni (kis X)
7. Rivatuner ablak ismét : settings fül -> Send to tray on Close sort becsekkolni. OK gomb.
Ezután minden játékban a bal felsö sarokban ott fogod látni a fent becsekkolt adatokat.
Természetesen a számok méretét és szinét lehet változtatni:
jobbegér a tálcán az óra mellett a szerver ikonjára (narancs fogaskerék, zöld nyilacskával), setup -> alul OSD color..
És persze lelehet rakni traybe is és akkor ott is mutatj a GPU hõt.
egyébként van új rivatuner is
itt
Ha meglátom újra ellenõrzöm, banolom.
Néhány új pálya bekerül, de teszek ismertet (uo-sat), de úgy próbálom, hogy ne legyen csak minimális töltögetés.
Én majd egy pályányi idõt töltöttem egy WH-s gyanus megfigyelésével, amikor már 101%-os voltam és már hoztam le a statust, hogy megnézzem a guidját kilépett. X/
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit