Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonPapa
nagyon Békés és Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Szépjónapot :o)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Yoss, trident, Dietrich, KM, DJ skyline, Serpa,!
(remélem nem hagytam ki senkit)

Kellemes Ünnepeket minden CoDernek!

Yossarian
Boldog Karácsonyt fiúk!

Nieleen

Yossarian
😊
mikor a mikulás a rakás tetején volt, vártam, hogy jöjjön a kutya 😊

Nieleen

Kellemes Üneppeket minden CoD-os meg nem CoD-os embernek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DJ Skyline
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!

KM
<#vigyor>

Dietrich
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kivánok!

és vidámat is <#vigyor2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
^8(GAME_DEAD) trident^7: szep
^9-=JTB=-^7: legalabb nem szenvedtel😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Békés, boldog karácsonyt kívánok Számotokra!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
uppsz, rúgom õket seggbe, már megint kiszöktek a zalagsorból a szexrabszolgák...

Nieleen

trident
RE: MA ESTI JÁTÉKHOZ:
1: köszönöm a jók kis játékot😄
2:igen, különbözõ okok miatt ki lett kapcsolva. Be lesz, de elõtte a tényt meg kell hirdetnünk, mert szomorú tapasztalat, hogy minimálisan vannak azok, akik képesek arra, hogy megkeressenek...😞

DJ Skyline
<#hawaii><#buck><#szeret>
ha ilyen lányok járnának az osztályba!😊

Dietrich
Inkább ilyet kérnék a jézuskától..sõt a doki is ezt írta fel nekem 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
No, meg ezt se hagyjuk ki:

<#nyes>

KM
Meg ilyet is:

KM
Kívánok mindenkinek ilyet:

Dietrich
én úgyan így voltam vele..meg is jegyeztem Carentannál..végre egy pálya amit ismerek is..erre ott lettem a legrosszabb 😉

Malakai
Ma talán én is felmegyek, lesz kit lelõni. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
Jó volt, ma este ismét megyek a H2Q-Bull szerverre.
Jah, nem elég, hogy célozni kell, de még a pályákat is most látom elõször 😊 Néha annak is örültem, ha megtaláltam a rádiót 😄 Szinte jó volt a végén végre a Carentan pályára menni 😄 De egyszer majd csak megismerem a pályákat és akkor végetek ;-)

Nieleen

Dietrich
Hi.

Ja jó volt csak még visszakell szoknom, hogy itt célozni is kell a cod2 után <#eplus2>

Én meg mindig leslek benneteket az ASE-ban, de többnyire csak Yossarian-t látom. Ezexerint valami privát szerveren nyomultok.

KM
Én köszönöm! Már rég' játszottam ilyen kellemeset! Jó volt látni a régi bajtársakat!<#eljen><#vigyor2>

trident
Naná, hogy igen!<#eljen>
És disz...diksz...diszemin...diszleksziás vagyok és csak a Csoder-t tudom elolvasni!<#worship>

Persze hogy voltam 😊
<]Csoder<> néve szoktam, alternatívák:
- ' <>- ' <>Csoder[> A tehetségtelen '
- ' rohattul benalama Csoder ' 😄

HD JOHNNIE
a szerverünkön voltunk. Voltár már fent? ha igen, milyen néven szoktál nyomulni?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

😞
Hol irtottatok ?
(mostanában nálam a cod-ot felváltja a gothic)

HD JOHNNIE
Köszi a fasza játékot Yossarian, Dietrich & JTB! 😊 Már csak Csoder barátom hiányzott 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Malakai
Nemtom', nekem ATi9600XT van, se MSN-nél, se Ventrilonál, se semminél nem csinálta még. 😛 De klántársam szenved tõlle (pedig neki 7800-a van), mert mindig roszkor, irányíthatatlan és zavaró. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
meg az ATI+msn kombót is csiripelik a verebek.

Nieleen

Malakai
Van olyan gépkonfig kombó is (bizonyos hangártya ATival), ahol a Ventri zavar be úgy, hogy néha ugyanez van egy rövid ideig.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Captain Sparrow
én egyszer wh-ztam
De nem úgy hogy akartam...hanem jáccok és egyszercsak oldalt bejött egy kis üzenet hogy a microsoft antispyware ezmeg az..
és akkor ott idegesen összevisza kattingattam és mikor visszakerültem a játékba a jobb oldlon ott villogott folyamatosan az a szar..falak nem voltak, csak emberek 😊))
Aztán kiléptem mer báncsa a szemem a villogás

Dietrich
nono <#ejnye1>régen a törzshelyünk volt.

Yossarian
ebbe a láthatatlan izébe én is belefutottam. nem cheat. Engedelyezni kell a letöltést és leszedni a pk3-akat, utána mexûnik ez a bug.

Nieleen

Hogy száradna le az ivarszerve az ilyen hülye kis köcsögnek<#violent>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Láttam, hogy fennt vagytok de már nem volt erõm játszani. Ritka vendégek vagytok ti BAS módban.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Malakai
Ez nem WH, ez bug, most WHról volt szó. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
tiszta Mátrix

trident
Bocs, az "ez is mp cheat" topicban volt.
errõl lenne szó...:/

Serpa
ez az?

trident
õszintén szólva...Nem tudom...😞
(próba cseresznye)

Serpa
véletlenül nem kell bejelentkezve lenni, hogy a képeket láthassam?

trident
ööö..😊 erre nem gondoltam😞
cod.hu/fórum/dühöngõ/rohadszemétcsíterek/utolsó oldal

Dietrich
jaja...én is.

Dietrich
de egy 19" és 17" esetében ha azonosak a paramatérek leszámítva a képátlót, akkor is eltérõek?

Serpa
felhasználónevet és jelszót kérek.

trident

Amúgy azért nem vettem 19es tft-t mert a 17-seknek jobba képélességük. Mindenképpen jobb azonban bármelyik crt-s monitornál, mivelhogy a képmérete nagyobb mint egy 19-es crt monitornak.
Ha olcsón tudnék, akkor már projektort, vagy plazmát vennék.<#falbav><#fogmosas><#nevetes1>

Szerintem felesleges kikapcsolni a radaron a piros pötty effektet. Gondolj bele Pistike ott kempel egy helyen ahelyett, hogy russolna bombarakáshoz. Így legalább oda lehet menni és lekapcsolni, egyszer és mindenkorra.
Másik meg inkább azt a bugot kéne rendezni, hogy ha ember mögé lõnek akkor az ne legyen halálos. Ez jobban idegesít.
Ja a füst meg nem jól optimalizált effektet használ, ez se kéne szerintem.