Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnetic
Par perc és megyek.
Hátha jönnek még páran

Dietrich
én benne vagyok egy tesztben..csak jöjjenek még páran 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Magnetic
Hát igen, a régi szép idõk 😊
Jó lenne újra feltámasztani egy Domination szervert...

Dietrich
Ez igaz! Még megvannak az elmentett képeim róla!
kép 1
kép 2

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
oké.
H2Q??..mi ez módosított víz? <#hehe>

Magnetic
Sziasztok,

Ha barkinek van kedve Domination-t játszani UO alatt, azt várom a
195.70.38.104:28962

szerveren. A szerver nem saját csak kicsit elhagyatott és lehet játék tipust váltani. Régen volt 2-3 domination szerver és lehetet jókat küzdeni.
Teszek egy próbát, hátha nem csak nekem jött be eme játéktipus 😊

Üdv,
M.

Yossarian
van még kb félórám, bár a kicsi folyton zaklat 😊 H2Q-ra fel!

Nieleen

Yossarian
lehet, hogy elnéztem és merci. 😊

Nieleen

trident
Köszi.
A Woff nálam az ASE-ban merciless_uo-módos. Még nem jártam ott. Az ase-ban, ha gfm-re szûrök az OBC és a mi szerverünk látszik.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
értettem én..az UO-ra céloztam 😊
megyünk most? Pörgök ezerrel miközben Hammerfallt hallgatok

Yossarian
a woff szerverén futó GFM miért másabb mint a tietek? más verzió?

Nieleen

trident
Igen, várom😊 kíváncsi lennék rá.😊
Most a magyarok mellett franciák bandáznak, csodálkoztam is, még csak kora du. van.
Tegnap csak a logban láttalak, Csoderrel lövöldöztünk😊
Néhány napon belül (január elsõ hete) vagy szerverbõvítés, vagy két szerver lesz.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
mondom "UO HQ-t" 😊

Nieleen

Dietrich
végül is a BAS is UO akkor csak megtalállak 😊

Yossarian
én megint UO HQ-t, vagy GFM-et játszok Tridenték szerverén.

Nieleen

Yossarian
te Trident, az a spawn rendszer hangolható. Egyszer a KHG-s Lancelot elmagyarázta, ha a GFM-ben ugyanaz a rendszer van mint az UO-ban, akkor nem is túl bonyolult. Ha érdekel, akkor priviben tudok bõvebb infót adni.

Nieleen

Dietrich
Yoss, Serpa, JTB..ti merre vagytok mostanában? GFM szerveren nem látlak benneteket COD2-t meg sem említem..így visszaszoktam BAS-ni <#vigyor1>

Dietrich
<#hehe>

Malakai
Jah, meg GFM nálam vmiért nagyon lenyomja az fps-t néha... Nem a custom mapok miatt van, mert alap mapokon is csinálja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Amúgy most is fent vagyok, de ez a Junobeach nagyon nem HQ map. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Én nem bíznék benne, úgy szerintem csak mégbugosabb lenne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
Most léptél le ugye? Jól láttam?
Sajnos, fõleg ha sokan vannak és bizonyos pályákon hatványozottan fordul elõ..
Bízzunk abban, hogy még az SDK elõtt megkapjuk a GFM2-t...

Malakai
Ha rendes spawn rendszer lenne GFMben, akkor csak azt játszanék, de így... :S

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Serpa

Kotász engedelmével.

hogy kell villogtatni a nevem
pls segítsetek
HD JOHNNIE
Hehe 😊 Te meg a rifleonly <#vigyor> Láttalak, hogy jöttél fel, nagyon szerettem is volna maradni, csak lépnem kellett, mert jöttek hozzám 😊 Ami késik nem mulik 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Registry tisztogatást nem csináltam, csak sima reinstall volt.
Hallottam hogy néha a pb egyes configokra allergiás, most újítottam egy hardvert(ATIra cseréltem az õsrégi geforce2est), kiváncsi vagyok, hogy így ki fog-e dobni, ha igen, akkor próbálkozunk ismét reinstallal és egyebekkel. 😉

trident
Meló után nagyon vacakul ment, de örültem, amikor láttam, hogy lépsz fel a szerverre.😊
A PB vissza lesz kapcsolva, így enélkül mindneki feszültebb, van olyan is aki gyanus, és nem lehet úgy jót játszani, hogy fél szemmel erre-arra figyelek.

tridenttel ismét lövöldöztünk egy jót! 😊
Johnnie téged is láttalak ma a szervereteken, csak mire felértem, addigra te már nem voltál ott
pedig szívesen megtanítottalak volna rifle onlyzni <#nezze><#eplus2>

szívesen :o)

HD JOHNNIE
Nagyon szépen köszönöm Barátom! <#worship>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dietrich
én láttam vhs-n anno...csak mert magyarul is van dvd-ben 😊

Dietrich
ezzel ott is lehet 😊
ugyanúgy csinálsz ott is mindent a multi optionsba majd az ASE-ba

nagyon szépen köszönöm igazán rendesek vagytok

trident
Jó ez a link neked?
(azért kérdezem mert bejelentkezve néztem a hivatkozást)

cod2-re véletlenül nincs ilyen szinezgetõs
vagy jó lenne az a név ugráltatós program is az nagyon bejön<#eljen>

húú én láttam angolul de nemsokat értettem
jó film fõleg az a rész tetszet amikor pár emberrel és egy tankelháritóval szétlõtték egy egész kis sereget

Dietrich
Kinek van meg a Sztálingrád c. film? Vagy kinek nincs meg de kellene dvd-n?

köszi

Dietrich
ne mond hogy bonyi...még képek is vannak azon az oldalon ahonnan letudod szedni.
Elöször a multiplayer optionsban beirod a nicked (meg karaktert is ha kell)
Majd elinditod a progit beirod oda is a nicked (meg a karaktert is ha kell) majd entert nyomsz. Kijelölöd a betüt hozzá a megfelelõ szinre klattyolsz és kijön egy halandzsa szöveg tele karakterrel. Na ezt szépen kijelölöd és az ASE-ben az opcióknál bemásolod.
Ezután ha újra elindítod a multit az optionsban már szines is a neved.

akyyy
valaki le tudná írni miket mondanak szó szerint az oroszok,németek amicsk rádiózáskor?
<#email>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tess, egy kicsit mássabb, ha nem gond 😊

és hogy kell használni????????<#nemtudom>

Dietrich
keresõbe ird be:
colorname cod
egy lengyel oldalon van fenn.
http://www.cybopat.net/vb.htm

Sziasztok!
valaki megtudna dobni egy olyan névszinezõs progival mert nekem a játékban nem megy, mindig beszarik:C

megköszönném

Yossarian
húzogassad és nagyra fog nõni! ;-P

Nieleen

HD JOHNNIE
Semmi baj Barátom! 😊 (csak úgy, karácsonyi ajándékként /vagy büntetésképp amiért kihagytál 😊/ meg tudnád nagyobbíttatni a logom? 😊)

Dietrich
Kellene ma nyomni az alkalomhoz illõ..Ardenneki csatát <#eplus2>

Ó kimaradt valaki,
Johnnie Kellemes Ünnepeket! :o)

HD JOHNNIE
Békés Boldog Karácsonyt minden sg-s Barátomnak!