Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Lehet, hogy neki 15 colos crt monitorja van és nem lát vele messzire

ez sajnos igaz <#shakehead>nálam ez van...mikor egy 19"-os TFT monitoron próbálgattam a MOHPA-t..ég és föld volt a kettõ..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
LOL
olyan akar lenni mint a Szalacsi? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Hi.

Hát kicsit elszoktam én is már a BAS-tól meg az UO-tól..miután átvan minden variálva a cod2 miatt nálam, pl nem tudtam a tankkal vezetés közben a géppuskából lõni...mire rájöttem, hogy nem a régi kiosztás van a klavin nálam hanem az egér 3. gombját kellene nyomkodnom 😄

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

crack kö' neki, vagy egy eredeti cd

VALAKI TUDJA A VÁLASZT??
Csá!

Tegnap ha jól emlékszem a Keeperek szerverén volt egy csóka HQ-ban, aki láthatatlan volt! Írogattam a chatbe, de senki nem válaszolt. Ha én nem látom, akkor gondolom más se, igaz?
Amúgy ennek mi értelme van szerintetek?

Malakai
15-össel is egész jól lehet látni, én már csak tudom... 😞
Én már nem is megyek fel CoD2zni, majd, ha vmi újjítás lesz a rendszerben / kijön vmi jó mod (GFMben bízok 😄)...
De az ellenséget jelzõ kis segítségek is rátesznek egy lapáttal a csíterezõknek, vki nem tudja értelmezni rendesen õket, deha odafigyel az ember, akkor nagy segítség lehet bizonyos helyzetekben, szerencsére már több modnál is ki lehet kapcsolni ezeket...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tanulságos kép. Aim-mal (ritkább) és Wh-val is rendesen találkoztam. Leginkább az OBI serverén volt mindig 3-4 olyan feltûnõ személy. Néha úgy szoktam kiszúrni, hogyha gyanús valaki, akkor rögtön ráeresztem a killkamre a demofelvételt-t. És nézem. Legtöbbször szimpla szerencséje volt.
Leginkább az volt a durva mikor németként egy fal mögött össze vissza mozogtam mert ki akartam szaladni a nyílt terepre, erre a másik, egy csíter velem szinkronban mozgott a ház túloldalán shotgunnal. És akkor rohant rám amikor elõre szaladtam. Egyértelmû volt hogy látott. Fõleg hogy a célzókája végig rajtam csüngött falakon keresztül.

Tegnap meg az bosszantott fel, hogy vannak sose látott kis arcok, azok mindenkit leWh-znak, ha eltalálják. Meg engemet is, például hogy vettem ki,hogy ott van ablak mögöt fent. Lehet, hogy neki 15 colos crt monitorja van és nem lát vele messzire, de azért Lcd 17 colossal csak jobban látok.
<#violent><#ijedt>

a cod 2 multija megy...a single-ben ezt írja ki:
Please insert the correct CD/DVD-ROM, select OK and restart application
ez azt jelenti crackelni kell nem??tudja valaki hogyan?és honnan lehet cracket leszedni hozzá??(ami BIZTOSAN mükszik is)
mert amit eddig probáltam nem reagált semmire...
trident
IDÉZEK:
"Lehet hogy most sokan le cheatereznek engem, de én 1X kipróbáltam már a wh a cod 2-höz! De már letöröltem! Én nem vagyok cheater de azért 1 X mindenki megnézheti hogy milyen 1 wh! Csak ne használja! Hogy megtudjátok milyen is ez a wh, készítettem 1 screenshotot! A világon a legnagyobb mp cheat oldaláról lehet letölteni aminek a linkjét nem közölném mert elterjedne és sok cheater lenne!"
KÉP.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
Teljesen elBASztam.<#nyes> Elszoktam a COD: UO-tól nagyon, de Dietrich kente az ipart.
Tulajdonképpen én a DOM szervereket hiányolom!<#vigyor2>

Milyen volt a BAS tegnap?

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
kétkezi melós arról híres 😊

Nieleen

Serpa
legalább jól megvagy fizetve?

KM
Majd megyünk, és megtámadunk egy pukkanós pezsgõvel!<#pias><#vigyor2>

Yossarian
én szilveszterkor is éjszakás leszek. 😞

Nieleen

Dietrich
akkor jelentkezem <#gun><#bee1>

KM
Lesz!<#wink>

trident
-.-

zaki
nemtom, installáld újra, lehet, hogy vmi sz@rt betettél a játékba, ezért nem tudja betölteni az a fájlt

MoLc
hahoooooooooooooooooo
van ittene valaki máne?

MoLc
nah vki megmondaná bame?

MoLc
vki segitsen!!! ezt irja ki miko elakarom inditani CoD-ot(the all-seeing eye-al):couldn't load player animation script mp/playeranim.script. thx elöre is

Dietrich
No lesz akkor hent ma?

na valAki tud hozzá cracket ami mükszik?
trident
-Malakai: oké várunk😊

-Serpa: miért?😞
(nem mintha a nekem ne lenne betáblázva a következõ pár nap...24-éig meló, 25 szabad, aztán megint meló, szilveszter szabad, de elsején meló....Teljes szivembõl örülök...)

Serpa
márcsak jövõre ...

Malakai
Este sztem én is GFMezek kicsit, csak még olyan láma vagyok benne... 😛

Nem olyan mod, szerver szájd mod! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
-blacgamer: az ASE-n kívül is vannak szerverkeresõk, de kevésbé népszerûek, az ASE miért nem jó?

-Serpa: hagyámá, még kávézom, erre te fricskázol! <#nyes>
Lefordítom: má, kvé, re cssztecc!
Gyere majd inkább te is rádiózni!

Serpa
JA végén, één=végén

passz 😊

Serpa
"és ha a kör één lépegettek ki az emberek?"
akárhányszor olvasom nem értem.
<#idiota>

tört és nem enged be sehova, persze magyarokra igen, de abból se listáz mindet, nekem külföldi is jó, csak sokan legyenek fent, halálom a 10-14 ember
nemtom szerverlista már nem készül? csak ASE-s létezik?

trident
...szóval te is dzsíter vaty!<#idiota> <#nyes>

Malakai
Pisztolyt is le lehet cserélni! Vagy ez nem megválaszolandó kérdés volt? 😄
Amúgy azthiszem vmelyik mod is támogatja a 3 fegyvert (pisztollyal együtt).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
Yoss-t védem: és ha a kör één lépegettek ki az emberek?
(auto balance be van kapcsolva a szerveren)<#kacsint>
Amúgy meg mindegy, nem a stat a lényeg!

Hajnalban kódkettõztem, lecsítereztek: trident, nálad hogy lehet két fegyver eccerre?!<#zavart2>

Serpa
bénák ellen könnyû ilyen eredményt összehozni.
<#buck>
ráadsául 2 emberrel több volt nálatok.

a call of duty 2 -õt hogy kell crackelni?single-ben cd-t kér, tömörítve töltöttem le,és gondolom crackelni kell...
Dietrich
Talán ma már lesz idõm multizni..eddig vagy ti nem voltatok fenn vagy én valamely szerveren <#vigyor1>

KM
A legközelebbibe beszállnék én is!<#vigyor2>

Jaja 😊 3-an voltunk fent, elég jól eljátszogattunk, nameg elbeszélgettünk 😊) Kár h nem jöttél fel.

trident
Nemrég meg Csoder volt, fenn, de már nem volt erõm...
Amikor pedig többen voltatok, akkor az ase-ból láttam csak hogy játszotok, mert teli volt a szerver... Szerver bõvítés meg csak januárban lesz...<#idiota>

Yossarian
Jééé, ezt nullára nyertük? 😄 Ezen a pályán tegnap voltam ám elõször.

Nieleen

trident
Hogyne!😄
Azt írj aki hogy xy pálya (mondjuk brecourt_winter vagy a destroyed village ütközik az UO mappában található gugyanilyen nevû mappal. Elég annyit tenni, hogy az adott pályát az UO mappában például .old-ra átnevezed!😉

Csak LINK-ben, mert tudom Yoss milyen szerény!😉

Yossarian
De 😊

Nieleen

Serpa
nem mondod?.

Yossarian
Ezt fogom játszani, mert COD2 mégse teccik annyira. Pár hét után elfelejtettem puskázni. Ott elég csak a közelébe mutatni a gumibottal és halott még a pálya végén is a dolgozó.

Nieleen

Yossarian
Most jöttem a H2Q GFM szerverrõl és egyre jobban tetszik a dolog. Csaak... nem ismerem még a pályákat. Ééés, némelyiket nem tudja a szutykom betölteni, pedig megvan. pl tigertown, wolfsquare. Majd Trident bátsi megmonnyaja frankót. Ugyi?

Nieleen

akyyy
skill= tudás

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Malakai
Teljes mértékben egyet tudok érteni... Sajnos. 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )