Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
megtalálták szárazföldet? 😊

Magnetic
Akkor várok mindenkit a 195.70.38.104:28962-n.

Dietrich
jó párszor láttam már de nézem most én is a filmet.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
publicon szerintem nem gond..jól felpörgeti az embert..fõleg az olyan mint a BAS mod és más nagy mapokon...ahol rohanni kell ezerrel és nem osonni ott is lehet közben..aztán ha nem megy a skill úgyis kikapcsolom 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nah akkor én is: Rhapsody - Guardians a nyerõ <#finom>
Hammerfall - Renegade sem rossz <#eljen>

Yossarian
én a Head over Heelst szeretem nagyon a Hammerfalltól. Az övék jobb mint az eredeti 😊

Nieleen

Magnetic
Nem akarok klánt.
Másrészt meg ingyen átvált cod2-re a Kovis ember ha megkérjük.
Hát igen, 4 admin kellene is, a havi 1-2 ezer forint meg szerintem kibirható.

Szerk:

Vizivilág után nyomhatunk egy kis Dominationt 😊

Én nem szoktam cod közben zenét hallgatni, ha igen akkor is csak rövid ideig.

Dietrich
ahha értem. végül is igaza van ez egy demonak is felfogható dolog.

és ha lesz valami irdatlan nagy patch a cod2-hez és javul akár arra is lehet váltani majd? mert szerintem ahhoz is lesz dom..

Végül is nem akkora összeg ha stabil 5-6 ember benne van a dologban. Csak aztán ne klánosdi legyen a vége <#hehe>

Dietrich
engem nem tud lekötni más játék amig nem veszek egy vinyót..hely hiánnyal küzdök

Magnetic
Beszéltem a kovi-s emberrel. NEM fog változtatni rajta, hacsak ki nem béreljük. Azt vagy egy másikat.
Szóval a feladat adott. Aki beszáll a költségekbe kap admin jogot. Szerintem ez fair.
Jelenleg úgy tervezem, hogy 16 slot azaz 4.000/hó. Új térképeket már vadásztam és lesz is pár új. Rcon platinum kell majd a teljes konfighoz, nomeg az admin jogokhoz 😊
A beállitásokat meg tudjuk itt is beszélni. Szóval akkor egyenlõre következõ beállitásokkal fog futni:
- Nincs TK.
- 30 perc / menet.
- Egy pálya 3x (3x30 perc). Elég lesz?
- Nincs szavazás
- 16 slot.
- Tüzérség, jármûvek, rangok.
- Saját TS szerver (ezt elvileg ingyen kapjuk a bérlet mellé)

Várom az egyéb ötleteket, nomeg a támogatókat. Tudom senki nem szeret fizetni, de egy kis esti játékért talán megéri.

M.

Malakai
Jaja, szavazás nem kell, de akkor legyen több admin, hogy azért általában vmelyikük fent legyen.
Sztem 20-30 perc / map sztem is elég, ez pub, nem muszáj sokat szarozni egy mapon. 😊 Fõleg, hogy ilyen játékmódnál nincs halftime. 😛
A TK, szerintem shared legyen és legyen egy limit, ami után dob (nemtom' ez TK mennyiség érzékelésével lenne jobb, vagy mondjuk egy túl alacsony pontszám meghatározásával).
Ja és legyen sok custom map! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Késõbb viszont sztem felmegyek GFM-ezni.. 😊
Klánt is csábítom, de nem nagyon kapóak rá. 😛
Best killer díjjam tuti nem lesz, mindennel egyformán béna vagyok. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
Sziasztok.

Én közben nyomattam ám a fülemre a Hammerfall-t..egyik számukat nagyon kedvelem..Renegade..erre akkor váltottam a létszám kiegyenlítés miatt németrõl, jenkire <#hehe>
Voltunk 10-11-en max. aztán egyszer csak maradtunk vagy öten.. 😞 pedig a szerver nem laggolt.

Amit bekell rajta állítani:
max. 30 perc/map
ne legyen TK mert akkor az antiszociálisok nem tudják kiélni hajlamaikat..vagy 5 TK után repüljön az illetõ. Ennyit nem szokás véletlen TK-ni.
ne legyen szavazás

Malakai
Hehe.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Magnetic
Ha Wlan, akkor semmi nem kell hozzá, egy routernen és annyi wlan kártyán amennyi pc van a háztartásban.
Egy baj van vele. Bárki használhatja a neted, aki egy kicsit is ért hozzá.

M.

<#worship>

más

Az elõbb kidobott a szerveretek, egykis lagg kíséretében "Server Disconnect" hibaüzivel.

DJ Skyline
thx!
" baromi jo lenne a jatek ha nem az ellenfelhez spawnoltatna "
így van 😄

trident
Csoder: link.

Punilla: Link.

Skyline: Link.

Sajna nem találtam meg mindnekit és sajnos rendszertelenül történt a frissítés...😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

BihNet?

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

me and a monkey
Ha-Ha-Ha <#nevetes1><#nevetes2>.
Legalább õszinte, igazán méltányolhatnád. 😊
Baloghs91 !
Tényleg könnyebb ilyennel játszani, de nem szabad, mert sok roszindulatú ember van, feljelentenek, elvisz a szoftverrendõrség !
Én már hallottam ilyenrõl, ne kockáztass.
Nem vicc, itt szokták feljelenteni az embert.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

<#nevetes1><#eljen>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

trident
szólsz anyukádnak, hogy vegyen a teszkóban gazdaságos zsírkrétát és te majd bejelölheted a monitoron.
Most viszont ideje hogy megírd a leckédet, szóval takarodj.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Malakai
Úgyis csak ezért csinálta a reget, lehetne banolni. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lássam az embereket
a falon át is
trident
Pontosabban milyen kódot szeretnél?

Wlan

nc...

valaki nem tudna nekem wh kódot adni???
Magnetic
Szia,

Ugyan az mint kábelen, ha jó a router és a kártya (egy gyártó és nem 3e forintos kategoria).
Max. még a manci néni is a neteteket fogja használni 😊

M.

Szerk: Wlan vagy Mikro? Mert nem ugyan az. A Wlan-hoz semmi váltás nem kell, csak wlanos cuccok.

Hi,
apám net csomagot akar váltani ADSL WLAN-ra, van/volt valakinek ilyen, tapasztalatok? CoD-ban jók a pingek?

Magnetic
Emlékszik esetleg valaki, hogy mi volt annak a modnak a neve ami egyben volt BAS és DOM is?

Magnetic
Hát most eliditottam egy kezdeményezést.
Ha lesz aki beszáll a költségekbe, akkor lesz újra DOM szerver. BAS szerver van vagy kettõ, igaz csak néha mûködnek.
Egyenlõre a lenti szerveren nyomjuk a DOM-ot. Javaslom az ase(all seeing eye) használatát.

"Ha barkinek van kedve Domination-t játszani UO alatt, azt várom a
195.70.38.104:28962"

M.

Szerk: A VPK BAS szerver már vagy 2-3 napja nem megy. A KMP-s pedig csak január 20-ig fog mûködni.

Látom, hogy nem csak én hiányolom a BAS, DOM szervereket...

Magnetic
DOM és BAS.
Ha sikerül megszerezni a BAS+DOM modot, akkor a kettõ együtt.
Egyszer játszottam vele és bejött.
De igazság szerint bármi mehet rajta. A lényeg az, hogy tudjunk egy jót játszani lag, tk és cheaterek nélkül.

Ha valaki beszállna költségekbe jelezze nekem pm-be.
Köszönöm.

M.

Yossarian
annyi szerver van már és fele kong az ürességtõl. Vagy csak DOM szerver lesz?

Nieleen

Magnetic
Utánna érdeklõdtem a szerver bérletnek.
4000/hó/16 slot. +500ft / 2 slot.
Lehet belevágok. Persze, ha van aki beszáll a költségekbe, akkor lehet több slot is.
A szerverek mindegyike 100mbi/s-es neten ül.
A szervereken bármilyen mod vagy pálya futtatható, nincsen korlátozva a tárterület, szóval mehet fel minden ami szép.

M.

hi tagf van a SC clan ba erdeklodni [email protected] on MINDENKI jelentkezhet még az is aki most kezte
Havados klán várja kihivásokat.
Az MSN címem [email protected]
Nem vagyunk valami tul erõs klán de harcolni tudunk, a szerverünk most nem él vagy nagyon laggoll így olyanok szóljanak akiknek van szerverük.
csak ennyi na csáó
Serpa
azon a pályán faja szokott lenni a dom.
😊

Malakai
Persze, tudok rólla, de nem kedvelték meg eléggé az emberek...
Mondjuk spec szerintem a rendszerének is van 1-2 apróbb hibája, az UT dom rendszere pl sztem jobb. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Magnetic
Szerintem jo volt a meccs. Az volt a jó, amikor kb. 2 órán keresztül voltunk 10-en.
Remélem holnap is tudunk egy jót játszani.
Malakai: Csak azért mert sokan nem ismerik. Régen nagyon sokan Domoztak ám.Amint elterjed szerintem megint sokan leszünk.

M.

Malakai
Azabaj, hogy Dom-ra nem igazán jönnek fel emberek...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jó volt a peaks mappos meccs <#vigyor2><#eljen>

Serpa
nem probléma.

Yossarian
bocs, hogy hirtelen leléptem, de vendégek jöttek.

Nieleen

Serpa
én egy ideje már nem COD ozok.
más játékok kötnek le.

jövõre ...

Megnézem, valaki van fent 😊

Magnetic
majd még este is beirom a szerver cimet, hátha akkor nagyobb itt a forgalom 😄