Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hammerfall - Renegade sem rossz <#eljen>#eljen>
Másrészt meg ingyen átvált cod2-re a Kovis ember ha megkérjük.
Hát igen, 4 admin kellene is, a havi 1-2 ezer forint meg szerintem kibirható.
Szerk:
Vizivilág után nyomhatunk egy kis Dominationt 😊
és ha lesz valami irdatlan nagy patch a cod2-hez és javul akár arra is lehet váltani majd? mert szerintem ahhoz is lesz dom..
Végül is nem akkora összeg ha stabil 5-6 ember benne van a dologban. Csak aztán ne klánosdi legyen a vége <#hehe>#hehe>
Szóval a feladat adott. Aki beszáll a költségekbe kap admin jogot. Szerintem ez fair.
Jelenleg úgy tervezem, hogy 16 slot azaz 4.000/hó. Új térképeket már vadásztam és lesz is pár új. Rcon platinum kell majd a teljes konfighoz, nomeg az admin jogokhoz 😊
A beállitásokat meg tudjuk itt is beszélni. Szóval akkor egyenlõre következõ beállitásokkal fog futni:
- Nincs TK.
- 30 perc / menet.
- Egy pálya 3x (3x30 perc). Elég lesz?
- Nincs szavazás
- 16 slot.
- Tüzérség, jármûvek, rangok.
- Saját TS szerver (ezt elvileg ingyen kapjuk a bérlet mellé)
Várom az egyéb ötleteket, nomeg a támogatókat. Tudom senki nem szeret fizetni, de egy kis esti játékért talán megéri.
M.
Sztem 20-30 perc / map sztem is elég, ez pub, nem muszáj sokat szarozni egy mapon. 😊 Fõleg, hogy ilyen játékmódnál nincs halftime. 😛
A TK, szerintem shared legyen és legyen egy limit, ami után dob (nemtom' ez TK mennyiség érzékelésével lenne jobb, vagy mondjuk egy túl alacsony pontszám meghatározásával).
Ja és legyen sok custom map! 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Klánt is csábítom, de nem nagyon kapóak rá. 😛
Best killer díjjam tuti nem lesz, mindennel egyformán béna vagyok. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én közben nyomattam ám a fülemre a Hammerfall-t..egyik számukat nagyon kedvelem..Renegade..erre akkor váltottam a létszám kiegyenlítés miatt németrõl, jenkire <#hehe>#hehe>
Voltunk 10-11-en max. aztán egyszer csak maradtunk vagy öten.. 😞 pedig a szerver nem laggolt.
Amit bekell rajta állítani:
max. 30 perc/map
ne legyen TK mert akkor az antiszociálisok nem tudják kiélni hajlamaikat..vagy 5 TK után repüljön az illetõ. Ennyit nem szokás véletlen TK-ni.
ne legyen szavazás
Egy baj van vele. Bárki használhatja a neted, aki egy kicsit is ért hozzá.
M.
más
Az elõbb kidobott a szerveretek, egykis lagg kíséretében "Server Disconnect" hibaüzivel.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Legalább õszinte, igazán méltányolhatnád. 😊
Baloghs91 !
Tényleg könnyebb ilyennel játszani, de nem szabad, mert sok roszindulatú ember van, feljelentenek, elvisz a szoftverrendõrség !
Én már hallottam ilyenrõl, ne kockáztass.
Nem vicc, itt szokták feljelenteni az embert.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Most viszont ideje hogy megírd a leckédet, szóval takarodj.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a falon át is
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ugyan az mint kábelen, ha jó a router és a kártya (egy gyártó és nem 3e forintos kategoria).
Max. még a manci néni is a neteteket fogja használni 😊
M.
Szerk: Wlan vagy Mikro? Mert nem ugyan az. A Wlan-hoz semmi váltás nem kell, csak wlanos cuccok.
apám net csomagot akar váltani ADSL WLAN-ra, van/volt valakinek ilyen, tapasztalatok? CoD-ban jók a pingek?
Ha lesz aki beszáll a költségekbe, akkor lesz újra DOM szerver. BAS szerver van vagy kettõ, igaz csak néha mûködnek.
Egyenlõre a lenti szerveren nyomjuk a DOM-ot. Javaslom az ase(all seeing eye) használatát.
"Ha barkinek van kedve Domination-t játszani UO alatt, azt várom a
195.70.38.104:28962"
M.
Szerk: A VPK BAS szerver már vagy 2-3 napja nem megy. A KMP-s pedig csak január 20-ig fog mûködni.
Ha sikerül megszerezni a BAS+DOM modot, akkor a kettõ együtt.
Egyszer játszottam vele és bejött.
De igazság szerint bármi mehet rajta. A lényeg az, hogy tudjunk egy jót játszani lag, tk és cheaterek nélkül.
Ha valaki beszállna költségekbe jelezze nekem pm-be.
Köszönöm.
M.
4000/hó/16 slot. +500ft / 2 slot.
Lehet belevágok. Persze, ha van aki beszáll a költségekbe, akkor lehet több slot is.
A szerverek mindegyike 100mbi/s-es neten ül.
A szervereken bármilyen mod vagy pálya futtatható, nincsen korlátozva a tárterület, szóval mehet fel minden ami szép.
M.
Az MSN címem [email protected]
Nem vagyunk valami tul erõs klán de harcolni tudunk, a szerverünk most nem él vagy nagyon laggoll így olyanok szóljanak akiknek van szerverük.
csak ennyi na csáó
Mondjuk spec szerintem a rendszerének is van 1-2 apróbb hibája, az UT dom rendszere pl sztem jobb. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Remélem holnap is tudunk egy jót játszani.
Malakai: Csak azért mert sokan nem ismerik. Régen nagyon sokan Domoztak ám.Amint elterjed szerintem megint sokan leszünk.
M.