Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoss ügyet támogatom
___

Mirõl maradtam le?

Magnetic
vagy valami 😊

No szóljatok, ha akartok domolni.

Dietrich
kik? ruszkik vagy a németek? Hívjam a csõszt és kergessen ki mindenkit? <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ok

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Magnetic
Támogatom...
Elfoglalták a szerverünket 😞

Yossarian
apropó TS. a SLY féle TS szerver mostanában sokat disconnectel.
Javaslom helyette ezt:193.202.89.73:8767

Nieleen

trident
támogatom

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
támogatom! a TS-t is ha lesz ma 😊

DJ Skyline
nincs,támogatom!😊
[email protected] már íhatsz is kérelmet!😄

Yossarian
beszélek majd egy adminnal és ha lehet, akkor kérek én is házigazda jogot, mert Pilu keveset van itt.
Ha van ellenvetés, kéretik jelezni 😄

Nieleen

Magnetic
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
<#banplz>

Dietrich
gondolom valami leleményes nicken visszatér 😉

Dietrich
szerintem 3 gránát robbant mellette legutóbb..én ennek tudom be.

Yossarian
nah, megkapta végre.

Nieleen

trident
Ez a stílus sem itt, sem máshol nem nyerõ.
Gondold át mit teszel, mert én csak egyszer szólok.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Magnetic
Este 7 körül gyertek a

195.70.38.104:28962-re

Domination forever 😄

M.

Magnetic
Látom zajlik az élet 😊

Yossarian
pedig reménykedtem, hogy mindez a korod miatt van...

Nieleen

Dietrich
ok.
én már rég túl vagyok az ilyen dolgokon..sajnos 😉
no akkor nézem a kézi gálát tovább..

Yossarian
majd kb 1 óra múlva. most csak 1 kezem ér rá 😊 a másikkal a gyerek kezét lökdösöm el a billrõl 😊

Nieleen

Yossarian
take the red pill clan

Nieleen

Dietrich
hentelünk?

Dietrich
nevezd át a nem létezõ klánodat.."Elgurult a gyógyszerem" klánra...

Yossarian
majd ha szõrösödni kezd a micsodád, akkor megérted miért nem szeretik rendes topicokban az ilyen kisfiúkat.

Nieleen

Yossarian
majd jön Punker...

Nieleen

DJ Skyline
ópazdmek<#wilting>

Yossarian
na errõl beszélek, te szerencsétlen. Bravo, így kell egy klánt népszarûsíteni!

Nieleen

Yossarian
azért gondolom, hogy nem vagytok pro klán, mert az megkövetelne egy minimális értelmi szinvonalat...

Nieleen

Dietrich
<#lama><#fogmosas><#levele><#kuss>

Szüleid büszke lehetnek az idiota fiukra!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
nem vágom mit kellene észrevennem "magamon"..csak megköszöntem a gamet, hogy tok uccsó lehettem 😊)

az nincs meg mikor azt mondtam COD2-rõl jövet, hogy itt célozni is kell? <#zavart1>

Yossarian
na akkó rohannyunk, ki ne maraggyunk egy pró klánbul!

Nieleen

DJ Skyline
így van ez a ->S.C.<- Call of Duty 1-es clánba való felvétel,de biztos ami biztos itt lehet jelentkezni:[email protected] ja és msn-en!

Yossarian
SC-nek nincs tetris squadja?

Nieleen

quack
ez ugy a ->S.C.<- Call of Duty 1-es clánba valo tagfelvetel jelentkezesi cím?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Kerio Personal Firewall
csak ez nincs meg

DJ Skyline
[email protected] msn -en

<#idiota>

Yossarian
azt is írjátok már meg, hogy hol kell érdeklõdni!

Nieleen

quack
szernecséd van! éppen Tagfelvétel van a ->S.C.<- Call of Duty 1-es clánba érdeklõdni [email protected] msn -en

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Yossarian
ha véletlen lenne tagfelvétel az escé clánba, akkor szóljatok már!

Nieleen

Yossarian
a féreg minden szerveren bekavarna. Persze attól még lehet, ha nem védekezel ellenük.

Nieleen

Tagfelvétel van a ->S.C.<- Call of Duty 1-es clánba érdeklõdni [email protected] msn -en
Magnetic
Az utolsó kérdés nem kellett volna <#hehe><#hehe>

Javaslom a köv. programokat:
- Ad-adware SE
- Spybot
- Kerio Personal Firewall
- AVG

M.

helo van egy problémám
ha játszom a VPK BAS szerverén egyszercsak elõjön ilyen fekeete kép pár kép a játékból a hang beakad és kilép <általában ezen a szerveren szokot kilépni>
miért van ez?
sok a féreg a gépemen?

trident
A webadminunk csinálja, sajnos most nagyon nem volt ideje.😞
Remélem mostmár gyakrabban.😉
(ma pl. kétszer is frissítette - én meg nem vágom a témát, odáig jutottam, hogy a logból készül, és fel kell darabolni, de...értem én hogy motor...de mi hajcsa?)<#nyes>

Malakai
A beszólások jók. 😊
"bocs" 😄

Ez amúgy milyen gyakran frissül?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
Dietrich: Link.

JTB: link.

Yoss: Link.

"Best Killer with Binoculars artillery" >> Még jó hogy nincs negatív lista, mert a vétlen tk-k és a tüzérségi tûzkérésem együtt jár...😄 Link.

Serpa
http://videodetective.net/player.asp?customerId=97135&cmd=3&clientskip=255&videokbrate=300&PublishedId=234

mijezz? 😊
WMP9el játszatok le, open URL.

VAUUVAUUVAUU

Dietrich
Holnap nem lesz USA pite 😊

Magnetic
Jaja😊
Na akkor majd holnap talán több szerencsével birunk😊

M.