Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
jó akkor nem gratulálok...de Pilu-t nem nagyon látom itt, hogy néha rendet rakjon...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
szerintem egy ilyen szitu kialakulásához elég egy "persze" is. Ami persze nem mentség a bunkó viselkedésre. Szerintem annyiszor gyanusítják meg a jó játékosokat, hogy bármikor elszakadhat a cérna a legnormálisabb embernél is. De még egyszer mondom, én már annyit játszottam velük és sosem adtak okot gyanúra. Aztán lehet, hogy nem vagyok elég ügyes ahhoz, hogy észrevegyem a gyanús dolgokat. A másik oldala az éremnek pedig az, hogy rám is rengetegszer mondják, ami elgondolkodtat az ilyen beszólások megalapozottságát tekintve.

Nieleen

me and a monkey
Azt nem tudom, annyira nem fejtették ki az affért és igazából nem is az én tisztem igazságot tenni, jóllehet a panaszkodó felet békés, jámbor fórumozóként ismertem meg játék közben. Így inkább hajlok arra, hogy az õ álláspontját fogadjam el.
De: amiért ide ollóztam az elõbbi hsz-t, annak az az oka, hogy pár sorral lentebb szóba került ugyanezen klán egyik tagja és nem éppen a leghízelgõbb vonatkozásban.
Ezért gondoltam, hogy kicsit tovább árnyalom a képet magáról a klánról is.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Yossarian
Dede, "Csoder a tehetségtelen"-re azt mondták, hogy egy nagy láma 😊

Nieleen

Yossarian
ehh, pedig megírtam Punkernek is, hogy hanyagoljuk a témát és nem szeretném Pilut kitúrni. Azt írta, hogy már késõ, mert támogatta a [email protected] írt levelem. Mondjuk én abban kifejezetten másodhegedûs akartam lenni Pilu mellett. Szal ne granulálgassatok nekem, mert most kicsit szarul érzem magam emiatt...

Nieleen

Dietrich
És gratulálok Yoss dandár tábornokká való kinevezéséhez! <#worship>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
tegnap nem szóltak be csak azt mondták nem csalók <#eplus2>

me and a monkey

ok nélkül nem beszélnek igy senkivel sem szerintem
egyátalán hogy kezdõdõt az egész dolog?

én amikor gfm-oztam akkor semmi baj sem volt igaz néha napján lecsitereztek de én röhögtem rajtuk egy jót és mondtam nekik hogy nézzenek spect-bõl

Magnetic
Hát ez tényleg durva....<#wilting>

me and a monkey
Kommentár nélkül, egy másik CoD fórumról kiollózva:

"Viszont amiért többek között most írok, az elég szomorú,el is ment egy kicsit a kedvem akkor a gamétõl.
Szóval elöljáróban anniyt, hogy tény nem vagyok még egy nagy spíler, de azért
1-2 módban már ott vagyok néha a legjobbak között (TDM,BAS)Viszont nagyon tetszik a HQ és a GFM-en ezért tegnap elõtt fent voltam az egyik magyar GFMszerveren!
Elöször szanitécként még elég jól gyógyítgattam a kollégákat, aztán beszálltam én is a harcba a rádióért!
Tény nem ment túlságosan jól! DE!!
Amit az OBCklán tagjaitól kaptam ezért az durva volt!
"Takarodj innen... és válogatott kedves szavakkal kommentálták a teljesítméényem!"
Egy kedves "csapattárs" puskatussal ütötte az arcom, hogy húzzak a szerverrõl!
Ilyet eddig még nem tapasztatam!
Én barom azt hittem, hogy a COD közösség egy nagy "család" ahol megférnek az "egyenlõre" még kevésbé profik is!
Szomorú, hogy ilyen emberek elveszik mások (nem csak az én) örömöm is a játéktól!
Szóval csak figyelmeztetnék mindenkit, hogy ha nem rendelkezik akkora arccal és tudással mint az OBC -sek kerülje õket!
Érdekes srácok VELETEK nem volt ilyen gond ha játszottunk, sõt rengeteg barátot szereztem már más szerverekrõl!
Sõt, volt 1 srác amikor TDM-eztünk egy szerveeren és 2-en maradtunk éjszakára, hogy simán oktatott, hogy hogyan lehet jól és eredményesen játszani!
Nem vagyok sértõdõs, 1-2 OBC-snek az apja lehetnék és nem is ártana nekik egy kis fejmosás!
Mint az életben egyszer mindenki volt kezdõ én úgy gondolom egy igazi Cod-os örül, ha még mindig újabb és újabb emberek csatlakoznak a közösséghez!
Nem példabeszédet akartam tartani, csak megosztani akartam veletek ezt az elég negatív élményem!
Akikkel itt a fórumon összeakadtam azokkal hihetetlen élmény volt együtt játszani!
Este megint fent leszek!
Remélem jöttök!
Bocs ha hosszú voltam!

Mindenki azt szûr le abból amit akar.

Magnetic
B.U.É.K. Mindenkinek !!!!

HD JOHNNIE
Gratulálok a kinevezéshez Yoss! <#vigyor>

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN KEDVES SG-S BARÁTOMNAK! <#integet2>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Jöttök lõni?

A házigazda mostantól Yossarian.
Dietrich
BUÉK mindenkinek itt..és a harcmezõkön is.<#zavart1>

trident
Sikerekben, boldogságban, játékélményben gazdag új esztendõt kívánok a H2Q, a BULL és magam nevében!
trident.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Erre viszont nem tudom a választ...Õszintén szólva még sohasem gondoltam, hogy ki kellene próbálnom...<#idiota><#nyes>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Ritkán nyomom el a killcamt. Általában szoktam spectate-ni. Január 1 7:30-ra be lesz kapcsolva a pb is.
Huh.
Nem tudom máshol játszanak e de azt tudom, hogy nálunk rendszeresen, napi szinten. Rég ismerik a pályákat, sokszor killcamból is meg tudnám mondani ki használ jó minõségû füllhalgatót.
Janek pl. az egyik legjobb csipás.
Amikor be lesz kapcsolva a pb és minden jól megy akkor automatán fog futni a pbshoot kérés is, szóval látni fogok mindenkit.
Visszatérve: minél rutinosabb egy játékos, annál több furcsaságot képes produkálni, én nem szoktam csíterezni, de mindig gyanakvok, ha nincs pb.
Nem soká lesz és én is nyugodtabban tudok játszani.
Egy szó mint száz: sokat játszottam velük, jó játékosok, képesek keméyn ellenfélként fellépni, de tudom azt is, hogy engem is lecsalóztak!😄
Ezt lehet "megvédésnek" is venni, meg nem is, próbálok objektív lenni.😊

😊))
KHG-sokat gyakran csiterezik le, multkor is Lancelotot asszem. Mondom az usernek, nem csitel, vegyél vissza. Megint elkezdi, ismét mondom, nem csitel, jóóó? Na akkor megértette 😄

Yossarian
jah, ma már tõled kapom ezt másodjára. A KHG-s Gabeszt piszkálta ma délután egy kis noname hülye, hogy csitel. De annyira looser volt. A statja olyan 3 kill 11 death volt. A KHG-seket meg nagyon csipem, hónapokig HQ-ztunk együtt, hívtak a klánba is. Én meg megkérdeztem tõle, hogy ha a KHG Európa 7. legjobb HQ klánja, (és még versenyben vannak, tehát elõrébb is végezhetnek), akkor publicon miért kéne egy ilyen fickó ellen cheat? 😊 Aszonta, hogy nyalok nekik és a karakterhalamaziból vmi olyasmit hámoztam ki, hogy én is csiter vagyok 😊

Nieleen

Yoss hogyan védi, sztem õ is csiter. Nem is láttam még mekhalni <#vigyor><#vigyor>

Dietrich
nem mindrõl beszélek..csak 1-röl 😊

<#idiota><#mf2>

Yossarian
😄 nem hiszem, hogy olvasná, de azt se, hogy gyengülne. 😊 Mondom, sokat játszottam velük és még a gyanumat se keltették fel az OBC-sek. Néhány esetre simán rá lehet fogni, hogy mák. 😊

Nieleen

Yossarian
szerintem a bakancsotokkal van valami baj 😊 Mercilessben dobálhatjátok mustár helyett 😊

Nieleen

Dietrich
jó akkor majd szólunk neki..és ha látványosan gyengül a statja akkor olvasta ezt a pár hsz-t 😄

Yossarian
szerintem erre csak Trident tudna válaszolni 😊 Azt mondják, hogy ha valaki WH-val spectel, akkor a csiternél átlát a falon, a rendes játékosnál meg nem. Csak meg kell kérdezni, hogy így van-e és ha igen, akkor néha figyelnie kell 😊

Nieleen

Dietrich
ezt mondom..jó hentes de nem tiszta..az hogy ismeri a mapokot oké..de akkor szagról követ 😊

Talán csak kipróbálta a kölök néhány perce. Néhány ember nem tud ellenállni a kíváncsiságnak.

Yossarian
erre a követésre nem tok mit mondani. Elhiszem ha mondod, mert miért hazudnál. Én csak annyit tudok mondani, hogy már kismilliószor láttam magam Janek meg Atis killcamjében, de még sose tapasztaltam olyat. Viszont már nekem is mondták, hogy csitelek, mert követtem a célkereszttel falon át. Pedig erre kényes vagyok, mert még ki se próbáltam elvbõl.

Nieleen

Dietrich
szerintem meg nem tiszta...engem nem hallhatott lihegni meg rohanni mert meg se mozdultam, õ meg tudta pontosan hova dobja a gránátot..még csak rádió sem volt ott.

Dietrich
azért erre vigyázott..valamennyire 😊 Mert mindig az ellentétes irányba elvitte a fegyvere csövét..csak éppen nem kellett volna grammra visszavinnie oda ahol álltam..a másik szobában fal túl oldalán :p

mondjuk ezek nélkül sem lenne rossz hentes szerintem..nem tudom mi szüksége rá.

Yossarian
Janek? Szerintem tiszta. Sokat láttam én már õt játszani. Ma 2*szer futottunk úgy össze sarkon, hogy lõni se volt ideje, pedig ha WH-zna, akkor számított volna rám. Egyszerûen jó a srác. Jól lõ és a pályákat is ismeri. Szerintem...
Amikor Csoder megvádolta, abszolút tévedett. Éppen õt specteltem és lehetett hallani a lihegést meg a mocorgást. Tudni lehetett, hogy ott mindjart kilep vki...

Nieleen

Dietrich
én csak annyit mondtam, hogy megkeseriti az életem a mai nap 😉

Engem meg követett a célkeresztjével falon keresztül ^^

Dietrich
hát akit Csoder megvádolt..teszem hozzá nem alaptalanul.

Yossarian
kicsoda?

Nieleen

Dietrich
detto...meg untam már, hogy tudta hova kell mennie, hogy lelöjjön...

mondjuk a legdurvább fejezetek azok voltak, hogy nem is löttem õ meg kibiztosított gránáttal rohant felém és elhajította..ezt vagy 4x egymás után...aztán jött a nem csalunk blablabla..de azért egy darabig türtem. <#zavart1>

Yossarian
nem szeretek én mások állásába befurakodni 😊

Nieleen

Malakai
Esetleg barátságos módon beszélj Piluval. 😊
Emeszen, Icuka, Íercé, ecetra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
ennyi. Bár amikor Pilunak írtam ma privit, láttam, hogy 2 hónapja írt utoljára az SG fórumra.

Nieleen

Kérdezd meg Pilut.

sejtettem 😊

Yossarian
te is kiléptél? 😊
már nem volt idegzetem, hogy még egy pályát végig szívjak 😊 a juno-n se jártam még, ott is csak futóvad lettem volna 😊

Nieleen

Dietrich
akkor ez ennyi..

Yossarian
na srácok, írtam a [email protected] és Punkernek is.
Punker válaszolt hamarabb és az a helyzet, hogy "csak 1 házigazda lehet, ha a többiek megszavazzák átveheted."
Én meg nem hajtok annyira a házigazdaságra, hogy Pilu-t kitúrjam, szal hagyjuk a fenébe.

Nieleen

Dietrich
nekem sem rossz a szemem de vannak akiknek jobb 😉
wh volt az Csoder...

dr Kotász
Támogatom :-)
Dietrich
egy unatkozó kiskölök ámokfutásáról..semmi érdemleges dolog