Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
itthoni oldalakon nem találom.

trident
persze, akár priviben, akár screenshot, akár csak bemásolva.
Update (nem norbi): pb_violation logban nem láttalak, ha megy vagy adsz hibaüzenetetk, akkor nem sámborgok be egy megányi pb_logot, ahol minden ömlesztve van😄

Update2: megvagy!😊

<01.02.2006 13:21:16> New Connection (slot #1) ****202:28960 ^1- Yos^7sar^2ian -
<01.02.2006 13:21:16> Player GUID Computed ****6988d88f3c974b28ef25b4d(-) (slot #1) ****.202:28960 ^1- Yos^7sar^2ian -
<01.02.2006 13:21:22> Download request for pbcl (w 1074 -> 1216) from (slot# 1 <0,1>) ****.202:28960 ^1- Yos^7sar^2ian -

Ha jól látom frissítened kellet😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
megy. bár van egy pár sárga üzim, ami _látszólag_ nem okozott gondot. Küldjem azért?

Nieleen

trident
Megy?
Ha nem megy, akkor hívd le a konzolt, kérem a hibaüzit/scrrenshoto, ha van msot egy kis idõm, akkor megnézem a pblogot.
trident at work😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Pilu te tolod mostanság COD2õt?

Csirke4
😄😄
Yossarian
mindegy, jó már a kulcsom ;-)

Nieleen

Csirke4
Fogalmam sincs 😄😄😄
Yossarian
nemtom. mennyi lehet a deluxe mostanság?

Nieleen

<#vigyor>
Éppen a kerekeket lõttem.

Csirke4
Hát vedd meg eredetiben 😄
Yossarian
mér ilyen sötét? 😄

egyébként észrevettem, hogy megy a PB, mert kivágott 1 mp alatt mint a macskát. Pedig ez a kulcs eddig jó volt mindenhová 😊 Ma éjjel már nincs meló, ha ébren tok maradni, akkor én is modellt állok a PB-nek nálatok 😊

Nieleen

trident
A legtöbben tényleg nem, de...😄

Viszont, tegnaptól újra fut a PB, tessék itt egy sztárfotó is: link , azért mertem kérdezés nélkül ezt választani, mert magamról nem találtam célfotót (más dolgom volt, nem volt idõm játszani) és így senki sem mondhatja, hogy a kedvenc logó és bannerkészítõnk sáros!😄

Yossarian
ott nem csitereznek 😄 Oda csupa rendes pléjer jár 😊

Nieleen

tridenték szerverén: H2Q - 195.228.155.115:28966

Csirke4
hiall ti milyen GFM szerveren szoktatok jáccani? 😄
megyek én is én szeretem ha csítereznek 😄😄😄

Hali

Keresem már egy ideje, de nem igazán találok naprakész infókat.

Tehát: hol találok infókat CoD versenyekrõl, amik nyitottak és bármilyen csapat indulhat rajtuk?

Köszi a segítséget. <#gun>
Yossarian
Köszi, meglesz 😊

Nieleen

Pilu OBI
Jah és BuÉk!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pilu OBI
Látom már meg is kaptad Yossi.

Nincsen semmi gond ezzel. Nem érzem, hogy kitúrtál volna. Annak idején rám is úgy szállt, hogy sokat írtm az admin fórumba, hogy ezt-azt töröljenek. Megunták és átadták nekem. Most is valami hasonló a helyzet.
Az OBinetes teendõk (nemsajnos) nagyon sok idõmet megeszik és a fórumra nem jutott sok. Csak olvasgattam.

Épp megírtam priviben, hogy járd ki ezt nyugodtan de most vettem észre már túl is vagy rajta.
Szedd rendbe õket! 😊

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dietrich
Nekem meg az új évet egy xp installal kell kezdnem...lehídalt a szerencsétlen valmitõl <#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
jaj a fejem, jaj a hasam, jaj mindenem, jaj dolgozom, kicsesztek velem<#zavart2>
még 3 óra és olyat alszok.<#buck>

me and a monkey
Tudom persze, csak azért írtam, mert ugyanaz a nickneve a Trident által belinkelt figurának és az itt toborzó embernek. Tomsics.Ugyanazon szellemi nagyság.<#vigyor>
Persze lehet, hogy Trident ezt már kiszúrta és ezért linkelte be a fórum hozzászólást.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Yossarian
tood kinek a haverja?! 😄D

Nieleen

UnknownAsshole
B.Ú.É.K ! <#bohoc>
DJ Skyline
Fragekben gazdag boldog újévet mindenkinek!<#wave><#pias>

DonPapa
Mindenkinek Békés, Boldog Új Évet kívánok

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

me and a monkey
De hisz ez Yossarian haverja 😊, itt a fórumon is õ toborzott tagokat.

DJ Skyline
<#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>

Yossarian
átlõ a vason bazze 😄

Nieleen

trident

Yossarian
igyexem 😊

Nieleen

Yossarian
Na skacok, meguntam a labirintusban kódorgást és kimentem 4 pályára spectbe. Végig a Janekot specteltem. Szerintem tiszta mint a hó. A 4 map alatt számtalan eset volt, amikor szembõl szedték le úgy, hogy WH-val tutira nem futott volna bele. Az egyik nagyon tetszett. Befordult egy lépcsõfordulóban nagy robajjal, ásóval a kézben és szembe találta magát 3 amerikaival. Úgy arcba küldték egy panzershreckkel 20 cm-rõl, hogy öröm volt nézni 😊 De volt egy másik látványos halála, amikor lopakodott egy sarkon, néz jobbra, balra, szembõl meg kb 5 méterrõl egy bokor alol fejbeküldték egy sorozattal. Márpedig ha csitelt volna, akkor látja a faszit. Pedig még csit nélkül is kivehetõ volt az ellenfel a bokor tövében.

Tudjátok mi az erénye (és egyben hibája ia)? Hogy roppant türelmes játékos. Ha hall valami oda nem illõt neszt, akkor képes 2 percig leszarni a játékot, a rádiót, meg a csapattársak gondját, õ lefexik és célratartott csõvel várja, hogy belefusson az ellenfél. tetszett mikor egyszer a hullát várta befordulni jó sokáig. Mikor kiment, akkor ott feküdt akire várt 😊 Az látszik a játékán, hogy fontosabb neki életben maradni, mint lebontani az ellenfél rádióját. Leginkább arra megy rá, hogy valami rejtekhelyrõl leszedegeti a védõket, de csak akkor megy a rádióra, ha 100%-ig tutinak érzi a dolgot. kicsit mintha fontosabb lenne a saját magas fragje, mint hogy az ellenfelei gyüjtik a pontot. Ha övé a rádió, akkor odateszi magát, bár akkor is nagyon vigyáz magára. Nem mozog sokat, figyel 1, max 2 irányba és a társaira bízza a többit.

Bocs, ez nagyon hosszú lett 😄DD

Nieleen

dr Kotász
Yoss, én sem gratulálok, de kérlek, hogy szigorú moderátor legyél...
DJ Skyline
OBC...nekem nem rémlik...igaz fent sincs a játék,mert kellett a hely!😞
de úgyis lelesz formázva a vinyó,aztán felteszem,mert már játszhatnékom van!😄

Yossarian
ja, nagyon ügyes.

Nieleen

dr Kotász
Nos igen, szerintem is Lancelot félelmetesen jól nyomja, mindig tanulok a killcamjébõl...
Boldog Új Esztendõt Kivánok Mindenkinek.<#taps>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Yossarian
nincs azzal a szerverrel semmi gond. Nem fexik még nekem a sok ismeretlen pálya (meg némelyik bugos is rendesen), de jó kis hely az.

Nieleen

me and a monkey
Dehogyis, újabb lépés a halhatatlanság felé....

trident
Ööööö...Ha lehet privátba egy linket kérek, megnézem a logot is (nem azért mert kételkedem)...pedig én egy olyan pub szervert szetettem volna, ahol ilyen nincs.

re Yoss: olyan van, aki csak néhány napja van fenn és már kipécéztem, hogyha káromkodik elkapom, csak más dolgom volt, nem tudtam a szerveren lenni...

Nem jön valaki lõdözni ?

Hát még én milyen nyugodt vagyok<#vigyor2>
Bár az a leírt mondataimban biszti nem látszik. Sõt.

Ja, és egy jobb évet all!

HD JOHNNIE
<#vigyor> az esetek 99%-ban én is egy nyugodt emberke vagyok, de az ilyenek engem is fel tudnak b**ni!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Yossarian
jaja. S mint mondtam, a leghiggadtabb embernél is elszakadhat a cérna. Tegnap egy superdick nevû fickó minden második percben beköpte, hogy "hátulról, mint a buzik, te g.ci". Nem bind volt, mert mindig más volt a titulus a végén😊 A sokadiknál nálam is elszakadt a cérna és azt találtam mondani, hogy "Ja, seggbe mint egy köcsögöt" És akkor aztán szegény anyám minden lett egy 10 percre 😄

Nieleen

HD JOHNNIE
no ez érdekes téma... OBC... Én személy szerint mindennap találkozok velük és nyomjuk együtt a szerveren, de egyetlen egy alkalommal sem viselkedtek bunkón sem a mi szerverünkön, sem a saját szerverükön, sem más korábbi gfm szerveren... Osztom Trident azon nézetét miszerint egy nagyon rutinos játékos idõnként tud furcsaságot mûvelni... Ezt tapasztaltam magamon is idõnként <#banplz> <#vigyor> A "panaszkodó fél" csak az érem egyik oldala... Ha 10 emberbõl 9 azt mondaná, hogy wh-nak meg aimbotolnak, meg hogy bunkók meg ilyenek, akkor elhiszem, de egy egy ember "rossz napom van" fázisában született véleményére nem alapoznék... ez egy szvsz volt...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Yossarian
ezt betettem oda felülre a bannerbe, ha nem gond 😊

Nieleen

Dietrich
No most van idõm amig nem szólnak rám..körülnézek hol lehet hentelni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem velük..ellenük kell játszani 😄DD

Dietrich
igen ezt elfelejtettem 😊