Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Legyen az, hogy nálam lesz mindkettõ :-)
dr Kotász
Na elkezdem írni a maprotation-t. 5-ig melóban vagyok, ezért biztosra nem ígérem. De ha Magnetic visszajössz ma este 10 után, addigra kész lesz, csak fel kell tölteni. Arra ügyelek, hogy adott pálya támogassa a kiválaszott játékmódot. Akkor egyelõre nem lesz benne custom map, legalább alapon menjen már a szerver. Egyetértünk?
Dietrich
döntetlen esetén, szétlövés lesz? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
akkor a szavazás állása:

Dietrich: 1/csapat
dr.Kotász: 2/csapat
Yossarian: 1/csapat
Magnetic: 2/csapat

Nieleen

Dietrich
moment...nekem ez sem tetszik hogy elvérzek..tököm tudja az hogy van agolul Kotász listáján 😉 ez sem kell és böntessük a kempelõket...

amúgy az is érdekes lenne ha 1x bekapcsoljuk a PB-t :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
5 perc kb a fél játék. 😊 Amúgy meg kár lenne kinyírni, humánusabb ha 1-2 perc után megjelöljük. És mindez kivédhetõ ha 1-2 métert arrébb megy, szal nem túl nagy bünti...

Nieleen

dr Kotász
Na én is szavazok:

* sniper 2/team
* az antikemp be legyen-e kapcsolva úgy, hogy 5 perc mozdulatlanság után kinyirja az illetõt. - igen, az már tényleg súlyos :-)
Dietrich
van ahol 1 perc ez az idõ..de legyen valami ellenük.

Magnetic
Nekem mennem kell. Este 10-11 körül leszek újra.
Addig szavazzatok arról, hogy az antikemp be legyen -e kapcsolva úgy, hogy 5 perc mozdulatlanság után kinyirja az illetõt.
5 perc elvileg elég arra, hogy bármit meg lehessen védeni. Az igazi sniperek meg változtatják a helyzetüket a killcam miatt 😊
Szerintem....

M.

HD JOHNNIE
Szvsz ilyen kemperek mindig is lesznek, akár van csipa akár nincs 😊 ezzel nem tudsz mit csinálni, hacsaknem antikempet használtok 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Yossarian
még panzerfausttal is, de úgy döntött itt a többség, hogy ne büntessük a kempereket sehogyan, mert nem látnak benne kivetnivalót, ha valaki egy helyben, mozdulatlanul lapulva "véd".

Nieleen

zaki
mp44-el is lehet ám kempelni... <#ravasz1><#zavart1><#smile>

Yossarian
jó, de mennyivel jobban nézne ki egy [email protected] cím, nem? 😊)

Nieleen

Yossarian
Nekem csak az a bajom a csipával, hogy mindig van 1-2 kemper, aki arra használja, hogy valahol lefeküdjön fragelni és a játék céljet nagy ívben lesz.ja. S mivel a szerveren nincs kemper büntetés (még meg sem jelöljük), akármeddig fekhet a pálya sarkában büntetlenül. S ha õ az egyedüli túlélõ, akkor a spawn minden társát ott fogja feláleszteni, ahol a kemper fexik. És nagyon idegesítõ tud lenni, amikor fényévekre születünk az akciótól, vagy éppen a saját rádiónktól.
Mondanom sem kell, hogy itt nem az SG-sekre gondoltam.

Nieleen

Dietrich
9-en vannak fenn..az ASE meg nálam ezt írja:
0/20 <#nemtudom>

Magnetic
Csináltam egy e-mail cimet:

[email protected]

Ki lehetne tenni a szerverre, hogy ha valakinek bármi baja van, akkor ide irhat.
Pl. TKztak mig nem voltunk, vagy káromkodtak, etikátlan játék, cheat, stb.
Mit szóltok?

M.

Painscreen off, sniper max.1/csapat

DJ Skyline
sniper legyen (2/csapat), piros képernyõ nem

Magnetic
8-an vannak a szerveren 😊
bár a pályváltásba belefagyott megint 😞
Ha valakinek lesz ideje, csináljon egy listát arról, hogy melyik pálya milyen modot támogat.
Elõre is köszönöm!

M.

Yossarian
õk meg pont ezt szeretik csinálni 😄DD

Nieleen

Dietrich
megyek de csak pár percig.

Dietrich
"a snipernél is már csak azt kell eldönteni, hogy mennyi legyen."

1-1 csapatonként és kész! demokrácia van..az van amit én mondok! 😄 vagy izé nem ez a demokrácia? <#hehe>

ki nem állhatom mikor szedjük vagy tesszük le a rádiót a csipás messzirõl lelõ..ilyenbõl elég egy is 😉

Yossarian
me and a monkey: painscreen off, sniper on
Hofitom: painscreen off, sniper on
Dietrich: painscreen off, sniper on (1/csapat)
dr.Kotász: painscreen on, sniper on
Yossarian: painscreen off, sniper off
Magnetic: painscreen off, sniper on (2/csapat)

A painscreen gyakorlatilag eldõlt, a snipernél is már csak azt kell eldönteni, hogy mennyi legyen.

Nieleen

Magnetic
Sniper igen 2/team, piros képernyõ nem.

Fel tud valaki most jönni a szerverre?

Yossarian
légyszi szavazz Te is!

Nieleen

Magnetic
Sziasztok,

Max. egy fél órát tudok lenni. A szerver újra megy.
Ahogy elnézem lesz sniper, de nem lesz (hála nektek) piros képernyõ 😊

M.

Yossarian
arról kell szavazni, hogy legyen-e, ha legyen, akkor mennyi legyen egy csapatban. (1,2,3,...)

Nieleen

Piros képernyõ nekem nem kell. Sniperrel kapcsolatban mirõl kell szavazni? Én amúgy ki nem állhatom a csipát, szerintem ugyanaz a kategória, mint az akna.

Yossarian
igen!

légyszi szavazz sniper és piros képernyõ ügyben!

Nieleen

CSá!

Tegnap nem volt valami nagy forgalom a szerveren. Még alakulgat?

Yossarian
nézd meg lentebb Kotász felsorolását! #38256

Mivel csak 1-2 ponton kifogásolták elfogadottnak tekintettük a többi pontot és meg is valósítottuk.

Nieleen

Dietrich
akkor maradjon a 3 pont 😊 Ezt anno asszem a mohisok vezették be.
tegnap más felé jártam agyilag hent közben :p

Yossarian
most jár a rádióért 3 pont. De nem akartatok egyforma pontot a lerakásért és a lebontásért. Ha 3 marad, akkor se tragédia.
A muníciót nem tudom fejbõl, de ezek az ötletek jöhettek volna tegnap este is, amikor könyékig benne voltunk a cfg fájlban :-p

Nieleen

Dietrich
oké vágom. Nekem a 2/3 pontozás is jó csak járjon érte valami jutalom annak aki lerakja és nem elbújva valahol kempel.

ja és amit elfelejtettem...induláskor ne kapjon egységesen mindenki táskát, hanem valami pontszám elérése után járjon vagy vannak helyek ahol ott hever (pl mint a BAS modban)fellehet venni és a gránátból is elég a 2 respawnkor. Mert ha mindenkinek 4 gránátja van + táska már az induláskor, bizonyos mappokon agyatlan hentbe megy át az egész és szinte más fegyverre nincs is akkor szükség.

Yossarian
hiányzik a végleges maprot, a rádió lerakást, bontást most 3 ponttal jutalmazzuk, míg az eredeti elképzelés 2/3 pont lett volna. Nem tudjuk pontosan, hogy a rendes mapek közé hogyan lehet beilleszteni 1 rifle only mapet.

Illetve a döntéseteket várjuk a sniper és painscreen ügyben.

szerintem ettõl már simán lehet játszani...

Nieleen

Yossarian
eddig szavazott:

me and a monkey: painscreen off, sniper on
Hofitom: painscreen off, sniper on
Dietrich:painscreen off, sniper on
dr.Kotász:painscreen on, sniper on
Yossarian:painscreen off, sniper off

A sniper kérdést kiegészíteném azzal, hogy aki igennel szavaz a csipára, az írja le, hogy hányat engedélyezne! Kb így: 1/csapat, 2/csapat, stb..., vagy egyáltalán nem korlátozná.

Mint Dietrich, aki kikötötte, hogy csak 1 db legyen

Nieleen

Dietrich
uff...akkor a szerver normális formáját este nyeri el csak?

trident
Igen, ha tudok válaszolok😊
Jöhet maprotáció is, netán ami kész van.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
Hát Magnetic meg Yossarian is mondta tegnap, hogy ma csak késõn érnek haza, úgyhogy TS-megbeszélés nem fog menni. Nagyjából szerintem sikerült megcsinálni az awe.cfg-t, csak pár kérdés maradt. Azokat itt feltehetem?
trident
Az is jó, ha átkülditek az egész konfigot (rcont elõtte kitörölni) és szivesen machinálom, de a ts-es témázás lenne a legjobb.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
painscreen - nem
sniper - igen

de sníper csak 1-1 db legyen!

dr Kotász
Az én szavazatom:

painscreen - igen
sniper - igen
Csatlakozom az eéõttem szólóhoz.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

me and a monkey
Painscreen: ne. (elég ha látom ha lövéseim után fröccsög a vér 😊 )
Sniper: tõlem lehet, néhány pályán hasznos (RhineValley,Ponry), egyébként meg mindegy, ha nem lesz sem dõlök a kardomba.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

trident
Elnézést kérek, nem voltam este a gépnél.
Most melóban vagyok, 14.00-kor végzek.

-ha majd szóltok, akkor Ts-en, vagy MSN-n találkozunk.😊
-msn címem megy privátban.

Yossarian
az én szavazatom:

painscreen off
sniper off

Nieleen

Malakai
Sniper sztem legyen, de korlátozva.
Painscreen nekem meg tökmind1, tõllem lehet. ^^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ja, az ilyet már észre se veszem, megszoktam. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
Nagyjából kész a konfig. van viszont eldöntendõ kérdés.
A szervergazdák szavazatait várjuk ez ügyben holnap estig, de mások is véleményezhetik.

Legyen-e piros képernyõ ha eltalálnak, ill legyen-e sniper a szerveren?

Nieleen

Yossarian
azt sajnálja, hogy elõbb mikkamakkának vagy minek szólított 😊

Nieleen