Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Dietrich: 1/csapat
dr.Kotász: 2/csapat
Yossarian: 1/csapat
Magnetic: 2/csapat
Nieleen
amúgy az is érdekes lenne ha 1x bekapcsoljuk a PB-t :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nieleen
* sniper 2/team
* az antikemp be legyen-e kapcsolva úgy, hogy 5 perc mozdulatlanság után kinyirja az illetõt. - igen, az már tényleg súlyos :-)
Addig szavazzatok arról, hogy az antikemp be legyen -e kapcsolva úgy, hogy 5 perc mozdulatlanság után kinyirja az illetõt.
5 perc elvileg elég arra, hogy bármit meg lehessen védeni. Az igazi sniperek meg változtatják a helyzetüket a killcam miatt 😊
Szerintem....
M.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nieleen
Nieleen
Mondanom sem kell, hogy itt nem az SG-sekre gondoltam.
Nieleen
0/20 <#nemtudom>#nemtudom>
[email protected]
Ki lehetne tenni a szerverre, hogy ha valakinek bármi baja van, akkor ide irhat.
Pl. TKztak mig nem voltunk, vagy káromkodtak, etikátlan játék, cheat, stb.
Mit szóltok?
M.
bár a pályváltásba belefagyott megint 😞
Ha valakinek lesz ideje, csináljon egy listát arról, hogy melyik pálya milyen modot támogat.
Elõre is köszönöm!
M.
1-1 csapatonként és kész! demokrácia van..az van amit én mondok! 😄 vagy izé nem ez a demokrácia? <#hehe>#hehe>
ki nem állhatom mikor szedjük vagy tesszük le a rádiót a csipás messzirõl lelõ..ilyenbõl elég egy is 😉
Hofitom: painscreen off, sniper on
Dietrich: painscreen off, sniper on (1/csapat)
dr.Kotász: painscreen on, sniper on
Yossarian: painscreen off, sniper off
Magnetic: painscreen off, sniper on (2/csapat)
A painscreen gyakorlatilag eldõlt, a snipernél is már csak azt kell eldönteni, hogy mennyi legyen.
Nieleen
Max. egy fél órát tudok lenni. A szerver újra megy.
Ahogy elnézem lesz sniper, de nem lesz (hála nektek) piros képernyõ 😊
M.
Nieleen
Tegnap nem volt valami nagy forgalom a szerveren. Még alakulgat?
Mivel csak 1-2 ponton kifogásolták elfogadottnak tekintettük a többi pontot és meg is valósítottuk.
Nieleen
tegnap más felé jártam agyilag hent közben :p
A muníciót nem tudom fejbõl, de ezek az ötletek jöhettek volna tegnap este is, amikor könyékig benne voltunk a cfg fájlban :-p
Nieleen
ja és amit elfelejtettem...induláskor ne kapjon egységesen mindenki táskát, hanem valami pontszám elérése után járjon vagy vannak helyek ahol ott hever (pl mint a BAS modban)fellehet venni és a gránátból is elég a 2 respawnkor. Mert ha mindenkinek 4 gránátja van + táska már az induláskor, bizonyos mappokon agyatlan hentbe megy át az egész és szinte más fegyverre nincs is akkor szükség.
Illetve a döntéseteket várjuk a sniper és painscreen ügyben.
szerintem ettõl már simán lehet játszani...
Nieleen
me and a monkey: painscreen off, sniper on
Hofitom: painscreen off, sniper on
Dietrich:painscreen off, sniper on
dr.Kotász:painscreen on, sniper on
Yossarian:painscreen off, sniper off
A sniper kérdést kiegészíteném azzal, hogy aki igennel szavaz a csipára, az írja le, hogy hányat engedélyezne! Kb így: 1/csapat, 2/csapat, stb..., vagy egyáltalán nem korlátozná.
Mint Dietrich, aki kikötötte, hogy csak 1 db legyen
Nieleen
Jöhet maprotáció is, netán ami kész van.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
sniper - igen
de sníper csak 1-1 db legyen!
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Sniper: tõlem lehet, néhány pályán hasznos (RhineValley,Ponry), egyébként meg mindegy, ha nem lesz sem dõlök a kardomba.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Most melóban vagyok, 14.00-kor végzek.
-ha majd szóltok, akkor Ts-en, vagy MSN-n találkozunk.😊
-msn címem megy privátban.
Painscreen nekem meg tökmind1, tõllem lehet. ^^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A szervergazdák szavazatait várjuk ez ügyben holnap estig, de mások is véleményezhetik.
Legyen-e piros képernyõ ha eltalálnak, ill legyen-e sniper a szerveren?
Nieleen