Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
köszönöm szépen, rendesek vagytok <#worship>

Dietrich
ok..
mit ebédeltél? 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
spemmeljünk még egy kicsit, már a 2. a COD topic 😊

Nieleen

Dietrich
najó ezt átgondolom még1x <#eljen><#eplus2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
én meg egy ezrest küldtem

Nieleen

Yossarian
inkább postán küldjed utánvéttel, eredetiben. hülyén nézne ki, ha bekapnám a 19"-os monitort 😛

Nieleen

dr Kotász
Hát ha valakit, Zakit szívesen látjuk :-)
Dietrich
mekkorában kéred ? 😊))

Dietrich
ez jó..én meg többet küldtem mint amennyit elöször kellett..szervez be még pár embert és a február ingyért lesz nekem 😄D

najó ez gyenge vicc volt elismerem <#szomoru1><#buck><#vigyor>

Yossarian
szerverbe, vagy a bekapásba? mert azt akár egyedül is csinálhatod ;-)

amúgy persze, hogy beszállhatsz!

Privátban kérjétek el Magnetictõl a számlaszámot és megmondja, hogy mennyit kell fizetnetek. Kb egy 500-as körül lesz.

Nieleen

zaki
beszállhatok én is? <#smile>

Yossarian
küldd el e-mail csatolmányként! 😊

Nieleen

Dietrich
jól van akko kapd be! <#mf2><#nyes>

Yossarian
elírtam, mert van elõtte meg utána egy "-" jel, szal nem az itteni nickem :-P

Nieleen

Dietrich
Mondom aki nem az itteni nickjét használja..

Yossarian
én yossarian néven játszok. Gondoltad volna?

me and a monkey Richelieu
Magnetic silent Destroyer a többit asszem tudod.

Nieleen

Yossarian
Dietrich: 1/csapat
KM: 1/csapat
Yossarian: 1/csapat
dr.Kotász: 2/csapat
Magnetic: 2/csapat
DJ Skyline: 2/csapat

Nieleen

Malakai
Jah, bocs.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
akkor pontosítok 😊
akik befizették a lét és adminok lesznek azokra volnék kiváncsi..hogy ha játszom a szerveren akkor tudjam ki van ott rajtam kivül.

KM
Pontosan ezeket szerettem volna megtudni. Kihagyásom alatt röpke 1000 post érkezett.<#vigyor2>

Örömmel támogatom a szervert! Ez igazán nem nagy összeg ezért az élvezetért!<#eplus2>

dr Kotász
Gyógyításért hol lehet beállítani? Sehol nem találom...
Yossarian
nem tom milyen infóval nem rendelkezel? minden elérhetõ itt a fórumon. Összefogtunk és csinálunk egy 20 slotos szervert. Asszem 633Ft jelenleg a beugró, ha te belépsz, akkor kevesebb lesz valamivel. akik fizetnek azok adminok is egyben. Semmi klánozás, semmi war, semmi kötelezettség. Kb ennyi.

Nieleen

Yossarian
figyusz, tegnap már bûvöltük a cfg-t, hogy egyáltalán átlássuk, mi is van. Szal ha elküldenénk a módosított cfg-nket, akkor abba megcsinálnád nekünk a kérdéses pontokat?

mi nem pöcsöltünk a 3 részre bontással, egyben van a cucc.

Nieleen

KM
Még nem kaptam semmi infót a projectrõl, így nem tudom a kritériumokat...

trident
-bashért nem találtam olyan cvart, ami pontozná😞
-jár +1 pont(beállítva)
-vagy alapként megy mint az UO-ban, vagy felül mlehet bírálni, de külön nincs. Most kérésetekre 3pont (tegnap).
-nem mapot kell konfigolni, mert nem attól függ, hanem ahogy írtam, csinálni kell egy külön konfigot, amiben a többi fegyver tiltva van, azt elmenteni és bármikor az exec konfignév.cfg paranccsal futtatni.

Tehát ha jó nektek így néznének ki a konfigok:

alap.cfg >>awe.cfg >>map.cfg.

Ehhez jön az ro.cfg (most ez csak példanév: rifleonly)
amit futtatva:
alap.cfg>>ro.cfg >>map.cfg

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DJ Skyline
no problem!😊

Yossarian
bocs, elkerülte a figyelmem.

Nieleen

Yossarian
Dietrich: 1/csapat
dr.Kotász: 2/csapat
Yossarian: 1/csapat
Magnetic: 2/csapat
DJ Skyline: 2/csapat

Nieleen

Malakai
Nekem teljesen változó, de még lusta voltam átírni a Punillát másra. 😊
Amúgy maLakai néven elég ritkán fogsz látni publicon. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline

Dietrich
oké 😊

dr Kotász
Trident!

Yossarian már valahol írta, csak nincs idõm mindig visszakeresni. A következõ dolgokat nem tudtuk/tudjuk megoldani:

* bash-ért járjon pont
* gyógyításért járjon pont
* rádiófoglalásért/szedésért ne ugyanannyi pont járjon
* rifleonly mapok konfigolása

Ezek közül bármelyikben tudnál segíteni?
Dietrich
Ja és aki nem az itteni nickjén játszik, szervereken mit használ? 😊 Magneticnek tudom..

Yossarian
én is, de ha nincs benne, akkor sajnos a szavazata nem érvényes a közös megállapodásunk szerint. Esetleg döntetlennél figyelembe vehetjük. 😊

Nieleen

Dietrich
én már annak is örülnék ha végre jönne játszani 😊

Dietrich
ezt én is tudtam korábban 😊 de te mondtad hogy nézzem meg az ASE-ban 😄

Na most már jó.

Yossarian
jaja, pont most kerestem ki én is. Az awe_uo mappában van a javítandó cfg

Nieleen

Malakai
Jah, awe_uo mappa. 😊

Ha eddig is ott módosítottad, akkor nemtom'. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Valószinüleg a szervernek külön mappája van a CoD-odon belül, amiben van egy külön uoconfig_mp.cfg, pl lehet, hogy az awe_uo mappa. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
nem késõ, köszi! Ezexerint Te is beszálltál a projektbe?

Nieleen

Dietrich
az a bibi ott jól van benne..

KM
Ha még nem késõ:
- pirosodás: ne
- csipa: 1/csapat

Yossarian
figyi, az ase mappában van egy ilyen file:
default.plr

ezt nyisd meg notepaddel és az alján valahol ott lesz a neved. szedd ki ami nem kell és ments!

Nieleen

Dietrich
nem csak ott.
multi optionsban is és mindkettõben a szines Dietrich van míg ha belépek a szerverre a korábbi Dietrich

most néztem más szervereket pl. cod2 és ott már jól jelent meg.
Mindegy átirom a config fájlban mint régebben 😊

Yossarian
az ase-ban írtad át?

Nieleen

Yossarian
dede, nekem még mindig elõjön, hogy "Yossarian-be vok rugva" 😊))

Nieleen

Dietrich
amúgy nem veszi ki nekem az elõtagot a nickem elöl hiába írtam át. Tudom a mpconfigba kell belenyúlnom..de kérdem miért? más szervereknél nincs ez így.

Dietrich
igen

Yossarian
igen

Nieleen

Yossarian
mivel én az offról már engedtem egyet, õk is engedhetnek a kettõbõl és meg is egyeztünk 😄

Nieleen