Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Mit sorry? Nekem azóta, amikor errõl volt szó és írtam, hogy ma még nem csinálta, na azóta se csinálta. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Trident! Nem tudnál jönni MSN-re? Most konfigurálunk Magnetic-kel, jó lenne, ha kérdezhetnénk...
dr Kotász
Amíg nem tökéletes a szerver, inkább ne hirdessük...
Serpa
bannerból hova tünt a monitor, stb ...?

PESFAN
sry Malakai :-)))

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

dr Kotász
Voltam fenn... Rhinevalley DOM után megint megakadt a pályaváltás. Célkereszt van, de nincs minden fegyver. Beszélnünk kéne TS-en Magnetic-kel, Yossariannal és Tridenttel, mert túl nehézkes lesz mindent beállítani, ha csak fórumozni tudunk.
Dietrich
asszem az SG feliratot én is kiveszem a nevembõl..unom már a war-ra szóló meghívásokat

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ok.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
most telepítek egy messengert és utána megkapom...

Nieleen

Yossarian
Pfff 😊 olvasd már el a nevét 😄DD

Nieleen

Dietrich
hát ez jó kérdés..mert ha nem tudja más nem lehet semmit csinálni amig nem jelentkezik 😞

PESFAN
Makkai!!!

Ma felmentem COD2-re és ott teljesen fasza a pingem.
Szolgáltatóm még nem válaszolt a levelemre, gondolom holnap olvassák el.
Síma COD-on még ma is szarakodott párszor.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Yossarian
az ftp és webadmin eléréseket direkt titkolod?

Nieleen

Magnetic
Nyomtam egy restartot a szerveren
10 pályát tettem fel elsõre, hogy nézzük megy -e
Becsempésztem egy bas pályát is😊 nem baj? 😊

Magnetic
ok!

dr Kotász
A hó/esõ-vel kapcsolatban: az awe.cfg file-ban állítható ennek valószínûsége. A default 50%. Mit szólnátok hozzá, ha ezt levennénk mondjuk 10-re, így igazi kuriózum lenne a rossz idõ?
dr Kotász
Tévedsz. Nem az mp_depot, hanem az mp_uo_depot pályát add meg. Figyelj légyszi a többi esetben is, hogy a sima, vagy a mappack-es verzió szerepel.
dr Kotász
Kösz. Ha egy változó elõtt bennhagyod a „//”-t, akkor ugye a fölötte levõ sor default értéke lesz érvényben?
Magnetic
Dr. Kotász. Nem jó a lista. A depot nem támogatja a domination modot. Kicsit módositok rajta.

Serpa
nekem, tovább küldöm neked ...

Magnetic
A mai napon átestem egy gyorstalpaló szerver konfigon is. Feltöltöttem az újjat. Próbáljuk ki és finomitunk rajta.
Trident kérlek gyere Te is a szerverre, mert 5 perc alatt azért nem lehet megtanulni😊
Dr. Kotász maprotációját 10 perc és feltölthetõ formába öntöm.

M.

Malakai
Hó/esõ bizonyos mapeken sztem nem rossz, painscreen sztem nem kell.
De én csak így kívülállóként pofázok bele. 😊 Segíteni esetleg tudnék, de itt van Trident, õ jobban vágja. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Na de hova küldted?
trident
Amit küldtem, abban painscreen ki, szerverüzenet: Üdv az SG team szerveren / megtalálsz minket a www.sg.hu cod topikban.
Hó/Esõ be . Bocsi, de nekem tetszik😄DD (gey mozdulat kikapcsolni)
A tk-sok meg a Tk-s köcsög! üzenetet kapják....😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
Még annyit, hogy a #38091-ben szereplõ maprotation jó lesz? Mert elég bosszantú lenne, ha megcsinálom, aztán szóltok, hogy teljesen mást akartok...
dr Kotász
Jelenlegi állás:

Legyen:
* rádiószerzés 2 pont, rombolás 3 pont
* találatjelzés (a célkereszt mozdul)
* shellshock
* tripwire
* gyógyítás
* hullák átkutatása
* repülõk
* élõk/holtak számának kijelzése
* bash-ért 1 pont
* gyógyításért 1 pont
* 3 sec spawn protection
* TK-büntetés
* megnövelt gránát-sebzés (AWE-default)

NE legyen:
* ejtõernyõ
* camper spanking
* laserdot célkereszt
* villanógránát
* távírányítással robbantható satchel
* golyónyom a kamerán
* dobozos pályaválasztás
* kézbõl kilõhetõ fegyver
* szerelhetõ MG42

Még nem döntöttük el:
* painscreen
* hó/esõ
* szerverüzenetek (ez mi? menetközbeni info pl. a gyógyításról?)
* üdvözlõ üzenet

Malakai
Nah, mikor tudok felmenni a "kész" szerverre? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Hát akkor olvasd vissza az elmúlt 200 hozzászólást és rögtön képben leszel :-)
Magnetic
Látom lesz mit tenni....

Magnetic
Sziasztok,

Megjöttem 😊 Bocsánat, de hosszú napom volt.

M.

trident
Nah, megvacsiztunk.😊

SZóval amit megbeszéltünk és láttam megvan.
Az ejtõernyõzés és a kar/láblövés/painscreen, a gránátcsapda, távolról robbantható tatyó jelenleg KI van kapcsolva.😊
A gyógyításhoz majd blindelnetek kell majd.

Ha van ftp hozzáférés, a módosítás nem sok idõbe telik.

Az egyéb beállításokat meg az UO-hoz tartozó konfigban kell megcsinálni (pl. dom körök száma, tüzérség)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
hát ezt nem tom

Nieleen

Serpa
ezért kérdeztem, hogy nem lehet állítani.
semmit látástól - teljes látásig, (ejj de szép megfogalmazás).

Yossarian
Magnetic jöhetne már...

Nieleen

Yossarian
nem? hát mér jó az neked, ha sebesüléskor semmit sem látsz?

Nieleen

Serpa
méé?
igaz, nincs beleszólásom, de sztem nem xar az az effekt.

Yossarian
nemtom. a szart hogy lehet fokozni? 😄D

Mindegy, én ellene szavazok, de ha szeretnétek, akkor lesz rajta és kész. Kibirom.

Nieleen

Serpa
annak nincs fokozata?

Yossarian
az a painscreen, vagy mi a szentszar. tudod, amikor meglõnek és bevörösödik a képernyõ és nem látod, hogy ki honnan tüzel rád.

Nieleen

Yossarian
COD a 3. topic 😊

Nieleen

Serpa
mijaz?

Dietrich
megtörtént

Yossarian
me&monkey

Nieleen

Yossarian
minek kellenek ilyen FPS csökkentõ cumók? 😄

Nieleen

Dietrich
a TS-t?
Kinek? 😊

Dietrich
az esõ bizonyos pályákon kurva jó hangulatot ad! Mint a Ryan filmben van az a rész a mesterlövésszel...na van ilyen map is igaz custom de szerintem állat ahogy hallani az esõt.
Hó az nem kell..utálom a hideget. 😊

Yossarian
akkor a vitás pontok szavazással dõlnek majd el.

Nieleen

KM
Hó/Esõ? - mindenképpen! Olyan jó hangulati elem!

Yossarian
Dietrich, küldd már tovább a belépéses üzimet lécci!

Nieleen

Yossarian
utálatos dolog az a piros képernyõ. esély sincs visszalõni. ez tényleg tetszik nektek?

Nieleen