Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ma felmentem COD2-re és ott teljesen fasza a pingem.
Szolgáltatóm még nem válaszolt a levelemre, gondolom holnap olvassák el.
Síma COD-on még ma is szarakodott párszor.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
10 pályát tettem fel elsõre, hogy nézzük megy -e
Becsempésztem egy bas pályát is😊 nem baj? 😊
Trident kérlek gyere Te is a szerverre, mert 5 perc alatt azért nem lehet megtanulni😊
Dr. Kotász maprotációját 10 perc és feltölthetõ formába öntöm.
M.
De én csak így kívülállóként pofázok bele. 😊 Segíteni esetleg tudnék, de itt van Trident, õ jobban vágja. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hó/Esõ be . Bocsi, de nekem tetszik😄DD (gey mozdulat kikapcsolni)
A tk-sok meg a Tk-s köcsög! üzenetet kapják....😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Legyen:
* rádiószerzés 2 pont, rombolás 3 pont
* találatjelzés (a célkereszt mozdul)
* shellshock
* tripwire
* gyógyítás
* hullák átkutatása
* repülõk
* élõk/holtak számának kijelzése
* bash-ért 1 pont
* gyógyításért 1 pont
* 3 sec spawn protection
* TK-büntetés
* megnövelt gránát-sebzés (AWE-default)
NE legyen:
* ejtõernyõ
* camper spanking
* laserdot célkereszt
* villanógránát
* távírányítással robbantható satchel
* golyónyom a kamerán
* dobozos pályaválasztás
* kézbõl kilõhetõ fegyver
* szerelhetõ MG42
Még nem döntöttük el:
* painscreen
* hó/esõ
* szerverüzenetek (ez mi? menetközbeni info pl. a gyógyításról?)
* üdvözlõ üzenet
SZóval amit megbeszéltünk és láttam megvan.
Az ejtõernyõzés és a kar/láblövés/painscreen, a gránátcsapda, távolról robbantható tatyó jelenleg KI van kapcsolva.😊
A gyógyításhoz majd blindelnetek kell majd.
Ha van ftp hozzáférés, a módosítás nem sok idõbe telik.
Az egyéb beállításokat meg az UO-hoz tartozó konfigban kell megcsinálni (pl. dom körök száma, tüzérség)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
semmit látástól - teljes látásig, (ejj de szép megfogalmazás).
Mindegy, én ellene szavazok, de ha szeretnétek, akkor lesz rajta és kész. Kibirom.
Nieleen
Nieleen
Kinek? 😊
Hó az nem kell..utálom a hideget. 😊