Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De persze én nem vagyok admin. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem lesz kevés? sztem lehete 550-650
* tripwire
na ezek mik? 😉 melyik az elvérzés? Na az nem kellene...1x eltalál én meg rohanok tovább lelövök még valakit aztán elterülök még az elõzõ találata miatt..ez full hülyeség így.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
* bazooka legyen-e a pályákon (javaslat: igen)
* HQ pontlimit (javaslat: 450)
* CTF idõ- és pontlimit, respawn time (javaslat: 20/3/20)
* DOM idõ- és pontlimit, respawn time ((javaslat: 20/3/20)
* jármûves pályákon csak dzsip vagy minden (javaslat: nem tom, ez nehéz)
* friendly fire on vagy shared (off vagy reflect értelmetlen, ha büntetjük a tk-t) (javaslat: shared)
* killcam (javaslat: igen)
>> nem kaptam meg az egész konfigot.
>> a kérések legnagyobb része teljesítve.😊
>>a ro kérdést is ts-en kellene megbeszélni, az a lényege, hogy nem a maprotációtól függ.
>>A maprotációban itt a hiba (a vége felé):
gametype ctf map mp_uo_hurtgen gametype hq gametype dom gametype ctf gametype hq gametype dom gametype ctf gametype hq map mp_brecourt
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ON:
* rádiószerzés/rombolás 3 pont
* találatjelzés (a célkereszt mozdul)
* shellshock
* tripwire
* artillery
* sniper
* gyógyítás
* hullák átkutatása
* repülõk sebeznek
* mortar nem sebez
* élõk/holtak számának kijelzése
* gyógyításért 1 pont
* 2 sec spawn protection
* 3 után TK-büntetés + reflect damage
* camper spanking 5 perc után
* hó/esõ 17% valószínûséggel
OFF:
* ejtõernyõ
* laserdot célkereszt
* villanógránát
* távírányítással robbantható satchel
* golyónyom a kamerán
* dobozos pályaválasztás
* kézbõl kilõhetõ fegyver
* szerelhetõ MG42
* painscreen
Még nem mûködik/nincs döntés:
* szerverüzenetek
* üdvözlõ üzenet
* bash-ért 1 pont
* rádiószerzés/pusztításért eltérõ pont
* hány sniper/team?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Menekülés Colditzból
nem nagy durranás...de a Elit szakaszból ismert fõszereplõ (neve nem jut eszembe) játszik ebben is.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Csak otthonról tudom feltölteni.
Akkor mi legyen a szerver üzenet? <#vigyor3>#vigyor3>
Gyilkolj tisztességesen? <#vigyor5>#vigyor5>
PB-t mikor kapcsoljuk be? <#hehe>#hehe>
bahh ez is hülyeség 😉
set awe_welcome0 "Welcome to
set awe_welcome1 "Jatsz kulturaltan es ne rontsad masok oromet !"
set awe_welcome2 "Jo jatekot!
Most ez van benne. Nekem igazan a "jatsz" szúrja a szemem, de lehetne magyarosabb és frappánsabb is. Vagy csak kukacos vagyok?
Nieleen
Nieleen
Jah még vmi. A szerver restartról még mindig nem beszéltünk. Sose lehet tudni mikor kell restartolni és ne kelljen már addig várni, míg el nem érünk téged.
Nieleen
Ez egyébként se jó, ne játsszunk már ugyanazon a pályán.
Az italy pálya szerintem túl nagy. (ha nincs teli)
A másik, az üdvözlõ szöveg nem mondható magyarosnak és helyesírásból is karó. Javítani kéne 😊
Nieleen
elkezdte a játék elõtt szedni nekem, de iszonyat lassan (12k-val), több mint fél órába tellne, míg leérne...
Nekem végül is világos, az awe.cfg Ami nem az az, hogy hol lehet átírni a következõket:
- fegyverválasztás (mi legyen, mi ne legyen)
- A különbözõ modok beállítása. Pl: Dom 3 menet /pálya. Idõ, ponthatár nincs. CTF 5 pont max. 3 menet /pálya.
Röviden ennyi 😊
Elõre is köszi.
M.
Részleteket ott adom meg.
M.
Na küldöm nekik az infókat.
Úgy néz ki, hogy fórumozni fogok tudni.
M.
olyanokkal játszhatsz a szabadidõdben multin, akik valamikor tõled tanultak és most a tanítvány oktatja a mesterét <#hehe>#hehe>
semmi clánosdi, semmi warozás..csak mikor kedved és szabadidõd engedi a hentelést HQ, CTF, DOM modban játszol amig kedved tartja.
akik fizetnek admin jogot kapanak a csíterek és szándékosan TK-zók kirugására fõleg.
Légyszives akkor a fixált kéréseket másold egybe.😄
-Doki: a gyógyításnál van a pont adása (melóhelyen nincs itt elõttem)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."