Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
amúgy aznap megjelent a számládon már ez is csoda tõlük :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Dietrich: 1/csapat
KM: 1/csapat
Yossarian: 1/csapat
Hofitom:1/csapat
me and a monkey:1/csapat
dr.Kotász: 2/csapat
Magnetic: 2/csapat
DJ Skyline: 2/csapat
Zaki szavazatát nem találom, de az sem tudná már megfordítani az állást. Gyõzött az 1 sniperes variáció. Tetszik ez a demokratikus mûködés, még akkor is, ha én egy csipát sem akartam 😊
Nieleen
Mivel Zaki és KM is jelezte, hogy beszáll a következõ hónap a következõképpen alakul:
Tagok:
- KM (555.5Ft)
- Zaki (555.5Ft)
- Yossarian (388.5Ft)
- Dietrich (538.5Ft)
- Me and a monkey (388.5Ft)
- Dr. Kotász (555.5Ft)
- Hofitom (555.5Ft)
- Mentol (555.5Ft)
- Magnetic (555.5Ft)
Ez akárhogy számolom 9 ember. Igy a következõ hónapban 4-ig mindenkinek csak 5000/9=555.5,-Ft. Aki többet fizetett annak természetesen annyival kevesebb.
Na ezt is kimatekoztam
<#vigyor3>#vigyor3>
M.
Idõvel kiszámolom, de az nem most lesz <#vigyor3>#vigyor3>
Eddig csak Zaki jelezte nekem priviben, hogy beszállna. Ha KM is tényleg beszáll, akkor az tényleg tuti lenne.
M.
Szvsz fusson alap+awe-ban a szerver, aztán van még egy rakat dolog: http redirect, custom mapok, rcon, plusz konfigok.
Jut eszembe akkor amit említettem, csak nézzetek be a bloodfx mappába és ott le van írva hova kell kipakolni a választott pk3-at.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
pLz.. 😛
Ha vagyok, akkor én is felmegyek, délután azthiszem megoldódott a lagproblémám, jee! 😄
Majd a költözés után (O. > BP) lehet én is beszálnék a szerverbe, de majd ezt úgyis mondom újra. ^^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Összeadva az összeg: 4516.- (plusz a Te pénzed)
Elsõ hónap akkor rendben.
Elvileg Zaki is csatlakozott és KM is, így a köv. hónapban már kevesebb lesz a szponzoráció/fõ.
A felsorolt 6 emberhez (Mentolt is beleadom, majd reagál) hozzáadva még 2 embert:
5000/8= 625.- Ft.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Elöször is egy gyors lista azokról akik utaltak:
Me and a monkey 1.000Ft
Yossarian 1.000Ft
Dr. Kotász 833Ft
Dietrich 850Ft
Hofitom (csak következtettem) 833Ft
Mentol pénze nem érkezett meg, igaz nem is látom manapság a fórumon 😞
Fent van már az új awe.cfg?
M.
Restanciám: 1 sniper/csapat.
Részemrõl rendben Magnetic listája (38452 #), a botlódrotos gránáton egy kicsit gondolkodtam, de végül is csak színt hoz a játékba. Kétélû fegyver, mert már öltem meg vele pl. Yossariant, igaz hogy egy csapatban voltunk. <#idiota>#idiota>
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
KM: 1/csapat
Yossarian: 1/csapat
Hofitom:1/csapat
dr.Kotász: 2/csapat
Magnetic: 2/csapat
DJ Skyline: 2/csapat
ha kihagytam vkit, akkor kukorékoljon! 😊
Nieleen
Elvérzés legyen. Ha valakit seggbelõnek, az csak vérzik 😄
Fent van már az új maprot?
szerver restarthoz szükséges tudnivalók jöhetnének már privibe!
Nieleen
Így van köszönet érte, hogy foglalkoznak a dologgal!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Dietrich:
Én a nagy mohikán fõnökre hajazok nikkileg. ( Bár csak szerény utánzata vagyok)
Szavazás:
Jármû minden legyen
Anti tank csak pályán legyen felszedhetõ
Tripwire az mókás dolog BAS-ról HQ-ban sztem nem annyira de .... mindegy.
Elvérzés sztem off
Shellshock az jó mikor szédülök😊 On.
Sniper: 1 db/ csapat az elég sztem.
És külön köszönet azoknak ( Yoss, Magnetic, Trident, Kotász) akik itt idõt nem kímélve finomítják a szervert. Sorry akit kihagytam.
-A ts megbeszélés lenne a legjobb. Mindenki mást és mást szeretne. Szerintem maga a konfigolás nem olyan nehéz, csak egyszer kell belekezdeni, szerintem az a legjobb, hogy segítek amiben tudok, és ha már tiszta a kép, akkor egy ember folytatja.
-ha félre is menne a dolog...nos a biztonsági mentés a világ harmadik legjobb dolga.😉
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- HQ pályán 550 ponthatár.
- Anti tank ne legyen választható, de a pályákon felvehetõ legyen.
- Jármûvekbõl minden legyen.
- Az elvérzés jelenleg sebzés +10 pont
- Felvillanó célkereszt off, de ezt megbeszéltük, mert zavaró ugyan is a teljes embert eltakarja és ha elmoztul akkor már nem tudsz utánna korrigálni mert nem látod. Ha közel van hasonló a szitu. Aki nem tudja, hogy eltalálta -e a másikat, az vegyen szemüveget <#mf2>#mf2>
- CTF idõ- és pontlimit, respawn time: 25/4/10
- DOM idõ- és pontlimit, respawn time: 25/4/10 mert ugye elsõdlegesen DOM és CTF a szerver, és mert ezekbõl nincs valami sok.
- Killcam on
- FF: shared
- Tripwire/Shellshock legyen mindenképpen.
- Lezuhanó repcsi sebez
folyt köv.
M.
(még a végén a vöröskereszt is fog játszani, csak õk nem a rádióra mennek😄D )
Nem gépelem már le, a lényege az volt, hogy lehet rosszul emlékeztem arra, hogy milyen játékmod volt, de pár embernek a rhinevalley minden modban nagy. Én is szeretem azt a pályát, de ha kevesen vannak a szerveren, akkor mindenki elmegy 😊
Most pedig megyek dolgozóba! Játsszatok jót ma este!
Nieleen
* HQ pontlimit: 450
* CTF idõ- és pontlimit, respawn time: 20/3/15
* DOM idõ- és pontlimit, respawn time: 20/3/15
* jármûves pályákon csak dzsip vagy minden: minden
* friendly fire on vagy shared: shared
* killcam: mindenképpen
ezeket mind utálom amúgy, bár BAS módban pakolgatom rendesen az aknákat 😉
tripwire a gránátcsapda, amit két gránátból készítesz,
az awe konfigban satchel-re keress, ott találod a letehetõ és távolról robbanthatót,
shellshock amikor ha meglõnek belassulsz/zúg a füled
a painscreen amikor bevörösödik és "dobog" a kép.
TS: igen, ha lehet minél elõbb.😊
console: x jakab jóska légyszives ne csak tripwire-val gyilkolj! Elsõ és utolsó figyelmeztetés volt,ha ezekután is használni fogod,akkor bannolunk!
camper spanking 5 perc után...én az 1 percet javasolnám.
Én nem vagyok jártas ezekkel az elnevezésekkel..ha azt írod akna képben vagyok 😊
2. 500-550
3. 20-3-15
4. 25-3-15
5. minden
6. friendly fire ne legyen,vagy olyan,hogy én sérülök,ha belelövök (nem tom melyik)
7. igen
Amúgy nyugodtan szóljatok rám, hogy kussoljak / fizessek bele (bár annyira meg nem ismertek), vagy vmi, hogyha túl sokat dumálok! 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )