Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap este egy kis italozással ütöttem el az idõt, úgyhogy nem mardt idõm a játékra<#zavart2> De ma este lehet hent.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dietrich
én csak arra leszek kiváncsi, hogy ekkora összeg átutalásánál mennyit számít fel az OTP..mert ha irreálisan sokat ez volt az uccsó tõlem...marad a csekk és posta 😉
amúgy aznap megjelent a számládon már ez is csoda tõlük :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ha készen vannak a beállítások mehet nyugodtan.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én felnéztem rá többször is este de senki nem volt..aztán mentem kitombolni magam cod2 szerverre <#zavart1> és mikor ezt beírtad már a gép sem ment nálam. Dakar összefoglalót néztem..

És jól következtettél

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
szóljatok, ha visszatehetem a bannerbe a szerver IP-t!

Nieleen

Yossarian
Most értem haza melóból...

Dietrich: 1/csapat
KM: 1/csapat
Yossarian: 1/csapat
Hofitom:1/csapat
me and a monkey:1/csapat
dr.Kotász: 2/csapat
Magnetic: 2/csapat
DJ Skyline: 2/csapat

Zaki szavazatát nem találom, de az sem tudná már megfordítani az állást. Gyõzött az 1 sniperes variáció. Tetszik ez a demokratikus mûködés, még akkor is, ha én egy csipát sem akartam 😊

Nieleen

Magnetic
Sziasztok,

Mivel Zaki és KM is jelezte, hogy beszáll a következõ hónap a következõképpen alakul:
Tagok:
- KM (555.5Ft)
- Zaki (555.5Ft)
- Yossarian (388.5Ft)
- Dietrich (538.5Ft)
- Me and a monkey (388.5Ft)
- Dr. Kotász (555.5Ft)
- Hofitom (555.5Ft)
- Mentol (555.5Ft)
- Magnetic (555.5Ft)

Ez akárhogy számolom 9 ember. Igy a következõ hónapban 4-ig mindenkinek csak 5000/9=555.5,-Ft. Aki többet fizetett annak természetesen annyival kevesebb.
Na ezt is kimatekoztam

<#vigyor3>

M.

KM
Egy számlaszámot kérnék! Jövõ héten utalok.

Magnetic
Akik többet fizettek azok természetesen a következõ hónapban majd annyival kevesebbet fognak fizetni (persze minden támogatást szivesen veszek <#idiota> ).
Idõvel kiszámolom, de az nem most lesz <#vigyor3>

Eddig csak Zaki jelezte nekem priviben, hogy beszállna. Ha KM is tényleg beszáll, akkor az tényleg tuti lenne.

M.

trident
Jó lesz a szerverkonfig is. Amit tudtam segítettem, van egy rakat cvar, amit vagy nem kell, vagy soha sem használtam. remélem bocsánatos bûn, de olyan nem maradt ki, ami valóban fontos lenne és kell.😊

Szvsz fusson alap+awe-ban a szerver, aztán van még egy rakat dolog: http redirect, custom mapok, rcon, plusz konfigok.

Jut eszembe akkor amit említettem, csak nézzetek be a bloodfx mappába és ott le van írva hova kell kipakolni a választott pk3-at.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Malakai
Azért írjátok ide, amikor felmásztok a szerverre, legalábbis most még, amíg nincs kint vmi, hogy épp mennyien vannak fent!
pLz.. 😛
Ha vagyok, akkor én is felmegyek, délután azthiszem megoldódott a lagproblémám, jee! 😄

Majd a költözés után (O. > BP) lehet én is beszálnék a szerverbe, de majd ezt úgyis mondom újra. ^^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

me and a monkey
Mentol utolsó életjele: 38316 # (ma).
Összeadva az összeg: 4516.- (plusz a Te pénzed)
Elsõ hónap akkor rendben.
Elvileg Zaki is csatlakozott és KM is, így a köv. hónapban már kevesebb lesz a szponzoráció/fõ.
A felsorolt 6 emberhez (Mentolt is beleadom, majd reagál) hozzáadva még 2 embert:
5000/8= 625.- Ft.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

DJ Skyline
ma nem volt valami nagy forgalom a szerveren...nem baj,tán' holnap!😊

Magnetic
Sziasztok,

Elöször is egy gyors lista azokról akik utaltak:

Me and a monkey 1.000Ft
Yossarian 1.000Ft
Dr. Kotász 833Ft
Dietrich 850Ft
Hofitom (csak következtettem) 833Ft
Mentol pénze nem érkezett meg, igaz nem is látom manapság a fórumon 😞

Fent van már az új awe.cfg?

M.

dr Kotász
De azért elõtte megnézhetnétek, hogy szerintetek jó-e. Kinek küldhetem?
dr Kotász
Na srácok, Trident segítségével átbeszéltük a szerver jelenlegi konfig állapotát. Mi tagadás, vannak hiányosságok... Mivel jelenleg se Yossarian, se Magnetic nem tud ezzel foglalkozni, megpróbálom legjobb tudásom szerint kijavítani a konfigokat és felftp-zem õket a szerverre. Aztán majd reklamáltok :-)
me and a monkey
Na én is hazaértem, rohadt hétfõi munkanapok.

Restanciám: 1 sniper/csapat.
Részemrõl rendben Magnetic listája (38452 #), a botlódrotos gránáton egy kicsit gondolkodtam, de végül is csak színt hoz a játékba. Kétélû fegyver, mert már öltem meg vele pl. Yossariant, igaz hogy egy csapatban voltunk. <#idiota>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

dr Kotász
Yoss! Most ts-en vagyok Tridenttel, átbeszéljük a konfigot. Szerver ftp hozzáférés mûködött. Nem tudnál jönni te is?
dr Kotász
Elvérzést feltétlenül támogatom...
Yossarian
Dietrich: 1/csapat
KM: 1/csapat
Yossarian: 1/csapat
Hofitom:1/csapat
dr.Kotász: 2/csapat
Magnetic: 2/csapat
DJ Skyline: 2/csapat

ha kihagytam vkit, akkor kukorékoljon! 😊

Nieleen

Yossarian
az én ízlésemnek megfelel
Elvérzés legyen. Ha valakit seggbelõnek, az csak vérzik 😄

Fent van már az új maprot?

szerver restarthoz szükséges tudnivalók jöhetnének már privibe!

Nieleen

Magnetic
Na akkor most veszek egy mikrofont.....

dr Kotász
Abban a szobában, ahol a múltkor beszéltünk?
Dietrich
Tudtam, hogy van más is akinem az itteni nickjét használja 😊

Így van köszönet érte, hogy foglalkoznak a dologgal!

dr Kotász
áááá, na végre ez is kiderült :-)
trident
Ts-en leszek, keresek valami céllövöldét, dög vagyok, majd az ébren tart. ha jön valaki, akkor kilépek^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Azt a büdös... Reggel óta 160 hsz<#idiota>

Dietrich:
Én a nagy mohikán fõnökre hajazok nikkileg. ( Bár csak szerény utánzata vagyok)

Szavazás:
Jármû minden legyen
Anti tank csak pályán legyen felszedhetõ
Tripwire az mókás dolog BAS-ról HQ-ban sztem nem annyira de .... mindegy.
Elvérzés sztem off
Shellshock az jó mikor szédülök😊 On.
Sniper: 1 db/ csapat az elég sztem.

És külön köszönet azoknak ( Yoss, Magnetic, Trident, Kotász) akik itt idõt nem kímélve finomítják a szervert. Sorry akit kihagytam.

Dietrich
mert nem vagyunk fenn..de amint ott vagyunk 3-am pillanatok alatt lettünk 10-12-en..csak mivel nincs még mindig normálisan belöve vannak akik elmennek 10 perc után.

trident
-A játékos éledési idõt nem lelem.

-A ts megbeszélés lenne a legjobb. Mindenki mást és mást szeretne. Szerintem maga a konfigolás nem olyan nehéz, csak egyszer kell belekezdeni, szerintem az a legjobb, hogy segítek amiben tudok, és ha már tiszta a kép, akkor egy ember folytatja.

-ha félre is menne a dolog...nos a biztonsági mentés a világ harmadik legjobb dolga.😉

Punker
mindig üres 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Magnetic
No én is hozzászólok.
- HQ pályán 550 ponthatár.
- Anti tank ne legyen választható, de a pályákon felvehetõ legyen.
- Jármûvekbõl minden legyen.
- Az elvérzés jelenleg sebzés +10 pont
- Felvillanó célkereszt off, de ezt megbeszéltük, mert zavaró ugyan is a teljes embert eltakarja és ha elmoztul akkor már nem tudsz utánna korrigálni mert nem látod. Ha közel van hasonló a szitu. Aki nem tudja, hogy eltalálta -e a másikat, az vegyen szemüveget <#mf2>
- CTF idõ- és pontlimit, respawn time: 25/4/10
- DOM idõ- és pontlimit, respawn time: 25/4/10 mert ugye elsõdlegesen DOM és CTF a szerver, és mert ezekbõl nincs valami sok.
- Killcam on
- FF: shared
- Tripwire/Shellshock legyen mindenképpen.
- Lezuhanó repcsi sebez

folyt köv.

M.

trident
Véreffekt, vérnyom, +vér: a boodfx mappába kell csak benézni és a szimpatikusabb pk3-at felmásolni.
(még a végén a vöröskereszt is fog játszani, csak õk nem a rádióra mennek😄D )

Dietrich
most voltam rajta..más ugyan nem volt rajtam kivül de legalább most már a blindelést is megcsináltam 😊)

dr Kotász
Szavazzatok, szavazzatok, olyan szervert akarunk, ami a lehetõ legtöbb embernek teccik...
Yossarian
vááá, kiütötted az üzim.
Nem gépelem már le, a lényege az volt, hogy lehet rosszul emlékeztem arra, hogy milyen játékmod volt, de pár embernek a rhinevalley minden modban nagy. Én is szeretem azt a pályát, de ha kevesen vannak a szerveren, akkor mindenki elmegy 😊

Most pedig megyek dolgozóba! Játsszatok jót ma este!

Nieleen

KM
Véleményem szerint ne legyen elvérzés, látható vérnyom viszont igen.

KM
* bazooka: igen
* HQ pontlimit: 450
* CTF idõ- és pontlimit, respawn time: 20/3/15
* DOM idõ- és pontlimit, respawn time: 20/3/15
* jármûves pályákon csak dzsip vagy minden: minden
* friendly fire on vagy shared: shared
* killcam: mindenképpen

Dietrich
ismerem mindet csak az angol nevüket nem eddig 😊

ezeket mind utálom amúgy, bár BAS módban pakolgatom rendesen az aknákat 😉

KM
Szóval KM elvtárs már szart sem ér?<#nyes>

trident
bleeding a vérzés,
tripwire a gránátcsapda, amit két gránátból készítesz,
az awe konfigban satchel-re keress, ott találod a letehetõ és távolról robbanthatót,
shellshock amikor ha meglõnek belassulsz/zúg a füled
a painscreen amikor bevörösödik és "dobog" a kép.

TS: igen, ha lehet minél elõbb.😊

DJ Skyline
szerintem tripwire ne legyen...vagy legyen,de aki csak azzal gyilkol,azaz minden ajtóba 2-t letesz,akkor azt kikéne dobni a szerverrõl,vagy egy console figyelmeztetés a nevével,pl:

console: x jakab jóska légyszives ne csak tripwire-val gyilkolj! Elsõ és utolsó figyelmeztetés volt,ha ezekután is használni fogod,akkor bannolunk!

Dietrich
a 450 pont az tökéletes.
camper spanking 5 perc után...én az 1 percet javasolnám.

Dietrich
Thx.
Én nem vagyok jártas ezekkel az elnevezésekkel..ha azt írod akna képben vagyok 😊

Pont ezért, nem szeretem a gyors meccseket.

DJ Skyline
1. igen
2. 500-550
3. 20-3-15
4. 25-3-15
5. minden
6. friendly fire ne legyen,vagy olyan,hogy én sérülök,ha belelövök (nem tom melyik)
7. igen

Malakai
Szerintem is inkább maprotáció menyjen rendesen, hisz több játékmód is megy rajta...

Amúgy nyugodtan szóljatok rám, hogy kussoljak / fizessek bele (bár annyira meg nem ismertek), vagy vmi, hogyha túl sokat dumálok! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Az 550-650-es szervereken gyakran lejár a 30 perces idõlimit, mielõtt valamelyik csapat nyerne. Inkább jöjjenek hamarabb a pályák, nem? De hát csak felvetés, majd megszavazzuk, mit akar a többség.
dr Kotász
Shellshock - légnyomás
Tripwire - botlógránát
dr Kotász
Nagyon kösz, javítva. Beszéljünk TS-en, de csak 6 után érek haza. Az jó?