508
True Combat 1.0 (Q3 TC Mod)
-
#380 nem rossz, az egyetlen probléma h játék közben az ilyen apróságokkal nem lehet tökölni, azt kell nézni h van e plexi a sisak előtt (ha nincs sisakja akkor van-e rajta símaszk)
És sztem a hülye is rájön magától, ugyanis az elején ki kell választani h nézzél ki, sőt, a beállításoknaál is megnézheted a skineket:) -
Godzzo #379 Nah kész van a böfögés, kérnék szépen Mindenkit legyen szíves megnézni, hogy elég informatív lette...
http://www.lightport.hu/tc/identify/
-
Godzzo #378 Nemsokára kész a szájba böfögős magyarázat!!
Itt:
Mindenki húzzon el megnézni please, és irjon, hogy ha nem tiszta valami...
Köszönöm!!!! -
#377 Vörösök: símaszk, rohamsisak, zöld ruha
Kékek: Teljes arc, a sisakon olyan arcvédő, kék ruha -
Godzzo #376 Jah, azt igertem, hogy leirom mi a ket csapat skinje es modelje kozti kulonbseg amelybol jol el lehet donteni, hogy kivel vagy es ki van ellened... -
Godzzo #375 Hat a fele ugymond nyubaj volt, aki fikazta a TC -t... Hiaba nem mindenkinek tetszik, ha ez igy megy tovabb lassan becsukhatom a server -eket :( -
#374 Ja! Akkor így jártam!
Pedig örültem, hogy végre vannak a szerveren! :) -
Godzzo #373 Mivel ugy volt hogy mecs lesz 21:00 -tol ezert le volt pwd -zve a Mission... -
#372 Holnapra beszéljünk meg egy időpontot. Ma egész nap utaztam meg rokonlátogattam, nem tudtam jönni, csak most értem haza. 21:00? -
#371 Vagy ha tudja valaki árulja el! :) -
#370 Godzzo mi a kód????? -
Godzzo #369 Hat ez az, de Nekem meg mindenki beszolt amikor levettem az "orok eletet" 3 -ra vagy 4 -re... -
#368 Miért nyomatják a CTF-et? folyton csak CTF,CTF,CTF. Egyszer voltam szerveren ahol mission volt. Mit ne mondjak nem sokáig maradt az.
Ja igen! a nem Missionos szerverre lehetne rakni Team Survivort, ott legalább van értelme az "életnek", nincs az hogy "Á ha lelőnek majd respawnolok". -
#367 nos igen, lehetőleg 20:00 előtt legyen, mert nekem akkor kell kiszállnom -
Godzzo #366 Jo akkor beszljuk meg mert egesz nap nemeten tolom... :( Es kozben neha mindig megnezem hogy vannak -e a magyaron... Tolem lehet a 20:00 -tol a hivatalos idopont ha masnak is jo, es 21:00 -tol meg meccselnek... -
#365 Meg kellene beszelni egy idopontot, amikor a magyarok tolnak a magyar szerveren. En napjaban tobbszor is megnezem ASEban mi a helyzet, de pl. tegnap is bementem mert 3an nyomtak rajta, aztan mit latok? 200as pingueket ... egy "Hi" utan le is leptem. -
Godzzo #363 A respawn protection -t feljebb kell venni, es mar nincs is spawn kill :)) Az meg hogy . a nick -je valakinek, g_realism 2 -nel nem sokat segit rajta ;) -
Godzzo #362 Hat igen :( -
#361 Negyen mar jatszhatnatok a magyar szerveren is, es akkor talan meg is telne, de hat ures szerverre nem nagyon mennek az emberek, ugye. -
#360 Júj, utána nagyon rossz volt CSzni :)) -
#359 Vááá! Kurva jó! :D Rájöttem, hogy jobb klikkre a nem tudom mit beállítva lehet célozni, sőt raktam scope-ot a pusira, és a mai több óra CS után király volt :D
Király a game, igaz egy pályán játszottam végig, de azt már lassan nagyon jól ismerem. Volt sima tdm is, meg CTF is uaz pályán. Csak a spawnkillerek lennének kicsit visszafogva.
Meg volt egy . nevű csávó, nem lehetett látni a nickjét. -
Godzzo #358 Ha van olyan klan akivel egy baratsagos mecset lehetne jatszani, kerem jelezze!!! [email protected] -
Godzzo #357 Ha senki nem meg be, akkor nem is lesz rajta senki :(( Epp 4 -en jatszunk egy nemet server -en magyarok:
Meier, DrAK, Kefe, es en... -
#356 Ez a játék ellensége önmagának. -
#355 A f*szom, azt. Mesélje már el vki nekem, mi a p*csát kell bebindelni kezelésnek. -
#354 Nincs senki... megyek vmi 11/18-as www.ga... nevűre. -
#353 Megyek. -
#352 Aha. -
Godzzo #351 Gyertek be a magyar server -re... -
#350 Én mennék b+ de nem állnak velem szóba. -
#349 há megyünk gammázni? 20 perc és vagyok.. -
#348 De hová bazz! -
Godzzo #347 En megyek, kulonben Nekem teccik, hogy nem lehet mindig loni egybol, igen is tessek taktikazni keszulni meg ilyenek... -
Godzzo #346 Na huzzunk jaccani!!!! -
#345 én meg CSOCSO... fur ami?:))))))) -
#344 Megyünk vmikor játszani? Most csztem szét az agyam, fáradt vagyok, de ha vki jönne akkor szóljatok hova mikor. -
#343 Ki milyen néven szokott lenni?
Én [HUN]BLaKEmAn néven vagyok -
#342 ez van...majd ha gyüsz gammázni majd megtudod miért van mindenkinek szar acc ja:)
száámomra aza vicces hogy kopasznak jobb az acc ja mint a 121 eseknek..és ez tényleg funny -
#341 Gihi! Játszunk ma vmikor? Hol? :) -
#340 Na jó 30-at nem de egy 15-20-at biztosan. :)