NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként K jo cipõk Nba store-on, nagyon szépek és nem is drágák. csak a kényelmességrõl és méretrõl nem tudok meggyözödni:S
de játszol is benne vagy csak a vitrinbe vetted?😊
nekem kényelmes kell, ami védi a bokám, kényelmes, és mellesleg ne nézzen ki szarul kb😊
nekem kényelmes kell, ami védi a bokám, kényelmes, és mellesleg ne nézzen ki szarul kb😊
bocsi az offért de máshova nem nagyon tudok menni, ez szerintetek milyen :
Nike Air 310. Lehetne magasabb a szára de kényelmesnek tünt, a talpa kicsit merevnek de minden cipõ ilyen kezdetben szerintem. Ti hol vennétek kosárcipõt?
Nike Air 310. Lehetne magasabb a szára de kényelmesnek tünt, a talpa kicsit merevnek de minden cipõ ilyen kezdetben szerintem. Ti hol vennétek kosárcipõt?
esetleg egy másik link hozzá?ezt eltávolítatta az NBA 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jaja, van nba-n top 10 tõle. jol nyomta mindigis.
és tud zsákolni-1.83mal csesszemeg😄 annyi már én is vagyok. van valami ugrotanfolyam netes cd vagy az gagyi? pedig egész jot ugrok és mégse megy csak ritkán a zsák. na de ez megint off, sorry akit zavar..😊
és tud zsákolni-1.83mal csesszemeg😄 annyi már én is vagyok. van valami ugrotanfolyam netes cd vagy az gagyi? pedig egész jot ugrok és mégse megy csak ritkán a zsák. na de ez megint off, sorry akit zavar..😊
Fisherman\'s Friend
Végállomás: Denver
Az Allen Iverson sztori véget ért. Legalábbis az ESPN két szakírója szerint mindenképpen. Marc Stein és Chris Sheridan azt állítja, hogy a denveri és a philadelphiai menedzsment megegyezésre jutott, így Allen Iverson az éppen eltiltott Anthony csapattársa lesz, cserébe pedig a mostanában igen jó formában pattogtató irányító, Andre Miller, Joe Smith és két 2007-es, elsõkörös draftpick vándorol a Sixershez. Iverson mellett még egy-két ún. "filler" (töltelék) játékos is Coloradóba költözhet. A cserét állítólag egy héten belül véglegesítik.
info: nba1.hu
nocsak nocsak...😊
Az Allen Iverson sztori véget ért. Legalábbis az ESPN két szakírója szerint mindenképpen. Marc Stein és Chris Sheridan azt állítja, hogy a denveri és a philadelphiai menedzsment megegyezésre jutott, így Allen Iverson az éppen eltiltott Anthony csapattársa lesz, cserébe pedig a mostanában igen jó formában pattogtató irányító, Andre Miller, Joe Smith és két 2007-es, elsõkörös draftpick vándorol a Sixershez. Iverson mellett még egy-két ún. "filler" (töltelék) játékos is Coloradóba költözhet. A cserét állítólag egy héten belül véglegesítik.
info: nba1.hu
nocsak nocsak...😊
Annyira nem lényeges mert végülis én t-mac 5-ben nyomom 😛 csak játékra kéne már egy új csuka...
Mennyiért vetted a cipõt?
Na most ha vki 5 másodpercnél tovább tartja a labdát leütés nélkül,akkor leveszik a bírok. Ha meg addig vki kiszedi a kezébõl szabálytalanság nélkül akkor annyi😄
a tartott labda az h ha vki megofgja,tartja a labdát úgy h csak szabálytalanul lehet megszerezni
elsõ körben errõl vélemény?
A másik oldala ami nem látszik olyan csillogós végig, mint ami az orránál van. Szerintetek ez milyen? Valahogy tul merevnek tünt ahogy felprobáltam, de lehet hogy megpuhul idõvel, fene tudja
A másik oldala ami nem látszik olyan csillogós végig, mint ami az orránál van. Szerintetek ez milyen? Valahogy tul merevnek tünt ahogy felprobáltam, de lehet hogy megpuhul idõvel, fene tudja
ez is kis of:
olyat lehet h valaki megfogja a labdát és egy másik játékos odamegy és kiveszi a kezébõl?de nincs tartott labda.erre van szabály?
olyat lehet h valaki megfogja a labdát és egy másik játékos odamegy és kiveszi a kezébõl?de nincs tartott labda.erre van szabály?
kétlem. max jövõre :/ és Shaq nélkül sem lesz az igazi...
Arenas elõtt meg le a kalappal, tud a srác 😊
Arenas elõtt meg le a kalappal, tud a srác 😊
jobb meccset el sem tudnék képzelni karácsonyra!<#vigyor1>#vigyor1>
lakers hosszabítás után kapott ki a wizardstól,arenas 60(!) pontot termelt,jó kis meccs lehetett...
lakers hosszabítás után kapott ki a wizardstól,arenas 60(!) pontot termelt,jó kis meccs lehetett...
Na mi lesz a következõ meccs???
Miami - Lakers
Hát komolyan mondom, hogy ilyen nincs!!
Miami - Lakers
Hát komolyan mondom, hogy ilyen nincs!!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Na jó azt inkább hagyjuk, mert nem igen érdemelte meg, mert attól hogy alacsony, még nem biztos hogy Õ volt a jobb, Igoudala szerintem szebbeket zsákolt, fõleg amikor AI (hova is tart?) "is segített" neki. 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Én is aztán megnéztem azt a videóját, amin a Yao-t blokkolja, akkor nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek, így hát tátva maradt a szám 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
jó lehetett a denver new york meccs😄 csak 10embert állítottak ki😄
msn:[email protected] bárki felvehet
Spread De Love!
Mióta Wade sérült azóta a Heat folyamatosan kikap. Szinte semmit sem érnek a két nagyágyú nélkül. Lakers-Rockets jó lehetett
Ming: 35 pont, 15 reb
Bryant: 53 Pont, 10 reb, 8 ast
És a Lakers nyert
Ming: 35 pont, 15 reb
Bryant: 53 Pont, 10 reb, 8 ast
És a Lakers nyert
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Jó meccs volt,de a Suns-tól annyiszor láttam már ezt,h könnyedén elhúznak 20ponttal bárki ellen,aztán hirtelen annyi,leblokkolnak,s feljön az ellenfél. Ezt vhogy ki kell küszöbölniük,s akkor fene se tudja ki állítja meg õket😊
Húú gyerekek vólt suns Vs. Heat meccs
Jó volt
Jó volt
http://lebron.extra.hu
The Heat is the latest team to be included in the growing list of possible Allen Iverson destinations.
And Pat Riley isn't hiding his interest in the former league MVP.
''I would be delinquent in my responsibilities if I wasn't interested in Allen Iverson,'' Riley, the Heat's coach and president, said. ``That's all I'm going to say. Just like when Shaquile came out there, I was frothing at the mouth. So my level of interest can be gauged on that comment.''
And Pat Riley isn't hiding his interest in the former league MVP.
''I would be delinquent in my responsibilities if I wasn't interested in Allen Iverson,'' Riley, the Heat's coach and president, said. ``That's all I'm going to say. Just like when Shaquile
Spread De Love!
nektek bejönnek az nba.comon a napi videók,idáig semmi probléma nem volt de már vagy 3 napja nem jön be egyik sem,nem tudjátok mi lehet a gond?