11113
\'NBA\'
  • lang14
    van német amazon is..Bécsbe szállítanak és gondolom úgy olcsóbb is...

egyébként másik 3 csapatnak is legalább ilyen a pólója mint a mit néztem csak más színösszeállításban.. szerintem jobb ez mert ebben tök jó aza szürke betét a másik kettő sima piros póló, azér csak jobb ez és úgyis nekem lesz
  • grizzly21
    háát, mit hittél, usából 30 dolcsiért azaz 6 ropiért kihozzák az nem olyan sok.
  • Rockynhooo
    szóval 22 dolcsi a polo meg még 30 a posta??
    oké akkor nem veszek XD
  • grizzly21
    30 dolcsi körül szokott lenni, ha nem raknak rá vámot, reméljük egy polora nem raknak
  • Rockynhooo
    nekem ő lett a favorit polo
    mennyibe lehetne ezt kihozni??
    mármint a posta
  • Gunnersboy
    én ien polot akarok majd venni cask nemtudom mennyi a postaköltség :D
  • mateus33
    Ez a döntő eddig nem vmi színvonalas sajna:(
    Mondjuk sztem nem is lesz.
  • Tmac
    igazából más nick-et szoktam használni a fórumokon csak az foglalt volt :S
    nekem ez a póló nem jön be szerintem ez szebb vagy ez jobban néz ki (amit linkeltél arról nekem a bayern meze ugrott be de hogy miért?? pedig soha nem nézek focit...)
  • lang14
    ezzel a névvel :) (Tmac)

amúgy én is így gondoltam ahogy #7172...
    erre gondoltam. gyönyörű
  • Tmac
    egyértelmű hogy neked rockets-es cucc kell ;)
  • jbal
    Frapssel vedd fel
  • KeKKSZike
    Én a tengap éjszakaira gondoltam!
    VinylToy: Ez nem lenne rossz, csak ebből nem tudok avatart csinálni, nem tudom a gépemre lementeni! :)
  • VinylToy #7176
    Összefoglaló (ebben benne van)
  • Gunnersboy
    Spurs

[elfogult]
  • N1ggA
    Hír jú ár, bár ez már elég régi, remélem erre gondoltál.
  • Rockynhooo
    én Iverson mezt választanék
  • báttyó02
    másik: hát ha Houston fan vagy akkor egyrtelmü a választás:)
    mondjuk ha én lennék a helyedben akkor az életbe nem vennék fel amugyse spurs polot:D
  • lang14
    Kérdés: nem követem sajnos az eseményket így nem tudom mikor esett ki a Houston?

a másik: nyílt egy olyan lehetőség hogy kaphatok egy NBA csapatos pólót, de nem tudom hogy a san antonio megérdemli-e mert igazából Rockets párti vagyok... akkor az legyen nem?

bocs ha hülyeséget írtam ma ilyen napom van
  • KeKKSZike
    Hali!!

Tudna valaki adni egy linket, amikor is James homályt dob büntetőről? (Második meccs...) thx!
  • grizzly21
    hát igen, pedig nba-ben nem tünik magasnak:) egyébkétn 2m 08., és 111kg.
  • N1ggA
    Ő nem akart kosarazni. Hívtuk, mert eleinte nem tudtuk, hogy ő az, aztán mikor megtudtam, hogy ő, hirtelen nem fogtam fel, mit keres itt, nem tudtam, hogy Mr. Jonesékkal jön. Mivel angoltudásom nem felsőfokú, csak olyanokat beszéltünk, hogy pl. mondtam neki, hogy sajnálom hogy kiestek ilyesmi. Amúgy nem nagy darab, csak magas, de az nagyon. És tudjátok milyen gatyában volt? 76ersesben!!!
  • grizzly21
    dehogyis, aki kosaras, már rossz ember nem lehet:)
  • grizzly21
    ok, innen is látszik hogy nem értek hozzá:)
  • mainevent
    Nas egy személy egy MC, nem egy csapat, csak a pontosság kedvéért
  • Doktor Lucsok
    bocssss, azt hittem CWebbre gondoltál, és a többi játékosra általában, szezonon kívül, kicsit megdöbbbentem...
  • grizzly21
    nem Weberről írtam, hanem a nasról-akikről egyébként semmit nem tudok, csak hogy egy amcsi hip hop csapat, igy lehet h elhamarkodottan nyilatkoztam, ha valakinek a lelkébe gázoltam akkor sorry:)
  • jbal
    egyébként ennyiből áll h azon a széken kell ugrálni?:DDDDDD
  • Doktor Lucsok
    "ahelyett hogy bekokózva kurváznának, mint amit az ember gondolna általában" - Te egyszerűen hülye vagy...
  • báttyó02
    ezer thx Tmac
  • grizzly21
    tök jó egyébként hogy idejönnek Magyarországra a koncert vagy nemtom mi miatt, és ahelyett hogy bekokózva kurváznának, mint amit az ember gondolna általában, ahelyett leállnak kosarazni a helyi srácokkal.
  • grizzly21
    én gondolkozom rajta, sztem a nyáron, 1-2 hét mulva van rá esély hogy belevágok, az a 10-15 centi most igy pont elég jól jönne:)
    1ébként tuti hogy ez a legjobb? még nagyon régen kaptam egy könyvet, ilyen gagyi kosaraskönyv amiben szintén van egy de gondolom ez profi.
  • grizzly21
    tényleg az engem is érdekel h mit beszélt vele
  • Tmac
    Jah és ha valaki elkezdte mondja hogy szerinte milyen ill mikor lett az egészből elege :) :P
  • Tmac
    2 videó bár ez az air alet 1-ről ill 2-ről van de ugyan azt kell a 3ban is csinálni csak más elrendezéssel

első
    második
  • Tmac
    leírsá hogy melyik gyakorlat mi: itt

de afent lévő edzésterv hibás ez az igazi: itt
  • Tmac
    tessék kb 144 oldalon erről van szó meghasonló golgokról

(majd kicsit körbenézek hátha van rendes link a videóról hogy hogy néz ki ez az air alert)
  • báttyó02
    linket tudsz adni arrol a forumrol? nem ismerem sajna
  • Tmac
    air alert a neve ha a magyar nba-s oldal fórum részébe benézel akkor az offtopicban az edzéstervek között megtalálod ami neked kell.

én 10 hétig csináltam utánna abba kellett hagyni mert a térdem összevolt varrva, de aszem oylan 10-15cm pluszt igér nekem 3hét alatt jött olyan 5 cm és sajnos pont akkor kellett abbahagynom amikor megint jött volna egy ugrás a cm-ekben.
  • Tmac
    Jah ismerem azt a pályát de oda én úgy tudom nem sokat járnak ki, az ilyen nagyobb streetball-os helyekhez képes (pillangó, bikás).
  • báttyó02
    énis igyvagyok...és énis pont 185:DD