11113
-
#7188 van német amazon is..Bécsbe szállítanak és gondolom úgy olcsóbb is...
egyébként másik 3 csapatnak is legalább ilyen a pólója mint a mit néztem csak más színösszeállításban.. szerintem jobb ez mert ebben tök jó aza szürke betét a másik kettő sima piros póló, azér csak jobb ez és úgyis nekem lesz -
#7187 háát, mit hittél, usából 30 dolcsiért azaz 6 ropiért kihozzák az nem olyan sok. -
#7186 szóval 22 dolcsi a polo meg még 30 a posta??
oké akkor nem veszek XD -
#7185 30 dolcsi körül szokott lenni, ha nem raknak rá vámot, reméljük egy polora nem raknak -
#7184 nekem ő lett a favorit polo
mennyibe lehetne ezt kihozni??
mármint a posta -
#7183 én ien polot akarok majd venni cask nemtudom mennyi a postaköltség :D -
#7182 Ez a döntő eddig nem vmi színvonalas sajna:(
Mondjuk sztem nem is lesz. -
Tmac #7181 igazából más nick-et szoktam használni a fórumokon csak az foglalt volt :S
nekem ez a póló nem jön be szerintem ez szebb vagy ez jobban néz ki (amit linkeltél arról nekem a bayern meze ugrott be de hogy miért?? pedig soha nem nézek focit...) -
#7180 ezzel a névvel :) (Tmac)
amúgy én is így gondoltam ahogy #7172...
erre gondoltam. gyönyörű -
Tmac #7179 egyértelmű hogy neked rockets-es cucc kell ;) -
#7178 Frapssel vedd fel -
#7177 Én a tengap éjszakaira gondoltam!
VinylToy: Ez nem lenne rossz, csak ebből nem tudok avatart csinálni, nem tudom a gépemre lementeni! :) -
#7176 Összefoglaló (ebben benne van) -
#7175 Spurs
[elfogult] -
#7174 Hír jú ár, bár ez már elég régi, remélem erre gondoltál. -
#7173 én Iverson mezt választanék -
#7172 másik: hát ha Houston fan vagy akkor egyrtelmü a választás:)
mondjuk ha én lennék a helyedben akkor az életbe nem vennék fel amugyse spurs polot:D -
#7171 Kérdés: nem követem sajnos az eseményket így nem tudom mikor esett ki a Houston?
a másik: nyílt egy olyan lehetőség hogy kaphatok egy NBA csapatos pólót, de nem tudom hogy a san antonio megérdemli-e mert igazából Rockets párti vagyok... akkor az legyen nem?
bocs ha hülyeséget írtam ma ilyen napom van -
#7170 Hali!!
Tudna valaki adni egy linket, amikor is James homályt dob büntetőről? (Második meccs...) thx! -
#7169 hát igen, pedig nba-ben nem tünik magasnak:) egyébkétn 2m 08., és 111kg. -
#7168 Ő nem akart kosarazni. Hívtuk, mert eleinte nem tudtuk, hogy ő az, aztán mikor megtudtam, hogy ő, hirtelen nem fogtam fel, mit keres itt, nem tudtam, hogy Mr. Jonesékkal jön. Mivel angoltudásom nem felsőfokú, csak olyanokat beszéltünk, hogy pl. mondtam neki, hogy sajnálom hogy kiestek ilyesmi. Amúgy nem nagy darab, csak magas, de az nagyon. És tudjátok milyen gatyában volt? 76ersesben!!! -
#7167 dehogyis, aki kosaras, már rossz ember nem lehet:) -
#7166 ok, innen is látszik hogy nem értek hozzá:) -
mainevent #7165 Nas egy személy egy MC, nem egy csapat, csak a pontosság kedvéért -
Doktor Lucsok #7164 bocssss, azt hittem CWebbre gondoltál, és a többi játékosra általában, szezonon kívül, kicsit megdöbbbentem... -
#7163 nem Weberről írtam, hanem a nasról-akikről egyébként semmit nem tudok, csak hogy egy amcsi hip hop csapat, igy lehet h elhamarkodottan nyilatkoztam, ha valakinek a lelkébe gázoltam akkor sorry:) -
#7162 egyébként ennyiből áll h azon a széken kell ugrálni?:DDDDDD -
Doktor Lucsok #7161 "ahelyett hogy bekokózva kurváznának, mint amit az ember gondolna általában" - Te egyszerűen hülye vagy... -
#7160 ezer thx Tmac -
#7159 tök jó egyébként hogy idejönnek Magyarországra a koncert vagy nemtom mi miatt, és ahelyett hogy bekokózva kurváznának, mint amit az ember gondolna általában, ahelyett leállnak kosarazni a helyi srácokkal. -
#7158 én gondolkozom rajta, sztem a nyáron, 1-2 hét mulva van rá esély hogy belevágok, az a 10-15 centi most igy pont elég jól jönne:)
1ébként tuti hogy ez a legjobb? még nagyon régen kaptam egy könyvet, ilyen gagyi kosaraskönyv amiben szintén van egy de gondolom ez profi. -
#7157 tényleg az engem is érdekel h mit beszélt vele -
Tmac #7156 Jah és ha valaki elkezdte mondja hogy szerinte milyen ill mikor lett az egészből elege :) :P -
Tmac #7155 2 videó bár ez az air alet 1-ről ill 2-ről van de ugyan azt kell a 3ban is csinálni csak más elrendezéssel
első
második -
Tmac #7154 leírsá hogy melyik gyakorlat mi: itt
de afent lévő edzésterv hibás ez az igazi: itt -
Tmac #7153 tessék kb 144 oldalon erről van szó meghasonló golgokról
(majd kicsit körbenézek hátha van rendes link a videóról hogy hogy néz ki ez az air alert) -
#7152 linket tudsz adni arrol a forumrol? nem ismerem sajna -
Tmac #7151 air alert a neve ha a magyar nba-s oldal fórum részébe benézel akkor az offtopicban az edzéstervek között megtalálod ami neked kell.
én 10 hétig csináltam utánna abba kellett hagyni mert a térdem összevolt varrva, de aszem oylan 10-15cm pluszt igér nekem 3hét alatt jött olyan 5 cm és sajnos pont akkor kellett abbahagynom amikor megint jött volna egy ugrás a cm-ekben. -
Tmac #7150 Jah ismerem azt a pályát de oda én úgy tudom nem sokat járnak ki, az ilyen nagyobb streetball-os helyekhez képes (pillangó, bikás). -
#7149 énis igyvagyok...és énis pont 185:DD