NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TVU Playerrõl úgy tûnik levették az ESPN-t és az NBA TV-t. Tud valaki valami mást?
Spread De Love!
A Lakers megverte a Houstont!!! És már csak egy hajszálnyira vannak a fõcsoport 2. helytõl!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
New Orleans/OklaCity Hornets-Cleveland Cavaliers 95-89
(21-25, 30-26, 21-22, 23-16)
Legjobb dobók: C. Paul 30, illetve A. Varejao 17.
Lepattanók: T. Chandler 10, illetve Z. Ilgauskas 12.
Assziszt: C. Paul 11, illetve E. Snow 7.
mi lesz a sixersel? attól függ hova megy AI és kit/kiket kapnak érte, de ezt a csapatot teljesen és újra fel kell épiteni az biztos
(21-25, 30-26, 21-22, 23-16)
Legjobb dobók: C. Paul 30, illetve A. Varejao 17.
Lepattanók: T. Chandler 10, illetve Z. Ilgauskas 12.
Assziszt: C. Paul 11, illetve E. Snow 7.
mi lesz a sixersel? attól függ hova megy AI és kit/kiket kapnak érte, de ezt a csapatot teljesen és újra fel kell épiteni az biztos
Nem tudom, hogy ezt hol olvastad, de én úgy tudom, hogy VESZTETT. Hornets ellen.
Spread De Love!
NYERT A CAVALIERS😄😄😄
mi lessz a sixearsel Iverson nélkül?<#sir>#sir>
mi lessz a sixearsel Iverson nélkül?<#sir>#sir>
http://lebron.extra.hu
ja szép is lenne, bár a Miaminak sajna nem nagyon vannak fiataljai meg jó drafthelye korábbról amit cserébe a 76-ers elvár most 😊
igen a banner igy király ahogy van, de már nem lesz aktuális nemsokára mint emlitettem 😊
#6144 hehe 😊
a Denver valós célpont lehet. Sztem Bostonba ne menjen, mert akkor sosem nyer bajnokságot. én a Min-t tartanám jó választásnak igy végre lenne egy komoly "játszópajtása" KG-nek aki igy új erõre kapna😊 bár nem tudom mennyire megoldható a dolog. Majd elválik
#6144 hehe 😊
a Denver valós célpont lehet. Sztem Bostonba ne menjen, mert akkor sosem nyer bajnokságot. én a Min-t tartanám jó választásnak igy végre lenne egy komoly "játszópajtása" KG-nek aki igy új erõre kapna😊 bár nem tudom mennyire megoldható a dolog. Majd elválik
hát, köszi, mondjuk hozzátenném hogy az alapgrafika a szép ebben, ami már itt volt, én csak megflashesitettem😊 a queen topikban a banner az ami 100%ig saját //de ez offtopik
igen, max respect 😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Sztem az egyik legigényesebb banner amit valaha láttam. Ha meg megcsinálod másokkal is akkor max respect😊
egyébként én csináltam a bannert, de ennél a két fószernél szívesebben látnék benne másokat. Hogy mást ne mondjak MJ (játszik vagy nem játszik😊) meg KG
Inkább már azt nézném, mert ezeket a meccseket már nagyon-nagyon unom! De GSW,NJN,MEM,ATL,UTA(!!!),DET meccseket idén még nem is adtak!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Nemsokára lehet cserélni a bannert. Ugyanis úgy néz ki, hogy Iverson távozik a csapattól. Engem nem lep meg már rég meg kellett volna tennie, de vajon hova megy?😊 Tippek?
a keleti-parti idõhöz mindig 6 óra eltolódás van 😊 úgyhogy annyi az
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Õszintén? Én igen! Wade-éket már milliószor láttam,a Bobcats meg tele van ifjú tehetségekkel: Morrison,Okafor,Felton,May. De ugyanígy vagyok még jópár csapattal,adhatnának változatosabban meccseket.
Nemhogy ezt adná a Sport1! Úgyis idén rengeteg Phoenix meccset ad! New Jersey meccset eddig egyetlen egyszer vetített, tavaly PO-ban! Idén a PHI, CHI,MIA,SAS a jellemzõ! Ezektõl már legalább kétszer láttunk meccset. Ha jól emlékszem, tán MIN-tõl is! És hol van a többi csapat? Következõ meccs mi lesz, amit közvetít? Meg is nézem...
MIAMI - PHOENIX!! Hát ezt komolyan mondom, hogy nem hiszem el! Eddig NEM utáltam ezeket a csapatokat, de mostmár egyre jobban!
MIAMI - PHOENIX!! Hát ezt komolyan mondom, hogy nem hiszem el! Eddig NEM utáltam ezeket a csapatokat, de mostmár egyre jobban!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
mi volt az NBA történetének legtöbb illetve legkevesebb pontos meccse amióta 12 perces negyedek vannak?
Spread De Love!
Air Alert 3-ban tudja valaki, hogy mikor ugrok magasabbra, mikor alacsonyabbra (hanyadik hét után) és kb. mekkora a várt eredmény?
Spread De Love!
Annak a szakállas "vén" palinak a Phili a kedvence.
sz.tem azért nyomatják annyit
sz.tem azért nyomatják annyit
Nagyon nyomatják a Phili-t a Sport1-en,nem ez volt az elsõ meccs amit közvetítettek tõlük,s a következõ is 76ers lesz.
Szívesebben nézném a Charlotte,Hornets vagy mondjuk a Utah gárdáját😊
Szívesebben nézném a Charlotte,Hornets vagy mondjuk a Utah gárdáját😊
hetente 1-et, max 2-t és csapatonként van 3 naponta kb. 2. Sokra nem megyek vele 😞 Azokat tudom nézni, amit az NBA TV vagy az ESPN ad, de ezt csak az NBALP adja, ahhoz meg nincs hozzáférésem 😞
Spread De Love!
na most ez a league pass fizetõs? Ma este lesz egy Miami-Memphis, hogyan tudná, nézni?
Spread De Love!
Kobe nélkûl meghal a lakers.
Pedig régen de imáttam<#buck>#buck>
Pedig régen de imáttam<#buck>#buck>
ja kobe bármikor képes ennyit dobni,de most az volt az egészben a szép hogy 30 ponttal verték így a utaht.
Írj nekik
www.ebay.com vagy www.nba.com/store
msn:[email protected] bárki felvehet
Tudja valaki hol lehet akármilyen áron (újonan) Heates eredeti (amiben játszanak) fölsõ, illetve alsó részt venni?
Spread De Love!