11113
\'NBA\'
  • Fókameister
    én 185 vagyok de a 305 öset is alig érem el:S.Van valami jó edzésterv amivel lehet a súlypontot növelni?
  • ProGabe #7147
    "kedves volt és magas" :DDDDdddd

te mákos,te,ezt még az unokáidnak is mesélni fogod gondolom,nem vettem ki jól a dolgokat,most vele is kosaraztál?
  • FrezeR
    te mázlista :) olvastam valahol, hogy jön ide de azt nem is figyeltem mikor.
    amúgy milyen a srác élőben? jó nagydarab?:) mit beszéltél vele?
  • N1ggA
    hát ja :) Labda nélkül elérem, de labával már nem megy :)
  • N1ggA
    gyűrű elbír, egyszer jött egy ilyen 150 kiló körüli rácsimpaszkodott meg se érezte a gyűrű. Nem voltak rosszak :)
  • Gunnersboy
    315 pazmek több mint itthon a szobába a belmagasság :D
  • grizzly21
    azért az se jo, 315ös:S és jol nyomták?:) gyürü elbir?
  • grizzly21
    én is akörül
  • N1ggA
    Én 186 vagyok de sajnos már nem nagyon növök
  • Gunnersboy
    menyetek a 'csába én nemtudok zsákolni az 175ömmel
  • N1ggA
    A 315-ösre kosaraztunk a fekákkal utána abbahagytuk. Ő telefonált addig :D
    Amúgy igen, oda könnyű zsákolni, ezért is járok le oda, mert szeretek zsákolni, a többieknek általában nem megy a 285ösre sem, és akkor az jó érzés.
  • grizzly21
    mondjuk ehhez az is kellett hogy a detroit kiessen, különben nem találkoztál volna vele:)
  • grizzly21
    285?:) hehe, az poén, bár az hogy nincs háló az nem jo, a csupasz gyürüt nem igazán szeretem, de majd lehet hogy elnézek oda.
    mondjuk 285re nagyon könnyü zsákolni, én nem vagyok valami magas, de 300-305 centi körüli palánkra már sikerült néhányszor, persze nekifutás, nem meccsközbe stb, de akkor is.
    Chris Webber nem állt be kosarazni?:D a 285ös palánkra:DD
  • webibebi
    az durva:D
  • Gunnersboy
    bazki
  • N1ggA
    Azt hiszem a Kempinski Hotel előtt.
  • N1ggA
    köszi! :) A pálya a Deák Ferenc tér mellett van a hotel előtt. Hát a pálya kicsit poros, a palánkok jó minőségűek 2 magas, 2 alacsony van, de a magasak azok magasabbak a normálnál és veszélyesek mert a kapura vannak rárakva, az alcsonyabbak (Olyan 285 körül vannak) azok pedig jók. Nincs háló, de nem is baj, a fémhálótól szétmenne a kezem zsákolás miatt. Én azért szeretek oda járni, mert sok a jó arc :)
  • grizzly21
    ja irigyellek is persze, de grat! ez szép volt:)
  • grizzly21
    ez nem semmi:o
    Webber nem állt be kosarazni?:)
    egyébként hol van ez a pálya pontosan, és milyen a minősége? mondjuk tőlem messze van
  • Doktor Lucsok
    beszarás!!! Jókorjóhelyenlenni, aztawazzzeg!!!
  • báttyó02
    b+
  • N1ggA
    Délután kimentem a térre kosarazni (Erzsébet térre ott a Deák mellett). Jön egy kisbusz, kiszál belőle kb. 10 néger meg pár kamerás. Egyikük NAS volt, aki bement a szállodába ami a pálya mellett volt. A többiek meg kijöttek a térre. Köztük volt C-Webb. 4 elkezdett velünk kosarazni, NAS DJ-i állítólag. Kamerások kameráztak. C-Webb meg ült és telefonált. Aztán lerakta, odamentem hozzá, köszöntem neki kedves volt és magas. Beszélgettünk, aztán kaptunk tőlük 8 VIP jegyet a NAS koncertre ingyen piafogyasztással. Ilyen nyakbaakasztós izét, mint a brékesek meg Gőz. Az van ráírva, hogy fellépő :D Már csak NAS hiányzott :) Nagyon sajnálom azokat, akik fölöslegesen kidobtak 5000 Ftot azért, hogy ott álljanak egy helyben több órát pofátlanul magas italárak mellett, főleg azokat, akik külföldről jöttek láttam lengyel rendszámot is...
  • webibebi
    na meséld lécci:D
  • N1ggA
    Találkoztam Chris Webberrel. Beszéltem is vele. ÁÁÁÁ MÉG MINDIG NEM FOGTAM FÖL TALÁLKOZTAM CRHIS WEBBERREL. Ha valaki gondolja elmesélem, hogyan.
  • báttyó02
    uhh
    96os döntő első helyezett jelenete kicsit durva :|
  • grizzly21
    NBA vault, kurva jó ezt nézem már 1 órája
  • mainevent
    Queen James
  • grizzly21
    eszméletlen zsákok ezek, Barkleyé is
  • báttyó02
    Best Dunk & Alley Oop
  • Rockynhooo
    Iverson nyerne végre gyűrűt , de van egy érzésem h soha nem fog :S egyike lesz azoknak akik nagyon megérdemelték vna de nem nyertek :S asszem BArkleyval is ez volt :S
  • N1ggA
    12k
  • 5w0rdf15h
  • GTheo
    Mennyi volt ?
  • N1ggA
    végre, hetek óta kerestem, és megtaláltam!!
  • N1ggA
    Vettem egy piros Wade mezt olyan adidaszosat amit az nba.comon árulnak csak varrottat. nagyon "kúl"
  • Fókameister
    mármint majd jövőre :D
  • Fókameister
    csak Tmacnek sikerülne már:( szerencsétlen nemhogy elmenne 1 jobb csapatba
  • Rockynhooo
    annyira nekem már nem maraddt mit nézni rajta :S Duncant csípem kicsit ennyi... !
    off: most inkább az Nhl sikerünkel nem tok betelni

on: majd jövőre meg ujra Iversonék
  • báttyó02
    hát mivel san antoniot nem csipem,így go klívlend :d
  • banok
    ma hajnalban lesz a döntő első meccse!!!! :)