11113
-
#7148 én 185 vagyok de a 305 öset is alig érem el:S.Van valami jó edzésterv amivel lehet a súlypontot növelni? -
#7147 "kedves volt és magas" :DDDDdddd
te mákos,te,ezt még az unokáidnak is mesélni fogod gondolom,nem vettem ki jól a dolgokat,most vele is kosaraztál? -
#7146 te mázlista :) olvastam valahol, hogy jön ide de azt nem is figyeltem mikor.
amúgy milyen a srác élőben? jó nagydarab?:) mit beszéltél vele? -
#7145 hát ja :) Labda nélkül elérem, de labával már nem megy :) -
#7144 gyűrű elbír, egyszer jött egy ilyen 150 kiló körüli rácsimpaszkodott meg se érezte a gyűrű. Nem voltak rosszak :) -
#7143 315 pazmek több mint itthon a szobába a belmagasság :D -
#7142 azért az se jo, 315ös:S és jol nyomták?:) gyürü elbir? -
#7141 én is akörül -
#7140 Én 186 vagyok de sajnos már nem nagyon növök -
#7139 menyetek a 'csába én nemtudok zsákolni az 175ömmel -
#7138 A 315-ösre kosaraztunk a fekákkal utána abbahagytuk. Ő telefonált addig :D
Amúgy igen, oda könnyű zsákolni, ezért is járok le oda, mert szeretek zsákolni, a többieknek általában nem megy a 285ösre sem, és akkor az jó érzés. -
#7137 mondjuk ehhez az is kellett hogy a detroit kiessen, különben nem találkoztál volna vele:) -
#7136 285?:) hehe, az poén, bár az hogy nincs háló az nem jo, a csupasz gyürüt nem igazán szeretem, de majd lehet hogy elnézek oda.
mondjuk 285re nagyon könnyü zsákolni, én nem vagyok valami magas, de 300-305 centi körüli palánkra már sikerült néhányszor, persze nekifutás, nem meccsközbe stb, de akkor is.
Chris Webber nem állt be kosarazni?:D a 285ös palánkra:DD -
#7135 az durva:D -
#7134 bazki -
#7133 Azt hiszem a Kempinski Hotel előtt. -
#7132 köszi! :) A pálya a Deák Ferenc tér mellett van a hotel előtt. Hát a pálya kicsit poros, a palánkok jó minőségűek 2 magas, 2 alacsony van, de a magasak azok magasabbak a normálnál és veszélyesek mert a kapura vannak rárakva, az alcsonyabbak (Olyan 285 körül vannak) azok pedig jók. Nincs háló, de nem is baj, a fémhálótól szétmenne a kezem zsákolás miatt. Én azért szeretek oda járni, mert sok a jó arc :) -
#7131 ja irigyellek is persze, de grat! ez szép volt:) -
#7130 ez nem semmi:o
Webber nem állt be kosarazni?:)
egyébként hol van ez a pálya pontosan, és milyen a minősége? mondjuk tőlem messze van -
Doktor Lucsok #7129 beszarás!!! Jókorjóhelyenlenni, aztawazzzeg!!! -
#7128 b+ -
#7127 Délután kimentem a térre kosarazni (Erzsébet térre ott a Deák mellett). Jön egy kisbusz, kiszál belőle kb. 10 néger meg pár kamerás. Egyikük NAS volt, aki bement a szállodába ami a pálya mellett volt. A többiek meg kijöttek a térre. Köztük volt C-Webb. 4 elkezdett velünk kosarazni, NAS DJ-i állítólag. Kamerások kameráztak. C-Webb meg ült és telefonált. Aztán lerakta, odamentem hozzá, köszöntem neki kedves volt és magas. Beszélgettünk, aztán kaptunk tőlük 8 VIP jegyet a NAS koncertre ingyen piafogyasztással. Ilyen nyakbaakasztós izét, mint a brékesek meg Gőz. Az van ráírva, hogy fellépő :D Már csak NAS hiányzott :) Nagyon sajnálom azokat, akik fölöslegesen kidobtak 5000 Ftot azért, hogy ott álljanak egy helyben több órát pofátlanul magas italárak mellett, főleg azokat, akik külföldről jöttek láttam lengyel rendszámot is... -
#7126 na meséld lécci:D -
#7125 Találkoztam Chris Webberrel. Beszéltem is vele. ÁÁÁÁ MÉG MINDIG NEM FOGTAM FÖL TALÁLKOZTAM CRHIS WEBBERREL. Ha valaki gondolja elmesélem, hogyan. -
#7124 uhh
96os döntő első helyezett jelenete kicsit durva :| -
#7123 NBA vault, kurva jó ezt nézem már 1 órája -
mainevent #7122 Queen James -
#7121 eszméletlen zsákok ezek, Barkleyé is -
#7120 Best Dunk & Alley Oop -
#7119 Iverson nyerne végre gyűrűt , de van egy érzésem h soha nem fog :S egyike lesz azoknak akik nagyon megérdemelték vna de nem nyertek :S asszem BArkleyval is ez volt :S -
#7118 12k -
#7117 -
#7116 Mennyi volt ? -
#7115 végre, hetek óta kerestem, és megtaláltam!! -
#7114 Vettem egy piros Wade mezt olyan adidaszosat amit az nba.comon árulnak csak varrottat. nagyon "kúl" -
#7113 mármint majd jövőre :D -
#7112 csak Tmacnek sikerülne már:( szerencsétlen nemhogy elmenne 1 jobb csapatba -
#7111 annyira nekem már nem maraddt mit nézni rajta :S Duncant csípem kicsit ennyi... !
off: most inkább az Nhl sikerünkel nem tok betelni
on: majd jövőre meg ujra Iversonék -
#7110 hát mivel san antoniot nem csipem,így go klívlend :d -
#7109 ma hajnalban lesz a döntő első meccse!!!! :)