NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
ez hihetetlen. Fogadok az NBA meccsekre bwin-en, és folyton úgy vesztek, hogy a csapat 2 ponttal, vagy hosszabbításban kap ki. Ezt a pechet.w

Spread De Love!

nem enyhén 😄
de aza végjáték a Dallas-Phoenix meccsen se semmi<#wow2>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

grizzly21
azta ! triple Overtime, durva😊

webibebi
mer el volt törve az orra, de nem már nem kéne hogy használja az már a kabalája marad

msn:[email protected] bárki felvehet

trogerzsiger
az minek kellet neki?

webibebi
az arcvédõ???

trogerzsiger
naggyon izgi meccs volt! richard hamilton fején mik voltak azok a bigyók?

grizzly21
jordannek tünik az also ikon alapján. de sztem ennél jobbat válassz😊

""
Egy ilyen cipõt újítanék , csak sehol nem láttam még. Valaki esetleg a pontos nevét nem tudja? Ebayen sincs.

banok
Wade újra lesérûlt, ki is kapott a Miami...
A Knicks-Pistons tényleg kukta nagy volt. Én streamen néztem éjszaka. Mindenkinek ajánlom!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

egypszichonauta
ma nézzétek a NY-Detroit meccset durva lesz!!!
sajna én má megnéztem az eredményt<#szomoru1>(ne tegyétek!!!),így nem tudtam mibõl maradok ki,de így is jó lesz.

trogerzsiger
Remélem tudtok nekem segíteni az nba live 2005tel szeretnék nten játszani a barátommal. Csinál is servert belépünk csak mindketönknek iszonyatosan szagatt a netünk 112kb/s. az a baj hogy gyenge a netünk?

Fókameister
Én abban reménykedem hogy a Houston végre igazán nagyot alakít majd legalább a playoff ba jussanak el😊 T-mac 4ever!😊

FrezeR
hátööö ezt a Jordan témát nem kellene erõltetni emberek 😊 Õ csak legyen Wade belõle is csak egy lesz és évtizedek múlva ugyanigy emlegetik majd. Jordan örök, õt nem lehet túlszárnyalni ahogy a többi szuper klasszikus játékost sem. Kobe meg influenzás volt és ez is közrejátszott gyenge szereplésében. visszatérve Wade-re...emelem nem létezõ kalapom elõtte 😊 go Heat!

Ha veszel wade cípõt akkor õ igen is abban nyomja vagy pl ha legújabb kobe-t irversont vagy t-macet veszed meg akkor azt veszed észre hogy ameccseket igen is abban fognak játszani

egypszichonauta
gecc hogy Wade mit csinált a pályán,tud a srác!lehet hogy qrva nagy játékos lesz(már az),de Jordant SENKI se fogja lepipálni,a lakers meg mintha ki se ment volna a pályára...nembaj így is jól állnak

N1ggA
majd meglássuk

Spread De Love!

webibebi
NEM is lezs Jordan!!!Mivel Jordan csak 1 van (volt)

N1ggA
MÉG nem Jordan 😊

Spread De Love!

banok
hát ezen a meccsen azért megközelítette...
Bryant meg baromi szar volt. Turiaf viszont egész jóak vót' XD

grizzly21
õk egyébként milyen cipõben játszanak? Gondolom az igazán nagyok egyéniben, szóval nem valószínû h olyanban mint ami nba-com on van shopban😊

grizzly21
ez a Wade tényleg nem semmi😊 de azért nem Jordan

N1ggA
nagyon rohadt jó meccs volt 😛

Spread De Love!

Fókameister
Néztétek a meccset? Én igen Wade rohadt jól jáccott (mintha magamat láttam volna<#vigyor3>)

banok
Wade ahogy nézem játsszani fog.

trogerzsiger
most a miamiba lessz wayde és onil? szerintem a neveket rosszul írtam

FrezeR
jó kis meccs lesz! 😊 és mellesleg Boldog Karácsonyt mindenkinek!😊

banok
bwin?

trogerzsiger
Valahol lehet fogadni Az nbas meccsekre?

banok
Na ma 20.30-tól Miami Heat-Los Angeles Lakers a Sport2-n.
Akinek nincs az szedje le a TVUPlayert és ott kattintson az O-TSN-re

fúú nagyon várom már. XD

banok
😞

Szegény Yao min 6 hétig nem tud játszani. Sajna megint ugyanaz van a houstonban mint tavaly akkor is lesérült mindenki 😞

trogerzsiger
ááá

FrezeR
azért nem lehet, mert elõfordul, hogy valaki éppen nem tudja megnézni csak felvételrõl vagy másnap az ismétlést. azt hittem ez evidens :/ de mostmár Te is tudod

trogerzsiger
köszi! sajna csak a német nyelvet beszélem

VinylToy
108 - 103-ra nyert a Houston, Bonzi Wells technikait kapott, még valami?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
nba.com

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

trogerzsiger
akkor megmondanátok nekm hogy mi lett L.A clippers-houston meccs erdménye?

N1ggA
tök mind1, így is beírják/beírjuk 😊

Spread De Love!

VinylToy
csak

trogerzsiger
Mért nem lehet beírni a sport2-n leadott meccsek eredményét?

Ez a t-mac 5ös

N1ggA
Ez tetszik! Ez melyik cipõ?

Spread De Love!

grizzly21
igazad van, az enyém 44es, és a cipõ ami most pont jo rajta van hogy 10es amerikai méret.

pl ez kényelmes csuka és ha ez nem fogja a bokát akkor semmi sem (nagyon jól kivan párnázva)

N1ggA
nekem 13-as van, az 47,5-ös. a 12-es azt hiszem 46-os. Ennyit tudok

Spread De Love!

grizzly21
ez mindenképp jobb, de converse az ilyen divatcucc nem? Legalábbis nba-ben inkább nike-ban rebookban adidasban játszanak gondolom-és nem véletlenül.
De mostmár azon gondolkozom, hogy melyiket vegyem nike.com-ról. Ez nagyon fain, és 100 dolcsiból kijön mindennel (ugye 30 dolcsi a szállitás azt jol látom?)

A méretet jol meg kell fontolni-44es mennyinek felel meg? Nincs valami átválto táblázat?

Bocsi az offért.

N1ggA
és ha már itt tartunk, akkor a #6187 szarabbul néz ki 😄

Ez jobb:

Spread De Love!

N1ggA
A méretben biztos voltam, mert tudom, mekkora a többi cipõm is. És szerintem nagyon kényelmes cipõ, és nem is drága. Kényelmesebb az ugrás is, és nem izzad bele annyira a lábam, vagy ha bele is izzad, nem büdös, mert bõr.

Spread De Love!

FrezeR
talán a Minnesota ellen már játszik és szintén 3-as mezszámmal szerepel majd