11113
-
mainevent #7228 Igen, arra senki sem mondta hogy unalmas, hatalmas párharc volt -
#7227 ahogy mondod! a suns ellen! -
#7226 várható volt, mert a Spurs nem egy "kirakat" csapat sokan nem szeretik és nyilván ezért a nagy nézőszám csökkenés. Viszton érdekes, hogy a népszerü James sem vonza a közönséget. Amúgy ez a Spurs piszok jó csapat meg kell hagyni. Nem itt nyerték meg a bajnokságot hanem már a Suns ellen. -
#7225 hát én ettől a döntőtől nem is vártam mást.uncsi,spurs ledarálja a cavst,ennyi.
az usában az egyetemi kosárlabda népszerűbb mint az nba ezt asszem a 2. meccs alatt is mondták de világszerte nagyon népszerű szal nem kell aggódni... -
#7224 egyetértek,gondolom a nézettsége is írtó alacsony lehet,jajjj mi lesz veled nba :( -
#7223 3:0 -
#7222 hogy áll? -
#7221 Ez abszolút nem döntő színvonal,nem is tudom mikor volt ennyire gyenge finálé:( -
#7220 3. meccs -
#7219 Unalmas, egyhangú 3 meccs szornyű volt. Olyat sokat látni, hogy az egyik csapatnak nagyon nem megy, de, hogy mindkettőnek... -
#7218 nekem eddig tetszik :D -
#7217 király ez a döntő -
-
#7215 :DDD -
#7214 hátha talákozok Weberrel mondjuk:DD -
#7213 egyébként merre kosaraztok? majd lehet h benézek pestre közelebbi pályákhoz, most lesz időm -
#7212 igy lenne 5ösöm a lottón:D -
#7211 valamivel kevesebb mint 65 de szinte pont eltaláltad :D -
#7210 na megmérem :D -
Tmac #7209 mekkora az érintő magasságod (állásból meddig érsz el dolgolgokat) és ha ez megvan akkor már könynű kiszámolni a súlypont emelkedésed nekem oylan 65cm de nekem az 180amhoz aszem kcisi az érintőmagasságom haverom aszem 176-178 és neki 72cm az emekedése -
#7208 akkor érettségi után belekezdek:D -
#7207 ezek mennek: 4-es a legkevésbé:
4: két láb két kéz
3: egy láb két kéz
2: egy láb egy kéz
1: két láb egy kéz
szoval igen, csak a simák, de már kezd alakulni a gyűrű alatt áthúzós :)
Amúgy csak azóta megy rendesen, hogy megcsináltam pár hetet az Air Alertből -
#7206 hát akko szentem olyan 65 cm biztos sőt lehet több is 1ébként meg jó neked:D nekem elég lenne ha a sima 1 meg 2 kezes zsákok mennének neked is csak az alapok mennek?
-
#7205 50 centi az sok? Én nem tudom nekem mennyi annyit tudok hogy 186 centi és simán megy a zsák normál palánkra de mondjuk 10 centivel magasabbra már nem. mennyi lehet nekem? -
#7204 én 185 cm vagyok és kb olyan 50 cm a súlypontemelkedésem de ez nem elég szal majd most rágyurok:) -
#7203 Azt tudjátok hogy a szabvány gyűrű 3.05-ön van, szóval gyerünk csak :DD -
#7202 190 centimel elértem a 290-ös plafont:DD -
#7201 aham értem
hát most elkezdtem kicsit edzegetni,majd meglátom meddig lesz türelmem:) -
#7200 ja és 184 körül én is, de már jo rég mértem ugyhogy majd erre is sort keritek nemsokára mert engem is érdekel:) -
#7199 az azért nem olyan sok:)
nekem az a bajom hogy nem gyakorolok eleget, edzésre nagyon rég jártam tehát csak hobbi a kosár, és igy még van mit fejleszteni a rugókon, de a szabvány gyürübe meg tudok kapaszkodni, csak zsákolni nem igen-mondjuk 10ből 1x, bár az a gyürü amin szorakozom ezzel sztem olyan 2-3-4 centivel lehet h alacsonyabb a szabványnál -
#7198 aztarohadt O_O -
#7197 egy lábbal is:\:D -
#7196 bocsesz,260cm a plafon :D -
#7195 hmm ti mekkorát tudtok ugrani,és hány centivel?
én most próbaképp ugráltam egyet kettőt itt a szobámba:D lemértem,280cm a plafon,és azt simán teljes tenyérrel elérem O_O 184centivel -
#7194 a TV3-on nagyon régen ment még nba-s meccsek szünetében az 'nba legszebb pillanatai' ilyen rövid videó, amikben a 9.szimfonia szolt asszem (Örömóda), azokról nem tudtok valamit? sehol nem találom, pedig nagyon ott voltak. -
#7193 majd lehet néhány napon/héten belül veszek eztazt nba.com-ról amit ugyis megvámoltatnak, ugyhogy ha gondolod abba hozzárendelhetek egy polot majd, azon már nem mulik semmi. -
#7192 hmm hát így annyira nem éri meg számomra, hogy 11ből jövök ki, mert mondjuk annyiból már veszek 2 deszkás polot! szal így nekem nem yó :(
majd egyszer ha rámszakad a bank :D -
#7191 igen, de ha itthon veszed meg ugyanott vagy kb.
én anno ugyanigy voltam vele, hogy ha már postaköltség akkor rendelek mellé mást is, igy viszont jol meg is vámolták, tehát az meg azért nem jo. ne azt nézd hogy drágább a kihozatás mint a polo, hanem add össze a költségeket és döntsd el hogy megéri e itthoni árakhoz képest. -
#7190 6k az tényleg nem sok, mondjuk az is igaz -
#7189 több a posta költség minta polo, így nekem nem üzlet :D
jóval kevesebbre gondoltam