NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
ez Kobe?

N1ggA
Heatben Wade, O'Neal, Posey, Walker sérült... Így persze, hogy kikapnak. Ki a következõ áldozat? Remélem nem Williams vagy Mourning...

Spread De Love!

mateus33
Sztem a labdamozgás nem kell,helyette olyanok kellenének mint a mostaniban Iverson és James😉
Kobe meze jó! Sárgán próbáltad,hülyén nézne ki?

grizzly21
csak az effekt a labdamozgáson meg kobe meze

mateus33
Ööö én nem látom,hol van?😊

N1ggA
óh 😊

Spread De Love!

grizzly21
naná😊 kedvencem

egypszichonauta
szerintem garnett akar lenni

N1ggA
bocsi, hogy nem tudom, de ki az középen?

Spread De Love!

grizzly21
na kiemeltem õket, nem tudom kinek mi a véleménye😊

egypszichonauta
nagyon jó<#eljen>,csak tényleg annyit lehetne hogy jobban a játkosok jobban kitûnjenek a háttérbõl,amúgy király mondom.a mostanit is te csináltad?me akkor az effektek maradhatnak me jók!

mateus33
Meg az alsó kis mezõ lehetne keskenyebb,kb. akkora mint az NBA felirat. De így is jó,csak tipp😊

mateus33
Sztem is jó,egyedül talán annyit kéne,h a játékosok vhogy jobban kitûnjenek a sötét háttérbõl mint az elõzõn akár olyan effekttel😉

zaki
Nekem tetszik!

grizzly21

valami ilyesmi?

FrezeR
Boldog, izgalmas kosármeccsekben gazdag újévet mindekinek! 😊

egypszichonauta
vki aki ért hozzá csinálna új bannert?mert ugyebár Iverson már nem 76os.
vmi hasonlót,me ez is jól néz ki(ha lehet legyen rajta Wade meg Kobe a többiek mind1),én nem tom hogy kell azé kérem,köszi

grizzly21
az ilyen kamu szarokkal el lehet menni innnen köszi

Rossz helyen reklámozól!
Kobe hoz képest ez az 58 pont kevés.
Tegnap lett James 22éves😄

http://lebron.extra.hu

hello mindenkinek
akarsz ingyen 1 TravelMate® 2700-as notebookot?
nincs más dolgod mint regisztálni az alábbi cimen:http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=836587
és 18 ismerösödnek elküdeni a meghivót!
Szerintem 5percet megér!
banok
elképesztõ.. 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grizzly21
szerintem addig van uj, amig el nem dõl
tehát nincs ilyen hogy büntetõdobás😄

N1ggA
a hosszabbítás-szabályokat le tudná valaki írni?

Spread De Love!

egypszichonauta
kobe 58 pontot dobott,de 3OT után így is kikapott a lakers a bobcatstõl<#falbav>

VinylToy
Hát igen errõl beszéltem, neki is van top 10-e és nem is akármilyen, én megemelem a nem létezõ kalapom, egypárszor még megnézem asszem, mert tényleg tud ez a fiú. Asszem igencsak feljött a kedvenc játékosaim listáján 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
hát ha nba-ben akartál volna kosarazni akkor valóban. de egyébként sosem késõ, jó kis streetballt akárhányévesen akárhányév tapasztalattal is lehet játszani

N1ggA
erre én meg azt mondom, hogy még nem érett meg, 3 éve van Wade az NBA-ben. Ezért szeretem õt annyira, mert már most nagyon tetszik a játéka, és én arra számítok, hogy még jobb lesz.

A lekésést illetõen: Mire ráébredtem, hogy én kosarazni szeretnék, 15 éves voltam. Ennyi 😄

Spread De Love!

grizzly21
nem rossz, és vannak Jordan szerü dobások is, de az igazi különbség a stílus. Szerintem robosztusabb picit, Jordan mindig könnyedén szinte szállt a levegõben, minden mozzanata elegáns volt és hibátlan, itt azért inkább csak összekaparta a dobásokat, amik bekerültek a gyürübe valahogy.
Azért szép mozzanatok ezek nagyon😊

most nézem, az utolsó mekkora😄

grizzly21
lekésni ?😊

N1ggA
N1ggA
én nem kosarazom 😊 lekéstem róla

Spread De Love!

VinylToy
Te kosarazol amugy?

A kilencesben majdnem elveszíti a labdát, és után úgy veri meg a saját védõjét ahogy akarja, és utána még aki elé áll azt is átzsákolja, hát van ennél nagyobb?!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

N1ggA
Na, akkor 1 valamibe még had kössek bele. A 10-esben gondolom az a szép, hogy rohadt magasra ugrik. A 9-est többször végignéztem, és a kérdésem az: mi az extra benne? Az, hogy úgy zsákolja be, hogy ott állt egy ember?

Spread De Love!

N1ggA
Én nem próbálok belekötni Jordanbe, tudom, hogy õ volt a legjobb, meg minden jelenlegi játékos õt utánozza, és sajnálom, amikor még a bullsban játszott, akkor túl fiatal voltam. Én a mostani NBA-n növök föl, és rengeteg ilyet látok, ezért jegyeztem meg, hogy ilyet más is tud. És eszem ágában sincs belekötni, és nem is negatív a kritikám, de azért senki sem tökéletes, és élvezetes valamibe belekötni. Nem? 😊

Spread De Love!

egypszichonauta
de ez a két videó JORDANrõl szólt,ok,lehet hogy pl.Wade is megcsinálta má némelyiket de az egy Waderõl szóló top 10ben lesz benne,gondoltad volna?!?

grizzly21
a csel ahogy egy kézzel felemeli a labdát és elküld 2 embert, egyik el is esik😊

zaki
Mármint a büntetõt... Csak az lemaradt... <#vigyor4>

grizzly21
nem lépte el a 8ast szerintem, akkor fogta meg a labdát amikor még pont jo volt utána a másfél lépés, vagy 2.
nba ben 2.5öt lehet? ugy tudtam ha pl levegõben megkapod akkor egyszer leér az egyik lábad, majd lépsz egyet a másikkal és akkor dobsz az még nem lépés.
De ha pl ugy kapod a labdát hogy lenntvan az egyik lábad akkor nem léphetsz kettõt csak egyet ?
bár inkább érezni szoktam valamirõl hogy lépés e, elméletileg nem is biztos hogy jol tudom

grizzly21
és szerinted Jordan másról nyúlta le a mozgást, vagy éppenhogy õt utánozzák ? Valamit kitalálni sokkal nagyobb dolog mint lemásolni, és technikailag megcsinálni.
Van egy filmem VHSen, amiben MJrõl is szó van, mindenki egyöntetûen elismeri hogy messze a legnagyobb volt. A két kedvencem ezeket mondja: Garnett: Ohh Michael, egy csoda. Grant Hill: Mindenki MJt próbálja utánozni a ligában, de ez csak nagyon keveseknek sikerül.

Nagyon amatör aki bele próbál kötni Jordanbe ugyhogy inkább ebbõl ne is legyen vita😊

VinylToy
Akkor majd biztos nála is benne lesz a top10-ben.
Látom nagyon fiatal vagy még, nem értheted mit jelent ez a név, hogy Michael Air Jordan.

N1ggA
igen, de ilyet más is szokott csinálni

Spread De Love!

VinylToy
a hármas, na ott pedig a passzcsel ahogy bemutatja hogy az alapvonal felé leadja, és az ellenfélbõl ketten leülnek, tényleg nem veszed észre a kosárlabdában az ilyen szépségeket?

egypszichonauta
de õ Jordan,legyen elég ennyi...

N1ggA
nem a négyesre gondoltam, hanem az 3-asra 😊 Ja, és szerintem is szép cselek, meg profi munka meg minden, de ilyet más is csinált már...

Spread De Love!

VinylToy
a négyesben, majd ha megcsinálod azt a testcselt te is és utána jól kiröhögöd aki bevette akkor rájössz hogy mekkora is volt az a zsák.

N1ggA
jameg a 4-es dunk-ban mi a szép?

Spread De Love!

zaki
Pippen véletlen hagyta ki, vagy szerintetek direkt dobta rá a gyûrûre? Mert úgy jött a háttérbõl Jordan, mintha meg lett volna beszélve.

VinylToy
hármat...

ja hogy te így nézed, akkor nem neked való az NBA, ott majdnem minden lépés hiba, de nem ugyanúgy veszik mint az európai kosárlabdában, kinn 2,5-et lehet lépni 😄

N1ggA
a 8-as zsákolásnál mennyit lépett má...

Spread De Love!

VinylToy
Jordan Top 10

El sem hiszem hogy volt neki 10 ilyen dobása, másnak életében ha egy összejön.
Zsákolás ide vagy oda, szerintem ezek sokkal látványosabb megmozdulások.

De azért nézzük a 10 legjobb zsákolást is tõle.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>Respekt!