11113
\'NBA\'
  • grizzly21
    hány centivel ugrottál többet air alerttől?
  • Davidxxx
    az air alertet már megcsináltam, ( ill. a 14. hétig) de edző ajánlotta a törzsizmok ( főleg has és hátizmok) erősitését, zsákoláshoz -aztmondta- elengedhetetlen.
  • Fókameister
    azt tuttad hogy Juwan Howard elmegy a Houstontol?:P
  • 5w0rdf15h
    megmondtam h könnyen nyerik sajna :( detroit talán hozott volna 1 max 2 meccset de ennyire sima söpréssel nyerni...
  • Tmac
    artest???? mike james??? szinte mindennap nézem az nba-s híreket de így lemaradtam volna???
  • Tmac
    artest???? mike james??? szinte mindennap nézem az nba-s híreket de így lemaradtam volna???
  • Fókameister
    én a Tmac-Mike James párosra leszek kiváncsi:)
  • báttyó02
    Artest? O_O
  • N1ggA
    Jövőre remélem a Wade-O'Neal-Artest trió megnyeri a Heatnek :)
  • mateus33
    LeBron amit művelt a döntőben,azért nagyon le fogják húzni,ami végülis hülyeség,mert valóban korai volt ez még neki meg a csapatnak,de nagyon sok olyan hibát elkövetett amit még nem láthattunk tőle eddig.
    Gratula a Spurs-nek,megérdemelték,mert ők egy CSAPAT. De azért remélem legközelebb a támadó kosárlabda nyer:))
  • Tmac
    igen elég lesz a videókat nézd meg hogy lásd hogy agyakorlat hogy néz ki élőben, a másink linken ottvan a leírás hogy melyik gyakorlatot hogy kell csinálni de az a kép linket használd mert az a rendes beosztás és nem az ami azon a magyar oldalon van.
  • grizzly21
    ok.
    ez a 2 hsz-ben lévő info elég mindenhez ugye?
  • Tmac
    Kiváncsi leszek majd a véleménydre hogy neked hogy jön be... (szerintem lesz ott izomláz bőven :)) a videókat majd nézd át hogy szabályos legyen minden mert akkor lesz 100%os a fejlődés
  • grizzly21
    ezt az air alert-et elkezdem jövöhéten, ugy döntöttem
  • Tmac
    ide nézz fel

amit én ajánlok koncetrált bicepsz (bicepszre), lórugás (tricepszre), fejfőlé emelés (az is tricepsz de megy hátra is), egykezes evezés (hát), ha tudsz húzockodás széles fogással (hát), felülés (has), hasprés (has), és ha van húzóckodó rudad akkor ott lábemelés (szintén has)

De szerintem ezek a robbanékonyságodat nem fogják fejleszteni csak jobban fogsz kinézni (talán betörésnél segít) de ha a gyorsáság növelés a cél akkor air alertet csinálj és jobban fogsz tőle ugrani is.
  • Fókameister
    de nem azt mondta hogy most mindenkinek legyen dr J a legjobb egyszerűen azért mondta mert szerinte igy van nem lehet mindenkinek ugyan az a véleménye
  • Davidxxx
    szevasztok!

Tudtok vmilyen jó edzéstervet felsőtestre? (főleg has-és hátizom erősitésre lenne szükségem..) Fejleszteni a robbanékonyságot.
  • grizzly21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na faszom ez a döntö is kurva szar volt
  • grizzly21
    én mondogatom a tv-ben hogy julius a legjobb?:)
  • mainevent
    Én csak azt nem értem miért akarod mindenkire ráerőltetni a saját véleményedet?
  • Rockynhooo
    számomra Iverson a legnagyobb, és ez így is marad :)
  • grizzly21
    persze, minden szubjektiv ez igaz, de szerintem ebben a kérdésben kétféle elfogadhato vélemény van: vagy az hogy Jordan a legjobb, vagy az hogy Jordan az egyik legjobb, és dr J is az egyik legjobb. De az hogy dr J a legjobb az szerintem tényleg nem igy van.
    Mondjuk hülyeség emiatt ennyit irni, én voltam a hülye hogy felvetettem, de azzal hogy ez a Török akárki azt mondta, hogy Julius a legjobb azzal mintha elfelejtkezett volna hogy volt egy Michael nevü játékos is.

Emlékszem még régen a tv3mas időkben voltak róla nyilatkozik, pl Kevin Garnett mondta hogy "o Michael Jordan? Minden trükkje csoda" . Grant Hill meg azt hogy "mindenki őt akarja utánozni, de ez csak keveseknek sikerül".
    Az a drJ zsák nagyon bennemmaradt, amikor ilyen félkört ír le a kezével és becseszi irtozatosan, de azt nem hiszem hogy Juliusnak sorsdöntő helyzetekben is sikerült volna olyanokat csinálnia mint MJnek
  • VinylToy #7246
    Egyébként nehogy azt gondold hogy itt bárki is vitatja Jordan érdemeit, csak te kezdted hogy Julius nem lehet a világ legjobbja, miért ne lehetne bárki szemében Ő a legjobb, elvégre mások vagyunk.
  • VinylToy #7245
    Biztos azt is megcsinálták előtte, egyébként ha jól tudom 1987-ben Dr J. mondta Jordannek hogy próbálja meg a büntetővonalról.
  • grizzly21
    dehogy mondaná juliust:)
    ugyanmár, büntetőről zsákolás? abban semmi kreativitás nincs, csak és kizárolag a magasságon és a rugókon múlik. A windmill-t vajon kitől lopta mj?
  • VinylToy #7243
    Aha, és ha megkérdeznénk MJ-t ki volt a legjobb akkor Dr J nevét mondaná. Szerinted kitől látta először a büntetővonalról a zsákolást 1984 Slam Dunk
  • grizzly21
    hát igen, de ez azért elég sokan egyetértenek abban hogy MJ volt messze messze a legnagyobb. drJ abban az időben volt nagy amikor mindenki horihorgas és vékony volt, azokhoz képest nem emelkedett ki annyira mint MJ. tényleg közhelyeket puffogtatok, dehát megkérdezel egy 70 éves nénit hogy ki volt a világ legjobb kosarasa az is megmondja hogy Jordan, akkor nehogymár egy szakkomentátor hülyeséget mondjon. egyedi persze, és nagyon király volt, de nem nyert még 7 bajnokit, vagy mennyit
  • VinylToy #7241
    Felőlem lehet, mert azért Török Péter nem mai gyerek és neki Dr J. abban az időben felért egy Jordannel, a következő generációnak jött Ő, majd pár év múlva pedig Bryant, Wade, Lebron lesznek a kedvencek.
  • mainevent
    Egyébként tényleg a legjobbnak titulálta, de miért ne lehetne ez a véleménye?
  • VinylToy #7239
    Lehet hogy az a mondat úgy hangzott: Minden idők EGYIK legjobb kosárlabdázója! És akkor remélem mindenki elégedett.
  • grizzly21
    jo ebben is van igazság, de az hogy valaki azt mondja hogy dr J volt a legjobb arról lerí hogy nem jó szakkomentátor.
  • FrezeR
    szerintem nincs olyan hogy legnagyobb. akkor már inkább legnagyobbak vannak :) mindegyikük hatalmas dolgokat hajtott végre a maga idejében
  • grizzly21
    ismerem hogy ki volt, elég sok videót láttam róla, de akkor sem arról volt szó..én nem vitatom hogy nagy játékos. na mindegy:)
  • mainevent
    Nem is mondtam csak próbáltam rávilágítani, hogy azért nem volt akárki.
  • grizzly21
    fölösleges nekem mondanod ilyeneket,
    ez nyilván igy van, de uttörö nem egyenlő legjobb.
  • mainevent
    Erving azért volt úttörő, mert ő volt az első aki a levegőbe emelte a játékot és rengeteg új mozdulat fűződik a nevéhez...
  • grizzly21
    durván nyomta de Jordanhez képest kispályás (mindenki).
  • báttyó02
    hmm sztem meg kurvajo kommentár,bár elég sokat dumál,de látszik h iszonyat sokat tud a kosárlbdárol:)
  • mainevent
    Török Péter volt, egyébként nézz utána Ervingnek mert tényleg durván nyomta.
  • grizzly21
    egyetemi kosárbajnokságot hol adják? érdekel:)

ki volt ez a kommentátor most sport1 en egyébként? nem szoktam csak neten nézni, de most ugy adodott hogy a magyart néztem. csak ugy tátottam a számat milyen baromságokat mondott.
    Julius Erving minden idők legjobb kosárlabdázója,
    meg a meccsel kapcsolatos hülyeségek.