NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
Kobe meze jó! Sárgán próbáltad,hülyén nézne ki?
vmi hasonlót,me ez is jól néz ki(ha lehet legyen rajta Wade meg Kobe a többiek mind1),én nem tom hogy kell azé kérem,köszi
Kobe hoz képest ez az 58 pont kevés.
Tegnap lett James 22éves😄
http://lebron.extra.hu
akarsz ingyen 1 TravelMate® 2700-as notebookot?
nincs más dolgod mint regisztálni az alábbi cimen:http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=836587
és 18 ismerösödnek elküdeni a meghivót!
Szerintem 5percet megér!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A lekésést illetõen: Mire ráébredtem, hogy én kosarazni szeretnék, 15 éves voltam. Ennyi 😄
Spread De Love!
Azért szép mozzanatok ezek nagyon😊
most nézem, az utolsó mekkora😄
Spread De Love!
A kilencesben majdnem elveszíti a labdát, és után úgy veri meg a saját védõjét ahogy akarja, és utána még aki elé áll azt is átzsákolja, hát van ennél nagyobb?!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Spread De Love!
Spread De Love!
nba ben 2.5öt lehet? ugy tudtam ha pl levegõben megkapod akkor egyszer leér az egyik lábad, majd lépsz egyet a másikkal és akkor dobsz az még nem lépés.
De ha pl ugy kapod a labdát hogy lenntvan az egyik lábad akkor nem léphetsz kettõt csak egyet ?
bár inkább érezni szoktam valamirõl hogy lépés e, elméletileg nem is biztos hogy jol tudom
Van egy filmem VHSen, amiben MJrõl is szó van, mindenki egyöntetûen elismeri hogy messze a legnagyobb volt. A két kedvencem ezeket mondja: Garnett: Ohh Michael, egy csoda. Grant Hill: Mindenki MJt próbálja utánozni a ligában, de ez csak nagyon keveseknek sikerül.
Nagyon amatör aki bele próbál kötni Jordanbe ugyhogy inkább ebbõl ne is legyen vita😊
Látom nagyon fiatal vagy még, nem értheted mit jelent ez a név, hogy Michael Air Jordan.
Spread De Love!
ja hogy te így nézed, akkor nem neked való az NBA, ott majdnem minden lépés hiba, de nem ugyanúgy veszik mint az európai kosárlabdában, kinn 2,5-et lehet lépni 😄
El sem hiszem hogy volt neki 10 ilyen dobása, másnak életében ha egy összejön.
Zsákolás ide vagy oda, szerintem ezek sokkal látványosabb megmozdulások.
De azért nézzük a 10 legjobb zsákolást is tõle.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>Respekt!