11113
-
Doktor Lucsok #7308 élete végéig a Lakersben szeretne játszani, de ha nem fogják megerősíteni a csapatot, akkor minbenképpen elmegy, mert a bajnokság megnyerése, mindennél fontosabb... napokban találkozott a csapat tulajával, nem volt megelégedve az elképzelésekkel (Kobe), és továbbra is azt kéri, hogy cseréljék el (Jermaine-ért nem akarnak sokat adni, egy esetleges cserében...), naponta változik a dolog, menni és maradni, de bajnokságot nyerni, ez itt a nagybüdöshelyzet... -
#7307 most akkor ezt magyarul is írd le pls :D -
Doktor Lucsok #7306 -
Doktor Lucsok #7305 kb. ezt mondta eddig Kobe... -
#7304 nos, lemértem hogy tudjam majd mennyi haszna lesz ennek az air alertnek, most ugy hogy jobbal előre lépek, ballal mellé zárok és két lábról felugrok, 68 centit ugrok -
#7303 -
Doktor Lucsok #7302 lelép, ha nem, különben, de akkor igen! és életem végéig ott akarok játszani, de így nem... -
#7301 vagy nem -
#7300 Ezt akarja a Lakers, de Kobe nem enged. -
#7299 nem csak arról volt szó hogy marad és más játékosokat cserélnek el? -
mainevent #7298 Már egy hónappal ezelőtt megmondta hogy lelép. -
#7297 Ja most olvastam hogy Kobe azt mondta hogy a Lakersnek meg neki mások az elképzelései vajon tényleg elmegy onnan?
-
Doktor Lucsok #7296 érdekes dolgok történnek az NBAben faszikáim... -
#7295 guszti?:O
Balázs a nevem -
#7294 látom sokvolt a gabonapehely gusztikám :C -
#7293 nem is tudom hol tudnél venni:DDDDDD -
#7292 Ilyen cipőtnemtudja valaki hol tudnák Magyarországon venni? -
Tmac #7291 azt csináld ahol a 8heti pihenő van (mert az a rendes) (csinálhatod a másikat is felőlem amelyik neked jobban esik de ha megerőlteted magad én szóltam...) -
#7290 hm, hát nemtom, de sok külföldi helyen is az van. na mindegy, az első hét ugyis ugyanaz, addig találjátok ki hogyan tovább:) -
#7289 na én elkezdtem ezt az Air Alertet és 2. hetet kezdem holnap, de első hét után lehet énvoltam ekkora béna de 6centivel ugrok nagyobbat :D -
Tmac #7288 az nem az igazi mert ha megvan a rendes air alert videó akkor ott lehet látni mikor mutatják a táblázatot hogy aszem a 8. hétnél van a pihenő
és abeosztás is más hogy a térdeket ne terhelje ennyire (a "magyar táblázattal" csak a térdeidet fogod megerőltetni)
Igen lehet mellette kosarazni
Azt nem tudom hogy az hogy terjedt el de az kamu amelyiken a 13. héten van a pihenő -
#7287 igen, én is olyat találtam, ezt nem értem:o -
#7286 nekem olyanom van amiben a 13. hét a pihenő, 14. a rávezető, 15. a sokkolás -
#7285 a 8.hét pihenőhét ugye? mert az uj táblázat szerint igen, de a magyar szerint nem -
#7284 mondjuk ez kemény, 15 hetes:o az több mint 3 honap, szeptemberre végzek -
#7283 Tmac: az air alert mellett nem baj ha kosarazom ugye? -
#7282 Az a "mosoly" mindent elárul :) -
#7281 itt konkrétan miből is derül ki, hogy irigy?:) -
#7280 szerintem nincs egyedül:) Eva Longoria+Nba bajnoki cím+MVP mi kell még az életben? -
#7279 Hjó, de nem akarok ezért leszedni 600 megás meccset! Azt hittem, hogy van vkinek vmi linkje YouTube-ről vagy ilyesmi! :) -
#7278 Tudtam én, hogy Duncan irigy Parkerre -
#7277 bármelyik Cleveland meccs :) -
#7276 Hali!
Nincs vkinek egy olyan vidója, aholgy LeBron James rágja a kezét/körmét? Megköszönném.. -
#7275 Hát én nem tartottam jónak hogy Stromilet meg Rudyt elcserélték. Ha megnézzük Stro védekezésben jó volt meg a támadásnál is Gay meg szintén jó játékos. Szerintem jobb lett volna ha maradnak. -
Tmac #7274 Akkor szerintem azokat csináld amiket küldtem azok szerintem jók lesznek jah és ha körbenézel a linken akkor ott az edzések rész alatt van videó is a gyakorlatokról. -
Tmac #7273 Jah már tudom kicsit utánna olvastam, őt annyira nem sajnálom jobb mintha "batyiét" adtuk volna el mert rá szükség van a védékezése miatt szerintem. -
#7272 ja hát érdeklődni lehet....:d -
#7271 Valahol hallottam, hogy a Miami érdeklődik Artest után :) -
#7270 én az Iverson , Anthony párosra leszek kiváncsi :) -
Davidxxx #7269 nem csináltam végig, mert megbetegedtem, és csinálhattam volna intenzivebben is, meg a pihenőidőket is néha toivább vettem de így is kb 10 centit min. javult az emelkedésem. de a legjobb az egészben, hogy rohadt könyen tudtam emelkedni. Mecseken nagyon jó volt :) Sztem mindenkép megéri, bár betonon nem érdemes...( ezt csak azért mert egyik haverom betonon csinálta - nemtom miért - és tönkre ment a térde 2 héten belül :( )