NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet ikaz, hogy nem szoktátok lekalább naponta egyszer meknézni... MUST

Fisherman\'s Friend

zaki
Jah, nagyon jó kép! 😊

mateus33
Hasonmások😄D

Fisherman\'s Friend

grizzly21
régebben a tv3man (amikor még volt), az nba meccsek között volt egy olyan, hogy "nba legszebb pillanatai" oltári nagy zsákok, mozdulatok, beethoven iX.szinfoniája a háttérben. errõl nem tudtok valamit? sehol nem találom, pedig nagyon szép (több változata is volt asszem)

egypszichonauta
szezon elejétõl 24es a meze.FrezeR elmondottaihoz annyit tennék hozzá hogy van egy ''nyálas'' oldala is:kobe asszonta hogy mivel egy nap 24 órából áll és õ 24 órán át a kosárlabdára gondol,ezé...meg gondolom még van vmi kis gazdasági oka is(mezeladások-ez mellékes),ennyi.

FrezeR
ja és a középsuliba is ebben nyomta 😊

FrezeR
jó tanács: amig nem láttátok a meccset ne nézzetek be ide, mert mindig lesz valaki aki beirja 😊 ez van, bannert olvasni luxus.

Sil3nt: azért játszik 24-esbe, mert régen is ezt szerette volna amikor odakerült, csak akkor még foglalt volt.De már nem az és igy most megkapta.

Sil3nt
mostanaban nemigazan neztem az nba-t, de miota 24-es kobe? hmm...es miert?

ProGabe
off
nem írtam volna ha frissítek és látom hogy ti már megtettétek,hülye voltam na :S

de mint tudjuk az ismétlés a tudás anyja 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Hagyjad már, idióta gyerek ezen élvezkedik... Majd kap pár büntipontot és elmegy a kedve a viccelõdéstõl.

ProGabe
"Kérjük, hogy a Sport2-n leadott meccsek eredményeit ne írd be!"

ezen mit nem lehet érteni????????????????

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mateus33
Most már izgi lesz megnézni az esti adást<#zavart2>

zaki
Istenem...

N1ggA
Remélem Shaq ma visszatér!!!

Spread De Love!

banok
Nyert a Lakers a Spurs ellen \o/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grizzly21
egypszichonauta
mé van az ha lakers meccset adnak a sportv-n akkor kobenak nem megy?<#falbav>

banok
Azt nem is figyeltem.
Hát mindenkinek lehet rossz napja. 😊

Nekünk nincs egy kosárpálya se,csak a suliban,de oda nem szbad bemenni napközben😞
N1ggA
FG 4-16 3PT 0-7

Azért....

Spread De Love!

banok
Viszont 19 lepattanót szerzett ma a Lakers ellen. Hogy rohadna meg... :S
Jah McGrady elég önzetlen volt: 8 pont, 12 ast..

grizzly21
Mutomboval mi történt? Ugy lesoványodott

Fókameister
Hajrá Rockets! Szép volt Dikembe<#worship><#worship><#eljen><#taps>

VinylToy
labdázgatom én is (megyei bajnokság), de sokat foglalkozom mellette fiatalokkal (nyáron kosártábor, edzés)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FrezeR
dettó, hobbiból 😊

mateus33
Jah én is,de csak megyeiben,részemrõl is már csak hobbi,testmozgás,meg a kosárlabda szeretete😊

grizzly21
én pl igen 😊 bár ez már igencsak hobbi, nem bajnokságban játszom

KI kosarazik azok köül aki ide ír?
grizzly21
letöltöttem és nagyon pöpec a videó. mondjuk egy nba válogatás, de a street-hez eddig nem sok köze van😊

Nike Air Jordan Jumpman Cue! Nike looking walking shoe similar to Nike Air Force 1 and Dunk
Pickyourshoes.com

Fisherman\'s Friend

mateus33
Yeah! Jól is jön,mert nekem az elõzõ leszedte a 300megás változatot,késõn olvastam el mit írtál utána😊

juventus02
Nba dunks vol.3
innen is le lehet most már szedni csak egybe és könyebben

http://www.gigeshare.com/preview/7886c18fnnnc5a68ca5182g77a1nc858/

JUVENTUS02

juventus02
amugy errõl az oldalról úgy érdemes letölteni hogy flashget-et használsz mert az oldal 300 megabyte limit letöltés után megáll és utána vársz egy 50 percet majd vissza mész a linkre és beírod azt ott látható kódot vagy aktiválod újra a letöltésed limit-jét és elindítod újra a flashget-be

JUVENTUS02

mateus33
Hûha,akkor hálás köszönet!😉

juventus02
Kiadtak Magyarországon egy olyan dvd-t hogy "Zsákolás Mesterei " 1,2...

Összevannak benne gyûjtve a jobb zsákolások és közben nyilatkoznak a játékosok is...

JUVENTUS02

mateus33
Ez konkrétan mi lenne?😊

juventus02
Hi all! Gondoltam belinkelem hát ha hasznát veszítek vagy érdekel valakit.

NBA Street Series Dunks! Vol.3

The NBA brings you more off-the-hook hoops highlights from your favorite NBA stars with STREET SERIES: VOLUME 3 featuring dazzling ankle breakers, huge dunks, pinpoint passes and ruthless rejections. Watch 2005 NBA MVP Steve Nash and two-time NBA champion Manu Ginobili split the defense. Intimidation is what we're talking about with Shaquille O'Neal and Amare Stoudemire. And shake ?n bake with Dwyane Wade, Tracy McGrady and so much more!

Letöltéshez kattints ide (megashares link)

JUVENTUS02

grizzly21
mateus33
Ja és úgy,h nem néztem meg az eredményt,csak azt kik játszanak!

mateus33
Hát nemtom,én is kb. -20at tippeltem volna,ismerve kik nem játszanak😄

egypszichonauta
de nagy kép!kosárlabdában Kobe,fociban Ronaldinho a kedvecem!honnan van ez a kép?van még?
nigga már megint sikerült utalnod a meccs végeredményére,amit ebben az idõben ismételnek<#ejnye1>
ronaldinho ló kinézete van és aztán?pff...
ha Wade játszana úgy semmi bajom nem lenne a miami meccseivel,de így elég ratyi játékot játszanak...

mateus33
Wááá nem hiszem el,h megint Miami meccset adnak😄D

N1ggA
felismertem, csak egy ló

Spread De Love!

VinylToy
lehet hogy Õ is viccbõl írta 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
ezt nekem cimezted ?😄 mert ha igen akkor-
1-felismertem 😊
2- a dongó szemüveg miatt kérdeztem meg biztonság kedvéért😄

VinylToy
végülis kevésbé ciki egy kosarast nem felismerni a rajongónak, mint egy futballistát 😄

grizzly21
nem ismered meg ronaldinhot?😄

N1ggA
ki az a ló mellette?

Spread De Love!

mateus33
Jaja😊