NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend
Sil3nt: azért játszik 24-esbe, mert régen is ezt szerette volna amikor odakerült, csak akkor még foglalt volt.De már nem az és igy most megkapta.
nem írtam volna ha frissítek és látom hogy ti már megtettétek,hülye voltam na :S
de mint tudjuk az ismétlés a tudás anyja 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ezen mit nem lehet érteni????????????????
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jah McGrady elég önzetlen volt: 8 pont, 12 ast..
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Pickyourshoes.com
Fisherman\'s Friend
innen is le lehet most már szedni csak egybe és könyebben
http://www.gigeshare.com/preview/7886c18fnnnc5a68ca5182g77a1nc858/
JUVENTUS02
JUVENTUS02
Összevannak benne gyûjtve a jobb zsákolások és közben nyilatkoznak a játékosok is...
JUVENTUS02
NBA Street Series Dunks! Vol.3
The NBA brings you more off-the-hook hoops highlights from your favorite NBA stars with STREET SERIES: VOLUME 3 featuring dazzling ankle breakers, huge dunks, pinpoint passes and ruthless rejections. Watch 2005 NBA MVP Steve Nash and two-time NBA champion Manu Ginobili split the defense. Intimidation is what we're talking about with Shaquille O'Neal and Amare Stoudemire. And shake ?n bake with Dwyane Wade, Tracy McGrady and so much more!
Letöltéshez kattints ide (megashares link)
JUVENTUS02
nigga már megint sikerült utalnod a meccs végeredményére,amit ebben az idõben ismételnek<#ejnye1>#ejnye1>
ronaldinho ló kinézete van és aztán?pff...
ha Wade játszana úgy semmi bajom nem lenne a miami meccseivel,de így elég ratyi játékot játszanak...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
1-felismertem 😊
2- a dongó szemüveg miatt kérdeztem meg biztonság kedvéért😄