11113
\'NBA\'
  • Doktor Lucsok
    élete végéig a Lakersben szeretne játszani, de ha nem fogják megerősíteni a csapatot, akkor minbenképpen elmegy, mert a bajnokság megnyerése, mindennél fontosabb... napokban találkozott a csapat tulajával, nem volt megelégedve az elképzelésekkel (Kobe), és továbbra is azt kéri, hogy cseréljék el (Jermaine-ért nem akarnak sokat adni, egy esetleges cserében...), naponta változik a dolog, menni és maradni, de bajnokságot nyerni, ez itt a nagybüdöshelyzet...
  • 5w0rdf15h
    most akkor ezt magyarul is írd le pls :D
  • Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok
    kb. ezt mondta eddig Kobe...
  • grizzly21
    nos, lemértem hogy tudjam majd mennyi haszna lesz ennek az air alertnek, most ugy hogy jobbal előre lépek, ballal mellé zárok és két lábról felugrok, 68 centit ugrok
  • mateus33
  • Doktor Lucsok
    lelép, ha nem, különben, de akkor igen! és életem végéig ott akarok játszani, de így nem...
  • 5w0rdf15h
    vagy nem
  • N1ggA
    Ezt akarja a Lakers, de Kobe nem enged.
  • Fókameister
    nem csak arról volt szó hogy marad és más játékosokat cserélnek el?
  • mainevent
    Már egy hónappal ezelőtt megmondta hogy lelép.
  • Fókameister
    Ja most olvastam hogy Kobe azt mondta hogy a Lakersnek meg neki mások az elképzelései vajon tényleg elmegy onnan?
  • Doktor Lucsok
    érdekes dolgok történnek az NBAben faszikáim...
  • jbal
    guszti?:O
    Balázs a nevem
  • Gunnersboy
    látom sokvolt a gabonapehely gusztikám :C
  • jbal
    nem is tudom hol tudnél venni:DDDDDD
  • Gunnersboy
    Ilyen cipőtnemtudja valaki hol tudnák Magyarországon venni?
  • Tmac
    azt csináld ahol a 8heti pihenő van (mert az a rendes) (csinálhatod a másikat is felőlem amelyik neked jobban esik de ha megerőlteted magad én szóltam...)
  • grizzly21
    hm, hát nemtom, de sok külföldi helyen is az van. na mindegy, az első hét ugyis ugyanaz, addig találjátok ki hogyan tovább:)
  • Gunnersboy
    na én elkezdtem ezt az Air Alertet és 2. hetet kezdem holnap, de első hét után lehet énvoltam ekkora béna de 6centivel ugrok nagyobbat :D
  • Tmac
    az nem az igazi mert ha megvan a rendes air alert videó akkor ott lehet látni mikor mutatják a táblázatot hogy aszem a 8. hétnél van a pihenő
    és abeosztás is más hogy a térdeket ne terhelje ennyire (a "magyar táblázattal" csak a térdeidet fogod megerőltetni)

Igen lehet mellette kosarazni

Azt nem tudom hogy az hogy terjedt el de az kamu amelyiken a 13. héten van a pihenő
  • grizzly21
    igen, én is olyat találtam, ezt nem értem:o
  • N1ggA
    nekem olyanom van amiben a 13. hét a pihenő, 14. a rávezető, 15. a sokkolás
  • grizzly21
    a 8.hét pihenőhét ugye? mert az uj táblázat szerint igen, de a magyar szerint nem
  • grizzly21
    mondjuk ez kemény, 15 hetes:o az több mint 3 honap, szeptemberre végzek
  • grizzly21
    Tmac: az air alert mellett nem baj ha kosarazom ugye?
  • N1ggA
    Az a "mosoly" mindent elárul :)
  • FrezeR
    itt konkrétan miből is derül ki, hogy irigy?:)
  • grizzly21
    szerintem nincs egyedül:) Eva Longoria+Nba bajnoki cím+MVP mi kell még az életben?
  • KeKKSZike
    Hjó, de nem akarok ezért leszedni 600 megás meccset! Azt hittem, hogy van vkinek vmi linkje YouTube-ről vagy ilyesmi! :)
  • N1ggA
    Tudtam én, hogy Duncan irigy Parkerre
  • N1ggA
    bármelyik Cleveland meccs :)
  • KeKKSZike
    Hali!

Nincs vkinek egy olyan vidója, aholgy LeBron James rágja a kezét/körmét? Megköszönném..
  • Fókameister
    Hát én nem tartottam jónak hogy Stromilet meg Rudyt elcserélték. Ha megnézzük Stro védekezésben jó volt meg a támadásnál is Gay meg szintén jó játékos. Szerintem jobb lett volna ha maradnak.
  • Tmac
    Akkor szerintem azokat csináld amiket küldtem azok szerintem jók lesznek jah és ha körbenézel a linken akkor ott az edzések rész alatt van videó is a gyakorlatokról.
  • Tmac
    Jah már tudom kicsit utánna olvastam, őt annyira nem sajnálom jobb mintha "batyiét" adtuk volna el mert rá szükség van a védékezése miatt szerintem.
  • báttyó02
    ja hát érdeklődni lehet....:d
  • N1ggA
    Valahol hallottam, hogy a Miami érdeklődik Artest után :)
  • Rockynhooo
    én az Iverson , Anthony párosra leszek kiváncsi :)
  • Davidxxx
    nem csináltam végig, mert megbetegedtem, és csinálhattam volna intenzivebben is, meg a pihenőidőket is néha toivább vettem de így is kb 10 centit min. javult az emelkedésem. de a legjobb az egészben, hogy rohadt könyen tudtam emelkedni. Mecseken nagyon jó volt :) Sztem mindenkép megéri, bár betonon nem érdemes...( ezt csak azért mert egyik haverom betonon csinálta - nemtom miért - és tönkre ment a térde 2 héten belül :( )